70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence sen bı doktora gıt, mıdenı üşütmüşsündür buyuk ıhtımal, bol nanelı yogurt corbası ya da nane kaynat iç , cok gecmıs olsunnn

suyu kaynatıp içine biraz kekik koy cok azcık daha kaynat süzüp iç mideye iyi gelir.üşüttüysende toparlar hemen ben oğluma bebekken fln da yapardım hemen kesio..ama tabi dr .a gitmektede fayda var cok kusuosan yetmez ot çöp olayı su kaybediosun halsiz düşersin cnm cok geçmiş olsun...

Ayy saat kaç olmuş alıntılarım kalsın akşama yaparım öptüm kızlar ben kaçtım

sizede iyi akşamlar kızlar
bu arada akşam menümü vereyim mercimek çorbası 1 dilim ekmek havuç turp salata çok az şekerli komposto

canım bence sen bı doktora gıt, mıdenı üşütmüşsündür buyuk ıhtımal, bol nanelı yogurt corbası ya da nane kaynat iç , cok gecmıs olsunnn

Canım benim çok teşekkür ederim
eve gider gitmez deneyeceğim bu dediklerini.

Özgggee'cim bunu da dikkate alacağım canım, inşallah iyi gelir.
Hepinize teşekkürler canlarım

selam kızlar..beni merak eden olmamış galiba((((
hatta yeni şahıslar girmiş tıpiğe muhabbet akmış gitmiş..
dün enson pazara çıktım yüürdüm yol uzattım hala yüürüyorum oyüzdne giremedim dermişim:1dün akşam eşim hep bilgisayarda iş vardı giremedim,bugünd ekomşularımı oturmaya çağırmıştım hazırlık yaptım bayrmadan sonra ev temzlememişitm hastalıktan temziledim ama yaramaz veletle rbatırdı:18:
buzluktan sarma ve haşhaşlı çörek çıkarttım..
kısır yaptım bide kırmızı biber yoğurtlu cevizli..bide kalan kekim bitti iiy oldu yoks ayemeye devam ederdim nefisti çünkü
7de kalktım eşime gitti uyumadım şuanda sarhoş gibiyim haa...
düzensiz menüm oldu daha doğrusu azbile yedim maalesef öğlenim karıştı..
kahvaltı

2dilim çavdarla tost
1domates,zeytin
beşibiyerde çayım
ara
elma
öğlen
4kaşık kısır
6-7 yaprak sarma2kaşık yoğurtlu biber
2dilim çörek
çay
akşam
sütve nesfit kırmızı meyveli azda yulaf ezmesi kattım....artık sadece su bitki çayı inşaallah..zaten pelind ehep derya mide unutuyomu yoksa mdieme iyi
i gelmiyor mdiem nasıl yanıyor 10 varil su içsem anca geçerzamanla beynimde sevmez inş.aslında midemde bağırsağımda istemiyor hamuru cısları ama işte

Son düzenleme:

ben eve gelip yazana kadar çoktaan simiti hüpletmısındır die düşünüormm

aynen cnm çok bekledim ama dayanamadım bnm aksam menüm şöle oldu 1 bardak ayran yarım simit ama cok büyük değildi simit bide kereviz çorbası ve kapandı aksam öğünüm..çorba cook güzeldi

işte süper menüü :) çorbasız bi öğün düşünemiyorumm :)

Hayırlı akşamlar kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş,alıntılayamıyorum..
zeynep onlinesın nasılsın ortim?

koçun olarrım tabiiii :)) elimden geleni yaparım :)
liste hazırlaadan önce ne şekilde besleniosun şu ara 1-2 gününü yaz bana boy kaç yaş kaç ?

Sabahları bir dilim tam tahıllı veya 2 dilim etimek , peynir çay (kahvaltı etmeye vaktim pek olmuyor bebişi hazırla, işe hazırlan vs çok hareketli geçiyor )
öğlen işyerinde sebze veya et yemeği pilavı uzun zamandır yemiyorum. salata kesin hergün yiyorum
günde 3 lt ye yakın su tüketiyorum.
öğlende bir bardak nescafe kesin içiyorum (canım çok istiyor)
Akşamlarıda ekmeksiz yemek veya çorba olursa çorba yiyorum.

Melojj yaa beni mahveden kocamın aldığı beni şımartmalık abur cuburlar
totoo cips, süt dilimi pinguii sevimli şeler pek üstünde durmak istemiyorum işte

2 gündür dikkat ediyorum yediklerime.Bakalım nasıl olacak sonuç
İşyerinde yoğun olduğu için giremedim öğleden sonra kusura bakma

Bu arada 1.55 boy
76,20 kg

Teşekkürler ilgine

moosebeci hatuun hoşgeldin demiştim emme görmediiinnn....

Görmedim Charm tşkler sizinleyim bende artık :))
Öğleden sonra kasadaydım yoğundum giremedim.Anca vakit buldum.

orti nerelerdesin bben bugun oglen 2mil leslie yaptim biraz once 2mil daha yaptim uyumadan 1mil daha yapip gunu bitiricem simdi su iciyorum yatmadan 1bardakta sut gunu sen nayaptin buarada ne kursuna gidiyosun canim

orti nerelerdesin bben bugun oglen 2mil leslie yaptim biraz once 2mil daha yaptim uyumadan 1mil daha yapip gunu bitiricem simdi su iciyorum yatmadan 1bardakta sut gunu sen nayaptin buarada ne kursuna gidiyosun canim

ben ortin değilim ama 2 milleri kaç dakika yapıyosun..?
bende indirdim briazönce 2mili yaptım 30dk sürdüde ondan dedim yani sabah akşam yapmanı takdir ediyorum bende yaparım ama yorgundum bugün msiaiifrim vardı..,
leslieyi adam gibi yapsam bırakmadan bence çok etkili hem yürü hem bacakalırnın heryanı hareket ediyor güzel yaa...
mil arttıkça sürede uzuyor yani daha fazla performans gerekiyor.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…