ben ortin değilimama 2 milleri kaç dakika yapıyosun..?
bende indirdim briazönce 2mili yaptım 30dk sürdüde ondan dedim yani sabah akşam yapmanı takdir ediyorum bende yaparım ama yorgundum bugün msiaiifrim vardı..,
leslieyi adam gibi yapsam bırakmadan bence çok etkili hem yürü hem bacakalırnın heryanı hareket ediyor güzel yaa...
mil arttıkça sürede uzuyor yani daha fazla performans gerekiyor.:18:
orti nerelerdesin bben bugun oglen 2mil leslie yaptim biraz once 2mil daha yaptim uyumadan 1mil daha yapip gunu bitiricem simdi su iciyorum yatmadan 1bardakta sut gunu sen nayaptin buarada ne kursuna gidiyosun canim
Slm orti napiyim dolanıyorum, ay ben hiç yapamadım 2 gündür cnm ya. 1-2 gün yaptım o kadar. Gerçi geçen haftadan beri gribim. Hasta olunca insan yapamıyo hali olmuyor. Birde adet oldum. Seninki de gelmiş gözün aydın. Ben Tecvidli kuran kursuna gidiyorum cnm. Haftada 2 gün. Bebişin nasıl?
gecmisolsun canim hasta olunca yapilmaz zaten cok yoruyo kizim biraz mizmiz genel olarak iyi ama allaha sukur cok guzel canim ben cocukken 5sene gitmistim sonrada devam et istersen ogrendikten sonra fikih felan ogren yada hadis tevsiri
hayırlı nöbetler arkadaşım,inş.nöbetin sakin geçer...hangi servistesin ,bende hemşireyimde,merak ettim canım:26:iyi aksamlar kizlarrr nasilsinizzz ben nobetteyim bugunku menumu yazayim hemen dovun beni
sabah naneli limonlu yesil cay la gune merhaba dedim
KAHVALTI
2 dilim etimek
1 domates
6 zeytin
ARA
3 kayisi
OGLE
iste delilik bu ceyrek koftd ekmek ( ekmegin ici alinmis)
ARA 1elma 1 mandalina
AKSAM
2 kadinbudu kofte yarin firinda patates
nobetteyim acikirsam etiformlardan yerim artik...
gun icinde 1 fincan nane limonlu yesil cay 1 fincan elmali yesil cay (elmaliyi sevdim)
3 fincan dogadan form cay
2 lt su ictim ilerleyen saatlerde elmali yesil cay icerim.... iste boleee
hayırlı nöbetler arkadaşım,inş.nöbetin sakin geçer...hangi servistesin ,bende hemşireyimde,merak ettim canım:26:
menüne gelince 24 saat nöbetçi olduğun için menülerinin özellikli olması sorun değil çünkü gece boyunca ayakta olacağın için vücut gündüz aldığın karbonhidratı yakıt olarak kullanacağı için nöbet günlerinde çok sorun olmaz ama yazdığın menüye sadık kalırsan(bu saatten sonra)..oyüzden ben menünü kötü değil 24 saat çalışma esasına göre normal buldum...yalnız yarın uyumadan çok karbonlu beslenme,protein ağırlıklı yiyip yeşil çayını içip öyle uyu...hayırlı nöbetler canımcım
bide gece ilerleyen saatte acıkırsan süt yada yoğurt yersen hem tok tutar hemide yağdan yakar aşkitom
ben de 2,3,5 mil olanları indirdim. 3 gündür 3 mil olanı yapıyorum.40 dk falan sürüyor.iyice terletiyor..bu terlemeye bi işe yaramazsa lesli..ben ortin değilimama 2 milleri kaç dakika yapıyosun..?
bende indirdim briazönce 2mili yaptım 30dk sürdüde ondan dedim yani sabah akşam yapmanı takdir ediyorum bende yaparım ama yorgundum bugün msiaiifrim vardı..,
leslieyi adam gibi yapsam bırakmadan bence çok etkili hem yürü hem bacakalırnın heryanı hareket ediyor güzel yaa...
mil arttıkça sürede uzuyor yani daha fazla performans gerekiyor.:18:
denetim bitmedi mi canım..kızlar merhaba...
bugün gene çok yoğun bir gündü cıcığım çıktı...hemen günümü özetleyeyim geçmişe dalayım
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış ekm.üzerine labne peynir ve birer dilim salam,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,çay
ara:
malesef yok çok yoğundum
öğle(12.30)
1 pors.tavuk döner(bol sebzeli) ve acı turşu biberi,1 kutu ayran
ara(16.00)
1 mandalina,1 şekersiz türk kahvesi(arkadaş yapmış kıramadım)
akşam(spor sonrası)
1 avuç çeçil peyniri ve 1 brd. süt
gün boyu 3.5 lt.su,1 fnc.yeşil kahve,1 finc.yeşil çay
yatmadan 1 brd.süt daha içerim
SPOR(18.40-19.50)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş,60 ar taneden alt ve üst karın(yarım),bacak arası mekik(toplam 180 tane),40 ar tanede sağ ve sol yan yarım mekik(topl.80 tane)60 ar taneden 10 set(topl.600 tane)plates çemberiyle set iç bacak hareketi
Hayırlı akşamlar kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş,alıntılayamıyorum..
zeynep onlinesın nasılsın ortim?
Maşallah sen almışın eğitimini. Ne güzel bende işten falan çıkınca anca vakit buldum yapmaya. İnşallah öğrenebilirim yaş geçince zor oluyo biraz. Fıkıhta alıyorum gittiğim yerde. Bakalım bu yola başladık devamı gelir inşallah.
ecrin zaten alıştıkça olur sanırım çünkü süre uzadıkça hal kalmaz bizde..
önce azdakikalı yapalım sonra artırırız hoş ben 2milde bile yavaş yaparken kendim arada coşup hızlanıyorum
buarada rezzan ardkaşım kolay gelsin kursta sana bende başlasma iyi olur ben tecvid biliyroudma mahrecim eksik yeterlilik belgeside alamadım hiç hazırlıkt ayok bende
ZERRAAAA...nasılsınn canımmm
kimse beni görmüyor((
Sabahları bir dilim tam tahıllı veya 2 dilim etimek , peynir çay (kahvaltı etmeye vaktim pek olmuyor bebişi hazırla, işe hazırlan vs çok hareketli geçiyor )
öğlen işyerinde sebze veya et yemeği pilavı uzun zamandır yemiyorum. salata kesin hergün yiyorum
günde 3 lt ye yakın su tüketiyorum.
öğlende bir bardak nescafe kesin içiyorum (canım çok istiyor)
Akşamlarıda ekmeksiz yemek veya çorba olursa çorba yiyorum.
Melojj yaa beni mahveden kocamın aldığı beni şımartmalık abur cuburlar
totoo cips, süt dilimipinguii sevimli şeler pek üstünde durmak istemiyorum işte
2 gündür dikkat ediyorum yediklerime.Bakalım nasıl olacak sonuç
İşyerinde yoğun olduğu için giremedim öğleden sonra kusura bakma
Bu arada 1.55 boy
76,20 kg
Teşekkürler ilgine
Görmedim Charm tşkler sizinleyim bende artık :))
Öğleden sonra kasadaydım yoğundum giremedim.Anca vakit buldum.
hepiniz hoşgeldiniz kızlar,merhabaHoşbuldukk.Ama ben buranın hızına yetişemicem gibi duruyo, bi deneyeyim bakalım. Şimdi yemek yemem gerekiyo zaten, kıvranıyorum açlıktan. Görüşürüz sonra.
avatarına bayıldım çok güzel yaaaaaaaaaaaaaben de kacıyorum herkese ıyı aksamlar
geçmiş olsun canım,dr.a git ihmal etmeayy biraz önce yine gittim çıkardım ne var ne yoksa off offf
canlarım benim ne kadar naziksiniz, ilginiz için çok teşekkür ederim.
yok cnm evli değilim daha yani hamile olma ihtimalim sıfır
midemi üşüttüm ya da tifo falan oluyor olabilirim, çok halsizim de çünkü
çok sağolun kızlar ya iyi ki varsınız
mrb kızlar bende 70 kilodan kurtulamadım gittiama bu defa kurtulucammm
bn geldim şimcik te kızlr kilo ve boyu mu yazıcam şimdi ben nasıl başlıyoruzz
iyiyim kdr cim..sen nasılsın yorgunluğunu attınmı misafirlerin...
ecrin zaten alıştıkça olur sanırım çünkü süre uzadıkça hal kalmaz bizde..
önce azdakikalı yapalım sonra artırırız hoş ben 2milde bile yavaş yaparken kendim arada coşup hızlanıyorum
buarada rezzan ardkaşım kolay gelsin kursta sana bende başlasma iyi olur ben tecvid biliyroudma mahrecim eksik yeterlilik belgeside alamadım hiç hazırlıkt ayok bende
ZERRAAAA...nasılsınn canımmm
Maşallah sen almışın eğitimini. Ne güzel bende işten falan çıkınca anca vakit buldum yapmaya. İnşallah öğrenebilirim yaş geçince zor oluyo biraz. Fıkıhta alıyorum gittiğim yerde. Bakalım bu yola başladık devamı gelir inşallah.
ben de her bi şeyi öğrenmek istiyorum ya oğluşu bırakamıyorum..araba kullanmaya cesaretim olsa kaynanaya bırakıcam tefsir,fıkıh ,hadis öğrenmek istiyorum ya . korkağım ben korkağım...
attım canım ee 7iğne yeyince bide üstüne 2gün sancı çektim adet oldum biyandan iğnelrin yeri morardı şişti hiç böle olmazdı ama galiab coraspin kullanıyorum ondanmış...
hamdolsun 3gündür daha iyyim hatta evde sıkıldım boşluktan bugün komşuları aldım oturmaya hazırlık yaptım briaz buzluktan vardı mamalar..öylee iştee..
leslieyi biara yien yapıyordum bırakmıştım evet terletiyor baya bide evde sıcak olunca
sen neler yapıyorsun
kızlar merhaba...
bugün gene çok yoğun bir gündü cıcığım çıktı...hemen günümü özetleyeyim geçmişe dalayım
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış ekm.üzerine labne peynir ve birer dilim salam,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,çay
ara:
malesef yok çok yoğundum
öğle(12.30)
1 pors.tavuk döner(bol sebzeli) ve acı turşu biberi,1 kutu ayran
ara(16.00)
1 mandalina,1 şekersiz türk kahvesi(arkadaş yapmış kıramadım)
akşam(spor sonrası)
1 avuç çeçil peyniri ve 1 brd. süt
gün boyu 3.5 lt.su,1 fnc.yeşil kahve,1 finc.yeşil çay
yatmadan 1 brd.süt daha içerim
SPOR(18.40-19.50)
VAVVVVVV BAYA SPOR YAPMIŞIN YA
iyi akşamlar...
ben de 2,3,5 mil olanları indirdim. 3 gündür 3 mil olanı yapıyorum.40 dk falan sürüyor.iyice terletiyor..bu terlemeye bi işe yaramazsa lesli..
denetim bitmedi mi canım..
iyiyim canım da sen nerelerdesin yine kaybolmuşun..kafayı bi uzatıp yok oluyorsun ..ters bişey yoktur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?