canim ehliyeti alirsan sakin trafige cikmamazlik yapma bende ehliyet var ama trafige cikamiyorum korkuyorum hala
ehliyeti 9 sene oldum alalı . bi cesaretle ehliyeti aldım kociş askerdi o zaman..ama maddi durum yoktu arabada yok.... yoksa canavar gibiydim.cesaret müthiş..iki çocuk küçük biri 2 biri 3.5 yaşında 2 otobüsle kaynanaya bırakıyor akşam alıyordum ..çalışırken o zamanlar epey sıkıntı çektim..şimdide araba var ben de cesaret yok..araba tabi eşimin .ben kendime küçük bi otomatik vites istiyorum..bu aralar bakıyoruz .temiz bi 2.el .işte hem temiz olacak hem bütçeye uygun inşallah buluruz kısa zaman da eşime bağımlılıktan kurtulurum..
iyi geceler canım..ben de evde olmanın tadını çıkarıyorum..kızlar ben kaçıyorum...gidip saçlarımı kurutup yatayım yorgunum...sabah kahvaltı hazırlamak için 06.30 da kalktığım içinde uykumu almam lazım değilmiöpüyorum hepücüğünüzü
ozaman cesaretini topla canim bende hep kucuk bi araba istiyorum kendime ama burda is uzunya benim ehliyeti kabul etmiyolar tekrar sinavlara girceksin hem direksiyon hem testli varya ondan ograstiriyolar
kızlar iyi gceler size
[/B][/B]Sibel29
bende eve geri geldigimizde duydumyok canim cok sükür sag salim aldik geldik onlari birde teyzem havaalaninda duramadi gelenlerin ordan kacip iceriye girelim dedi yarim saat bekledik indigini gördük ama gelen giden yok dayanamayip yazak yerden daldik iceriye neyse kimse fark etmedi hacilarin arasina karisdik bavul bekliyorlarmis teyzem annemin arkasina sokuldu annem onu görünce basladi aglamaya tabii sulu göz bende duramadim cok sevindi [/B]
Gözün aydın cnm ailen dönmüş, allah kabul etsin inşallah ve bizlere de nasip etsin.
bugün benimde kafam agridi gecmis olsun canimicinden sinirlenince basagrisi yapmisdir ne diycekdim lahana corbasi masal oldu göresim bile gelmiyo daha 2 kova dondurulmus var bende
canım senin ortiye ihtiyacın mı var..her hafta aldın başını gidiyor kilo kilo ..benim gibi gramlarla uğraşmıyorsun...kızlar orti eşleştirmeleri yapıldı mı ?
benim hala ortim yokkkkkkk
bende bayılıyom senın oglana o resımde de cok tatlı cıkmıs maşallah
anam bu iğne neymiş böyle ben 5 doz oldum hıcte zorluk cekmedım buldum yanı iğneyi.neyse bıraktım artık
canım buyuk ıhtımal senın kız gazlı bi bebek benım oglandan bılıyom yıkardı ortalıgı ve benımkı daha beter ayaktada sallatamzdı bızde salıncak yapmıstık 1 yasına kadar oyel gıttı sımdıde uykuları tam düzene gırerken hasta oldu 1 aydır düzelemedik 2 yasına kadar ıns düzene gırer bu uykular sende rezene fıaln dene kendın ıc bakalım yedıkelrıne de dıkkat et sogul seyler yıyp ıcme gaz yapar
gözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallah
emine abla basın saolsun allah rahmet eylesın
canım gunaydın gecmsıten ancak yazıyorumsabah yazdım yedıklerımı ne guzel oh kafanı dınlersın bıraz ben calıstıgım ıcın cocugu haftasonuda bırılerıne bırakmak ıstemıyorum kıyamıyorum bu seferde ıslerım kalıyo :26:
canım ebnım cok sevıdnım kırılmadıgına yanı gecmsıı okudum tugba mecbur yazmıs bakalım bu sefrde deneyım olcak mı bend etartılmadım cumadan berı ne durumdayım bılmıyom:44:
kızlar gözümü korkuttunuz ne karısık bu muhasebe ıslerı yaa kendı basıma okuyup anlayabılır mıyım acaba kurs agıtme durumum yok çünkü:44:
ben de 3 gündür acıkıyorum..akşam 8 den sonra meyve bile yemiyorum..şimdi acıktım bitki çayımı içip yatıcam...
az yoğurt,süt,bitki çayı olabilir...
insaallah canim yok ya heryasda ogrenilir bende ilk ogretimim aciktan devam edeyim dedim ama yeni akillandim gec oldu baya hedefim bigun universiteyide bitirmek 40da bitmesini cok istiyorum ozamana kadarda almancayi cok iyi dereceye getirmeye calisicam esimle anlastik tabi nasip ama 10yil sonra turkiyeye donmeyi dusunuyoruz ozamana kadar bende istediklerimi yapmak istiyorum kres acmayi cok istiyorum nedense ama olurmu olmazmi bilmiyorum sadece hayal ediyorum simdilik
ecrin zaten alıştıkça olur sanırım çünkü süre uzadıkça hal kalmaz bizde..
önce azdakikalı yapalım sonra artırırız hoş ben 2milde bile yavaş yaparken kendim arada coşup hızlanıyorum
buarada rezzan ardkaşım kolay gelsin kursta sana bende başlasma iyi olur ben tecvid biliyroudma mahrecim eksik yeterlilik belgeside alamadım hiç hazırlıkt ayok bende
ZERRAAAA...nasılsınn canımmm
Canım yavaş yavaş çık bence. Bu zamanda lazım, zaruri bir şey artık. İmkanın varsa öğren valla cnm. Bende anneme bırakıyorum ufağımı derse gidiyorum. Biraz zor oluyo arabam yok benimde taksi falan uğraşmak zorunda kalıyorum. Bende istiyorum küçük bir araba rahat olurdu ama malesef daha ona sıra gelemedi.ben de her bi şeyi öğrenmek istiyorum ya oğluşu bırakamıyorum..araba kullanmaya cesaretim olsa kaynanaya bırakıcam tefsir,fıkıh ,hadis öğrenmek istiyorum ya . korkağım ben korkağım...
canım sen emziriyormusun..kızın daha küçükmüş..benim de oğlum 1 yaş 2 haftalık..
canım sen emziriyormusun..kızın daha küçükmüş..benim de oğlum 1 yaş 2 haftalık..
kizlar bir saattir kizi salliyorum benim melek kizim daha emerken uyudu ama babasi trabzon macini seyrediyo bagir cagir kizda habire zipliyo biraz sonra fena yapmayi dusunuyorum yavas yavas diye bin kere dedim uyanirsa yaninda birakicam ciglik atsin kizim oda uyumasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?