70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ehliyeti alirsan sakin trafige cikmamazlik yapma bende ehliyet var ama trafige cikamiyorum korkuyorum hala

ehliyeti 9 sene oldum alalı . bi cesaretle ehliyeti aldım kociş askerdi o zaman..ama maddi durum yoktu arabada yok.... yoksa canavar gibiydim.cesaret müthiş..iki çocuk küçük biri 2 biri 3.5 yaşında 2 otobüsle kaynanaya bırakıyor akşam alıyordum ..çalışırken o zamanlar epey sıkıntı çektim..şimdide araba var ben de cesaret yok..araba tabi eşimin .ben kendime küçük bi otomatik vites istiyorum..bu aralar bakıyoruz .temiz bi 2.el .işte hem temiz olacak hem bütçeye uygun inşallah buluruz kısa zaman da eşime bağımlılıktan kurtulurum..

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum...gidip saçlarımı kurutup yatayım yorgunum...sabah kahvaltı hazırlamak için 06.30 da kalktığım içinde uykumu almam lazım değilmiöpüyorum hepücüğünüzü

ozaman cesaretini topla canim bende hep kucuk bi araba istiyorum kendime ama burda is uzunya benim ehliyeti kabul etmiyolar tekrar sinavlara girceksin hem direksiyon hem testli varya ondan ograstiriyolar

bu gün yediklerimi yazayım...saat 10.30 da
sabah 3 dilim kızarmış çav.ekm
2 yum lı pastırma,3 zeytin
1 kk köy peyniri
bitki çayı
domates,salatalık
arada 1 mandalina
1 kase k fleksli süt
arada 1 mandalina ,1 elma
saat 17.50 de
bolca az zeytinyağlı mevsim salata
3 kaşık pirinç pilavı(cısss)
4 kaşık kurufasulye(2. cıss)
1 bardak ayran
tek tesellim erken yemeye çalıştım..
ve lesliyle 3.5 mil yaptım az önce..
şimdi kocişle çocuklar çiğ köfteyi götürüyor..severim ama yemicem..
zaten hep söylüyorum benim kilolarım müsebbibi kociş diye..
eve getirmese yemicem yani..
göz görünce mide de dayanamıyo haliyle...

kızlar ben kaçıyorum...gidip saçlarımı kurutup yatayım yorgunum...sabah kahvaltı hazırlamak için 06.30 da kalktığım içinde uykumu almam lazım değilmiöpüyorum hepücüğünüzü
iyi geceler canım..ben de evde olmanın tadını çıkarıyorum..

ozaman cesaretini topla canim bende hep kucuk bi araba istiyorum kendime ama burda is uzunya benim ehliyeti kabul etmiyolar tekrar sinavlara girceksin hem direksiyon hem testli varya ondan ograstiriyolar

inşallah betülcüm..bi araba alırsam kullanırım diye düşünüyorum..o zaman da kullanmazsam tühhh olsun bana ..buda bana

suzancım nihayet annenler gelmiş..gözün aydın Allah haclarını kabul etsin..

[/B][/B]
Saol cnm bende uyuya kaldım onlarla. Lahana çorbası benimki de duruyordu burnumu kapatıp döktüm valla. Fazla içemedim. Ancak 3-4 kase. [/QUOTE]

ben de 3 gün lahana kereviz yedim ..ıyyyyyy bi daha yakın zamanda yemem heralde...zaten bi işede yaramadı.
kızlar orti eşleştirmeleri yapıldı mı ?
benim hala ortim yokkkkkkk
canım senin ortiye ihtiyacın mı var..her hafta aldın başını gidiyor kilo kilo ..benim gibi gramlarla uğraşmıyorsun...

sağol canım..günahsız sabiler böyle tatlı oluyorlar işte..iğne meseleside gıcıklar bi doz yaptırdım piyasadan kaldırdılar..düzenimi altüst ettiler..

Son düzenleme:
bu saatlerde açlık olursa neyapıyorsunuz hanımlar? ben hiç acıkmazdım ama bugün acıktım rejime başladım ya psikolojik olarak açlık hissediyorum yoğurtmu yesem geçmi oldu dersiniz

ben de 3 gündür acıkıyorum..akşam 8 den sonra meyve bile yemiyorum..şimdi acıktım bitki çayımı içip yatıcam...
az yoğurt,süt,bitki çayı olabilir...

canım sen emziriyormusun..kızın daha küçükmüş..benim de oğlum 1 yaş 2 haftalık..

kizlar bir saattir kizi salliyorum benim melek kizim daha emerken uyudu ama babasi trabzon macini seyrediyo bagir cagir kizda habire zipliyo biraz sonra fena yapmayi dusunuyorum yavas yavas diye bin kere dedim uyanirsa yaninda birakicam ciglik atsin kizim oda uyumasin

Ben gelene kadar sen çıkmışın cnm. Bende aynı zamanda bitiremediğim aöf ye kayıt yaptırdım cnm. Evlenip çoluk çocuk olunca boşlamıştım. 1. dersim vardı kayıt yaptırmamıştım. Bu sene aftan yararlandım. İnşallah diplomamı alıp ev hanımı olucam. Diplomamı alınca çerçeveletip onu salonuma asmayı düşünüyorum. İnşallah hayallerin gerçek olur cnm. İsteyince insan herşeyi yapabilir.

Teşekkür ederim cnm. Kolaysa başına gelsin o zaman Valla önemli bir mevzu. Atlamamak lazımmış. Geç oldu biraz ama güç olmaz inşallah.

ben de her bi şeyi öğrenmek istiyorum ya oğluşu bırakamıyorum..araba kullanmaya cesaretim olsa kaynanaya bırakıcam tefsir,fıkıh ,hadis öğrenmek istiyorum ya . korkağım ben korkağım...
Canım yavaş yavaş çık bence. Bu zamanda lazım, zaruri bir şey artık. İmkanın varsa öğren valla cnm. Bende anneme bırakıyorum ufağımı derse gidiyorum. Biraz zor oluyo arabam yok benimde taksi falan uğraşmak zorunda kalıyorum. Bende istiyorum küçük bir araba rahat olurdu ama malesef daha ona sıra gelemedi. En büyük hayalimdi oysa araba.

Eşin trabzonlumu? Benimki de izliyor kızlar uyudu nihayet net gitti uğraştım kaç dakikadır ya. Sinir oldum. Rahat rahat oturucam ya netin başında o da kesildi. Neyse ki yaptım. Onların umurundamı maç varken gözleri hiç birşey görmüyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…