70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canim nasip artik kizimla ilgilendim cikmak zorunda kaldim

evet trabzonlu canim macdan baska bisey gormuyo gozu

ben çıkıyorum kızlar. alıntılarım vardı net gitti hepsi gitti.
maç bittiye kociş kızıyo kapat artık diye.
iyi geceler...

Benimki de trabzonlu maçkalı, takım olarakta tabi ki trabzonu tututor. Ama hiçbir maçı kaçırmaz, ayrıca kendisi de oynuyor off yanii tahmin et benim halimi. :26:

bizimkide oflu canim ve sonunda benim kizi uyandirdi simdi tekrar uyutmaya calisiyorum sinirlerim oynadi ya

mrb canım önemli deil anladım işlerin olduunu :)

sabahları kahvaltı yapamıosan eğer mümkün olursa geceden bi kaba peynir salatalık domates zeytin koy 2 dilimde ekmeğini al ohh mis
kahvaltıyla öğlen arasında bir ara öğün yap bi meyme mesela
öğlenleri yemeklerini kaşık işi ye 6-7 kaşık yemek ne varsa artık yemekte salata güzel ama bi küçük kase yoğurtta ekle diyeette olması gerekli
nescafeyi kes birden kes hemde düşünmeden ok sölemesi kolay biliorm ama yapman lasım
akşam yemeğini 7 de fln yiyorsan öğlenle akşam arasına 2 ara öğün koy
bu ara öğünler bi avuç fındık veya ceviz veya badem olabilir ,bi dilim ekmekle peynir olabilir,meyve olabilir
akşam yemeğindede yine yemek ne varsa 6-7 kaşık yanında çorba varsa ekemk yok ekmek varsa çorba yok yine bi kase yoğurt olsun

ben sana sirkeli su öneririm eğer miden kaldırırsa sabahları aç karna 1 su bardağı ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi
akşamlarıda yatarken aynı şekilde
yeşil çayı da içmeni tavsiye ederim sallamalardan al iş yerine götür iç aklına geldikçe günde 4-5 bardak
sporu şimdi yapmasanda olur ilerlerde başlarsınnn

abur cubur meselesine gelince onları görmezden bu zmna kdr yediklerini düşün şimdi sana bi faydası var mı yok aksine zararlar
yani aklından çıkarmadığın sürece hep beynini oyalarr kararını kesin ver çıkart gitsinnn kocanda sana yardımcı olsun biraz almasın öle şeler
eğer kaçamak yaptıysan bi gün amaan nasıl olsa kaçamak yaptım bugün yiyimde yarın dvm ederim die düşünme aynen diyetinden dvm et böyle bölye bozluo diyetler

günde 6 öğün şart olmadı 5 öğün yoksa metabolizman yavaşlar ufak tefek ara öğün yapacaksın ki makina durmasın sürekli işlemde olsun yani vücudunn
az yemekle kilo verilmez birden kısarsan vücudun kıtlık psikolojisine girer sonra kilo vermen yavaşlayınca kısıcak bişeyin kalmaz
düzenli ve ölçülü yedikten sonra gerisini düşünme verirsin hayırlısıyla

inşş. istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın

öpüormmm mucu mucu

günaydin kizlar
dün gelecekdim saat 18 de bi yatmissim simdi sabah 6 ya kadar gecmise de bakamadim neyse iyisinizdir isallah :26:
ben geri is e basladim arada bakiyorum yine okuyorum yazdiklarinizi ama yazmiyorum birde yaziyorsun diye firca yemiyeyim
dilek ablan gelmis herhalde bi ara okudum is yerinde hosgeldin dilegin ablasi canim dur ben sana ne diycem ben dilekden cok firca yiyorum sacimda sürüklüyo arada da kafama vuruyor
artik gündüzleri okur aksamlari yazarim kendinize iyi bakin gelecegin citir hatunlari
ben dün düzene koydum yeme aliskanligimi ve bugün mutlu oldum gerci dün tarti 74.9 gösteriyordu ama ümitligim cumaya hadi bakalim
kactim kizlar is e gitcem cok öpüyorum sizi aksam görüsürüz :80:
tugbacim dün senin japon yazini okudum ismimi isyerinde yazmisdim simdi unuttum cok komik birsey cikdi
naf hayatim seninkide tokalu dun herhalde ne güldüm tokali kiz diye
amanen gec kaldim byyyy

Günaydıınn suziii
Hemen şikayete başlanmış
Aynı şeyleri ona da yapıyorum merak etme sen

günaydın bayanlar. bugün enerjim hiç yok neşesizim. eve gitsemde tv karşısında uyuklasam ne güzel olur. günaydın orti ya ben akşam diyeti balıkla yedim yine. eşim sekiz gibi geldi balığı yapmak dokuzu buldu tanii sonracıma herhal yarım kilo hamsi hemide tava yedim valla. azıcık ekmek salata falanla. ay saati o kadar geç olmasa üzülmeyecemde. sabah korkudan tartılmadım. off hava da şuan eksi10 iyi mi. ya ne sinir bir gün...

herkese günaydınnn

herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular

Ama yiyincede veremiyorum yaa kadın doğum dr na gittim kısa süre önce
Süt hormonları olduğu sürekli çalıştığı için kg vermekte biraz zorlanırsın dedi regl olamadığım için gitmiştim.
Doğumdan sonra hala olamadım gitti. Bilmiyorum da regl olsam sanki rahatlayacağım hem psikolojik hem fizyolojik yönden.
Dediklerini uygulamaya başlayacağım.
Yalnız şu sirkeli suyu hiç denemedim. Evde var bu akşam başlıyım inş işe yarar

Öptüm koçcuğumm :)

günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugün ınsallah cumaya kadar korurum

Geçmiş olsun cnm

Saliha, naptın cuma yarışma olayını? İstersen bizim takıma gelebileceğini söylemiştim, gördün di mi. :112: Yoksa başka bir takıma mı girdin? Onu da bilelim eğer öyleyse. :)

:26::26:

Bu arada bayanlar hem cuma yarışmasındaki takımlardan birinde yarışıp hem de burda yazışabiliyoruz di mi? Bir bilgisi olan var mı bu konuda. :112:

Olabiliyo tabiki

Benimki de trabzonlu maçkalı, takım olarakta tabi ki trabzonu tututor. Ama hiçbir maçı kaçırmaz, ayrıca kendisi de oynuyor off yanii tahmin et benim halimi. :26:

Anammm biraz deşersem akraba çıkabiliriz

Evet bende tokalı diye düşünmüştüm dadlımmm

Özletme kendini

Benim laptopu dün babama verdim onunki arıza yapmış sanırsam :26: eşim bugün seyahate gitti eğer laptopunu almadıysa ondan bağlanırım akşam görüşürüz

Günaydın kızlar...
Oldukça keyifsizimm. Hepinizin günü güzel geçer umarım..
Öptüm sizi.

Günaydın kızçem aynı dertten muzdaribiz sanırsam

Günaydınn sıkma canını bugün toparlarsın cnm

Günaydınn kızlarrrrrrr

Tartılmaya son 2 gün Kendimi şiş hissediyorum :26: akşam yediğim mantarlar bugün tırmalıyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…