70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benim ev 28-29 derece hamam gibi. atletle geziyorum haşlıyolar resmen.
ben de ahliyet alıp 8 sene araba kullanmadım. sonra kocaya çok kızdım ona bağımlı olmaya aradım bir direksiyon hocası iki hafta ders aldım daldım ankara trafiğine. ama otomatikle şiddetle öneririm. o vites denen lüzumsuz şeyi boşverin geçin otomatiğe ve dalın trafiğe. bir hafta içinde alışıyorsunuz. şimdi tek araba var ama valla ikinci araba planları kuruyorum...
herkese günaydınnn

herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular

günaydın ya başım ağrıyo halsizim hava -10 oda buz gibi. elektrik sobasını yakıyom oda haşlıyo yandan yandan. moralim bozuk sinirim bozuk daha sayam mı. depresifim depresif. eve gitmek istiyooooom

herkese günaydınnn
herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular
Günaydın canlar...
günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugün ınsallah cumaya kadar korurum

Günaydınnn

Günaydınn kızlarrrrrrr
Tartılmaya son 2 gün Kendimi şiş hissediyorum :26: akşam yediğim mantarlar bugün tırmalıyo sanırsam

Kesinliklennn bende çok şişimmm bide keyifsizlik.
Regl sendromuna girdim bile.:2:

Hoşbuldum sibelcim memnun oldum :)
Dilocan banada yapıyo merak etme gırtlağımı tutamıyorum diye bisürü şey söylüyo kardaşım benim :')

Günaydınnn

bu sendrom cok kotüüüüü çoookkkkk, mesela bu sendrom dun aksam yıne benı markete soktu ve dün konustugumuz ve senın bulamadıgına sevındım dedıgın o cıss seyı raflardan bana buldurttu dolmuş sırasında attık ağzımıza hemen kocişle ammavelakın bizibaydı, hepsını yemek mumkun deıl içimiz kıyıldı çok tatlııı, eve gıdıp üzerine haşlanmış karnıbahar yedık hem de sarımsaklı yogurtlu, ne mıde var bızde de haaa

herkese günaydınnn

Günaydınnnn canımmm

Günaydın yokmu :26: buldun tabi koçunu bize pas vermiyon dimi

Günaydın canlar...

Günaydın cnm

günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugün ınsallah cumaya kadar korurum

Günaydınnn canım ohhh ne güzel darısı başımızaa

kızlar ben şu duruşmaları halledıpte geleyım, yediklerimi yakmam için hareket gerek banaaa

görüşürüz gelince, öpüldünüzzzz

Günaydınnn

Bende regl sonrası sendromuna girsemm mii girmesemm mii diyorum zaten kocamda yok bıraktı gitti yine beni yaban ellere

Günaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..

Günaydın cnm

Onu bende merak ediyorum :26::26: bimde vardı yanlış görmediysem ama bidaha bakıcam cuma günü

Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimi Topiğin regl günü geldi gene

valla benım gunlerım bozuldu kullandıgım iğneden dolayı...
gecen hafta dr a gıttım göğüs muayenesi için.. bırsey hıssettım ama bezemı sut bezesımı kararsızdım..
bırde teyzem meme kanserinden vefat etmıstı bır baktırayım artık dedım.. neysekı bırsey cıkmadı ama dr göğüs yapımın kitle olusturmaya cok musaıt oldugunu soyledı..
kontrolu elden bırakma dedı.. bırde kullandıgım ıgneyı hemen bırakmamı soyledı o daha da cok tetıklıyormus rısklı olanlarda hele...
hem sana kıloda yapar cok bu ıgne dedı... bu ay vurulmayacagım artık belkı duzene gırer... hormonlarım o kadar anı ınıs cıkıs yapıyorkı her yonden, farketmemek elde degıl..
artık pazartesi salıya da gelmezse patlayacagım yanı... şiştim de şiştim...

Beğenmedin mi tadını
Ya benimde herseyi yiyesim var ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Dün kahvaltılık yedim sadece.
Ama her yerim şiş löpüm löpümüm. ( sanki önceden çıtırdım )

Hoşbuldum sibelcim memnun oldum :)
Dilocan banada yapıyo merak etme gırtlağımı tutamıyorum diye bisürü şey söylüyo kardaşım benim :')

Evet affetmem ne yediğini direkt söylerim yüzüne

Günaydııınn

ya yapmayın kızlar depresif bir gun gecırmeyelım dıkkatınızı dagıtın neselı olacak seyler bulun yoksa bır vırus gıbı tum topiğe yayılıyor sımdıden..

Günaydınnnn canımmm

Günaydın yokmu :26: buldun tabi koçunu bize pas vermiyon dimi

Günaydın cnm

Günaydınnn canım ohhh ne güzel darısı başımızaa

Günaydıınnnnn NAF cımm
Nasılsın bugün? Pas vermemek değil yeni gördüm canımcıımmm.

Son düzenleme:
kızlar ben şu duruşmaları halledıpte geleyım, yediklerimi yakmam için hareket gerek banaaa
görüşürüz gelince, öpüldünüzzzz

Görüşürüzz Ger-düşş biz gene burdayızz malum toto kaldırma olayı yok bizde.
Lastik göbeğimizle seni beklicezz..

Bende regl sonrası sendromuna girsemm mii girmesemm mii diyorum zaten kocamda yok bıraktı gitti yine beni yaban ellere

Trip atcak biri bile yok dion dimi

İğneler fenaymış ya bi kaç kişi daha demişti.
Vücudun dengesini bozuyormuş.
Bide kontrole gitmen çok iyi aksatmazsın zaten. İyi ki bişi yokmuş. İnş. bi an önce oluruz ya.
Öncesi de sonrası da ayrı depresyon.

günaydın
Depresif bi hava hakim çoğunuzda bendede öyle yaaaaa
Bütün gün ağlamak istiyorum
((((((((((((((
günaydın. bende depresifim hadi beraber ağlayalıııım
geçmiş olsun. doğum kontrol hapını öneririm. daha sağlıklı iğnelerden. hemde adeti düzene koyuyor. cildi falan düzeltiyor. kilo yaptığıda efsane. ben evlenmeden önce başlamıştım şimdiye denk zararını görmedim. ama çocuk düşünüyorsan 6-7 ayda bir bir ay kullanmamak gerekmiş. ben 5 senedir kullanıyom eskiden regl çok sancılı olurdu onu bile biraz hafifletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…