ay benim ev 28-29 derece hamam gibi. atletle geziyorum haşlıyolar resmen.evde oğlanla sıkılıp duruyorum dışarı çıkayım diyene kadar bi bakıyorum akşam olmuş..kilo vermeye çalışıyorum..bu kilom 10 sene öncesinin kilosu olduğundan mı ne gr gr iniyor...
benim evde sıcak 26 derece oluyor..baya bi terliyorum yani...
ben de ahliyet alıp 8 sene araba kullanmadım. sonra kocaya çok kızdım ona bağımlı olmaya aradım bir direksiyon hocası iki hafta ders aldım daldım ankara trafiğine. ama otomatikle şiddetle öneririm. o vites denen lüzumsuz şeyi boşverin geçin otomatiğe ve dalın trafiğe. bir hafta içinde alışıyorsunuz. şimdi tek araba var ama valla ikinci araba planları kuruyorum...ehliyeti 9 sene oldum alalı . bi cesaretle ehliyeti aldım kociş askerdi o zaman..ama maddi durum yoktu arabada yok.... yoksa canavar gibiydim.cesaret müthiş..iki çocuk küçük biri 2 biri 3.5 yaşında 2 otobüsle kaynanaya bırakıyor akşam alıyordum ..çalışırken o zamanlar epey sıkıntı çektim..şimdide araba var ben de cesaret yok..araba tabi eşimin .ben kendime küçük bi otomatik vites istiyorum..bu aralar bakıyoruz .temiz bi 2.el .işte hem temiz olacak hem bütçeye uygun inşallah buluruz kısa zaman da eşime bağımlılıktan kurtulurum..
herkese günaydınnn
herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular
herkese günaydınnn
herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular
Günaydın canlar...
günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugünınsallah cumaya kadar korurum
Günaydınn kızlarrrrrrr
Tartılmaya son 2 günKendimi şiş hissediyorum :26: akşam yediğim mantarlar bugün tırmalıyo sanırsam
günaydin kizlar
dün gelecekdim saat 18 de bi yatmissim simdi sabah 6 ya kadargecmise de bakamadim neyse iyisinizdir isallah :26:
ben geri is e basladim arada bakiyorum yine okuyorum yazdiklarinizi ama yazmiyorum birde yaziyorsun diye firca yemiyeyim
dilek ablan gelmis herhalde bi ara okudum is yerindehosgeldin dilegin ablasi canim dur ben sana ne diycem ben dilekden cok firca yiyorum sacimda sürüklüyo arada da kafama vuruyor
artik gündüzleri okur aksamlari yazarim kendinize iyi bakin gelecegin citir hatunlari
ben dün düzene koydum yeme aliskanligimi ve bugün mutlu oldum gerci dün tarti 74.9 gösteriyorduama ümitligim cumaya hadi bakalim
kactim kizlar is e gitcem cok öpüyorum sizi aksam görüsürüz :80:
tugbacim dün senin japon yazini okudumismimi isyerinde yazmisdim simdi unuttum cok komik birsey cikdi
naf hayatim seninkide tokalu dun herhalde ne güldüm tokali kiz diye
amanen gec kaldim byyyy
Günaydınnn
Kesinliklennn bende çok şişimmm bide keyifsizlik.
Regl sendromuna girdim bile.:2:
Günaydınnn
herkese günaydınnn
Ama yiyincede veremiyorum yaa kadın doğum dr na gittim kısa süre önce
Süt hormonları olduğu sürekli çalıştığı için kg vermekte biraz zorlanırsın dedi regl olamadığım için gitmiştim.
Doğumdan sonra hala olamadım gitti. Bilmiyorum da regl olsam sanki rahatlayacağım hem psikolojik hem fizyolojik yönden.
Dediklerini uygulamaya başlayacağım.
Yalnız şu sirkeli suyu hiç denemedim. Evde var bu akşam başlıyım inş işe yarar
Öptüm koçcuğumm :)
Günaydın canlar...
günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugünınsallah cumaya kadar korurum
sende mi brütüs ?
ne zaman gelecek ...
Günaydınnn
Günaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..
bu sendrom cok kotüüüüü çoookkkkk, mesela bu sendrom dun aksam yıne benı markete soktu ve dün konustugumuz ve senın bulamadıgına sevındım dedıgın o cıss seyı raflardan bana buldurttudolmuş sırasında attık ağzımıza hemen kocişle ammavelakın bizibaydı, hepsını yemek mumkun deıl içimiz kıyıldı çok tatlııı, eve gıdıp üzerine haşlanmış karnıbahar yedık hem de sarımsaklı yogurtlu, ne mıde var bızde de haaa
Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimiTopiğin regl günü geldi gene
Depresif bi hava hakim çoğunuzda bendede öyle yaaaaa
Bütün gün ağlamak istiyorum
((((((((((((((
kızlar ben şu duruşmaları halledıpte geleyım, yediklerimi yakmam için hareket gerek banaaa
görüşürüz gelince, öpüldünüzzzz
bu sendrom cok kotüüüüü çoookkkkk, mesela bu sendrom dun aksam yıne benı markete soktu ve dün konustugumuz ve senın bulamadıgına sevındım dedıgın o cıss seyı raflardan bana buldurttudolmuş sırasında attık ağzımıza hemen kocişle ammavelakın bizibaydı, hepsını yemek mumkun deıl içimiz kıyıldı çok tatlııı, eve gıdıp üzerine haşlanmış karnıbahar yedık hem de sarımsaklı yogurtlu, ne mıde var bızde de haaa
Hoşbuldum sibelcim memnun oldum :)
Dilocan banada yapıyo merak etme gırtlağımı tutamıyorum diye bisürü şey söylüyo kardaşım benim :')
Günaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..
Günaydınnnn canımmm
Günaydın yokmu :26: buldun tabi koçunu bize pas vermiyon dimi
Günaydın cnm
Günaydınnn canımohhh ne güzel darısı başımızaa
kızlar ben şu duruşmaları halledıpte geleyım, yediklerimi yakmam için hareket gerek banaaa
görüşürüz gelince, öpüldünüzzzz
Bende regl sonrası sendromuna girsemm mii girmesemm mii diyorumzaten kocamda yok bıraktı gitti yine beni yaban ellere
valla benım gunlerım bozuldu kullandıgım iğneden dolayı...
gecen hafta dr a gıttım göğüs muayenesi için.. bırsey hıssettım ama bezemı sut bezesımı kararsızdım..
bırde teyzem meme kanserinden vefat etmıstı bır baktırayım artık dedım.. neysekı bırsey cıkmadı ama dr göğüs yapımın kitle olusturmaya cok musaıt oldugunu soyledı..
kontrolu elden bırakma dedı.. bırde kullandıgım ıgneyı hemen bırakmamı soyledı o daha da cok tetıklıyormus rısklı olanlarda hele...
hem sana kıloda yapar cok bu ıgne dedı... bu ay vurulmayacagım artık belkı duzene gırer... hormonlarım o kadar anı ınıs cıkıs yapıyorkı her yonden, farketmemek elde degıl..
artık pazartesi salıya da gelmezse patlayacagım yanı... şiştim de şiştim...
günaydınGünaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..
günaydın. bende depresifim hadi beraber ağlayalıııımDepresif bi hava hakim çoğunuzda bendede öyle yaaaaa
Bütün gün ağlamak istiyorum
((((((((((((((
geçmiş olsun. doğum kontrol hapını öneririm. daha sağlıklı iğnelerden. hemde adeti düzene koyuyor. cildi falan düzeltiyor. kilo yaptığıda efsane. ben evlenmeden önce başlamıştım şimdiye denk zararını görmedim. ama çocuk düşünüyorsan 6-7 ayda bir bir ay kullanmamak gerekmiş. ben 5 senedir kullanıyom eskiden regl çok sancılı olurdu onu bile biraz hafifletti.valla benım gunlerım bozuldu kullandıgım iğneden dolayı...
gecen hafta dr a gıttım göğüs muayenesi için.. bırsey hıssettım ama bezemı sut bezesımı kararsızdım..
bırde teyzem meme kanserinden vefat etmıstı bır baktırayım artık dedım.. neysekı bırsey cıkmadı ama dr göğüs yapımın kitle olusturmaya cok musaıt oldugunu soyledı..
kontrolu elden bırakma dedı.. bırde kullandıgım ıgneyı hemen bırakmamı soyledı o daha da cok tetıklıyormus rısklı olanlarda hele...
hem sana kıloda yapar cok bu ıgne dedı... bu ay vurulmayacagım artık belkı duzene gırer... hormonlarım o kadar anı ınıs cıkıs yapıyorkı her yonden, farketmemek elde degıl..
artık pazartesi salıya da gelmezse patlayacagım yanı... şiştim de şiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?