70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydın tokaluuu...

Günaydıınnnnn NAF cımm
Nasılsın bugün? Pas vermemek değil yeni gördüm canımcıımmm.

İyiyim canım sen nasılsın takılıyorum sen bakma bana

Aynenn trip yapabileceğim nazımı sazımı çekecek biri yok

yalnızımmm dostlarımmm yalnızımmm yalnızzzzzzz

Akşam kuaföre gideyimde terapi alayım bari

ben cok mutluyuyummm lalalla lalalal :124: hemde regl imin 3.günü..1gün sabah fazla fazla cıktım tartıda tartılmadım bende 2 gündür.. cuma yada cmtis tartılcam bitsinde bakalım süpriz olcak ödemlerde gidince iiinnnş.

saol canım..
ama malesef hormonal butun yontemler bana yasak... iğne, hap, implant... içerikleri aynıymış cunku..
fızıkı onlemler alabılırmısım sadece...

evet canım malesef...

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
yaa siz ne zaman uyandiniz nezaman kahvalti yaptinizda hemen muhabbete basladiniz...
sizden korkulur :)) hadi ben nobet ertesiyim hala calisiyorum evime gidemedim aksam 19:00 evde olurum nasipse kiz size noluyo bu sogukta sicacik yatakdan cikilirmi ( ben yatagimi yorganimi ozledimya herkez ben gibi saniyorum)

Ne güzell

saol canım..
ama malesef hormonal butun yontemler bana yasak... iğne, hap, implant... içerikleri aynıymış cunku..
fızıkı onlemler alabılırmısım sadece...

evet canım malesef...

Bişey çıkmamasına sevindim canım

Burda herkes evinde değil ki.. Hadi evde de olsa herkesin işi var bi sürü evde.
Çalışan kısımlarda sabahın 6sında 6 bucugunda kalkıyor

haklisin ev kadini is kadini hepsi zor kadin olmak basli basina zor...ben nobetten ciktim hala isyerindeyim herkezi psikolojik olarak kendim gibi saniyorum o yuzden boleyim ben yataga hasretim :))
ama burdaki herkezde iyi enerji var sayfalari takip edemiyorum bu topigi cok sevdim sicak kanli herkez

cidden iyi mi yaa ben düz vites kullanıyodum hamılelıkten berı pek kullanamadım ve sogudum acıkcası yanı korkmaya basladım ankara trafıgınden iş saatlerınde dah ayogun oluyor.eşimde sana otomatık alalım dıyo cabuk alışır mıyım sence düz de sonra:44:
Günaydınnnn canımmm

Günaydın yokmu :26: buldun tabi koçunu bize pas vermiyon dimi

Günaydın cnm

Günaydınnn canım ohhh ne güzel darısı başımızaa
günaydın canım darısı hepinizin basına ınsallah
Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimi Topiğin regl günü geldi gene

bende olcam regl ınsallah yani benımde düzensiz iğneden ötürü

Çalışan kesimi unutuyosun sanırsam günaydın cnm

inşallahh

ben de ilk düz ile başladım ya o virajlarda falan yada kavşaklarda yavaşla sonra hızlan vitesi küçült stop ettimeden devam et ağlıyordum neredeyse. ama bir gün direksiyon hocam otomatik araç getirdi 10 dk kullandıktan sonra ben delimiymişim vitesle oyalandım dedim. kolay ne kelime çok çok çok kolay otomatik. aracı çalıştır d ye al tamam sonrası sadece gaz fren. oyuncak araba kullanır gibi. sen sadece direksiyon ve trafikle ilgileniyorsun. ayrıca bayırlarda düz gibi geri kaçmıyor. frenden ayağını çeksen bile araç d de olduğu sürece geri gitmediği için geri kaçmıyor. birde aracı stop ettirme derdin yok. hatta imkansız ne yaparsan yap stop olmaz. zira senin tek işin gaz fren. eşim otomatiği hiç sevmezdi valla o bile alıştı yoğun trafik için hele ankara için şahane çözüm. ankara da oturuyorsan eğitim aldığım direksiyon hocasının tel vereyim. çok sabırlı harika bir hoca şiddetle tavsiye ederim. sıfır araba bilgim vardı 10 gün sonra batıkentten emeğe işe gidiyordum hemde sabahın o yoğun trafiğinde.

Evet burdaki herkes iyidir.
Yardımsever, iyi yürekli, konuşkan vs vs
Ne kadan övdüm yaa

bende olcam regl ınsallah yani benımde düzensiz iğneden ötürü

Regl zamanııııı

Bi çılgınlık yapıp işyerinden de kaçsak keşke

Beni ayartmaya çalıştın olmadı şimdi millete mi salça oldun

[/B][/B]
Saol cnm bende uyuya kaldım onlarla. Lahana çorbası benimki de duruyordu burnumu kapatıp döktüm valla. Fazla içemedim. Ancak 3-4 kase.

en de 3 gün lahana kereviz yedim ..ıyyyyyy bi daha yakın zamanda yemem heralde...zaten bi işede yaramadı.

canım senin ortiye ihtiyacın mı var..her hafta aldın başını gidiyor kilo kilo ..benim gibi gramlarla uğraşmıyorsun...

sağol canım..günahsız sabiler böyle tatlı oluyorlar işte..iğne meseleside gıcıklar bi doz yaptırdım piyasadan kaldırdılar..düzenimi altüst ettiler..[/QUOTE]

ah canım bende doğumdan sonra o iğnelerden oldum.10 kilo aldırdı bana.üstelik 14 ay regl olmadım.şiştim şiştim yani.sinir desen kat be kat.şükür 1 aydır oluyorum dünya varmış...

Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimi Topiğin regl günü geldi gene

kız benimkide pazartesi yada salıdenk mi getirdik ne?????

Depresif bi hava hakim çoğunuzda bendede öyle yaaaaa
Bütün gün ağlamak istiyorum
((((((((((((((

günaydın canım ben sana hoşgeldin diyemedim...e şimdi hoşgeldincanını sıkma verecez o kiloları..bende doğum-hamilelik-emzirme kilosu mağduruyum...en az 25 kilo vermem gerek...kız haline şükret kızzzzzzzzzzz...

ahah bi iğne kurbanı daha....valla 2 doz yaptırdım.14 ay regl olmadım...bilsem hiç yaptırmazdım faturası ağır oldu...hormonlarım alt üst oldu..

aynen öle evdekininde dünya kadar işi var.mesela benim kız gece 2-3 den önce uyumaz saatlerce onu uyutmaya çalışan ben sabah 3de yatarım ancak sabah 7 de kalk kocayı gönder azıcık uyursam iyi yoksa kız uyanmadan ev işi yap....offf offf uykusuzum yarabbimmm...

hepinize günaydın kızlar.bugün kızım erken uyandı sabahtan beri onunlayım.güyasında topiği okumak istedim ama nafile şimdi uyudu cadı.az takılıyımda kalkıp iş yapayım....

Son düzenleme:

Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm

Günaydın kızlar :)

Günaydın cnm

Bende 6 senedir ehliyetimi kimlik olarak kullananlardanım olmadı ki bi otomatik vitesim ahh ahh

Evet burdaki herkes iyidir.
Yardımsever, iyi yürekli, konuşkan vs vs
Ne kadan övdüm yaa

Regl zamanııııı

Beni ayartmaya çalıştın olmadı şimdi millete mi salça oldun

Tabi zamanında olursam.
İşiniz zor valla çocukla. Ona göre ayarlıyacaksınız herşeyi.
Bende 6 da uyanıyorum maalesef sabahın köründe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…