Gunaydın tokaluuu...
Günaydıınnnnn NAF cımm
Nasılsın bugün? Pas vermemek değil yeni gördüm canımcıımmm.
Görüşürüzz Ger-düşş biz gene burdayızz malum toto kaldırma olayı yok bizde.
Lastik göbeğimizle seni beklicezz..
Trip atcak biri bile yok dion dimi
İğneler fenaymış ya bi kaç kişi daha demişti.
Vücudun dengesini bozuyormuş.
Bide kontrole gitmen çok iyi aksatmazsın zaten. İyi ki bişi yokmuş. İnş. bi an önce oluruz ya.
Öncesi de sonrası da ayrı depresyon.
günaydın
günaydın. bende depresifim hadi beraber ağlayalıııım
geçmiş olsun. doğum kontrol hapını öneririm. daha sağlıklı iğnelerden. hemde adeti düzene koyuyor. cildi falan düzeltiyor. kilo yaptığıda efsane. ben evlenmeden önce başlamıştım şimdiye denk zararını görmedim. ama çocuk düşünüyorsan 6-7 ayda bir bir ay kullanmamak gerekmiş. ben 5 senedir kullanıyom eskiden regl çok sancılı olurdu onu bile biraz hafifletti.
Görüşürüzz Ger-düşş biz gene burdayızz malum toto kaldırma olayı yok bizde.
Lastik göbeğimizle seni beklicezz..
Trip atcak biri bile yok dion dimi
İğneler fenaymış ya bi kaç kişi daha demişti.
Vücudun dengesini bozuyormuş.
Bide kontrole gitmen çok iyi aksatmazsın zaten. İyi ki bişi yokmuş. İnş. bi an önce oluruz ya.
Öncesi de sonrası da ayrı depresyon.
Bişey olmuyo işte sorun orda(
Bugün ve önümüzdeki 12 ay işyeri tatil olsa nolarkiiiii
ben cok mutluyuyummm lalalla lalalal :124: hemde regl imin 3.günü..1gün sabah fazla fazla cıktım tartıda tartılmadım bende 2 gündür.. cuma yada cmtis tartılcam bitsinde bakalım süpriz olcak ödemlerde gidince iiinnnş.
saol canım..
ama malesef hormonal butun yontemler bana yasak... iğne, hap, implant... içerikleri aynıymış cunku..
fızıkı onlemler alabılırmısım sadece...
evet canım malesef...
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
yaa siz ne zaman uyandiniz nezaman kahvalti yaptinizda hemen muhabbete basladiniz...
sizden korkulur :)) hadi ben nobet ertesiyim hala calisiyorum evime gidemedim aksam 19:00 evde olurum nasipse kiz size noluyo bu sogukta sicacik yatakdan cikilirmi ( ben yatagimi yorganimi ozledimya herkez ben gibi saniyorum)
Burda herkes evinde değil ki.. Hadi evde de olsa herkesin işi var bi sürü evde.
Çalışan kısımlarda sabahın 6sında 6 bucugunda kalkıyor
cidden iyi mi yaa ben düz vites kullanıyodum hamılelıkten berı pek kullanamadım ve sogudum acıkcası yanı korkmaya basladım ankara trafıgınden iş saatlerınde dah ayogun oluyor.eşimde sana otomatık alalım dıyo cabuk alışır mıyım sence düz de sonra:44:ay benim ev 28-29 derece hamam gibi. atletle geziyorum haşlıyolar resmen.
ben de ahliyet alıp 8 sene araba kullanmadım. sonra kocaya çok kızdım ona bağımlı olmaya aradım bir direksiyon hocası iki hafta ders aldım daldım ankara trafiğine. ama otomatikle şiddetle öneririm. o vites denen lüzumsuz şeyi boşverin geçin otomatiğe ve dalın trafiğe. bir hafta içinde alışıyorsunuz. şimdi tek araba var ama valla ikinci araba planları kuruyorum...
günaydın ya başım ağrıyo halsizim hava -10 oda buz gibi. elektrik sobasını yakıyom oda haşlıyo yandan yandan. moralim bozuk sinirim bozuk daha sayam mı. depresifim depresif. eve gitmek istiyooooom
günaydın canım darısı hepinizin basına ınsallahGünaydınnnn canımmm
Günaydın yokmu :26: buldun tabi koçunu bize pas vermiyon dimi
Günaydın cnm
Günaydınnn canımohhh ne güzel darısı başımızaa
Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimiTopiğin regl günü geldi gene
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
yaa siz ne zaman uyandiniz nezaman kahvalti yaptinizda hemen muhabbete basladiniz...
sizden korkulur :)) hadi ben nobet ertesiyim hala calisiyorum evime gidemedim aksam 19:00 evde olurum nasipse kiz size noluyo bu sogukta sicacik yatakdan cikilirmi ( ben yatagimi yorganimi ozledimya herkez ben gibi saniyorum)
cidden iyi mi yaa ben düz vites kullanıyodum hamılelıkten berı pek kullanamadım ve sogudum acıkcası yanı korkmaya basladım ankara trafıgınden iş saatlerınde dah ayogun oluyor.eşimde sana otomatık alalım dıyo cabuk alışır mıyım sence düz de sonra:44:
günaydın canım darısı hepinizin basına ınsallah
bende olcam regl ınsallah yanibenımde düzensiz iğneden ötürü
Bi çılgınlık yapıp işyerinden de kaçsak keşke
cidden iyi mi yaa ben düz vites kullanıyodum hamılelıkten berı pek kullanamadım ve sogudum acıkcası yanı korkmaya basladım ankara trafıgınden iş saatlerınde dah ayogun oluyor.eşimde sana otomatık alalım dıyo cabuk alışır mıyım sence düz de sonra:44:
günaydın canım darısı hepinizin basına ınsallah
haklisin ev kadini is kadini hepsi zor kadin olmak basli basina zor...ben nobetten ciktim hala isyerindeyim herkezi psikolojik olarak kendim gibi saniyorum o yuzden boleyim ben yataga hasretim :))
ama burdaki herkezde iyi enerji var sayfalari takip edemiyorum bu topigi cok sevdim sicak kanli herkez
Bi çılgınlık yapıp işyerinden de kaçsak keşke
[/B][/B]
Saol cnm bende uyuya kaldım onlarla. Lahana çorbası benimki de duruyordu burnumu kapatıp döktüm valla. Fazla içemedim. Ancak 3-4 kase.
Pazartesi ya da salı.. Tabi gelirse o da belirtiler geldi o gelmeden.:2:
Sende olcan dimiTopiğin regl günü geldi gene
Depresif bi hava hakim çoğunuzda bendede öyle yaaaaa
Bütün gün ağlamak istiyorum
((((((((((((((
valla benım gunlerım bozuldu kullandıgım iğneden dolayı...
gecen hafta dr a gıttım göğüs muayenesi için.. bırsey hıssettım ama bezemı sut bezesımı kararsızdım..
bırde teyzem meme kanserinden vefat etmıstı bır baktırayım artık dedım.. neysekı bırsey cıkmadı ama dr göğüs yapımın kitle olusturmaya cok musaıt oldugunu soyledı..
kontrolu elden bırakma dedı.. bırde kullandıgım ıgneyı hemen bırakmamı soyledı o daha da cok tetıklıyormus rısklı olanlarda hele...
hem sana kıloda yapar cok bu ıgne dedı... bu ay vurulmayacagım artık belkı duzene gırer... hormonlarım o kadar anı ınıs cıkıs yapıyorkı her yonden, farketmemek elde degıl..
artık pazartesi salıya da gelmezse patlayacagım yanı... şiştim de şiştim...
Burda herkes evinde değil ki.. Hadi evde de olsa herkesin işi var bi sürü evde.
Çalışan kısımlarda sabahın 6sında 6 bucugunda kalkıyor
ben de ilk düz ile başladım ya o virajlarda falan yada kavşaklarda yavaşla sonra hızlan vitesi küçült stop ettimeden devam et ağlıyordum neredeyse. ama bir gün direksiyon hocam otomatik araç getirdi 10 dk kullandıktan sonra ben delimiymişim vitesle oyalandım dedim. kolay ne kelime çok çok çok kolay otomatik. aracı çalıştır d ye al tamam sonrası sadece gaz fren. oyuncak araba kullanır gibi. sen sadece direksiyon ve trafikle ilgileniyorsun. ayrıca bayırlarda düz gibi geri kaçmıyor. frenden ayağını çeksen bile araç d de olduğu sürece geri gitmediği için geri kaçmıyor. birde aracı stop ettirme derdin yok. hatta imkansız ne yaparsan yap stop olmaz. zira senin tek işin gaz fren. eşim otomatiği hiç sevmezdi valla o bile alıştı yoğun trafik için hele ankara için şahane çözüm. ankara da oturuyorsan eğitim aldığım direksiyon hocasının tel vereyim. çok sabırlı harika bir hoca şiddetle tavsiye ederim. sıfır araba bilgim vardı 10 gün sonra batıkentten emeğe işe gidiyordum hemde sabahın o yoğun trafiğinde.
Günaydın kızlar :)
ben de ilk düz ile başladım ya o virajlarda falan yada kavşaklarda yavaşla sonra hızlan vitesi küçült stop ettimeden devam et ağlıyordum neredeyse. ama bir gün direksiyon hocam otomatik araç getirdi 10 dk kullandıktan sonra ben delimiymişim vitesle oyalandım dedim. kolay ne kelime çok çok çok kolay otomatik. aracı çalıştır d ye al tamam sonrası sadece gaz fren. oyuncak araba kullanır gibi. sen sadece direksiyon ve trafikle ilgileniyorsun. ayrıca bayırlarda düz gibi geri kaçmıyor. frenden ayağını çeksen bile araç d de olduğu sürece geri gitmediği için geri kaçmıyor. birde aracı stop ettirme derdin yok. hatta imkansız ne yaparsan yap stop olmaz. zira senin tek işin gaz fren. eşim otomatiği hiç sevmezdi valla o bile alıştı yoğun trafik için hele ankara için şahane çözüm. ankara da oturuyorsan eğitim aldığım direksiyon hocasının tel vereyim. çok sabırlı harika bir hoca şiddetle tavsiye ederim. sıfır araba bilgim vardı 10 gün sonra batıkentten emeğe işe gidiyordum hemde sabahın o yoğun trafiğinde.
Evet burdaki herkes iyidir.
Yardımsever, iyi yürekli, konuşkan vs vs
Ne kadan övdüm yaa
Regl zamanııııı
Beni ayartmaya çalıştın olmadı şimdi millete mi salça oldun
kız benimkide pazartesi yada salıdenk mi getirdik ne?????
aynen öle evdekininde dünya kadar işi var.mesela benim kız gece 2-3 den önce uyumaz saatlerce onu uyutmaya çalışan ben sabah 3de yatarım ancak sabah 7 de kalk kocayı gönder azıcık uyursam iyi yoksa kız uyanmadan ev işi yap....offf offf uykusuzum yarabbimmm...
hepinize günaydın kızlar.bugün kızım erken uyandı sabahtan beri onunlayım.güyasında topiği okumak istedim ama nafile şimdi uyudu cadı.az takılıyımda kalkıp iş yapayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?