70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzell

Bişey çıkmamasına sevindim canım

Saol canım..

sımdı ne yapıyorsun pekı canım ne kullanıyorsun..
valla ben cok arada kaldım... spiralı hiç dusunmuyordum ona mecbur kaldım halen kararsızım... hormonal butun yontemler bana yasak oldugu ıcın ya kondom kalıyor ya spiral..
kondom ı ıh... kaldı spiral.. piiff...

Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm

olur canım inşallah o da olur...

Son düzenleme:
Rapor:

ben uslu uslu dıyetımı yapıyrum asayiş berkemal yani :) inşallah kilo vermiş olurum cuma gunuu

dün biberiye yağı sürüp strecle sararak yaptım leslie (hoş 2 mil yürüyebildim basım acaip döndü bu sıra rahatsızızm biraz )

ama strecleri bi açtım nasıl terlemıstımm :)

Evet burdaki herkes iyidir.
Yardımsever, iyi yürekli, konuşkan vs vs
Ne kadan övdüm yaa

Regl zamanııııı

Beni ayartmaya çalıştın olmadı şimdi millete mi salça oldun

İvitttt kızlarrr kaçalıımmmmmm nolaaarrr yaa
Paraları saç saç saççççç yapalımmmm
Çılgınlar gibi kıyafet pabuç almak istiyorum
Saçlarımı hergün farklı boyattırmak istiyorum
Maduuuruummm

selam kızlar...
naber yaa dilekcim ablanıda almışın buraya..oo abla kardeş yarışacaksınız galiba
bende güne 9da uyandım ama gözleirmin üstünde birton yük var sanki eşimle kahvaltı yaptık dersei 10daydı o gitti..
kızkardeşimle telleştik..sonra dün komşumdan aldığım spor aletiyle 20 dk. çalıştım hani basamak şeklinde aşağı yukarı twesst diyoalr galiba...
dün leslie 30dk.2mil yapıp bide üstüne bu aletle 20 dk. yapınca haşatım çıktı akşam zaten gündüzden yorulmuştum neys eyorulmadan emeğin sonucu ollmazmış:==))
eşim diypr hayırdır evi spor salonuna çevircen topumda var ya evde hee dedim ama baktım akşam tvnin karşısında oda çıkmış alete çalışıyor sinir oldu zaten tv önüne koydum diye
napıyım tv izlerkene çıkıcam eşim yokkende..

mrb şekerr bnde doğumdan beri olmuodum kızım 11 aylık 2 gün önce ilk adetimi oldum doğumdan sonra oluo böle şelerr hormonal olarakk ama oldumda rahatladım hee :))

dediklerimi uygula bak yersem veremiom diosn ama bu atıştırna arada metabolizma için dene bu hafta bakalımm sonuç ne oluyo

Ben biraz ortadan kayboluyorum kızlar gelirim yine öptüm

Suzannnn aşağıdan okuyosan senide öptüm kız

O reklama bayılıyorum
Saçıcak bi param bile yok :2:
Neyse bu akşam gidelim senin paraları saçalım

Vay be süpermiş..

günaydınnn kızlaaarrrrrr

Günaydıınn

Bizimkide yarın İstanbula gidiyomuş

Atla gel sende

napacam ben herşeye tövbe ettim.bişi yapmıyorum.eşim korunuyo...

kız ben o yağı sürmeden vıcık vıcık terliyorum koca göbeğimi hiç sorma hele...

Selamm kdrr
Evet onu da kaptım geldim. Başımın etini yiyo veremiorum diye.
Söylüyorum akşam yediklerini pısıp kalıyo
Suzan II diyebiliriz.
Sana bravo valla baya bi spor yapmıssın bu hfta güzel bi rakam bekliorum artık senden.

Ben biraz ortadan kayboluyorum kızlar gelirim yine öptüm
Suzannnn aşağıdan okuyosan senide öptüm kız

Görüşüürrrrrrrüüüüüüzzzzzz

olur inşallah canım benim geçen sene vardı buraya gelirken sattık şimdi arabasızım bende istiyoooom ama şuan para yooook

Sizin kamu görevi falan mı yoksa Ankara dururken Erzurum ne alaka yani.
Sevdicekde Erzurumda dağdalarmış şimdi
Totosu donuyordur büyük ihtimall.
Allah isteyen herkese versin diyorum.

Hadi gözün aydınnn canımcım. Oraya buraya abuk subuk konulara kızıyorum ya ve dert ediyorum kendime. Psikolojik yönden bayağı yıprandım regle bağlıyorum bunu...
Akşam eve giderken fındık ceviz kuru kayısı filanda alıyımda ara öğün yaparım.
Bu hafta tam gaz başladım inş. devamı gelecek bu sefer. Sizi görünce daha da gaza geliyorum

ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..

benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???

hade bakalım olur olur inş. vericende kiloları :))

ablam kullanıyo otomatık o da öyel dıyo oyuncak araba gıbı cok kolay dıye ben sevıyorum aslında düz vitesi ama dedıgın gıbı ankara trafıgınde ezıyetten baska bısey olmuyorsen bana özelden at canım hocanın telefonunu bırde fıyat neydı o zaman onu da yaz sana zahmet

Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm

olur cnaım ınsallah allah gönlüne göre versin.ama sende alabılırsın kız calısıyon son model olcak dıye bsıey yok ben cok az maasla biriktirerek almıstım kendıme bi külüstür bekarken

canım hiç uğraşma bence öyle insanlarla resmen seni kullanmaya çalışıyo ne kadar uyanıkmıs o hem işi bilmiyo gidiyo sipariş alıyo senden öğrenmeye çalışıyo beleşten bari aldığı 1 işi sana versin boşversene iyi niyet olmadıktan sonra uğraşmaya değmez insanları anlamıyorum valla ne kadar yüzsüz utanmaz tipler var hayatta

Senden bilgiyi kapmış sonra başkasından iş almış. Belli zaten.
Öğretmek istemiyosan işim var flan diye sav başından.
Sonuçta sende iş yapıyorsun oturupta ona öğretmek zorunda değilsin ki.
Aklı sıra hinlik yapmış bence.

olur cnaım ınsallah allah gönlüne göre versin.ama sende alabılırsın kız calısıyon son model olcak dıye bsıey yok ben cok az maasla biriktirerek almıstım kendıme bi külüstür bekarken

İnş. ya yaza doğru anca toparlayabilirsem durumu ufak bişi alabilirim.
Şimdi maalesef başka kredim var. :2:

uyanıklık edıyor... bence fazla ugrasma.. senın hem vaktını alıyor hemde ekmek parana ortak olacak.. eş dost cevrenız yakın sayılır bu sefer senın alacagın sıparıslere de ortak olacak..
kendı bılsede yapsa neyse... bırsey dıyemezsın.. ama bana ogret demesı bence sacma, insan bir sorar ıkı sorar gece gunduz kasnak mı ogrettırırmıs... bahane fılan yarat sende ısım var de bır yere gıtcem de bırseyler uydur yavas yavas o konuyu kapattırmaya calıs aranızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…