Hihihiihihi bizde onu vurar kaçarızzzz
Bizim ceyar yurtdışında bu hafta
Ne güzell
Bişey çıkmamasına sevindim canım
ah canım bende doğumdan sonra o iğnelerden oldum.10 kilo aldırdı bana.üstelik 14 ay regl olmadım.şiştim şiştim yani.sinir desen kat be kat.şükür 1 aydır oluyorum dünya varmış...
kız benimkide pazartesi yada salıdenk mi getirdik ne?????
günaydın canım ben sana hoşgeldin diyemedim...e şimdi hoşgeldincanını sıkma verecez o kiloları..bende doğum-hamilelik-emzirme kilosu mağduruyum...en az 25 kilo vermem gerek...kız haline şükret kızzzzzzzzzzz...
ahah bi iğne kurbanı daha....valla 2 doz yaptırdım.14 ay regl olmadım...bilsem hiç yaptırmazdım faturası ağır oldu...hormonlarım alt üst oldu..
aynen öle evdekininde dünya kadar işi var.mesela benim kız gece 2-3 den önce uyumaz saatlerce onu uyutmaya çalışan ben sabah 3de yatarım ancak sabah 7 de kalk kocayı gönder azıcık uyursam iyi yoksa kız uyanmadan ev işi yap....offf offf uykusuzum yarabbimmm...
hepinize günaydın kızlar.bugün kızım erken uyandı sabahtan beri onunlayım.güyasında topiği okumak istedim ama nafile şimdi uyudu cadı.az takılıyımda kalkıp iş yapayım....
Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm
Evet burdaki herkes iyidir.
Yardımsever, iyi yürekli, konuşkan vs vs
Ne kadan övdüm yaa
Regl zamanııııı
Beni ayartmaya çalıştın olmadı şimdi millete mi salça oldun
Ama yiyincede veremiyorum yaa kadın doğum dr na gittim kısa süre önce
Süt hormonları olduğu sürekli çalıştığı için kg vermekte biraz zorlanırsın dedi regl olamadığım için gitmiştim.
Doğumdan sonra hala olamadım gitti. Bilmiyorum da regl olsam sanki rahatlayacağım hem psikolojik hem fizyolojik yönden.
Dediklerini uygulamaya başlayacağım.
Yalnız şu sirkeli suyu hiç denemedim. Evde var bu akşam başlıyım inş işe yarar
Öptüm koçcuğumm :)
İvitttt kızlarrr kaçalıımmmmmm nolaaarrr yaa
Paraları saç saç saççççç yapalımmmm
Çılgınlar gibi kıyafet pabuç almak istiyorum
Saçlarımı hergün farklı boyattırmak istiyorum
Maduuuruummm
Rapor:
ben uslu uslu dıyetımı yapıyrum asayiş berkemal yani :) inşallah kilo vermiş olurum cuma gunuu
dün biberiye yağı sürüp strecle sararak yaptım leslie (hoş 2 mil yürüyebildim basım acaip döndü bu sıra rahatsızızm biraz)
ama strecleri bi açtım nasıl terlemıstımm :)
günaydınnn kızlaaarrrrrr
Bizimkide yarın İstanbula gidiyomuş
Saol canım..
sımdı ne yapıyorsun pekı canım ne kullanıyorsun..
valla ben cok arada kaldım... spiralı hiç dusunmuyordum ona mecbur kaldım halen kararsızım... hormonal butun yontemler bana yasak oldugu ıcın ya kondom kalıyor ya spiral..
kondom ı ıh... kaldı spiral.. piiff...
olur canım inşallah o da olur...
Rapor:
ben uslu uslu dıyetımı yapıyrum asayiş berkemal yani :) inşallah kilo vermiş olurum cuma gunuu
dün biberiye yağı sürüp strecle sararak yaptım leslie (hoş 2 mil yürüyebildim basım acaip döndü bu sıra rahatsızızm biraz)
ama strecleri bi açtım nasıl terlemıstımm :)
selam kızlar...
naber yaa dilekcim ablanıda almışın buraya..oo abla kardeş yarışacaksınız galiba
bende güne 9da uyandım ama gözleirmin üstünde birton yük var sanki eşimle kahvaltı yaptık dersei 10daydı o gitti..
kızkardeşimle telleştik..sonra dün komşumdan aldığım spor aletiyle 20 dk. çalıştım hani basamak şeklinde aşağı yukarı twesst diyoalr galiba...
dün leslie 30dk.2mil yapıp bide üstüne bu aletle 20 dk. yapınca haşatım çıktı akşam zaten gündüzden yorulmuştum neys eyorulmadan emeğin sonucu ollmazmış:==))
eşim diypr hayırdır evi spor salonuna çevircen topumda var ya evde hee dedim ama baktım akşam tvnin karşısında oda çıkmış alete çalışıyor sinir oldu zaten tv önüne koydum diye
napıyım tv izlerkene çıkıcam eşim yokkende..
Ben biraz ortadan kayboluyorum kızlar gelirim yine öptüm
Suzannnn aşağıdan okuyosan senide öptüm kız
olur inşallah canım benim geçen sene vardı buraya gelirken sattık şimdi arabasızım bende istiyoooom ama şuan para yooook
mrb şekerr bnde doğumdan beri olmuodum kızım 11 aylık 2 gün önce ilk adetimi oldum doğumdan sonra oluo böle şelerr hormonal olarakk ama oldumda rahatladım hee :))
dediklerimi uygula bak yersem veremiom diosn ama bu atıştırna arada metabolizma için dene bu hafta bakalımm sonuç ne oluyo
Hadi gözün aydınnn canımcım. Oraya buraya abuk subuk konulara kızıyorum ya ve dert ediyorum kendime. Psikolojik yönden bayağı yıprandım regle bağlıyorum bunu...
Akşam eve giderken fındık ceviz kuru kayısı filanda alıyımda ara öğün yaparım.
Bu hafta tam gaz başladım inş. devamı gelecek bu sefer. Sizi görünce daha da gaza geliyorum
ablam kullanıyo otomatık o da öyel dıyo oyuncak araba gıbı cok kolay dıyeben de ilk düz ile başladım ya o virajlarda falan yada kavşaklarda yavaşla sonra hızlan vitesi küçült stop ettimeden devam et ağlıyordum neredeyse. ama bir gün direksiyon hocam otomatik araç getirdi 10 dk kullandıktan sonra ben delimiymişim vitesle oyalandım dedim. kolay ne kelime çok çok çok kolay otomatik. aracı çalıştır d ye al tamam sonrası sadece gaz fren. oyuncak araba kullanır gibi. sen sadece direksiyon ve trafikle ilgileniyorsun. ayrıca bayırlarda düz gibi geri kaçmıyor. frenden ayağını çeksen bile araç d de olduğu sürece geri gitmediği için geri kaçmıyor. birde aracı stop ettirme derdin yok. hatta imkansız ne yaparsan yap stop olmaz. zira senin tek işin gaz fren. eşim otomatiği hiç sevmezdi valla o bile alıştı yoğun trafik için hele ankara için şahane çözüm. ankara da oturuyorsan eğitim aldığım direksiyon hocasının tel vereyim. çok sabırlı harika bir hoca şiddetle tavsiye ederim. sıfır araba bilgim vardı 10 gün sonra batıkentten emeğe işe gidiyordum hemde sabahın o yoğun trafiğinde.
ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
olur cnaım ınsallah allah gönlüne göre versin.ama sende alabılırsın kız calısıyon son model olcak dıye bsıey yok ben cok az maasla biriktirerek almıstım kendıme bi külüstür bekarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?