Selamm kdrr
Evet onu da kaptım geldim.Başımın etini yiyo veremiorum diye.
Söylüyorum akşam yediklerini pısıp kalıyo
Suzan II diyebiliriz.
Sana bravo valla baya bi spor yapmıssın bu hfta güzel bi rakam bekliorum artık senden.
Görüşüürrrrrrrüüüüüüzzzzzz
Dilekcim sen pısıp kalma istersen
Yedim inkar etmiyorum ki napimm amaaa pişman oldum girdim buraya şimdi
Sizin kamu görevi falan mı yoksa Ankara dururken Erzurum ne alaka yani.
Sevdicekde Erzurumda dağdalarmış şimdi
Totosu donuyordur büyük ihtimall.
Allah isteyen herkese versin diyorum.
selam kızlar...
naber yaa dilekcim ablanıda almışın buraya..oo abla kardeş yarışacaksınız galiba
bende güne 9da uyandım ama gözleirmin üstünde birton yük var sanki eşimle kahvaltı yaptık dersei 10daydı o gitti..
kızkardeşimle telleştik..sonra dün komşumdan aldığım spor aletiyle 20 dk. çalıştım hani basamak şeklinde aşağı yukarı twesst diyoalr galiba...
dün leslie 30dk.2mil yapıp bide üstüne bu aletle 20 dk. yapınca haşatım çıktı akşam zaten gündüzden yorulmuştum neys eyorulmadan emeğin sonucu ollmazmış:==))
eşim diypr hayırdır evi spor salonuna çevircen topumda var ya evde hee dedim ama baktım akşam tvnin karşısında oda çıkmış alete çalışıyor sinir oldu zaten tv önüne koydum diye
napıyım tv izlerkene çıkıcam eşim yokkende..
Selamm kdrr
Evet onu da kaptım geldim.Başımın etini yiyo veremiorum diye.
Söylüyorum akşam yediklerini pısıp kalıyo
Suzan II diyebiliriz.
Sana bravo valla baya bi spor yapmıssın bu hfta güzel bi rakam bekliorum artık senden.
sen bekle
benim umudum yok çok sporlu günleirm olduda veremedim ben
çok kkıymetli benim kilolar..uff kas ağırlığın iyi demişti öylesine uğradığım tanıdık diyetsiyen regl bitsin gidicem başlıycam belkide ben yinede az yiyroumçünkü çok yemezdim zaten eskiden beri diyetisyen listeleri çok oluyo ekmek falan nebileyim öyle verir bünyem belkide...:18:
biara 2yıl önce deneyimlerim öyleydi yedim verdim yani bilmiyorumm yaa..form tutup duruyorum ben bukonuda iyim kaç aydır ama biraz daha inip korusma olmazmı
şimdi cumaya 3gün var sayılır bakıcaz akşamlarım süt zaten nesfitle...
eşim bugün ve yarın akşam yemekte yok bende zaten öğlen yiyroum bide ekstra aburcubur olmazsa veririm belki yeni alet denememle
Sizin kamu görevi falan mı yoksa Ankara dururken Erzurum ne alaka yani.
Sevdicekde Erzurumda dağdalarmış şimdi
Totosu donuyordur büyük ihtimall.
Allah isteyen herkese versin diyorum.
sevidceğine allah yardım etsin donmasın kızz
Kdr evet bende geldimm...
canım hiç uğraşma bence öyle insanlarla resmen seni kullanmaya çalışıyo ne kadar uyanıkmıs o hem işi bilmiyo gidiyo sipariş alıyo senden öğrenmeye çalışıyo beleşten bari aldığı 1 işi sana versinboşversene iyi niyet olmadıktan sonra uğraşmaya değmez insanları anlamıyorum valla ne kadar yüzsüz utanmaz tipler var hayatta
Senden bilgiyi kapmış sonra başkasından iş almış. Belli zaten.
Öğretmek istemiyosan işim var flan diye sav başından.
Sonuçta sende iş yapıyorsun oturupta ona öğretmek zorunda değilsin ki.
Aklı sıra hinlik yapmış bence.
uyanıklık edıyor... bence fazla ugrasma.. senın hem vaktını alıyor hemde ekmek parana ortak olacak.. eş dost cevrenız yakın sayılır bu sefer senın alacagın sıparıslere de ortak olacak..
kendı bılsede yapsa neyse... bırsey dıyemezsın.. ama bana ogret demesı bence sacma, insan bir sorar ıkı sorar gece gunduz kasnak mı ogrettırırmıs... bahane fılan yarat sende ısım var de bır yere gıtcem de bırseyler uydur yavas yavas o konuyu kapattırmaya calıs aranızda..
günaydın...Günaydın kızlar...
Oldukça keyifsizimm. Hepinizin günü güzel geçer umarım..
Öptüm sizi.
günaydın...günaydın bayanlar. bugün enerjim hiç yok neşesizim. eve gitsemde tv karşısında uyuklasam ne güzel olur. günaydın orti ya ben akşam diyeti balıkla yedim yine. eşim sekiz gibi geldi balığı yapmak dokuzu buldu tanii sonracıma herhal yarım kilo hamsi hemide tava yedim valla. azıcık ekmek salata falanla. ay saati o kadar geç olmasa üzülmeyecemde. sabah korkudan tartılmadım. off hava da şuan eksi10 iyi mi. ya ne sinir bir gün...
günaydın..herkese günaydınnn
herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular
günaydın canım.. hoş geldin..Bende sanırım depresyonum tam gaz devam ediyor
ben regl olduktan sonra kilo almaya devam ettim canım..çünkü yiyordum..fazla yediğin sürece kilo veremiyorsun..sirkeli su da sütü etkiledi gibi geldi.3-4 günden sonra bıraktım..Ama yiyincede veremiyorum yaa kadın doğum dr na gittim kısa süre önce
Süt hormonları olduğu sürekli çalıştığı için kg vermekte biraz zorlanırsın dedi regl olamadığım için gitmiştim.
Doğumdan sonra hala olamadım gitti. Bilmiyorum da regl olsam sanki rahatlayacağım hem psikolojik hem fizyolojik yönden.
Dediklerini uygulamaya başlayacağım.
Yalnız şu sirkeli suyu hiç denemedim. Evde var bu akşam başlıyım inş işe yarar
Öptüm koçcuğumm :)
günaydın..Günaydın canlar...
günaydın canım..ben de artılardaydım..nihayet bu sabah cuma günkü kilomdayım...günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugünınsallah cumaya kadar korurum
günaydın..Günaydınn kızlarrrrrrr
Tartılmaya son 2 günKendimi şiş hissediyorum :26: akşam yediğim mantarlar bugün tırmalıyo sanırsam
ben de araba alyım hemen ders alıcam.inşallah dalacam trafiğe canım..eşimin arabası büyük düz vites .cesaret edemiyorum...inşallah senin de araaban olur..ay benim ev 28-29 derece hamam gibi. atletle geziyorum haşlıyolar resmen.
ben de ahliyet alıp 8 sene araba kullanmadım. sonra kocaya çok kızdım ona bağımlı olmaya aradım bir direksiyon hocası iki hafta ders aldım daldım ankara trafiğine. ama otomatikle şiddetle öneririm. o vites denen lüzumsuz şeyi boşverin geçin otomatiğe ve dalın trafiğe. bir hafta içinde alışıyorsunuz. şimdi tek araba var ama valla ikinci araba planları kuruyorum...
günaydın ya başım ağrıyo halsizim hava -10 oda buz gibi. elektrik sobasını yakıyom oda haşlıyo yandan yandan. moralim bozuk sinirim bozuk daha sayam mı. depresifim depresif. eve gitmek istiyooooom
günaydınn..Günaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
yaa siz ne zaman uyandiniz nezaman kahvalti yaptinizda hemen muhabbete basladiniz...
sizden korkulur :)) hadi ben nobet ertesiyim hala calisiyorum evime gidemedim aksam 19:00 evde olurum nasipse kiz size noluyo bu sogukta sicacik yatakdan cikilirmi ( ben yatagimi yorganimi ozledimya herkez ben gibi saniyorum)
ah savabilsem başımdan 1 aydan fazladır oyalıyorum alt komşum olunca bide kaynanamın samimi komşusu.zırt pırt geliyolar gidiyolar..inanırmısın sabah zile basıyo ben uyrken duymazsam telden arıyo öle yanii...anlatamam bi yüz var eşşek derisi çekilmiş yani...
ozaman hoşdeldinAllah yardımcın olsun hem zayıflama topiği hemde dilekkk
sen bekle
benim umudum yok çok sporlu günleirm olduda veremedim ben
çok kkıymetli benim kilolar..uff kas ağırlığın iyi demişti öylesine uğradığım tanıdık diyetsiyen regl bitsin gidicem başlıycam belkide ben yinede az yiyroumçünkü çok yemezdim zaten eskiden beri diyetisyen listeleri çok oluyo ekmek falan nebileyim öyle verir bünyem belkide...:18:
biara 2yıl önce deneyimlerim öyleydi yedim verdim yani bilmiyorumm yaa..form tutup duruyorum ben bukonuda iyim kaç aydır ama biraz daha inip korusma olmazmı
şimdi cumaya 3gün var sayılır bakıcaz akşamlarım süt zaten nesfitle...
eşim bugün ve yarın akşam yemekte yok bende zaten öğlen yiyroum bide ekstra aburcubur olmazsa veririm belki yeni alet denememle
sevidceğine allah yardım etsin donmasın kızz
slm kızlar
regl oldum yaww 22 gün olmuştu daha erken oldum fena ağrım var şüttüm galiba off yaa bende niye şiştim böle diyodum bu haftaki kilo olayıda karıştı yaa neyse artık bakalım ne verebilicem bu hafta gerçi pek sanmıyom ya hadi neyse 1 ileri 1 geri gidip gidip duruyom bu aralar
sabah 1 dilim buğday ekmeği üzerine lıght karper sürerek yedim cnm bişii istemedi ölece kaldım aç karnına suyumu da içtim
öğlene Allah kerim ne yiyeceğimi bilmiyorum acıktım da ama cnm istemiyo hiç bişii
Yumuşak bi yapıya sahipsin sanırım.
Ben biraz serttim o yüzden tepkim - isterse kendi annemin en yakın komşusu olsun- sert olurdu.
Hiç sevmem öyle yılışık tipleri gelemem de sanki başka komşun mu yok.
Kalp kırmak hoş bişi değilde bazı insanlar anlamıyorlar cidden.
Geldiğinde surat as ilgilenme, dinleme bile sıkılıp gider zaten.
Telefonla aradıgında da sesini kıs. Derse aradım açmadın diye müsait olsam kapıyı açardım açmadıgıma göre müsait değilmişim araman da bunu değiştirmez de..
Çok fena gıcık oldum gelip saçını başını yolabilir miyim?
ahahha haalaaa bi şikayet görüyorum kdr hanım
Doğruları kabul etme sonra adımı çıkar
Bilmiyorum en azından çaba sarfediyorsun.
-32 dereceymiş bulundugu yer
Donmazsa iidir
günaydın...Günaydın kızlar :)
en de 3 gün lahana kereviz yedim ..ıyyyyyy bi daha yakın zamanda yemem heralde...zaten bi işede yaramadı.
canım senin ortiye ihtiyacın mı var..her hafta aldın başını gidiyor kilo kilo ..benim gibi gramlarla uğraşmıyorsun...
sağol canım..günahsız sabiler böyle tatlı oluyorlar işte..iğne meseleside gıcıklar bi doz yaptırdım piyasadan kaldırdılar..düzenimi altüst ettiler..
inşallah topikçe hepimiz paralanalım arabalanalım.....
Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm
günaydın..günaydınnn kızlaaarrrrrr
slm kızlar
regl oldum yaww 22 gün olmuştu daha erken oldum fena ağrım var şüttüm galiba off yaa bende niye şiştim böle diyodum bu haftaki kilo olayıda karıştı yaa neyse artık bakalım ne verebilicem bu hafta gerçi pek sanmıyom ya hadi neyse 1 ileri 1 geri gidip gidip duruyom bu aralar
sabah 1 dilim buğday ekmeği üzerine lıght karper sürerek yedim cnm bişii istemedi ölece kaldım aç karnına suyumu da içtim
öğlene Allah kerim ne yiyeceğimi bilmiyorum acıktım da ama cnm istemiyo hiç bişii
o reklama bayılıyorum
Saçıcak bi param bile yok :2:
Neyse bu akşam gidelim senin paraları saçalım
vay be süpermiş..
günaydıınn
atla gel sende
napacam ben herşeye tövbe ettim.bişi yapmıyorum.eşim korunuyo...
Kız ben o yağı sürmeden vıcık vıcık terliyorum koca göbeğimi hiç sorma hele...
ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
Benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
merhaba hanımlar... ben dünden beri diyetteyim ama bugün pek yolunda gitmiyor sabah kahvaltı yapamadım aceleden bende 1 simit aldım yarısını yedim 2 saat sonra diğer yarısını yedim dün leslienin 5 mil videosunu indirdim biraz yaptım ama hamlarım diye çok üstüne düşmedim bugün başlıycam iyice, kilo verme konusunda hiç hırsım yoktur onun içinde hersene 1-2 kilo aldım düzenli olarak taki hamileliğe kadar şimdi 10 kilo vermem lazım busefer hırslıyım ilk defa bu konudada yardımlarınızı bekliyorum varmı bana yardımcı olacak :)))
kız bende terlıom sürmedne ama sürünce bacakalrım çok terlıoo :d
valahı ayıp etmıs sacınıbaısnıyolmak vaciptir :d
günaydın...
ah canım bende doğumdan sonra o iğnelerden oldum.10 kilo aldırdı bana.üstelik 14 ay regl olmadım.şiştim şiştim yani.sinir desen kat be kat.şükür 1 aydır oluyorum dünya varmış...
kız benimkide pazartesi yada salıdenk mi getirdik ne?????
günaydın canım ben sana hoşgeldin diyemedim...e şimdi hoşgeldincanını sıkma verecez o kiloları..bende doğum-hamilelik-emzirme kilosu mağduruyum...en az 25 kilo vermem gerek...kız haline şükret kızzzzzzzzzzz...
ahah bi iğne kurbanı daha....valla 2 doz yaptırdım.14 ay regl olmadım...bilsem hiç yaptırmazdım faturası ağır oldu...hormonlarım alt üst oldu..
aynen öle evdekininde dünya kadar işi var.mesela benim kız gece 2-3 den önce uyumaz saatlerce onu uyutmaya çalışan ben sabah 3de yatarım ancak sabah 7 de kalk kocayı gönder azıcık uyursam iyi yoksa kız uyanmadan ev işi yap....offf offf uykusuzum yarabbimmm...
hepinize günaydın kızlar.bugün kızım erken uyandı sabahtan beri onunlayım.güyasında topiği okumak istedim ama nafile şimdi uyudu cadı.az takılıyımda kalkıp iş yapayım
ben de tam tersi iğnenin devamı lmadığı için hiç kesilmedi..olmamasına razıyım da böyle devamlı olunca da kıldığın namaz içine sinmiyor..sürekli bi özür durumu..vakit çıktı abdest gitti oluyor ..inşallah eski düzenim gelir.. o komşuylada ben olsam araya mesafe koymaya çalışırdım...
inşallah topikçe hepimiz paralanalım arabalanalım...
günaydın..
günaydınn....
Ama yiyincede veremiyorum yaa kadın doğum dr na gittim kısa süre önce
Süt hormonları olduğu sürekli çalıştığı için kg vermekte biraz zorlanırsın dedi regl olamadığım için gitmiştim.
Doğumdan sonra hala olamadım gitti. Bilmiyorum da regl olsam sanki rahatlayacağım hem psikolojik hem fizyolojik yönden.
Dediklerini uygulamaya başlayacağım.
Yalnız şu sirkeli suyu hiç denemedim. Evde var bu akşam başlıyım inş işe yarar
Öptüm koçcuğumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?