70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kdr evet bende geldimm...

aynen öyle günlerdir kafayı yiyorum ne kadar yüzsüzler diye...

ah savabilsem başımdan 1 aydan fazladır oyalıyorum alt komşum olunca bide kaynanamın samimi komşusu.zırt pırt geliyolar gidiyolar..inanırmısın sabah zile basıyo ben uyrken duymazsam telden arıyo öle yanii...anlatamam bi yüz var eşşek derisi çekilmiş yani...

kayseride neredeyse hiç akrabam yok öle ancak markete falan gidiyorum.eşimle eşimin akrabalarına..zaten herkesin evi uzak.bende de ehliyet var araba kullanamıyorum...kendisi komşum kocası eşimin çocukluktan beri arkadaşı...bilmiyorum yaaa öle sıkıldımki eşimi taşınalım diye sıkıştıracam....

Günaydın kızlar...
Oldukça keyifsizimm. Hepinizin günü güzel geçer umarım..
Öptüm sizi.
günaydın...
günaydın...
herkese günaydınnn

herkesın keyfı yerındedır umarım deıycemde yazmıssınız keyıfsızım depresıfım dıye:26: hayırdır neler oluo kuzular
günaydın..
Bende sanırım depresyonum tam gaz devam ediyor
günaydın canım.. hoş geldin..
ben regl olduktan sonra kilo almaya devam ettim canım..çünkü yiyordum..fazla yediğin sürece kilo veremiyorsun..sirkeli su da sütü etkiledi gibi geldi.3-4 günden sonra bıraktım..
Günaydın canlar...
günaydın..
günaydın kızlar benim keyfim yerinde uzun zamandan sonra tartıda tekrar 65 i gördüm bugün ınsallah cumaya kadar korurum
günaydın canım..ben de artılardaydım..nihayet bu sabah cuma günkü kilomdayım...
Günaydınn kızlarrrrrrr

Tartılmaya son 2 gün Kendimi şiş hissediyorum :26: akşam yediğim mantarlar bugün tırmalıyo sanırsam
günaydın..
ben de araba alyım hemen ders alıcam.inşallah dalacam trafiğe canım..eşimin arabası büyük düz vites .cesaret edemiyorum...inşallah senin de araaban olur..
Günaydın canlarım, gününüz güzel geçsin..
günaydınn..

günaydın...

kadınalrında işi zor yaaa iğneydi haptı nebileyim 6yıllık evliyim daha o bölüme giremedim yani yorumd ayapamıyorum ama kondom benim eşimde istemez herhalde..
zaten evlendik bende hap içmiyodurm ilk düşüğe hamile kaldım 2aylık evliyken güya kendimzi korunuyoduk ondan sonra yine oldu erken düşük ..doktor korunun dedi olsaydı rabbim verseydi olurdu yine hap iğne kullanmadım ve hala korunmuyorum bebek isteidğimden ...
bende bigün acaba bebeğim olursa 2.ye hemen hamile kalma korkum olurmu nebileyim ben 2.yide 30yaşına geldim aha hemen düşünyorum ama neyse ozamankisağlık durmuumuz göre 2.ye korunurken size başvururum

slm kızlar

regl oldum yaww 22 gün olmuştu daha erken oldum fena ağrım var şüttüm galiba off yaa bende niye şiştim böle diyodum bu haftaki kilo olayıda karıştı yaa neyse artık bakalım ne verebilicem bu hafta gerçi pek sanmıyom ya hadi neyse 1 ileri 1 geri gidip gidip duruyom bu aralar

sabah 1 dilim buğday ekmeği üzerine lıght karper sürerek yedim cnm bişii istemedi ölece kaldım aç karnına suyumu da içtim
öğlene Allah kerim ne yiyeceğimi bilmiyorum acıktım da ama cnm istemiyo hiç bişii

Yumuşak bi yapıya sahipsin sanırım.
Ben biraz serttim o yüzden tepkim - isterse kendi annemin en yakın komşusu olsun- sert olurdu.
Hiç sevmem öyle yılışık tipleri gelemem de sanki başka komşun mu yok.
Kalp kırmak hoş bişi değilde bazı insanlar anlamıyorlar cidden.
Geldiğinde surat as ilgilenme, dinleme bile sıkılıp gider zaten.
Telefonla aradıgında da sesini kıs. Derse aradım açmadın diye müsait olsam kapıyı açardım açmadıgıma göre müsait değilmişim araman da bunu değiştirmez de..
Çok fena gıcık oldum gelip saçını başını yolabilir miyim?

ozaman hoşdeldinAllah yardımcın olsun hem zayıflama topiği hemde dilekkk

ahahha haalaaa bi şikayet görüyorum kdr hanım
Doğruları kabul etme sonra adımı çıkar

Bilmiyorum en azından çaba sarfediyorsun.
-32 dereceymiş bulundugu yer
Donmazsa iidir

biraz yemeye calıs canım sıcak bıseyler ıc yemeyıcne dah kötü olursun reglken yanı ben oyle oluyorum gözüm kararıyo basım dönüyo üşüyom bı de

gel valla yol saçını başını..sen benden küçüksün ama ellerinde öperim.evet oldukça yumuşak bir mizaca sahibim...telimin sesini kıstım ogün zar zar zile bastı.hadi ben neyse kızım uyanıyo diye koşa koşa açmak zorunda kaldım...bilmiyorumki bugünlerde acaip canım sıkkın..

merhaba hanımlar... ben dünden beri diyetteyim ama bugün pek yolunda gitmiyor sabah kahvaltı yapamadım aceleden bende 1 simit aldım yarısını yedim 2 saat sonra diğer yarısını yedim dün leslienin 5 mil videosunu indirdim biraz yaptım ama hamlarım diye çok üstüne düşmedim bugün başlıycam iyice, kilo verme konusunda hiç hırsım yoktur onun içinde hersene 1-2 kilo aldım düzenli olarak taki hamileliğe kadar şimdi 10 kilo vermem lazım busefer hırslıyım ilk defa bu konudada yardımlarınızı bekliyorum varmı bana yardımcı olacak :)))

Günaydın kızlar :)
günaydın...

ah canım bende doğumdan sonra o iğnelerden oldum.10 kilo aldırdı bana.üstelik 14 ay regl olmadım.şiştim şiştim yani.sinir desen kat be kat.şükür 1 aydır oluyorum dünya varmış...

kız benimkide pazartesi yada salıdenk mi getirdik ne?????

günaydın canım ben sana hoşgeldin diyemedim...e şimdi hoşgeldincanını sıkma verecez o kiloları..bende doğum-hamilelik-emzirme kilosu mağduruyum...en az 25 kilo vermem gerek...kız haline şükret kızzzzzzzzzzz...

ahah bi iğne kurbanı daha....valla 2 doz yaptırdım.14 ay regl olmadım...bilsem hiç yaptırmazdım faturası ağır oldu...hormonlarım alt üst oldu..

aynen öle evdekininde dünya kadar işi var.mesela benim kız gece 2-3 den önce uyumaz saatlerce onu uyutmaya çalışan ben sabah 3de yatarım ancak sabah 7 de kalk kocayı gönder azıcık uyursam iyi yoksa kız uyanmadan ev işi yap....offf offf uykusuzum yarabbimmm...

hepinize günaydın kızlar.bugün kızım erken uyandı sabahtan beri onunlayım.güyasında topiği okumak istedim ama nafile şimdi uyudu cadı.az takılıyımda kalkıp iş yapayım....[/QUOTE]

ben de tam tersi iğnenin devamı lmadığı için hiç kesilmedi..olmamasına razıyım da böyle devamlı olunca da kıldığın namaz içine sinmiyor..sürekli bi özür durumu..vakit çıktı abdest gitti oluyor ..inşallah eski düzenim gelir.. o komşuylada ben olsam araya mesafe koymaya çalışırdım...
..
Off bende araba istiooommmmmm
Düz vitesli araba istioommmmmmm
Bunları alcakkkk para daaa istioommmm
inşallah topikçe hepimiz paralanalım arabalanalım...
günaydınnn kızlaaarrrrrr
günaydın..

günaydınn....

Son düzenleme:

o reklama bayılıyorum
Saçıcak bi param bile yok :2:
Neyse bu akşam gidelim senin paraları saçalım

vay be süpermiş..

günaydıınn

atla gel sende

napacam ben herşeye tövbe ettim.bişi yapmıyorum.eşim korunuyo...

Kız ben o yağı sürmeden vıcık vıcık terliyorum koca göbeğimi hiç sorma hele...

kız bende terlıom sürmedne ama sürünce bacakalrım çok terlıoo :d

valahı ayıp etmıs sacınıbaısnıyolmak vaciptir :d

ilk başta düzensizlik yılgınlık olabiliyor ama pes etmek yok..kilo vermek için azimli olucaz olmadı diye ipin ucunu tamamen bırakmıcaz canım..
ben de lesliyi yeni yapmaya başlaadım..5 millik olanı 3 mil yapıyorum 3 gündür..ama yapanlar 2 milden başlayıp kademeli olarak hftalık artırın diyorlar..
buralara takılırsan da zamanla menülerin düzelir...

ben de oğluşu uyutup işlerimi yapayım ..uyanıkken pek bişey yaptırmıyor kerata..
hoşçkalın..

kız bende terlıom sürmedne ama sürünce bacakalrım çok terlıoo :d

valahı ayıp etmıs sacınıbaısnıyolmak vaciptir :d

valla gelin kız yolun şunu...dayanmıycam artık

benim bi komşuda öle oldu kızı 1.5 yaşında hala öle.o 3 doz yatırdı ama hormonları çok bozduğundan mahvoldu...kadın doğuma gidince doktor bi kızmızki o iğnelrle kendinizi mahvediyosunuz diyeee..valla öle o oldu aylarca ben olmadım 14 ay..öteki komşuylada bakalım bişeyler yapmalıyım artık mesafe olarak...

Son düzenleme:

merhba canim ben dogum yapali dort ay oldu dun ikinci reglimi oldum banada tam tersi soylendi emzirmenin daha cabuk kilo verdirildigini cunki vucut sut uretmek icin biraz yediklerimizden birazda dogumda aldigimiz yaglardan yaparmis benim 20 kilodan 8kilo kaldi daha cok giderdi velkide turkiyeye gelince +3kilo daha aldim 67le turkiyeye gittim 70.2le geldim ve burdaki kizlarla birlikte kilo vemeye basladim 1ay ongun oldu yaklasik 4kilo gitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…