ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
çizelgeyi nasıl yapıyoruz beceremedim nedense
gel valla yol saçını başını..sen benden küçüksün ama ellerinde öperim.evet oldukça yumuşak bir mizaca sahibim...telimin sesini kıstım ogün zar zar zile bastı.hadi ben neyse kızım uyanıyo diye koşa koşa açmak zorunda kaldım...bilmiyorumki bugünlerde acaip canım sıkkın..
merhaba kızlar
nasılsınız bugün bakalım gördüğüm kadarıyla herkes regl haftasında
çizelgeyi nasıl yapıyoruz beceremedim nedense
canim sen hakkaten sakinsin herhalde ben hayatta ogretmem sen icinde buyutmuyosun onun yaptigi cok buyuk ayip dilek alt kat komsunu yolucakmis bende bunu yolmaya geliyorum
,açar açmaz bi mj gelmiş okudum,,bana birisi diyoki,,şu şu nickli bayan senmisin,eğer sen değilsen söyliyim senin fotolarını kullanıyor,benmi yanlış gördüm diyor ama hayırya kesinlikle senin fotoların,,,diye bi mj atmış,,nasıl görücemki fotolarıı ooofff bende sinir oldum şimdii,bide o nickteki şahış eskiden kavga ettiğim bi şahışın ismii,,hatta qiviylede tartışmıştııı hatırlarsanız,,ee napcam ben şimdiii
tünaydın herkese,
ay çok yoğunum sabahtan giremedin şimdi menümü yazığ tekrar işlere dalacağım sonra yin gelirim :44:
sabah: 1,5 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 kaç dilim sucuk
6zeytin
öğlen: 1 tabak bezelye susuz yedim
1 kase tarhana çorba
salata
birkaç acı biber turşusu
,açar açmaz bi mj gelmiş okudum,,bana birisi diyoki,,şu şu nickli bayan senmisin,eğer sen değilsen söyliyim senin fotolarını kullanıyor,benmi yanlış gördüm diyor ama hayırya kesinlikle senin fotoların,,,diye bi mj atmış,,nasıl görücemki fotolarıı ooofff bende sinir oldum şimdii,bide o nickteki şahış eskiden kavga ettiğim bi şahışın ismii,,hatta qiviylede tartışmıştııı hatırlarsanız,,ee napcam ben şimdiii
rica ederim canım... ama zaten senın ıdeal kılon 58-60 olmalı.. 62, 1.68 boya olmaz bazı hesaplamalar yanlıs yapıyor...
bende 1.70 ım aynı sayılırız.. 58-60 dan yukarı cıkmazsam super olur... ama bak ben o kıloya gelırsem Allahın ıznıyle yıne aynı sey olur gıbı gelıyor..
kendımı hala zayıflamam lazımmıs gıbı gorebılırım onceden oldugu gıbı.. ama o kıloya bır geleyımde varsın oyle goreyım yanı suan gordugumden ıyıdır..
:13:
hayır akşam simit yemekte neyarım simit 1 bardak ayran nasıl kapanış için :44:
Selam şeker
Nerde kullanıyormuş KK da mı? Kimle kavga ettiğini hatırlamıyorum aklımda bi isim var ama yuh yani o yapmaz sanırım.
KK daysa şikayet et bi bakalım..
Afiyet olsunn Deryaaa
benim de ehliyetim yok daha,çıkıcam trafiğe ehliyetsizlikten çıkamıyorum. yaza kadar halletmem lazım ehliyet işini,ilçede oturuyorum ben,yüksek lisans yapıyorum tez aşamasında takıldım kaldım, gitmem lazım üni.ye arabasız çok zor oluyor gidemiyorum. sırf o nedenle iyi sürebilmem lazım yaza kadar. dediğin gibi aslında en temizi otomatik vites. gaz ,fren..başka bir şey yok. yokuşta arabayı kaçırdın derdi de yok.ay benim ev 28-29 derece hamam gibi. atletle geziyorum haşlıyolar resmen.
ben de ahliyet alıp 8 sene araba kullanmadım. sonra kocaya çok kızdım ona bağımlı olmaya aradım bir direksiyon hocası iki hafta ders aldım daldım ankara trafiğine. ama otomatikle şiddetle öneririm. o vites denen lüzumsuz şeyi boşverin geçin otomatiğe ve dalın trafiğe. bir hafta içinde alışıyorsunuz. şimdi tek araba var ama valla ikinci araba planları kuruyorum...
günaydın ya başım ağrıyo halsizim hava -10 oda buz gibi. elektrik sobasını yakıyom oda haşlıyo yandan yandan. moralim bozuk sinirim bozuk daha sayam mı. depresifim depresif. eve gitmek istiyooooom
kk da kullanıyormuş canım,mj atan kişi başarı öykülerini okuyordum okişiye rast gelince senin fotolarını gördüm,heralde bu kişide sensin diye düşündüm,ama hikayeler aynı değil diye bi haber vereyim demiş,,ama eğer fotoları özeline koyduysa görememkiii,,emin olmadanda şikayet edemem...
memrum ya tayin işte...
.......... .!.:merhaba triendy
bisey sorcam: basari öykülerini okuyordum ve ......... diye birine rastladim. o kisi senmisin?? cunku sanirim senin fotolarini kullaniyor:44::44: yoksa benmi yanlis gördüm:44: ama senin resimlerin valla:44: söylemek istedim sadece
yok canım buraya koymuş,,emin olamadan şikayet edememkiii:44:sikayet et canim aklima bisey geldi korkutmak gibi olmasinda senin fotolari baska biyerdede kullanabilirmi oyle bi teknoloji varmi bilmiyorum ama aklima geldi fese felanda koymus olabilirmi :26:
Msj atan kişiye nerde gördüğünü sor bakalım.
Link atsın sana bende merak ettim.
Ahh ahh memurluk güzell şeyyy atanma durumu olmasaa
kişinin bana attığı mj söylee
canim senin fotolari kullanan kisinin ismini ver bizde arkadaslik teklif edelim bakalim kabul ederse senin fotolarimi kullaniyo ogrenmis oluruz
canim senin fotolari kullanan kisinin ismini ver bizde arkadaslik teklif edelim bakalim kabul ederse senin fotolarimi kullaniyo ogrenmis oluruz
İtinayla çirkefleşirim hiç sorun değil.
Sen ona bi iki yüz verme bak konuşma gelince falan kırılcak darılcak diye de düşünme.
Densiz kendi edepsizliğiyle kalsın.
Vayy ortimm gelmişşş.
Naber İnci? Yoktun buralardaaa
Aynen regl haftasındayız kendimizi durduramıyoruzz
Şeker yemekteydim. Resimlere bak yaparsın.
Önce şu siteye gir;
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Eki Görüntüle 293817
Eki Görüntüle 293818
Eki Görüntüle 293819
Eki Görüntüle 293820
Eki Görüntüle 293821
Eki Görüntüle 293822
canım sana mesaj atan kişi onun albümünü açıp print screen yapıp sana göndersin senmisin değilmisin anlarsın,açar açmaz bi mj gelmiş okudum,,bana birisi diyoki,,şu şu nickli bayan senmisin,eğer sen değilsen söyliyim senin fotolarını kullanıyor,benmi yanlış gördüm diyor ama hayırya kesinlikle senin fotoların,,,diye bi mj atmış,,nasıl görücemki fotolarıı ooofff bende sinir oldum şimdii,bide o nickteki şahış eskiden kavga ettiğim bi şahışın ismii,,hatta qiviylede tartışmıştııı hatırlarsanız,,ee napcam ben şimdiii
aynı şeyi söyleyecektim özelden adını ver biz arkadaş olalım bakalım fotolara diye ne fenayız bizler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?