70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sen hakkaten sakinsin herhalde ben hayatta ogretmem sen icinde buyutmuyosun onun yaptigi cok buyuk ayip dilek alt kat komsunu yolucakmis bende bunu yolmaya geliyorum

İtinayla çirkefleşirim hiç sorun değil.
Sen ona bi iki yüz verme bak konuşma gelince falan kırılcak darılcak diye de düşünme.
Densiz kendi edepsizliğiyle kalsın.

merhaba kızlar
nasılsınız bugün bakalım gördüğüm kadarıyla herkes regl haftasında

Vayy ortimm gelmişşş.
Naber İnci? Yoktun buralardaaa
Aynen regl haftasındayız kendimizi durduramıyoruzz

çizelgeyi nasıl yapıyoruz beceremedim nedense

Şeker yemekteydim. Resimlere bak yaparsın.
Önce şu siteye gir;

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

canim sen hakkaten sakinsin herhalde ben hayatta ogretmem sen icinde buyutmuyosun onun yaptigi cok buyuk ayip dilek alt kat komsunu yolucakmis bende bunu yolmaya geliyorum

tünaydın herkese,

ay çok yoğunum sabahtan giremedin şimdi menümü yazığ tekrar işlere dalacağım sonra yin gelirim :44:

sabah: 1,5 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 kaç dilim sucuk
6zeytin

öğlen: 1 tabak bezelye susuz yedim
1 kase tarhana çorba
salata
birkaç acı biber turşusu

,açar açmaz bi mj gelmiş okudum,,bana birisi diyoki,,şu şu nickli bayan senmisin,eğer sen değilsen söyliyim senin fotolarını kullanıyor,benmi yanlış gördüm diyor ama hayırya kesinlikle senin fotoların,,,diye bi mj atmış,,nasıl görücemki fotolarıı ooofff bende sinir oldum şimdii,bide o nickteki şahış eskiden kavga ettiğim bi şahışın ismii,,hatta qiviylede tartışmıştııı hatırlarsanız,,ee napcam ben şimdiii

Son düzenleme:

Selam şeker
Nerde kullanıyormuş KK da mı? Kimle kavga ettiğini hatırlamıyorum aklımda bi isim var ama yuh yani o yapmaz sanırım.
KK daysa şikayet et bi bakalım..

Afiyet olsunn Deryaaa

kizlar dun mac yuzunden esim benim kizi uyandirdi kizim bisure sonra uyudu ama gece boyu her saat uyandi sabahda 8bucuktan sonra tamamen ayaga kalktik ve simdi yarim saattir uyuyo gece uyumadiya kuzum
bugunki menum
sabah ilik su kahvalti 3dilim kizarmis ekmek ve 3zeytin ve kkdan biraz buyuk peynir 2bardak cay simdide yesil cayimi ictim
kizlar bende kayisili form cayi bar bide yesil cay ama emziriyorum diye sadece birbardak iciyorum size sormak istedigim hangisi daha iyidir ondan iceyim bide dun leslie 5mile tamamladim bugun en fazla 4mil dusunuyorum ayaklarim agridi baya

Sizin kamu görevi falan mı yoksa Ankara dururken Erzurum ne alaka yani.
Sevdicekde Erzurumda dağdalarmış şimdi
Totosu donuyordur büyük ihtimall.
Allah isteyen herkese versin diyorum.
[/QUOTE]
memrum ya tayin işte...

yöneticiye şikayet et o bakabilir fotolara vede siler

yarım simit 1 bardak ayran nasıl kapanış için :44:
hayır akşam simit yemekte nenapıyorsun yani 2 dilim ekmekle ayran yemiş oluyorsun,,1 simit 4 d. ekmeğe eşdeğer çünkü,,bi düşün istersen

Selam şeker
Nerde kullanıyormuş KK da mı? Kimle kavga ettiğini hatırlamıyorum aklımda bi isim var ama yuh yani o yapmaz sanırım.
KK daysa şikayet et bi bakalım..

Afiyet olsunn Deryaaa

kk da kullanıyormuş canım,mj atan kişi başarı öykülerini okuyordum okişiye rast gelince senin fotolarını gördüm,heralde bu kişide sensin diye düşündüm,ama hikayeler aynı değil diye bi haber vereyim demiş,,ama eğer fotoları özeline koyduysa görememkiii,,emin olmadanda şikayet edemem...

benim de ehliyetim yok daha,çıkıcam trafiğe ehliyetsizlikten çıkamıyorum. yaza kadar halletmem lazım ehliyet işini,ilçede oturuyorum ben,yüksek lisans yapıyorum tez aşamasında takıldım kaldım, gitmem lazım üni.ye arabasız çok zor oluyor gidemiyorum. sırf o nedenle iyi sürebilmem lazım yaza kadar. dediğin gibi aslında en temizi otomatik vites. gaz ,fren..başka bir şey yok. yokuşta arabayı kaçırdın derdi de yok.

sikayet et canim aklima bisey geldi korkutmak gibi olmasinda senin fotolari baska biyerdede kullanabilirmi oyle bi teknoloji varmi bilmiyorum ama aklima geldi fese felanda koymus olabilirmi :26:

Msj atan kişiye nerde gördüğünü sor bakalım.
Link atsın sana bende merak ettim.

memrum ya tayin işte...

Ahh ahh memurluk güzell şeyyy atanma durumu olmasaa

kişinin bana attığı mj söylee

sikayet et canim aklima bisey geldi korkutmak gibi olmasinda senin fotolari baska biyerdede kullanabilirmi oyle bi teknoloji varmi bilmiyorum ama aklima geldi fese felanda koymus olabilirmi :26:
yok canım buraya koymuş,,emin olamadan şikayet edememkiii:44:

Msj atan kişiye nerde gördüğünü sor bakalım.
Link atsın sana bende merak ettim.

Ahh ahh memurluk güzell şeyyy atanma durumu olmasaa

şuan kapalı o kişi,ama mj attım,,link atmasını söyledim,ama albümüne koyduysa görememki,teklifte gönderemem,,sevmiyorum çünkü onu,,,kabul etmez zaten hatırlar benii

canim senin fotolari kullanan kisinin ismini ver bizde arkadaslik teklif edelim bakalim kabul ederse senin fotolarimi kullaniyo ogrenmis oluruz

canım düşündüm zatide,,şöyle bişey var,baktım benim dediğim kişinin arkadaşlarına ama bana mj atan kişi orda ekli değil..bu demek oluyoki özel albümünde yok resim,,çünkü olsa bana mj atan kişi orda olurdu,demekki başka nicte bi insan bu,aynı nicte olan kimse olamaz kk da ama bilmiyorum o kişiden nerde gördüysen o linki at ..cvbını bekliyorum:44::44:

bu aralar süper süper süperrrrrrrr (ben bunu iki hafta öncede yaşamıştım ya neyse

canım sana mesaj atan kişi onun albümünü açıp print screen yapıp sana göndersin senmisin değilmisin anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…