arsiz gonlum.............................Ayparcam ........sadece ucumuz kalmisiz topikte cay demliyim icermiyiz
--------------------------------------------------------------------------------
Slm kızlar
ben bugünn giremedimm
ama busabah tartılımmm süperrrrrrdiiiiiii
vermişim kilo
günde 3km yürüyorumm sabahları ve tabi koşu bandındaa
süpersin zambak valla ne güzel yürüyebilene kiloda vermişsin devamı gelsin ianşallah... senin adına çok seviindim.. inşallah bende veririm...... koşu bandı iyi oluyor hem istediğin tempoda yürüyorsun hemde ne kadar yol kat ettiğini görüyorsun... gecenin bir vakti yürüyüşe çıkamazsın ama evde istediğin saatini değerlendiriyorsun...
canım gecenin birvaktii olmuyor tabii apartman oldugu için ses çok çıkıyorr
ama sabah kalktıgım gibi yürüyorumm duş alıp kahvaltı yapıyorumm
kızlar yürüyüşş yaparken vücudunuza streçfilmler varya mutfakta kullanılann onu sarınn acayip ter attırıyorrr
belki duymuşsunuzdur ama ben tekrarlamak istedimm
bizim evde ses problemide yok ama koşu bandı yok olsa ne güzel olurdu... evet streç zayıflatıyor diyorlar.. bende sauna şort var ama hareketleri engelliyor.... robot gibi yapıyor.. birde sadece pazar günleri kullanabiliyorum.. çalıştığım için hafta içi olmuyor....
arkadaslar bende 72 kiloyum ve sizden yardim bekliyorum nasil zayiflaya bilirim
canım streçi yürürken saramazsan evde hoplayıp zıplamayla bile faydası oluyor
dene bakk
o kullandıgın nasıll yani terletiyormu
hareket edebilirsen terletiyor ama çok kalın hareketlerimi kısıtloyor..... yorgun gelince işten hareket edemiyorumki... gece yatarken giyincede fazydası olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?