70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada ben yediklerimide yazim

Sabah => ------------------
Öglen => Bi kac tane kuskonmaz ve karnibahar haslamasi
Ara => Bi kac tane haslanmis karnibahar
Aksam=> Bir Tabak Ispanak kavurmasi üstüne yogurt
Ara => Belki Bir Elma

Bugün formumdayim hehehehe

arsiz gonlum.............................Ayparcam ........sadece ucumuz kalmisiz topikte cay demliyim icermiyiz

bende isterim çay
temizlik yaptım bugün yoruldum mirmirmirmir
sarmalarımı da sarıp ocağa koydum şimdi,bulaşık makinemi de çalıştırdım
çok çalışkanım bugün
bi çay bana da lütfen:içelim:

bugün çok yoruldum tabaga yemek koyup yemeğe vakit bulamadım ama ayak üstü 2 fırında pişmiş sigara böreği 2 baklava ve de kahvaltı o kadar keşke yemek yiyebilseydim onları yiyeceğime ama misafir geldi vakit bulamadım o kadar çok koşuşturdum ki iş yapmaktan yakmışımdır harelde canım çekerse birazda koşu bandında yürüyecem hafta içi daha kolaymış diyet

ben geldim kızlar.... bu sabah bir mesaj yazdım bir dahada nete giremedim... sabah geç kalktım...kahvaltı , ev işleri derken biraz da bahçede çiçek felan ektim akşam oldu.. akşam yemeği duş... şimdi bitirdim işimi... ben yokken kimler neler yapmış onları okuyacağım... hihoyyythihoyyyt

bende yarim saat once yuruyusten geldimhihoyyyt
bugun iki kere yuruyuse çiktim e tabi kosuda yaptim
çok yoruldumm :bbo:

ben haftasonu evde değildim ve bugün çok yedim ve benim artık bu hafta kilo vermem şart veremezsem kendimi yemeğe verecem haa

bugün dikkat etmeye çalıştım ama pek yapamadım galiba
çarşamba günü önemli bi sınavım var biraz stresliyim bu yüzden
bu günlerde spor ve yürüyüş yapamıyorum.çarş.dan sonra artık...

bende varım arkadaslarr hemde uzgunnnn yaaa 4 yıldır ugrasıyorum aama erıemdı gıttı su gobek

Slm kızlar
ben bugünn giremedimm
ama busabah tartılımmm süperrrrrrdiiiiiiihihoyyythihoyyyt
vermişim kilo
günde 3km yürüyorumm sabahları ve tabi koşu bandındaa

süpersin zambak valla ne güzel yürüyebilene kiloda vermişsin devamı gelsin ianşallah... senin adına çok seviindim.. inşallah bende veririm...... koşu bandı iyi oluyor hem istediğin tempoda yürüyorsun hemde ne kadar yol kat ettiğini görüyorsun... gecenin bir vakti yürüyüşe çıkamazsın ama evde istediğin saatini değerlendiriyorsun...

canım gecenin birvaktii olmuyor tabii apartman oldugu için ses çok çıkıyorr
ama sabah kalktıgım gibi yürüyorumm duş alıp kahvaltı yapıyorumm
kızlar yürüyüşş yaparken vücudunuza streçfilmler varya mutfakta kullanılann onu sarınn acayip ter attırıyorrr
belki duymuşsunuzdur ama ben tekrarlamak istedimm

bizim evde ses problemide yok ama koşu bandı yok olsa ne güzel olurdu... evet streç zayıflatıyor diyorlar.. bende sauna şort var ama hareketleri engelliyor.... robot gibi yapıyor.. birde sadece pazar günleri kullanabiliyorum.. çalıştığım için hafta içi olmuyor....

canım streçi yürürken saramazsan evde hoplayıp zıplamayla bile faydası oluyor
dene bakk
o kullandıgın nasıll yani terletiyormu

arkadaslar bende 72 kiloyum ve sizden yardim bekliyorum nasil zayiflaya bilirim

canım tabiki yediklerine dikkat ederek ve sporla
ben ekmegi hep kestimm ve genelde sebze ve tavuk yiyorumm
ve haşlama tarzı yagsızz
zaten azimliysen ve karar verdiysen neyiyip ne yemeyecegini bilirsincokacimcoook:içelim:

canım streçi yürürken saramazsan evde hoplayıp zıplamayla bile faydası oluyor
dene bakk
o kullandıgın nasıll yani terletiyormu

hareket edebilirsen terletiyor ama çok kalın hareketlerimi kısıtloyor..... yorgun gelince işten hareket edemiyorumki... gece yatarken giyincede fazydası olmuyor....

hareket edebilirsen terletiyor ama çok kalın hareketlerimi kısıtloyor..... yorgun gelince işten hareket edemiyorumki... gece yatarken giyincede fazydası olmuyor....

canım ozaman sen streci deneyerimseniben
ben çıkıyorumm
kendine iyi bakk yarınnn senin ve herkes için güzell ve mutlu birgün olsunn
gitsiinn buu kilolarrrrrhihoyyythihoyyyt
iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…