70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin ayparcam
sabah uyanir uyanmaz tartildim kilom 74.2kg
cok gec yattim gec kalktim simdi sabah kahvemi iciyorum,
greyfurt suyu sabah sabah hic icemem,
burdefa da kilosunu bildirmis,
43,30kg olmazsin güzelim düzeltirmisin sanirim 73bucuksun.
yarismacil arkadaslara basarilar simdiden,hihoyyythihoyyythihoyyyt

yürü be kardesım ne guzel konustun sevkım acıldı kım tutar bızıhihoyyyt

tünaydin canim
ben not aldim kilolari
hadi bakalim cumaya kadar kim cok kilo verecek,
ben corba diyeti yapacam
ve asla kacamak yapmak yok,

bu arada kaybedene yada kazanana verilecek ödülü düsündünüzmü??
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Yeminle hic gülücegim yoktu 43,30 nerden cikti bea:sm_confused:
Kilom 74,30 canim..
Ben düsünmedim cezayla ödülü öyle kötü bir gece gecirdimki off off
bende not almak istiyorum herkes kac kiloda

arkadaşım hoşgeldin
hangi ilaç olursa olsun ben kullanılması taraftarı değilim
1 haftada 3 kilo vermek de iyi değil zaten
sen sağlıklı beslen, düzenli sporunu yap gerisi gelir zaten kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin aramiza canim,
Azimle ve burdaki güzel arkadaslarin motivasyonlariyla gercekten cok cabuk verirsin o kilolari her biri birbirinden tatli burdaki arkadaslarin...
Ayrica yazdigin ilaci ilk kez duyuyorum ben..

Yeminle hic gülücegim yoktu 43,30 nerden cikti bea:sm_confused:
Kilom 74,30 canim..
Ben düsünmedim cezayla ödülü öyle kötü bir gece gecirdimki off off
bende not almak istiyorum herkes kac kiloda

hosgeldin ayparcam
ben sabah tartildim 74.2kg dayim aramizda 300gr. var hihoyyyt
cumaya kadar nasil bir yol alacaksin merak ettim.
özel sok diyet felan yapmayi düsünmüyorsun demi cokacimcoook
burdefa ortalikda yok ama kilo bildirimi yapmis,
sanirim pazar yürüyüsüne gitti

hosgeldin aramiza
cok para vermisin bence hic gerek yoktu,
diyetislerin yorumlari onlarca sitelerde var okuyup bilgi edinebilirsin,

hamur ve sekeri keseceksin öncelikle
ve kareket cok gerekli gerisi kolay
bol sans tekrar hosgeldin, cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kızlar ben kilo vermekten ziyade göbeğimden şikayetçiyim azcık yemek yiyeyim hamiş gibi çıkıyor çok rahatsız oluyorum oğlum 1 yaşına girecek daha karnım gitmedi yaa..ne önerirsiniz???

ogle yemegı m 1 tbk hazır corba,1 tbk yogurtlu kuskus
arada 1 kase cekırdek yedım
oglum uyansın yuruyuse cıkacagım yıne,bıraz hava alayım

kıslar mrb ben geldım samsundan yazıyorum off ne ozlemısım memleketımı burda ama havaları soguk ankarada havalar sıcakdı aldandık hep ıncecık gıyındık hasta oldum kıslar ben kılo aldım artık gelınce tekrardan sıkı bır dıyete baslamam gerek opt herkesi

herkese merhaba arkadaşlar.. bugün hayırlısıyla 70 gördüm destek veren guruptaki arkadaşlara tşk ler .. ben kaçtım 69 guruplarına darısı başınıza :1hug:

ay acikmisim vallahi 1yemek tabagi yesil mercimek yemegi yedim tuzsuz yaninda liimonu bol yagi cokkkk az tuzsuz yesillik salata yedim dun gece esim kocaman bir easter yumurtasiyla geldi bugun burada paskalya marketteki tum cikolatalar yumurta seklinde satiliyor esimde bu easter yumurtalarindan almis kiza sanki ne anliycaksa bebek daha ama buyukluk devekusu yumustasi kadar bir cikolata icini kirincada minik yumurta cikolatalar cikiyor ayyyyyyy ruhumu teslim edecektim gece olmus 1 herif yumurtayi kirdi banada minik bir kirigi uzatti AL ASKIM CANIN CEKER BIR YERIN SISMESIN dalga gecti birde sonrada tumunu yedi ay kendimi zor tuttum saldirip yememek icin o minicik parcayla yetindim bugun sokaga cikmiycam millet cikolata ikram edecek diye........ kisir pasta borek manti baklava benim tek askim cikolata......... ne kafiye oldu degil mi

Son düzenleme:

Nuraycim:hooray::hooray:
Ben olsam dayanamazdim cikolata dendimi akan sular durdugu gibi agzimin sulari akiyor..
Eve bile almiyorum suan korkumdan yerim diye..
Seni tebrik ediyorum hihoyyyt

ayparcam sorma yemedim ama bana sor boyle sagimda kirmizi giymis bir seytan YE KIZIM MINICIK CIKOLATA NE YAPAR HADI HADI DEDI diger yanimda bir melek SAKIN YEME ONU DINLEME O PARCA 770KALORI KIZLARA IHANET ETME dedi:1rolleyes:

arsiz gonlum.............................Ayparcam ........sadece ucumuz kalmisiz topikte cay demliyim icermiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…