Merhabalar herkese arkadaslar,
Ben bütün gece nerdeyse uyumadim o yüzden yeni ayaklandim midem hicbirsey almiyor basim catliyor..
Simdi bi greyfurtsuyu iciyorum sonrasinAllah kerim..
Bu arada kilom ac karnina 43,30 kg
Yarismaci arkadaslarin bilgisine
en zor diyet benimki sagim sisman solum sisman eskiden 60 kiloda bile ingiliz arkadaslarim az yedigimde delirdin mi inceciksin derlerdi simdi 69 kaldi 9kilo buradaki kilo ortalamasi 90 hersekilde en sisko halim bile yine ingilizlere yetisemedi kendimi o kadar obezin arasinda sisman gorup cezalandiramiyorum kisaca kizlar laf aramizda topik olarak Ingiltere standartlarinda hepiniz citir hatta zayif sinirindasiniz emin olun............ zayif var mi var elbet ama o zayiflarin bacaklari ince ust beden ince kalca yok ama bel gobek bingil bingil tipik fast-food beslenme Turk kadini guzel be kardesim
tünaydın kızlar.... kahvaltı yapıp hemen açtım bilgisayarı ama bugün çok işim var.. sabah tatıldım yine 75 çıktı... sonra görüşürüz... hepimize güzel pazarlar....... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydin ayparcam
sabah uyanir uyanmaz tartildim kilom 74.2kg
cok gec yattim gec kalktim simdi sabah kahvemi iciyorum,
greyfurt suyu sabah sabah hic icemem,
burdefa da kilosunu bildirmis,
43,30kg olmazsin güzelim düzeltirmisin sanirim 73bucuksun.
yarismacil arkadaslara basarilar simdiden,hihoyyythihoyyythihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabu ederseniz kilom 76
bir haftadır sağlıklı yaşam diyeti yapıyordum geçen hafta diyetisyene gittim ünlü biri ilk hafta 200 tl verdim ama biraz pahalı sanki 76.5 kiloydum dün tartıldım 76 geldi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hayatım boyunca 60 kilo olunca bunalıma girer günlerce yemek yemezdim şimdi bana ne oldu bu hale geldim b
ilmiyorum zayıf olmak istiyorummmmm bende 4321 diye bir ürün var bu ürün hakkında bilginiz varmı acaba bir arkadaşın arkadaşı bir haftadır içiyormuş 3kilo verdiğini söylüyor arkadaşım nedersiniz alsam mı?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabu ederseniz kilom 76
bir haftadır sağlıklı yaşam diyeti yapıyordum geçen hafta diyetisyene gittim ünlü biri ilk hafta 200 tl verdim ama biraz pahalı sanki 76.5 kiloydum dün tartıldım 76 geldi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hayatım boyunca 60 kilo olunca bunalıma girer günlerce yemek yemezdim şimdi bana ne oldu bu hale geldim b
ilmiyorum zayıf olmak istiyorummmmm bende 4321 diye bir ürün var bu ürün hakkında bilginiz varmı acaba bir arkadaşın arkadaşı bir haftadır içiyormuş 3kilo verdiğini söylüyor arkadaşım nedersiniz alsam mı?
Yeminle hic gülücegim yoktu 43,30 nerden cikti bea:sm_confused:
Kilom 74,30 canim..
Ben düsünmedim cezayla ödülü öyle kötü bir gece gecirdimki off off
bende not almak istiyorum herkes kac kiloda
ay acikmisim vallahi 1yemek tabagi yesil mercimek yemegi yedim tuzsuz yaninda liimonu bol yagi cokkkk az tuzsuz yesillik salata yedim dun gece esim kocaman bir easter yumurtasiyla geldi bugun burada paskalya marketteki tum cikolatalar yumurta seklinde satiliyor esimde bu easter yumurtalarindan almis kiza sanki ne anliycaksa bebek daha ama buyukluk devekusu yumustasi kadar bir cikolata icini kirincada minik yumurta cikolatalar cikiyor ayyyyyyy ruhumu teslim edecektim gece olmus 1 herif yumurtayi kirdi banada minik bir kirigi uzatti AL ASKIM CANIN CEKER BIR YERIN SISMESIN dalga gecti birde sonrada tumunu yedi ay kendimi zor tuttum saldirip yememek icin o minicik parcayla yetindim bugun sokaga cikmiycam millet cikolata ikram edecek diye........ kisir pasta borek manti baklava benim tek askim cikolata......... ne kafiye oldu degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?