- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bu aralar süper süper süperrrrrrrr(ben bunu iki hafta öncede yaşamıştım ya neyse
canım sana mesaj atan kişi onun albümünü açıp print screen yapıp sana göndersin senmisin değilmisin anlarsın
kizlar dun mac yuzunden esim benim kizi uyandirdi kizim bisure sonra uyudu ama gece boyu her saat uyandi sabahda 8bucuktan sonra tamamen ayaga kalktik ve simdi yarim saattir uyuyo gece uyumadiya kuzum
bugunki menum
sabah ilik su kahvalti 3dilim kizarmis ekmek ve 3zeytin ve kkdan biraz buyuk peynir 2bardak cay simdide yesil cayimi ictim
kizlar bende kayisili form cayi bar bide yesil cay ama emziriyorum diye sadece birbardak iciyorum size sormak istedigim hangisi daha iyidir ondan iceyim bide dun leslie 5mile tamamladim bugun en fazla 4mil dusunuyorum ayaklarim agridi baya
reglyken kendini kaybedip tatlıya gömülen yokmu bnm gibi
valla ben oglum 10 aylık olana kadar yeşil cay bıel ıcmeıdm nolru nolmaz dıye sonra basladım sımdı rahat ıcıyorum ama hala form cayın fazla ıcmıyorum yanı bana sorarsan yeşil cay daha ıyı dıgerını ıcme
canım düşündüm zatide,,şöyle bişey var,baktım benim dediğim kişinin arkadaşlarına ama bana mj atan kişi orda ekli değil..bu demek oluyoki özel albümünde yok resim,,çünkü olsa bana mj atan kişi orda olurdu,demekki başka nicte bi insan bu,aynı nicte olan kimse olamaz kk da ama bilmiyorum o kişiden nerde gördüysen o linki at ..cvbını bekliyorum:44::44:
Orticim yeşil çayı bilmiyorumda bence form çayını içme cnm. Bebeğe zararı olabilir form çaylarının. Kayısı falan ye cnm.canim bende icmiyodum ama 1bardaktan bisey olmaz diye iciyorum bisuredir fazlada wc poroblemim oluyo malesef
Rapor:
ben uslu uslu dıyetımı yapıyrum asayiş berkemal yani :) inşallah kilo vermiş olurum cuma gunuu
dün biberiye yağı sürüp strecle sararak yaptım leslie (hoş 2 mil yürüyebildim basım acaip döndü bu sıra rahatsızızm biraz)
ama strecleri bi açtım nasıl terlemıstımm :)
İvitttt kızlarrr kaçalıımmmmmm nolaaarrr yaa
Paraları saç saç saççççç yapalımmmm
Çılgınlar gibi kıyafet pabuç almak istiyorum
Saçlarımı hergün farklı boyattırmak istiyorum
Maduuuruummm
Sen nerdensin bu arada yaş kaç isim ne :)
O reklama bayılıyorum
Saçıcak bi param bile yok :2:
Neyse bu akşam gidelim senin paraları saçalım
Vay be süpermiş..
Günaydıınn
Atla gel sende
ay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
günaydın...
günaydın...
günaydın..
günaydın canım.. hoş geldin..
ben regl olduktan sonra kilo almaya devam ettim canım..çünkü yiyordum..fazla yediğin sürece kilo veremiyorsun..sirkeli su da sütü etkiledi gibi geldi.3-4 günden sonra bıraktım..
günaydın..
günaydın canım..ben de artılardaydım..nihayet bu sabah cuma günkü kilomdayım...
günaydın..
ben de araba alyım hemen ders alıcam.inşallah dalacam trafiğe canım..eşimin arabası büyük düz vites .cesaret edemiyorum...inşallah senin de araaban olur..
günaydınn..
günaydın...
slm kızlar
regl oldum yaww 22 gün olmuştu daha erken oldum fena ağrım var şüttüm galiba off yaa bende niye şiştim böle diyodum bu haftaki kilo olayıda karıştı yaa neyse artık bakalım ne verebilicem bu hafta gerçi pek sanmıyom ya hadi neyse 1 ileri 1 geri gidip gidip duruyom bu aralar
sabah 1 dilim buğday ekmeği üzerine lıght karper sürerek yedim cnm bişii istemedi ölece kaldım aç karnına suyumu da içtim
öğlene Allah kerim ne yiyeceğimi bilmiyorum acıktım da ama cnm istemiyo hiç bişii
Yumuşak bi yapıya sahipsin sanırım.
Ben biraz serttim o yüzden tepkim - isterse kendi annemin en yakın komşusu olsun- sert olurdu.
Hiç sevmem öyle yılışık tipleri gelemem de sanki başka komşun mu yok.
Kalp kırmak hoş bişi değilde bazı insanlar anlamıyorlar cidden.
Geldiğinde surat as ilgilenme, dinleme bile sıkılıp gider zaten.
Telefonla aradıgında da sesini kıs. Derse aradım açmadın diye müsait olsam kapıyı açardım açmadıgıma göre müsait değilmişim araman da bunu değiştirmez de..
Çok fena gıcık oldum gelip saçını başını yolabilir miyim?
ahahha haalaaa bi şikayet görüyorum kdr hanım
Doğruları kabul etme sonra adımı çıkar
Bilmiyorum en azından çaba sarfediyorsun.
-32 dereceymiş bulundugu yer
Donmazsa iidir
tünaydın herkese,
ay çok yoğunum sabahtan giremedin şimdi menümü yazığ tekrar işlere dalacağım sonra yin gelirim :44:
sabah: 1,5 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 kaç dilim sucuk
6zeytin
öğlen: 1 tabak bezelye susuz yedim
1 kase tarhana çorba
salata
birkaç acı biber turşusu
,açar açmaz bi mj gelmiş okudum,,bana birisi diyoki,,şu şu nickli bayan senmisin,eğer sen değilsen söyliyim senin fotolarını kullanıyor,benmi yanlış gördüm diyor ama hayırya kesinlikle senin fotoların,,,diye bi mj atmış,,nasıl görücemki fotolarıı ooofff bende sinir oldum şimdii,bide o nickteki şahış eskiden kavga ettiğim bi şahışın ismii,,hatta qiviylede tartışmıştııı hatırlarsanız,,ee napcam ben şimdiii
sadece tatlı olsa iyi en uç tadlar acı ekşi baharatlı
Ben geldim ama gidiyorumöğlen leslie yapamadık patron burdaydı şimdi dışarı çıktı
Kapıyı kitleyip leslie yapıcezzkızlarıda ayarttım
kızlar hayır dediğiniz o kişi değil,,hem o canım benim niye öyle yapsınkiibu başka topikten buraya gelmedii,,neyse o kişi mj atmış,,seni hemen tanıdım senin fotolarını kullanıyor demiş link atıcam bekle demiş bekliyorum
Kolay gelsin NaFcm, sen mi trabzonlusun eşin mi, merak ettim, birde aynı köylü çıkarmışız
kızlar hayır dediğiniz o kişi değil,,hem o canım benim niye öyle yapsınkiibu başka topikten buraya gelmedii,,neyse o kişi mj atmış,,seni hemen tanıdım senin fotolarını kullanıyor demiş link atıcam bekle demiş bekliyorum
daha gelmedi cvbta ben sanırım sorunu anladımya ben bu .... kişinin topiğine kendi fotolarımı koymuş olabilirmiyimki,iyi güzel konuşuyor olduğumuz günlerde o geldi aklıma,,bu mj atan kişide onları görünce,....kişi kullanıyor sanmış olabilirmii:44::44:ama fotoları koyan kişinin nickinde ben yazmam lazım dimi amaa,bunu karıştırmış olabilirmi diye düşündüm ne biliyiim yaaa,,boşuna evham yapmış gibi geldi,neyse yollasın bakalımda aslını görelim..ama rahatladım gibi ben eğer öyleyse tabi:26:
oo harıkasın tebrıkler canımselam kızlar gittim kendime dijital tartı aldım ve şoktayım kilo vermişim süper yaaaaa aslında tartılmıycaktım cumaya bırakçaktım ama dayanamadım napıyım
bugünkü menüm sabah:
1 bardak çay ben şekersiz içemiyorum malesef
5 zeytin
domates salatalık
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
ararta şekerli türk kahvesi 1 litre su
öğle :aktivia kahvaltı zamanı ilk kez yiyorum kalorisi 186 tatıda güzel meyve parçaları var içine ilave ediyosun hıoşuma gitti
kelebek tugba ya attın ortaya olayı, sakin sakin yemege gıdıyorum dedın ben burda hopladım valla
umarım bu bı yanlıs anlasılmadır ama yıne de çözümlenmesi gereklı, hepımızın basına gelebılır boyle seyler, boyle ınsanlar varsa aramızda yonetım gereklı işlemleri yapar zaten
gelde çözelim şu olayı neymış ne deılmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?