70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonraki yazdıklsarımı görmedin sanırım ,,neyse,onu bende başta düşündümde,albümünde olduğunu artık sanmıyorum fotoların çünkü arkadaş listesinde okişi yok,,
ben yemek yiyip gelcem cvb atar umarım,gelene kadar...

valla ben oglum 10 aylık olana kadar yeşil cay bıel ıcmeıdm nolru nolmaz dıye sonra basladım sımdı rahat ıcıyorum ama hala form cayın fazla ıcmıyorum yanı bana sorarsan yeşil cay daha ıyı dıgerını ıcme

canim bende icmiyodum ama 1bardaktan bisey olmaz diye iciyorum bisuredir fazlada wc poroblemim oluyo malesef

Canım geçmiş olsun inşallah yanlış anlama falandır. Sıkıcı bir durum. Yapabileceğimiz birşey varsa yapalım tuğbacım.

reglyken kendini kaybedip tatlıya gömülen yokmu bnm gibi

Olmaz mı cnm bende varım mesela. Çok severim kendilerini ama özellikle bu dönemde daha bir çekici oluyorlar yaa.

canim bende icmiyodum ama 1bardaktan bisey olmaz diye iciyorum bisuredir fazlada wc poroblemim oluyo malesef
Orticim yeşil çayı bilmiyorumda bence form çayını içme cnm. Bebeğe zararı olabilir form çaylarının. Kayısı falan ye cnm.

selam kızlar gittim kendime dijital tartı aldım ve şoktayım kilo vermişim süper yaaaaa aslında tartılmıycaktım cumaya bırakçaktım ama dayanamadım napıyım
bugünkü menüm sabah:
1 bardak çay ben şekersiz içemiyorum malesef
5 zeytin
domates salatalık
peynir
2 dilim kızarmış ekmek
ara rta şekerli türk kahvesi 1 litre su
öğle :aktivia kahvaltı zamanı ilk kez yiyorum kalorisi 186 tatıda güzel meyve parçaları var içine ilave ediyosun hıoşuma gitti

kelebek tugba ya attın ortaya olayı, sakin sakin yemege gıdıyorum dedın ben burda hopladım valla

umarım bu bı yanlıs anlasılmadır ama yıne de çözümlenmesi gereklı, hepımızın basına gelebılır boyle seyler, boyle ınsanlar varsa aramızda yonetım gereklı işlemleri yapar zaten

gelde çözelim şu olayı neymış ne deılmışşş

Ahahhaha güzelmişşş

Sen nerdensin bu arada yaş kaç isim ne :)

İzmirdenimm yaş 27 isim NaF evliyim çocuk yok

O reklama bayılıyorum
Saçıcak bi param bile yok :2:
Neyse bu akşam gidelim senin paraları saçalım

Vay be süpermiş..

Günaydıınn

Atla gel sende

Ben haftaya perşembe gelicem bi problem çıkmazsa

Yaptığı çok yanlış benim işim gücüm var kusura bakma sana öğretmekle uğraşamıycam de yolla canım sen yumuşak yüzlü

davrandıkça tepene biner

Geçmiş olsun canım

Dikkat et kendine canım çok yorma emi

Cevap gelince görüşelim bebikk

reglyken kendini kaybedip tatlıya gömülen yokmu bnm gibi

O evreyi geçtim şükür

sadece tatlı olsa iyi en uç tadlar acı ekşi baharatlı

vala benımde oyle, normalde tatlıya düşkün bi insan zaten deilim tuzlu baharatlı seyler ılgı alanıma gırer

regl donemınde bu tuzlu ekşi baharatlı kavramım ıyıce abartı boyutuna ulasıo tabıkııı reglın son raddesinde bı tatlı krizim olur genelde sadece :26:

Ben geldim ama gidiyorum öğlen leslie yapamadık patron burdaydı şimdi dışarı çıktı

Kapıyı kitleyip leslie yapıcezz kızlarıda ayarttım

kızlar hayır dediğiniz o kişi değil,,hem o canım benim niye öyle yapsınkiibu başka topikten buraya gelmedii,,neyse o kişi mj atmış,,seni hemen tanıdım senin fotolarını kullanıyor demiş link atıcam bekle demiş bekliyorum

Ben geldim ama gidiyorum öğlen leslie yapamadık patron burdaydı şimdi dışarı çıktı

Kapıyı kitleyip leslie yapıcezz kızlarıda ayarttım

Kolay gelsin NaFcm, sen mi trabzonlusun eşin mi, merak ettim, birde aynı köylü çıkarmışız

Leslie bacı beklesin biraz bende bekliyorum bakalım linki

triend21 senin fotoları kullananı belabildinizmi canım nasıl yardımcı olabilirim acaba ....Nasıl yapıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum yada neden yapıyorlar resmen bi suç bu yani başkalrının resimlerini izinsiz kullanmak

Kolay gelsin NaFcm, sen mi trabzonlusun eşin mi, merak ettim, birde aynı köylü çıkarmışız

Eşim İzmirli bende aslında İzmirde doğdum büyüdüm ama memleketim Trabzon Maçka - Coşandere köyü

Hemşeri çıkalım nee kaa güzel olur

daha gelmedi cvbta ben sanırım sorunu anladımya ben bu .... kişinin topiğine kendi fotolarımı koymuş olabilirmiyimki,iyi güzel konuşuyor olduğumuz günlerde o geldi aklıma,,bu mj atan kişide onları görünce,....kişi kullanıyor sanmış olabilirmii:44::44:ama fotoları koyan kişinin nickinde ben yazmam lazım dimi amaa,bunu karıştırmış olabilirmi diye düşündüm ne biliyiim yaaa,,boşuna evham yapmış gibi geldi,neyse yollasın bakalımda aslını görelim..ama rahatladım gibi ben eğer öyleyse tabi:26:

demekki herkes aynı kişiyi tahmın etmış, ben normalde tahmın bıle edemezdım de sen qivide tartısmıstı deınce bu topıkte herkeısn bıldıgı bı kişi var sadece, bende sasırmıstım nıye oyle bısı yapsınki diye:26: oyle bısı olmadıgına sevındım valla

atsın bakalım lınk neymıs ogrenelımmm :44:

Son düzenleme:

Ortalığı ayağa kaldırdık nen

Neyse inşallah öyle bişeydir

oo harıkasın tebrıkler canım

avukat hanım geldi ve olaya el koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…