70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar linki atmadan offline olmuş buu yaa

ama bekleyemedim düşündüğüm şeymiki diye girip baktım evet çook eski yani 68 kiloykenki fotolarım falan var haziran aylarında,kesin diyorum onları gördüde o yayınladı zannetti,,nasıl bi yük kalktı üstümden,tek tek verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum affınıza sığınarak,burayı terkediyoruuum

Son düzenleme:

Şu an koptuğum andır

Neyse şimcik bu resim çalıp,çırpma ve ispikleme olayı çözüldüğüne göre ben gideyim Alicanla spor yapayım :86::86:

hah kaç kaç ortalığı karıştırdı bi de gidiyo

hah kaç kaç ortalığı karıştırdı bi de gidiyo

ne bileyim ya siz kovmadan kaybolayım dedim,,yoksa niye gidiyimne biliyim bi müddet gözümüzün önünden kaybol kızım gözümüze gözükme falan derseniz diye şeyettim,,ama inanınki o kişinin hatası,,benim nickimi görmüyomuda o koydu zannediyo fotoları anlamadım gittiii:44:

tugbaa bi defol git yaaaaaaaa

madem kımseyi senın fotonu calıp cırpmaktan yonetıme şikayet edemıyoruz bende sneı forumda bo yere actıon yaratmaktan şikayet etmeye karar verdım

neyse şimdi snei bıraz sacından suruklıyım de sinirim gecsınnnn

action olsun istiyorsan et şikayet beni canım gıkım çıkmaz "valla

kızlar bende şuan itibariyle leslieye başladım,,ilk başlangıç için 500adım linkini indirdim onu yaptık ne kaadar eğlenceli yaa,5dk sürüyo en kısası bu,neyse 1 mil deniycem şimdideee,arkayada lopezi açıyorum şarkıyla daha güzel oluyo,,leslie walk walk demekten başka bişiy dediği yok nasılsaa

merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım kızn odasını ayırma teşebbüsünde bulunduk dün aman aman feryet figan apartman yıkıldı yalnız yatmaya henüz haır değil herhalde yada geç kaldımda ondanmı böyle oldu ya ne bilim işte çığırmalar bağırmalar zorla uyuttum gündüzde huysuzluğumuz sürüyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…