- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar linki atmadan offline olmuş buu yaa
ama bekleyemedim düşündüğüm şeymiki diye girip baktım evet çook eski yani 68 kiloykenki fotolarım falan var haziran aylarında,kesin diyorum onları gördüde o yayınladı zannetti,,nasıl bi yük kalktı üstümden,tek tek verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum affınıza sığınarak,burayı terkediyoruuum
Tuğbaaaaaa msnnn çabıkk
ne var nen hemende yetiştir,ben senden önce keşfe çıktım olayı aydınlattım nabeeerrrrr
ama bekleyemedim düşündüğüm şeymiki diye girip baktım evet çook eski yani 68 kiloykenki fotolarım falan var haziran aylarında,kesin diyorum onları gördüde o yayınladı zannetti,,nasıl bi yük kalktı üstümden,tek tek verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum affınıza sığınarak,burayı terkediyoruuum
hah kaç kaç ortalığı karıştırdı bi de gidiyo
Karnım acıktı benim yaa ve fena halde kaşarlı yımırta istiyo
Karnım acıktı benim yaa ve fena halde kaşarlı yımırta istiyo
ay bı de bu kaşarlı yumurta cıktı ayol bende yapayım barı cleopatranın favori yemeğiben de hafatsonu fırında peynirli yumurtalı sucuklu fılan ekmek kızartmak ıstıyom
benim ortim nerelerde yaa görünmüyor hiç:44:
tugbaa bi defol git yaaaaaaaa
madem kımseyi senın fotonu calıp cırpmaktan yonetıme şikayet edemıyoruz bende sneı forumda bo yere actıon yaratmaktan şikayet etmeye karar verdım
neyse şimdi snei bıraz sacından suruklıyım de sinirim gecsınnnn
selam naber orti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?