70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seni topiğin baştan çıkarıcısı seçiyorummmmmmm

Bigün bir olup beni topikten attırcaksınız
İmzalarıda sen toplarsın artık.

Bi çenesi durmuyo ki bacının habire konuşuyo

bende çok acıktım bayılırım kaşarlı yımırtaya

Off aynennn çok acımmm

oyy kıyamam tabı annesının yanınd ayatmak varken böylesi işine gelmiyo ondan tepkı koyuydour ama bence vazgecme ben 5 aylıktan berı ayrı odadayım haa cok uyandıgı zamnlarda ben gıttım yattım kanapeye fılan ama bzıım odada deıldı son 1 haftadır yanım almak zorunda kaldım hasta dıye öldüm valla bı rahat yatamadım dün gece odasında yattı yatagınd auyumadı ama belkı bugun yataga da gecıs yaparız tekrardan kolay gelsın canım sana cocuk büyütmeninzor tarafı işte her yaslarında ayrı sıkıntıalrı oluyo saglık olsun

bende sabah nesfıt yedım arada azcık kuru üzüm atıstırdım .öğlen corba az tavuk ve salata yedım yalnız bugun eksı cıktım dıye öğlen sütlü tatlı vardı ondan da yedım malesef ama su saat oldu hıc aclık hıssetmedım yoks abu zamana kesın acıkıyodum aksamda corba ve sehrıey pıalvı yapmıstıma zcık ondan yerım yogurtla sanırım

evet çok çeneli leslieyle 1 mil yapıp geldim,,öncesindede 500adımvalla bu 500adım 1 milin yanında kuş gibi kalıyomuş,ne zaman bitcek diye diye bitirdim 20dk sürdüü,,2mil 3 mil bu ayak altında dolaşan bıdıklarımla imkansız,,leslie bana bağırıyo walk walk diye diye bende çocuklara bağırıyorum yürü git yürü git diye ayağımın altından hihahahaben bi tane mandalina alıp geliyim dolaptan,,bide hazır sıcak su varken biberiye çayımıda hazırlayıp geliyim sallaması bitti,otunu demliycem artık

kız arzu bu şehriye pilavı nasıl oluyo ben bilmiyorum anlatsanaaa pirinç yok dimi içindee:26:

oğluna çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın amannnn hep iyi olsunlar ne bilim sanırım pes ettim bugünde ağlarsa öyle ciyak ciyak naparımki naçizane fikrim bence pilavı yeme eve varmam 7yi buluyo dedin çorba ve salata yada yoğurt ye bence böylelikle sabaha ekside çıkarsın

kız arzu bu şehriye pilavı nasıl oluyo ben bilmiyorum anlatsanaaa pirinç yok dimi içindee:26:

yok canım pirinç yok içinde benim eşim cok seviyor daha oncede yazdıydım peline arpa şehriyeyi yağda kavuruyorum güzelce rengi dönüyo iyice yeşil biberde doğrayabilirisn once onu atıyorumo zaman kavrulduktan sonra evde varsa kusbası et (tabıkı onceden pişmiş )veya kuşbaşı tavuk eti atıyorum sonra domates veya domates sosu kavurmaya devam edıyorum sonra sıcak su eklıyorum pılav yapar gıbı baya su cekıyor pişince kapatıp dınlendırıyorum ıyıce şişsinler diye süper oluyo yanı sen sadece biber domateslı de yapabılırsın püf noktası domatesı fılan once atarsan şehriyeyi kavuramıyosun sulandıgı ıcın ok

çok yorgunum şu çıkış saati gelsede gitsem eve. ya ne bu yemek tarifleri , kaşarlı yumurtalar la doldurmuşsunuz ortalığı. açız aç yazık değilmi bize
canım çekti işte. ama eve gideyim yemekten vazgeçtim uyuyacam biraz direk...

mrb kızlar bende 70 kilodan kurtulamadım gitti ama bu defa kurtulucammm
HOŞGELDİİİ,N

anladım canım,,şey domatesi atmadan önce şehriyeyi kavurmam gerekiyo yani dimii..püf noktası bu...:26:kavurduk,tan sonra atıyorum ne atıyosam ettir tavuktur domates biberdir dimii

çok teşekkür ediyorum yeni bi pilavım olduuu

Off o süper bişi yaaa yanına da çay
Ben fena halde acıktım sanırım. Öğlende yedim gerci ama pofff acımmm aççççççç

dilekçim seni uyarmak zorundayım ,,lütfen bidaha bu gibi şeyler yazma burda,,ne canın çekiyosa kendinde kalsın,,sena abla olsaydı çok kızardı eminim,,gerçektende herkez burda rejim yapmaya çalışıyoo,,olmasın can çekicek yiyecekler lütfen,,,,

amaaan yeter ya sıkıldım ben bu mide bulantısından
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.

su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.

geçmiş olsun canım bi görün bakalım.......:26::26:

hadi millet ben kaçar gibi yapayımda yemek işini halledeyim...çocuklarıda uyutayım sabahtan beri uyumuyolar,,,hemencik uyurlar bu sırada bende saunama girip 20dk terliyim
görüşürüz iyi akşamlar şimdiden:92::92::92:

4 de çıkmak için izin aldım.
Eve gidip yemek yemek istiyorumm..

Hakketten gittinmi vay canına

su bile içemiyorum

Üşütmüşsündür belki canım :26:

Ben geldim kızçeler

Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık 7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz

Ne var ne yok naptınız ben yokken

Dilekk kaşarlı yumurta demiş Tuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz

Çok ispiyoncu gördüm kendimi

Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:

Suzann aşağıdamısın hala bacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…