- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Karnım acıktı benim yaa ve fena halde kaşarlı yımırta istiyo
selam canım iyi insan lafının üstüne gelirmiş nolsun bugun tartıda eksi cıktım sevinçliyim sende nası durumlar
seni topiğin baştan çıkarıcısı seçiyorummmmmmm
action olsun istiyorsan et şikayet beni canım gıkım çıkmaz "valla
kızlar bende şuan itibariyle leslieye başladım,,ilk başlangıç için 500adım linkini indirdim onu yaptık ne kaadar eğlenceli yaa,5dk sürüyo en kısası bu,neyse 1 mil deniycem şimdideee,arkayada lopezi açıyorum şarkıyla daha güzel oluyo,,leslie walk walk demekten başka bişiy dediği yok nasılsaa
bende çok acıktım bayılırım kaşarlı yımırtaya
Bigün bir olup beni topikten attırcaksınız
İmzalarıda sen toplarsın artık.
merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım kızn odasını ayırma teşebbüsünde bulunduk dün aman aman feryet figan apartman yıkıldı yalnız yatmaya henüz haır değil herhalde yada geç kaldımda ondanmı böyle oldu ya ne bilim işte çığırmalar bağırmalar zorla uyuttum gündüzde huysuzluğumuz sürüyo tabi
oyy kıyamam tabı annesının yanınd ayatmak varken böylesi işine gelmiyo ondan tepkı koyuydour ama bence vazgecme ben 5 aylıktan berı ayrı odadayım haa cok uyandıgı zamnlarda ben gıttım yattım kanapeye fılan ama bzıım odada deıldı son 1 haftadır yanım almak zorunda kaldım hasta dıye öldüm valla bı rahat yatamadım dün gece odasında yattı yatagınd auyumadı ama belkı bugun yataga da gecıs yaparız tekrardan kolay gelsın canım sana cocuk büyütmeninzor tarafı işte her yaslarında ayrı sıkıntıalrı oluyosaglık olsun
bende sabah nesfıt yedım arada azcık kuru üzüm atıstırdım .öğlen corba az tavuk ve salata yedım yalnız bugun eksı cıktım dıye öğlen sütlü tatlı vardı ondan da yedım malesef ama su saat oldu hıc aclık hıssetmedım yoks abu zamana kesın acıkıyodumaksamda corba ve sehrıey pıalvı yapmıstıma zcık ondan yerım yogurtla sanırım
Karnım acıktı benim yaa ve fena halde kaşarlı yımırta istiyo
oyy kıyamam tabı annesının yanınd ayatmak varken böylesi işine gelmiyo ondan tepkı koyuydour ama bence vazgecme ben 5 aylıktan berı ayrı odadayım haa cok uyandıgı zamnlarda ben gıttım yattım kanapeye fılan ama bzıım odada deıldı son 1 haftadır yanım almak zorunda kaldım hasta dıye öldüm valla bı rahat yatamadım dün gece odasında yattı yatagınd auyumadı ama belkı bugun yataga da gecıs yaparız tekrardan kolay gelsın canım sana cocuk büyütmeninzor tarafı işte her yaslarında ayrı sıkıntıalrı oluyosaglık olsun
bende sabah nesfıt yedım arada azcık kuru üzüm atıstırdım .öğlen corba az tavuk ve salata yedım yalnız bugun eksı cıktım dıye öğlen sütlü tatlı vardı ondan da yedım malesef ama su saat oldu hıc aclık hıssetmedım yoks abu zamana kesın acıkıyodumaksamda corba ve sehrıey pıalvı yapmıstıma zcık ondan yerım yogurtla sanırım
kız arzu bu şehriye pilavı nasıl oluyo ben bilmiyorum anlatsanaaa pirinç yok dimi içindee:26:
HOŞGELDİİİ,Nmrb kızlar bende 70 kilodan kurtulamadım gittiama bu defa kurtulucammm
günaydin kizlar
dün gelecekdim saat 18 de bi yatmissim simdi sabah 6 ya kadargecmise de bakamadim neyse iyisinizdir isallah :26:
ben geri is e basladim arada bakiyorum yine okuyorum yazdiklarinizi ama yazmiyorum birde yaziyorsun diye firca yemiyeyim
dilek ablan gelmis herhalde bi ara okudum is yerindehosgeldin dilegin ablasi canim dur ben sana ne diycem ben dilekden cok firca yiyorum sacimda sürüklüyo arada da kafama vuruyor
artik gündüzleri okur aksamlari yazarim kendinize iyi bakin gelecegin citir hatunlari
ben dün düzene koydum yeme aliskanligimi ve bugün mutlu oldum gerci dün tarti 74.9 gösteriyorduama ümitligim cumaya hadi bakalim
kactim kizlar is e gitcem cok öpüyorum sizi aksam görüsürüz :80:
tugbacim dün senin japon yazini okudumismimi isyerinde yazmisdim simdi unuttum cok komik birsey cikdi
naf hayatim seninkide tokalu dun herhalde ne güldüm tokali kiz diye
amanen gec kaldim byyyy
yok canım pirinç yok içinde benim eşim cok seviyor daha oncede yazdıydım peline arpa şehriyeyi yağda kavuruyorum güzelce rengi dönüyo iyice yeşil biberde doğrayabilirisn once onu atıyorumo zaman kavrulduktan sonra evde varsa kusbası et (tabıkı onceden pişmiş )veya kuşbaşı tavuk eti atıyorum sonra domates veya domates sosu kavurmaya devam edıyorum sonra sıcak su eklıyorum pılav yapar gıbı baya su cekıyor pişince kapatıp dınlendırıyorum ıyıce şişsinler diye süper oluyo yanı sen sadece biber domateslı de yapabılırsın püf noktası domatesı fılan once atarsan şehriyeyi kavuramıyosun sulandıgı ıcın ok
Off o süper bişi yaaa yanına da çay
Ben fena halde acıktım sanırım. Öğlende yedim gerci ama pofff acımmm aççççççç
amaaan yeter ya sıkıldım ben bu mide bulantısından
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.
4 de çıkmak için izin aldım.
Eve gidip yemek yemek istiyorumm..
evet çok çeneli leslieyle 1 mil yapıp geldim,,öncesindede 500adım valla bu 500adım 1 milin yanında kuş gibi kalıyomuş,ne zaman bitcek diye diye bitirdim 20dk sürdüü,,2mil 3 mil bu ayak altında dolaşan bıdıklarımla imkansız,,leslie bana bağırıyo walk walk diye diye bende çocuklara bağırıyorum yürü git yürü git diye ayağımın altından hihahaha ben bi tane mandalina alıp geliyim dolaptan,,bide hazır sıcak su varken biberiye çayımıda hazırlayıp geliyim sallaması bitti,otunu demliycem artık
su bile içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?