70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ya mywishımıze kızmasınlar dimi Naf kızın o kdr canı cektı ki işten bile izin alıp gıttı yemeye hem kasarlı yumurta zararlı mı ki, yenılebılır bısı kasarı ölçülü tuttuktan sonra gıbı geldı bana:26:

Neden kimse yazmiyi :26:

Bende gidip oje bakınayım bari

buyuk ıhtımal eve gıtmıycem zaten haklısın canım ablamda ne bulursam yerım hafıf bısyeler artık

aynen oyel canım afıyet olsun

Kızmasınlar cleopatraya kızsınlar hem o bizden daha zayıf ay çok fesat gördüm kendimi

Proteinn yenmezmi yaa

100 gr kaşarın kb değeri 1
yumurtanın 0

İnternetteki listede öyle yazıyo en azından sena abla daha iyi bilir tabe o tecrübeli kb diyetinde :26:

amaaan yeter ya sıkıldım ben bu mide bulantısından
Su bile içemiyorum
Iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.

canım ya snend e mı mıden bulanıyo benım de mide bulantısı baş dönmesi ve baş ağrısı

devamlı uyuklama fln hatta bas dönmesındne zor kalkıom ayaga test yaptım ama hamıle de değilim

zaten reglımı gordum gecırdım nedne oluyo bılmıyorum cuma gunu ben de doktora gidicemm ıns bişeyms yoktrr

Slm kızlar,

işelerimi anca toparladım daha bitmiş değil ama hafiflettim biraz.

umarım keyifler yerindedir geçmişi okuyamıyom vakit yok. akşam yemeğimide yedim az önce

yağsız salçalı soğanlı lahana kavurması yedim. 3 kaşık yoğurtla. bu akşam sporda olurum bugün plates günü belki platese girerim belki kardiyo çalışırım kararsızım şuan.

amaaan yeter ya sıkıldım ben bu mide bulantısından
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.

geçmiş olsun canım.. bencede doktora gitmende fayda var bende ramazan bayramında gap turuna katılmıştım zehirlenip dönmüştüm günlerce bişey yiyemedim bulantıdan gaziantepte zehirlendim hemide ne baklava nede kırmızı etli yemek göresim yok :2: doğunun yemekleri mafetti beni etsiz bişeyler yoktu hiç. insan bi yere gidince bünye sapıtıyo :44:

bence kaşarlı yumurta çok güzel hiç bi zararı olcağını sanmıyorum önceden yediğimiz onca zararlı şeyin yanında çok masum kalıyor. diyette makul miktarlarda tüketilir bence et yemek yerine tercih edilebilir.

he valla oyle karbon dıyetınde kaşar ve yumurta guzel şeyler, mywish te bıze bu guzellıgı hatırlattı, karbon degerlerı az dıyee

bı de valla yaptıgımız onca kacak yanında kasarlı yumurta sütten çıkmış ak kaşık

Sen bu hafta hep lahanadan gittin hee varmı bi nedeni

Anaa ne kötü olmuş bende karadeniz turu istiyom bakalım

Ben kaçtım kızlar hepiciğinizeee iyi akşamlarr

kzılar ben kacıyorum, kocişin sehırdısından bı arkadası gelmış, bzıde mısafır oalcakmıs aksam, eve gıdıp hemen mutfaga kapanmam lazım

evde mısafıre gore deıl bıze gore seyler var, sebze corbası karnıbahar haslamaaaa cocuk bunları yemez herhaldeee

yrn gorusuruzzzzz, herkese ıyı aksamlar

Geçmiş olsun canım

iyi akşamlar canım, kolay gelsin sana şimdiden

Ben kaçtım kızlar hepiciğinizeee iyi akşamlarr

Sen bu hafta hep lahanadan gittin hee varmı bi nedeni

Anaa ne kötü olmuş bende karadeniz turu istiyom bakalım

yok gı lahana almıştım eşim yemiyo bozulmadan tüketeyim dedim ondan severim kendilerini hatta daha kaldı bile yani..

bizimde bir sonraki tur gezisinin rotası karadeniz turu önce bi kapadokya ve kayseri yaptık sonra gap turu bi klikya ve karadeniz turumuz kaldı gezcek yer bırakmıcaz ama çok seviyoruz kültür turlarını çok eğleniyoruz. iki turumuzuda joly tur ile yaptık gideceksiniz tavsiye ederim hiç pişman olmadık

KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.

ortim geçmiş olsun yaa inş. bişeyin yoktur kendine dikkat et diyetmi etkilediki acaba bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…