amaaan yeter ya sıkıldım ben bu mide bulantısından
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.
Ben geldim kızçeler
Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz
Ne var ne yok naptınız ben yokken
Dilekk kaşarlı yumurta demişTuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz
Çok ispiyoncu gördüm kendimi
Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:
Suzann aşağıdamısın hala bacım
buyuk ıhtımal eve gıtmıycem zaten haklısın canım ablamda ne bulursam yerım hafıf bısyeler artıkoğluna çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın amannnn hep iyi olsunlar ne bilim sanırım pes ettim bugünde ağlarsa öyle ciyak ciyak naparımki naçizane fikrim bence pilavı yeme eve varmam 7yi buluyo dedin çorba ve salata yada yoğurt ye bence böylelikle sabaha ekside çıkarsın
HOŞGELDİİİ,N
anladım canım,,şey domatesi atmadan önce şehriyeyi kavurmam gerekiyo yani dimii..püf noktası bu...:26:kavurduk,tan sonra atıyorum ne atıyosam ettir tavuktur domates biberdir dimii
çok teşekkür ediyorum yeni bi pilavım olduuu
valla ya mywishımıze kızmasınlar dimi Nafkızın o kdr canı cektı ki işten bile izin alıp gıttı yemeye hem kasarlı yumurta zararlı mı ki, yenılebılır bısı kasarı ölçülü tuttuktan sonra gıbı geldı bana:26:
Su bile içemiyorum
Iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.
su bile içemiyorum
iş çıkışında bi acile gidicem bakalım, doktor ne diyecek, umarım önemli birşey çıkmaz.
Kızmasınlarcleopatraya kızsınlar hem o bizden daha zayıf ay çok fesat gördüm kendimi
Proteinn yenmezmi yaa
100 gr kaşarın kb değeri 1
yumurtanın 0
İnternetteki listede öyle yazıyo en azındansena abla daha iyi bilir tabe o tecrübeli kb diyetinde :26:
Kızmasınlarcleopatraya kızsınlar hem o bizden daha zayıf ay çok fesat gördüm kendimi
Proteinn yenmezmi yaa
100 gr kaşarın kb değeri 1
yumurtanın 0
İnternetteki listede öyle yazıyo en azındansena abla daha iyi bilir tabe o tecrübeli kb diyetinde :26:
Slm kızlar,
işelerimi anca toparladım daha bitmiş değil ama hafiflettim biraz.
umarım keyifler yerindedir geçmişi okuyamıyom vakit yok. akşam yemeğimide yedim az önce
yağsız salçalı soğanlı lahana kavurması yedim. 3 kaşık yoğurtla. bu akşam sporda olurum bugün plates günü belki platese girerim belki kardiyo çalışırım kararsızım şuan.
geçmiş olsun canım.. bencede doktora gitmende fayda var bende ramazan bayramında gap turuna katılmıştım zehirlenip dönmüştüm günlerce bişey yiyemedim bulantıdan gaziantepte zehirlendim hemide ne baklava nede kırmızı etli yemek göresim yok :2: doğunun yemekleri mafetti beni etsiz bişeyler yoktu hiç. insan bi yere gidince bünye sapıtıyo :44:
bence kaşarlı yumurta çok güzel hiç bi zararı olcağını sanmıyorum önceden yediğimiz onca zararlı şeyin yanında çok masum kalıyor. diyette makul miktarlarda tüketilir bence et yemek yerine tercih edilebilir.
he valla oyle karbon dıyetınde kaşar ve yumurta guzel şeyler, mywish te bıze bu guzellıgı hatırlattı, karbon degerlerı az dıyee
bı de valla yaptıgımız onca kacak yanında kasarlı yumurta sütten çıkmış ak kaşık
evet çok çeneli leslieyle 1 mil yapıp geldim,,öncesindede 500adım valla bu 500adım 1 milin yanında kuş gibi kalıyomuş,ne zaman bitcek diye diye bitirdim 20dk sürdüü,,2mil 3 mil bu ayak altında dolaşan bıdıklarımla imkansız,,leslie bana bağırıyo walk walk diye diye bende çocuklara bağırıyorum yürü git yürü git diye ayağımın altından hihahaha ben bi tane mandalina alıp geliyim dolaptan,,bide hazır sıcak su varken biberiye çayımıda hazırlayıp geliyim sallaması bitti,otunu demliycem artık
oyy kıyamam tabı annesının yanınd ayatmak varken böylesi işine gelmiyo ondan tepkı koyuydour ama bence vazgecme ben 5 aylıktan berı ayrı odadayım haa cok uyandıgı zamnlarda ben gıttım yattım kanapeye fılan ama bzıım odada deıldı son 1 haftadır yanım almak zorunda kaldım hasta dıye öldüm valla bı rahat yatamadım dün gece odasında yattı yatagınd auyumadı ama belkı bugun yataga da gecıs yaparız tekrardan kolay gelsın canım sana cocuk büyütmeninzor tarafı işte her yaslarında ayrı sıkıntıalrı oluyosaglık olsun
bende sabah nesfıt yedım arada azcık kuru üzüm atıstırdım .öğlen corba az tavuk ve salata yedım yalnız bugun eksı cıktım dıye öğlen sütlü tatlı vardı ondan da yedım malesef ama su saat oldu hıc aclık hıssetmedım yoks abu zamana kesın acıkıyodumaksamda corba ve sehrıey pıalvı yapmıstıma zcık ondan yerım yogurtla sanırım
kzılar ben kacıyorum, kocişin sehırdısından bı arkadası gelmış, bzıde mısafır oalcakmıs aksam, eve gıdıp hemen mutfaga kapanmam lazım
evde mısafıre gore deıl bıze gore seyler var, sebze corbası karnıbahar haslamaaaacocuk bunları yemez herhaldeee
yrn gorusuruzzzzz, herkese ıyı aksamlar
Ben kaçtım kızlar hepiciğinizeee iyi akşamlarr
Sen bu hafta hep lahanadan gittin hee varmı bi nedeni
Anaa ne kötü olmuşbende karadeniz turu istiyom bakalım
ortim geçmiş olsun yaa inş. bişeyin yoktur kendine dikkat et diyetmi etkilediki acaba bukadarcanım ya snend e mı mıden bulanıyo benım de mide bulantısı baş dönmesi ve baş ağrısı
devamlı uyuklama fln hatta bas dönmesındne zor kalkıom ayaga test yaptım ama hamıle de değilim
zaten reglımı gordum gecırdım nedne oluyo bılmıyorum cuma gunu ben de doktora gidicemm ıns bişeyms yoktrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?