70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam ki menümü vereyim vede gideyim müsadenizle
mercimek çorbası ,1 dilim ekmek, kabklı yoğurtlu biraz cevizde koydum salata ,3 kaşık haşlama ciğer yağsız yağsız yedim valla

ayy mide bulantısı dedik benimde mideme bişeyler oldu az önce yediklerimi çıkardım ayıptır söylemesi deli gibi yanıyo şimdide Allah allah birden bire nolduki acep :18:

bi yapabilsem artık bilmiyorum yaaaaa...

bende öle oluyorum tuğba ya kızıma çekil kenara, durma orda. yürü git yürü git diye diye ben değil dilim inceldi...bende 2 gündür lesliyle yürürken babannesine bırakıyorum miniğimi...yaramaz yaaa sanki çok şişmanmış gibi benim yaptığım hareketleri yapmaya çalışıyo..bi komikki

kız alican kim kız??nivea body-bbg ali mi yoksa????

kalan lahanaya sana kolay bi tarif arkadaşım...
bi parça lahana ince ince doğra(pişmemiş,çiğ)içine minik minik bir domates doğra..sonra maydanoz,dereotu doğra varsa.
en son üzerine az zeytinyağı tuz ve sumak koy....ve tabiki nar ekşisiz olmaz...harika bi salata oluyo...kışınki tercihlerimin arasında ilk..afiyet olsun...

slm kizlar naber ay okuyupda yazamamak nekadar zor firar edecekdim araniza dalacakdim ama fark edilir korkusu bastirdi beni
naf ne güldüm isyerinde öpüldün suzan okuyorsan yazinca bi hos oldum yani hosuma gitti

çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz

dün ü topladim bugününküne dalacam birazdan

Gıcık oluyorum öyle insanlara neyse canım boşver sağ salim gelmişler kavuşmuşsunuz çok şükür
cok sükür canim sagol bebem
gözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallah
insallah arzucum annem diyor anlatilmaz yasanir allah bizede nasip etsin
cok sagol canim benim insallah bizede nasip olur ya hic sorma lahananin adini duydukca kötü oluyom sankim :120:
tekrar hosgeldin canim ben yasam kocun olamam dilek beni tas a tutar yoksa seve seve
yol yakinken dönmüssün canim belkide hayirlisi böyleydin canim üzülme
hosgeldin canim
ARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
sende hosgeldin canim
cok sagol tugbacim
chidojituka benim adimda aridozikato memnun oldum
ahada adim gecmis nolduki neyi söylemiyonnuz bakem küstüm ben zaten oynamiyom
Hoşbuldukk. Ama ben buranın hızına yetişemicem gibi duruyo, bi deneyeyim bakalım. Şimdi yemek yemem gerekiyo zaten, kıvranıyorum açlıktan. Görüşürüz sonra.
hosgeldin canim

suzancım nihayet annenler gelmiş..gözün aydın Allah haclarını kabul etsin..
sagol canimcim cok sükür geldiler

çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
cok gecmis olsun canim ya :26: topikde salginmi var kendine iyi bak canim biran önce gecer isallah

ben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.

suziiiiiiiiiiiii...hoşgeldin vede gözün aydın aşkitom,darısı bizim başımıza

bol şanslsr ve hoşgeldin fıstık

hemencik menümü vereyim
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir ve salam,5 zeytin,çay,1 hşl.yumurta
ara:yok(çok yoğundum)
öğle(12.40)
bol sebzeli et döner,1 brd.ayran
ara(16.00)
1 yeşil elma
akşam(18.30)
5 tane köfte,1 domates,bol soğan salatası maydonozlu,yarım kase mercimek çorbası
bugün spor yok çok yorgundum
gün boyu 3.5 lt.su,1 fnc.yeşil kahve,1 fnc.yeşil çay
hepsi bukadar...biraz yüklü bir menü oldu ama,bugünlükidare ediyorum kendimi

Son düzenleme:
Günaydıınn suziii
Hemen şikayete başlanmış
Aynı şeyleri ona da yapıyorum merak etme sen
aslinda aklima birsey geldi zeynepcimi seviyom ama bayadir gelmiyo yada gelip kaciyo :26: ben ablanlan orti olsam hem ayri ayri dövmene gerek kalmaz
bi kac ay bekleyeyim baktim birsey demediler ara ara firar ederim isyerinden bi ara ger-düs tefal hakkinda birsey sordu dayanamayip ilk firarimi yapmisdim
hadi gel hayatim ben burdayim ara ara bakiyom

Hoşbuldum sibelcim memnun oldum :)
Dilocan banada yapıyo merak etme gırtlağımı tutamıyorum diye bisürü şey söylüyo kardaşım benim :')
hic sorma unutmuyorda

Ceyar vurur beni ceyar patronum olur bu arada
bizim isarkadasi da kingkong geliyo diyo esip gürlüyo ya
Ben biraz ortadan kayboluyorum kızlar gelirim yine öptüm

Suzannnn aşağıdan okuyosan senide öptüm kız

dilek bugün tarti da ne gördüm kiz isyerinde bi bagirdim 72.7 böyle baktim
cin gözlük yapiyo gicik ne diycem senin samimi arkadasin komsun varsa yada dertlesdigin biri ondan yardim iste hem sen dememis olursun hem o biraz laf soksun belki utanir gicik sey

vuuu azgın hatun gelmiş aşağıda naber zeynep
geliyo ama kaciyo bi ses bile vermiyo

canim benim

slm canim
suziiiiiiiiiiiii...hoşgeldin vede gözün aydın aşkitom,darısı bizim başımıza

deryam canim askim bitanem ay cok mu apartim aman icimden geldi gecmissim bitmedi daha ama önce senayi sonra seni gördüm yari da kestim
napiyon canikom nasilsin sagol canim darisi bize

Senaaaaaaaaaaaaaaaaaa nörüyon bacuuuuuuuuuuuuuuuuu özledüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm

slm canim

deryam canim askim bitanem ay cok mu apartim aman icimden geldi gecmissim bitmedi daha ama önce senayi sonra seni gördüm yari da kestim
napiyon canikom nasilsin sagol canim darisi bize

iyiyim be dadlum...bende seni özledim guuuu...gözüm aradı kaçgündür seni yoktun gelmedün ...bende geçmişe bakarken seni gördüm ve huhuuuuuu yaptım demüncek bitanemmmmmmmmmmmm

yok kiz o saatde isden cikmaya hazirlaniyordum herhalde :44: tugba kizzz yandakilere kizsana asil cikolata pasta reklamlari yapiyorlar yazdiklarimiz yerlere televizyonda da birsürü sey cikiyor hangi birini sakliycaz demü :26:
KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
ay oda sana süpriz yapmis ne güzel hadi gözün aydin canim

kizlar ogleden sonra kizim mizmizlandi aksamda doktora goturduk esim gelince tabi doktor niye geldiniz dedi bebek her huysuzlandiginda doktora gelinmez dedi normal herseyi hicbiseyi yok dedi allaha sukur kizimin kilosuda olculdu ve 5580cikti 1ay once 5250di yani derdeyse dogru duzgun hic kilo alamamis bende markete gittim zaten 4ayi doldurdugumuzdan dolayi aptamilin kasik mamasindan aldim ve kavanoz mamalalarindan eve geldik once emzirdim ama az sonra hazirlamistim 60ml kasik mamasi kizim onu yedi ustunede biraz kavanoz maamsindan yedi mizmizligi felan durdu aglamiyo simdi yani benim balim ac kaliyomusda benim haberim yokmus hep 6ayi bitirelim diyodum ama sut yetmiyosa yapicak bisey yok mecburen ek gidaya basliycam
bu arada hic ac degilim ama akliniza ne gelirse yemek istiyorum cok fena esimle kaynanada yanimda simdi kek yiyolar ah ahhh bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…