KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
Ahahhaha güzelmişşş
İzmirdenimm yaş 27 isim NaFevliyim çocuk yok
Ben haftaya perşembe gelicem bi problem çıkmazsa
Yaptığı çok yanlışbenim işim gücüm var kusura bakma sana öğretmekle uğraşamıycam de yolla canım sen yumuşak yüzlü
davrandıkça tepene biner
evet çok çeneli leslieyle 1 mil yapıp geldim,,öncesindede 500adım valla bu 500adım 1 milin yanında kuş gibi kalıyomuş,ne zaman bitcek diye diye bitirdim 20dk sürdüü,,2mil 3 mil bu ayak altında dolaşan bıdıklarımla imkansız,,leslie bana bağırıyo walk walk diye diye bende çocuklara bağırıyorum yürü git yürü git diye ayağımın altından hihahaha ben bi tane mandalina alıp geliyim dolaptan,,bide hazır sıcak su varken biberiye çayımıda hazırlayıp geliyim sallaması bitti,otunu demliycem artık
Ben geldim kızçeler
Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz
Ne var ne yok naptınız ben yokken
Dilekk kaşarlı yumurta demişTuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz
Çok ispiyoncu gördüm kendimi
Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:
Suzann aşağıdamısın hala bacım
yok gı lahana almıştım eşim yemiyo bozulmadan tüketeyim dedim ondanseverim kendilerini hatta daha kaldı bile yani..
bizimde bir sonraki tur gezisinin rotası karadeniz turu önce bi kapadokya ve kayseri yaptık sonra gap turu bi klikya ve karadeniz turumuz kaldı gezcek yer bırakmıcazama çok seviyoruz kültür turlarını çok eğleniyoruz. iki turumuzuda joly tur ile yaptık gideceksiniz tavsiye ederim hiç pişman olmadık
cok sükür canim sagol bebemGıcık oluyorum öyle insanlaraneyse canım boşver sağ salim gelmişler kavuşmuşsunuz çok şükür
insallah arzucum annem diyor anlatilmaz yasanir allah bizede nasip etsingözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallah
cok sagol canim benim insallah bizede nasip olurSibel29
bende eve geri geldigimizde duydumyok canim cok sükür sag salim aldik geldik onlari birde teyzem havaalaninda duramadi gelenlerin ordan kacip iceriye girelim dedi yarim saat bekledik indigini gördük ama gelen giden yok dayanamayip yazak yerden daldik iceriye neyse kimse fark etmedi hacilarin arasina karisdik bavul bekliyorlarmis teyzem annemin arkasina sokuldu annem onu görünce basladi aglamaya tabii sulu göz bende duramadim cok sevindi [/B]
Gözün aydın cnm ailen dönmüş, allah kabul etsin inşallah ve bizlere de nasip etsin.
bugün benimde kafam agridi gecmis olsun canimicinden sinirlenince basagrisi yapmisdir ne diycekdim lahana corbasi masal oldu göresim bile gelmiyo daha 2 kova dondurulmus var bende [/B]
Saol cnm bende uyuya kaldım onlarla. Lahana çorbası benimki de duruyordu burnumu kapatıp döktüm valla. Fazla içemedim. Ancak 3-4 kase.
tekrar hosgeldin canimMerhaba kızlar
Bugün itibariyle aranıza katıldım.
Kg verme hırsıma hırs katın lüffeeeeeennn
Doğum yapalı 10 ay oldu ama kg lar yapıştı kaldı üzerimde. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum
Yaşam koçum kim olmak ister
yol yakinken dönmüssün canim belkide hayirlisi böyleydin canim üzülmeslm kızlar ,
iş görüşmesinden geldim. ama iş değiştirmiyeceğim çünkü beklediğimdende az bi ücret sözkonusu nerdeyse hepten bedava çalışcam yani onuda kaldıramam ben o kadarını beklemiyordum sadece yol paramı ve yemek ücretimi karşılayacak bir meblağ yok anam yok yine böyle devam :44:
hosgeldin canimmerhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum
sende hosgeldin canimARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
cok sagol tugbacimof of of,ya ağlıycam şimdi,,bu kaçıncı,,birsürü alıntıma yaptığım cvblara devam ederken pc kapandı niye,gözde hanımefendi düğmenin yanında ee niye kapattın desem nolucak anlamıyokii,,kendi kendime patladım,,kızada bağırdım ama mızıklamaktan başka yaptığı bişey olmadı,,tabi ne bilsin annesinin burda çene çaldığını,,neyse saçmalamadan sona ersin bi konuşma,tekrardan yazmak çok zor benim için,uzun cvblar yazdıklarımda olmuştu,ençokta ona yanıyorum,,
şunu söyliyim aklımda kalan,suzii çok sevindim kavuştuğunuza hadi gözün aydın artık,,,demiştim,,
chidojituka benim adimda aridozikato memnun oldumArkadaşlaaarrr Japonca isminizi yazmayı deneyin :)))çok eğlenceliii
A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi..
benim adıma bakın heleeee
chidojituka bundan sonra beni japonca ismimle çağırın emii her seferinde biraz sıkar amaa
hep bensız ye hep bensızzz
soylememmmmmmmm cısssssssssss hele de suzan duymasınnnn
onca aradım bulamadım, kocişte soruyo ne arıyosun oyle dıye, bişi arıyorum dedim, o bişiyin ismi yok mu dıo, bulunca gorursun dedım ama bulamadımmm, elim boş kaldıdesem de ınanma bı benımo kaptım bende hemennn
Hoşbuldukk.Ama ben buranın hızına yetişemicem gibi duruyo, bi deneyeyim bakalım. Şimdi yemek yemem gerekiyo zaten, kıvranıyorum açlıktan. Görüşürüz sonra.
sagol canimcim cok sükür geldilersuzancım nihayet annenler gelmiş..gözün aydın Allah haclarını kabul etsin..
cok gecmis olsun canim ya :26: topikde salginmi varçok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
ben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.
aslinda aklima birsey geldi zeynepcimi seviyom ama bayadir gelmiyo yada gelip kaciyo :26: ben ablanlan orti olsamGünaydıınn suziii
Hemen şikayete başlanmış
Aynı şeyleri ona da yapıyorum merak etme sen
bi kac ay bekleyeyim baktim birsey demediler ara ara firar ederim isyerindenEvet bende tokalı diye düşünmüştüm dadlımmm
Özletme kendini
Benim laptopu dün babama verdim onunki arıza yapmış sanırsam :26: eşim bugün seyahate gitti eğer laptopunu almadıysa ondan bağlanırım akşam görüşürüz
hic sorma unutmuyordaHoşbuldum sibelcim memnun oldum :)
Dilocan banada yapıyo merak etme gırtlağımı tutamıyorum diye bisürü şey söylüyo kardaşım benim :')
bizim isarkadasi da kingkong geliyo diyoCeyar vurur beniceyar patronum olur bu arada
Ben biraz ortadan kayboluyorum kızlar gelirim yine öptüm
Suzannnn aşağıdan okuyosan senide öptüm kız
Selamm kdrr
Evet onu da kaptım geldim.Başımın etini yiyo veremiorum diye.
Söylüyorum akşam yediklerini pısıp kalıyo
Suzan II diyebiliriz.
Sana bravo valla baya bi spor yapmıssın bu hfta güzel bi rakam bekliorum artık senden.
[/COLOR][/B]
cin gözlük yapiyo gicikay kızlar size bişi anlatmak istiyorum.günlerdir içimi sıktıda sıktı ha...şimdi evde ben kızımdan zaman buldukça kasnak işi yapıyorum..hatta 3 tane sipariş aldım neyse yavaş yavaş yapıyorum..ha bu siparişlerin 2 sini komşum aracılığıyla aldım.elişim temizdir..gören beğeniyo..komşum 18 yaşında evli.bizim diğer komşunun gelini.kaynana gelin aynı apartmanda.oda çok beğendi falan 2 sipariş aldı.bigün geldi bende ablama yapacam yeni ev aldı falan.iyi dedim eşine dostuna yapacak..ertesi gün geldi şunu aradım şundan sipariş aldım hadi bana öğret.günlerdir ömrümü yiyo gidiyo geliyo bu işi beceremiyoda...gitti malzeme aldı tek tek yazdım ne alıncaksa gece gündüz öğretiyorum..
benim zoruma giden önce bana ablama anneme yapacam falan diyip ertesi gün başkasından sipariş alması..bukadar olur bide geliyo bende öğrenişyoo.hemde kendi iğne oyası yapıp satıyo..Allah aşkına ben mi büyütüyorum içimde yoksa bu bir terbiyesizlik değilmi???
geliyo ama kaciyo bi ses bile vermiyovuuu azgın hatun gelmişaşağıda naber zeynep
kızlar linki atmadan offline olmuş buu yaa
ama bekleyemedim düşündüğüm şeymiki diye girip baktım evet çook eski yani 68 kiloykenki fotolarım falan var haziran aylarında,kesin diyorum onları gördüde o yayınladı zannetti,,nasıl bi yük kalktı üstümden,tek tek verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum affınıza sığınarak,burayı terkediyoruuum
slm canimben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.
suziiiiiiiiiiiii...hoşgeldin vede gözün aydın aşkitom,darısı bizim başımıza
slm canim
deryam canim askim bitanemay cok mu apartim aman icimden geldi gecmissim bitmedi daha ama önce senayi sonra seni gördüm yari da kestim
napiyon canikom nasilsinsagol canim darisi bize
iyiyim be dadlum...bende seni özledim guuuu...gözüm aradı kaçgündür seni yoktun gelmedün ...bende geçmişe bakarken seni gördüm ve huhuuuuuu yaptım demüncek bitanemmmmmmmmmmmm
HOŞGELDİİİ,N
anladım canım,,şey domatesi atmadan önce şehriyeyi kavurmam gerekiyo yani dimii..püf noktası bu...:26:kavurduk,tan sonra atıyorum ne atıyosam ettir tavuktur domates biberdir dimii
çok teşekkür ediyorum yeni bi pilavım olduuu
yok kiz o saatde isden cikmaya hazirlaniyordum herhalde :44:Ben geldim kızçeler
Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz
Ne var ne yok naptınız ben yokken
Dilekk kaşarlı yumurta demişTuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz
Çok ispiyoncu gördüm kendimi
Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:
Suzann aşağıdamısın hala bacım
ay oda sana süpriz yapmis ne güzelKIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?