canım alıcılarla işimiz yok...kasa ve bankaları kullanmamız gerekiyor..alıcılar belirtilmemiş...soruları hep beraber çözdük hocayla doqru cevap 102 bankalar 100 kasa olucak...ben tam tersini yapmışım...soru neden böyle kapalı diye hocaya bugün sordum...eqer yatıran cariyse mutlaka bu belirtilir belirtilmediyse yatıran bizmişiz öyle söyledi :26:Reelde tabiki böyle şeyler yok banka defterine bakarsın , dekontlarına bakarsın olayı çözersin ama sınavda işte yanıltabiliyorlar ablacım.
Eğer sen bankaya para yatırsaydın yaptığın işlem doğruydu yalnız cari yatırdıysa aşağıdaki işlem yanlış :26:
100 kasa 5000
....................102 bankalar 5000 bu işlem bankadan para çekip kasana koyduğunu gösterir.
Cari müşteri bankaya para yatırdıysa ;
102 banka 5000
....................120 alıcılar 5000 olur.
Hocaya sordunmu bu soru yanıltıyo diye :26: belki hatalı soru diye puanını düzeltirler sonuçta öğrenci değil öğretmen hatası
Bide Allah yardımcın olsun sınavlar için
aktif & pasif daha çok bilançoyla ilgili.. duran ve dönen varlıklar bilançonun dışında kullanılmadıqından diqer hesaplarda tek düzen hesap planını kullanıyoruz...sorudaki tek yönlendirmeyi bugün hoca söyledi..belirtilmediyse yatıran bizmişiz...cariler belirtilmek zorundaymış...Canım çok üzüldüm...
Ama yapacak bırsey yok hayırlısı...
Soruda mutlaka gizlide olsa bir yönlendirme vardır...açık açıkda sorulmaya bılıyor cogu zaman malesef..
bende işletme mezunuyum bu tip sorular cok vardı... aktif pasif in yeri karıştımı olay bitiyor zaten...
canım soru bize monoqrafi şeklinde verildi...öncesi vardı yani...baqımsız bir soru deqildi...ben sadece takıldıqım yeri yazdıqım için banka kasaya parayı koymuş gibi düşündün...dediqim gibi reelde yok böyle bişey..elinde çekin makbuzun olur görürsün açık açık...bize zor olanı yaptırıyorlar...ters mantık yanii..enee onun neresi kara akça pakça bi çocuk
ama burada da yanlış var eğer cari bankadakı hesabımıza para yatırıyorsa cari alacak yaızlır banka da borç
ama senın yazdıgın şekle göre banka bızım kasamıza nakıt parayı getirmiş koymuş gfibi olmuş canım ama soruda çok alengirli sorulmus
yani daha acık yazabilirlerdi :)
ay ben de onu yazıyordum sımdı :)
yaklaşık 30 kilo verdim gerçekmi hayelmi arada bende takılıyorum :44:ARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır
bende arikutokaArkadaşlaaarrr Japonca isminizi yazmayı deneyin :)))çok eğlenceliii
A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi..
benim adıma bakın heleeee
chidojituka bundan sonra beni japonca ismimle çağırın emii her seferinde biraz sıkar amaa
Senaaaaaaaaaaaaaaaaaa nörüyon bacuuuuuuuuuuuuuuuuu özledüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyinBen geldim kızçeler
Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz
Ne var ne yok naptınız ben yokken
Dilekk kaşarlı yumurta demişTuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz
Çok ispiyoncu gördüm kendimi
Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:
Suzann aşağıdamısın hala bacım
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,buyuk ıhtımal eve gıtmıycem zaten haklısın canım ablamda ne bulursam yerım hafıf bısyeler artık
aynen oyel canım afıyet olsun
KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
güzelakşam ki menümü vereyim vede gideyim müsadenizle
mercimek çorbası ,1 dilim ekmek, kabklı yoğurtlu biraz cevizde koydum salata ,3 kaşık haşlama ciğer yağsız yağsız yedim valla
bi yapabilsem artık bilmiyorum yaaaaa...
bende öle oluyorum tuğba ya kızıma çekil kenara, durma orda. yürü git yürü git diye diye ben değil dilim inceldi...bende 2 gündür lesliyle yürürken babannesine bırakıyorum miniğimi...yaramaz yaaa sanki çok şişmanmış gibi benim yaptığım hareketleri yapmaya çalışıyo..bi komikki
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeeedün ü topladim bugününküne dalacam birazdan
chidojituka benim adimda aridozikato memnun oldum
[/B]
bol şanslaaarrrben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.
sanada aşağıya yazıcam beklee
yok kiz o saatde isden cikmaya hazirlaniyordum herhalde :44:tugba kizzz yandakilere kizsana asil cikolata pasta reklamlari yapiyorlar yazdiklarimiz yerlere televizyonda da birsürü sey cikiyor hangi birini sakliycaz demü :26:
ay oda sana süpriz yapmis ne güzelhadi gözün aydin canim
ay çok sevindim canım,boşver başlamanda hiç bi sakınca yok ben ikisinede erken başladım ek gıdaya hiçte bişey olmadı,,doyuyo artık kızın ne güzelkizlar ogleden sonra kizim mizmizlandi aksamda doktora goturduk esim gelince tabi doktor niye geldiniz dedi bebek her huysuzlandiginda doktora gelinmez dedi normal herseyi hicbiseyi yok dedi allaha sukur kizimin kilosuda olculdu ve 5580cikti 1ay once 5250di yani derdeyse dogru duzgun hic kilo alamamis bende markete gittim zaten 4ayi doldurdugumuzdan dolayi aptamilin kasik mamasindan aldim ve kavanoz mamalalarindan eve geldik once emzirdim ama az sonra hazirlamistim 60ml kasik mamasi kizim onu yedi ustunede biraz kavanoz maamsindan yedi mizmizligi felan durdu aglamiyo simdi yani benim balim ac kaliyomusda benim haberim yokmus hep 6ayi bitirelim diyodum ama sut yetmiyosa yapicak bisey yok mecburen ek gidaya basliycam
bu arada hic ac degilim ama akliniza ne gelirse yemek istiyorum cok fena esimle kaynanada yanimda simdi kek yiyolar ah ahhh bu kilolar
1 saattir okuyorum hala 20 sayfa var diyoooo az konuşun azzzzzzzzzzzzzz
bende arikutoka
kk yı okumaya çalışıyorum bitanem çok geveze bnm topiqim aynı kaptanlarına çekmişlersen nasılsın tatlım bende özledim seniiii canımıniçiiiii
3-4 akşamdır kestane yiyorum diye koçiş bana sen hala 70 olmadınmı didiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84: zaten reqliyim sinirlerim tepemde aqlama krizine girersem hiç şaşırmasınnn
aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,
gözün aydın canım
güzel
aynen benim kızda zaten zayıf iyice zayıflıycam diye uğraşıyo sanki,,çok tatlıydı hareketlerimi tekrarlamaya çalışırken,,oğlansa sadece kendi oyunuyla meşguldu aynen ''ben erkeğim ihtiyacım yok spora der gibiydi,,sende yap oğlum dedikçe bana aynen öyle der gibi bağırıyodu
sanada geçmiş olsun canım dikkat edin kızlar,burdanda bulaşabiliyo demekki virüs
bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeee
bol şanslaaarrr
ay çok sevindim canım,boşver başlamanda hiç bi sakınca yok ben ikisinede erken başladım ek gıdaya hiçte bişey olmadı,,doyuyo artık kızın ne güzel
kolay kolay bitmiyo geçmiş,,1gün ayrı kalmak bile zoruna gidiyo insanın oyüzden,,
memnun oldum arikutoka hoşgeldin nasılsıııııııın
cok sagol canimcim isallah bizede nasip olur hayatim[SUB][/SUB]iyigeceler kızlar..
sena hoşgeldin topiğinee
suziii annenelr gelmiş gözünaydın allah haclaırnı nkabul etsin inş.tez zamanda benim gibi isteyenelre bizede nasip etsin
kızlar baya olmuş olayalr tuğba ortalığı karıştırmış geçmiş olsun aman dikakt yinede resim koyarken dikkatli olun zaten sakıncası çok bence face olsun nette olsun..
bugün kuaföre ve bi arkdaş evlendi oana hediye almaya dışaır çıkacaktık yağmur çok yağdı vazgeçtik arkdaşım çaya çağırdı ama dikkatli eydim öğlen yememiştim..
tabi sonrada akşam üzerine kadar ordaydım bant almış yürüdüm 35 dk...iyi oldu ohh bee
birazda kalçamı kemerle titrettim azda yuvarlak şey oluyo ya onda döndüm..bantın yanında birsürü alet var negüzell...
akşam yemeğim olmadı zaten sütve nesfitti akşam türkkahvesi içtik eşim aldı eve geldik bademcikleri şişmiş herhafta birimzi hastayız haftaya sıra bendemi yoksaallah korusun..
çay yaptım karabiebr bal limon karışımı yedirdim zorla
neyse sabah basamaklı alet yapmıştım şimdi bi 20dk daha yapayım dizi izlerken grşzz yineee
suzi ne oluyordun acaba
bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeee
karsit görüslü kizlari hegeleleim dileke uyarıda bulunmamın karşıt görüşlü kızlarına,,yaw kızlar bi alemsiniz valla haa..hem ardı ardına biton kişi yapma niye yazıyosun canımız çekiyo,yazık değilmi bize bilmem ne diye mızlanıyorsunuz,sonrada ben sizi düşünüp uyarıda bulununca dileği savunuyorsunuz,,ben sizler için öyle bişey yaptım kim ne dedi başlattı haberim yok sadece dileğe yazıp durmuşsunuz ,oyüzden ona öyle bişey dedim,,kim yapsa aynı uyarıda bulunurdum..sena abla az uyarıda bulunmadı banaabende düşününce hak vermiştim insanların canı çeken bişeyi söylememin ne kadar yanlış olduğunu,neyse cleopatra başlattıysa onada kızalım azcık kız nbidaha öyle şeyler söylemiycekmişsin bak haaa
cok sükür canim misil misil uyusun bebisbende sevindim canim yaklasik 3saat once yedi ve hala hicbi tepki yok duruyo sessiz ay uzuldum simdi kuzuyu ac birakiyomusumda haberim yokmus
ay kk ya giremedik kizlarsimdi düzeldi
cok sagol canimcim isallah bizede nasip olur hayatim
suzi ne oluyordun acababirde ona baksaydim ben bunu aklimda tutamam zaten aridozikado dilim sürsüyo söylerken dur bende sana yazacam
karsit görüslü kizlari heo bikere mizlanmak deyil naz bebegim naz yapiyoz ama sekerim simdi biz koskoca kadinlariz hamile deyiliz hamile olsak gider alirik yerik ceksin nolcakki biri yedi diye illa bende mi yemem lazim avcumu yalarim bende ahada bugün isarkadasi karsimda cikolata yedi o yedi diye bende mi yemem lazim biraz üstelese belki yerdim ama gel illa sende ye demiyoki :26:ha
cok sükür canim misil misil uyusun bebis
evet canim uyudu simdi dungece dogru duzgun uyuyamadik malesef simdi 3mil leslie yapip uyuycam herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar...........
günaydın kızlar... yarın bildirim günü,bugün kendimden korkuyorum,iradesiz davranırsam diye. öğretmenler günü partisi var okulda öğrencilerim hazırlık yapıcaklar, börekler pastalar daha neler neler..... yemesen de olmaz. öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum. artık tadına bakarım yaptıklarının,tutabilirsem kendimi. yoksa küserler bana:-(
dilekçim seni uyarmak zorundayım ,,lütfen bidaha bu gibi şeyler yazma burda,,ne canın çekiyosa kendinde kalsın,,sena abla olsaydı çok kızardı eminim,,gerçektende herkez burda rejim yapmaya çalışıyoo,,olmasın can çekicek yiyecekler lütfen,,,,
Ben geldim kızçeler
Ayyy Alicanla spor yapıcaktık gelen gidenden bi fırsat bulamadık7 dakika anca yapabildik neyse Allahtan sabah leslie ablayla yürümüşüz
ne var ne yok naptınız ben yokken
Dilekk kaşarlı yumurta demişTuğba kızmış ama önce cleopatra soktu aklımıza tubiii ona kızz
Çok ispiyoncu gördüm kendimi
Bu arada nerde acaba hatun 64 kilo oldu herhalde 2 gündür yok :26:
Suzann aşağıdamısın hala bacım
valla ya mywishımıze kızmasınlar dimi Nafkızın o kdr canı cektı ki işten bile izin alıp gıttı yemeye hem kasarlı yumurta zararlı mı ki, yenılebılır bısı kasarı ölçülü tuttuktan sonra gıbı geldı bana:26:
Kızmasınlarcleopatraya kızsınlar hem o bizden daha zayıf ay çok fesat gördüm kendimi
Proteinn yenmezmi yaa
100 gr kaşarın kb değeri 1
yumurtanın 0
İnternetteki listede öyle yazıyo en azındansena abla daha iyi bilir tabe o tecrübeli kb diyetinde :26:
geçmiş olsun canım.. bencede doktora gitmende fayda var bende ramazan bayramında gap turuna katılmıştım zehirlenip dönmüştüm günlerce bişey yiyemedim bulantıdan gaziantepte zehirlendim hemide ne baklava nede kırmızı etli yemek göresim yok :2: doğunun yemekleri mafetti beni etsiz bişeyler yoktu hiç. insan bi yere gidince bünye sapıtıyo :44:
bence kaşarlı yumurta çok güzel hiç bi zararı olcağını sanmıyorum önceden yediğimiz onca zararlı şeyin yanında çok masum kalıyor. diyette makul miktarlarda tüketilir bence et yemek yerine tercih edilebilir.
he valla oyle karbon dıyetınde kaşar ve yumurta guzel şeyler, mywish te bıze bu guzellıgı hatırlattı, karbon degerlerı az dıyee
bı de valla yaptıgımız onca kacak yanında kasarlı yumurta sütten çıkmış ak kaşık
KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
slm kizlarnaber ay okuyupda yazamamak nekadar zor firar edecekdim araniza dalacakdim ama fark edilir korkusu bastirdi beni
naf ne güldüm isyerindeöpüldün suzan okuyorsan yazinca bi hos oldum yani hosuma gitti
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
aslinda aklima birsey geldi zeynepcimi seviyom ama bayadir gelmiyo yada gelip kaciyo :26: ben ablanlan orti olsamhem ayri ayri dövmene gerek kalmaz
dilek bugün tarti da ne gördüm kiz isyerinde bi bagirdim 72.7 böyle baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?