70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saattir okuyorum hala 20 sayfa var diyoooo az konuşun azzzzzzzzzzzzzz
canım alıcılarla işimiz yok...kasa ve bankaları kullanmamız gerekiyor..alıcılar belirtilmemiş...soruları hep beraber çözdük hocayla doqru cevap 102 bankalar 100 kasa olucak...ben tam tersini yapmışım...soru neden böyle kapalı diye hocaya bugün sordum...eqer yatıran cariyse mutlaka bu belirtilir belirtilmediyse yatıran bizmişiz öyle söyledi :26:
sınav için teşekkürler ilerleyen günlerde iyi dileklerinize ve dualarınıza bolbol ihtiyacım olacak..

aktif & pasif daha çok bilançoyla ilgili.. duran ve dönen varlıklar bilançonun dışında kullanılmadıqından diqer hesaplarda tek düzen hesap planını kullanıyoruz...sorudaki tek yönlendirmeyi bugün hoca söyledi..belirtilmediyse yatıran bizmişiz...cariler belirtilmek zorundaymış...
canım soru bize monoqrafi şeklinde verildi...öncesi vardı yani...baqımsız bir soru deqildi...ben sadece takıldıqım yeri yazdıqım için banka kasaya parayı koymuş gibi düşündün...dediqim gibi reelde yok böyle bişey..elinde çekin makbuzun olur görürsün açık açık...bize zor olanı yaptırıyorlar...ters mantık yanii..
ARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
yaklaşık 30 kilo verdim gerçekmi hayelmi arada bende takılıyorum :44:
İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır

bende arikutoka
Senaaaaaaaaaaaaaaaaaa nörüyon bacuuuuuuuuuuuuuuuuu özledüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm

kk yı okumaya çalışıyorum bitanem çok geveze bnm topiqim aynı kaptanlarına çekmişler sen nasılsın tatlım bende özledim seniiii canımıniçiiiii

3-4 akşamdır kestane yiyorum diye koçiş bana sen hala 70 olmadınmı didiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84: zaten reqliyim sinirlerim tepemde aqlama krizine girersem hiç şaşırmasınnn

[SUB][/SUB]iyigeceler kızlar..
sena hoşgeldin topiğinee
suziii annenelr gelmiş gözünaydın allah haclaırnı nkabul etsin inş.tez zamanda benim gibi isteyenelre bizede nasip etsin
kızlar baya olmuş olayalr tuğba ortalığı karıştırmış geçmiş olsun aman dikakt yinede resim koyarken dikkatli olun zaten sakıncası çok bence face olsun nette olsun..
bugün kuaföre ve bi arkdaş evlendi oana hediye almaya dışaır çıkacaktık yağmur çok yağdı vazgeçtik arkdaşım çaya çağırdı ama dikkatli eydim öğlen yememiştim..
tabi sonrada akşam üzerine kadar ordaydım bant almış yürüdüm 35 dk...iyi oldu ohh bee
birazda kalçamı kemerle titrettim azda yuvarlak şey oluyo ya onda döndüm..bantın yanında birsürü alet var negüzell...
akşam yemeğim olmadı zaten sütve nesfitti akşam türkkahvesi içtik eşim aldı eve geldik bademcikleri şişmiş herhafta birimzi hastayız haftaya sıra bendemi yoksaallah korusun..
çay yaptım karabiebr bal limon karışımı yedirdim zorla
neyse sabah basamaklı alet yapmıştım şimdi bi 20dk daha yapayım dizi izlerken grşzz yineee

aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
buyuk ıhtımal eve gıtmıycem zaten haklısın canım ablamda ne bulursam yerım hafıf bısyeler artık

aynen oyel canım afıyet olsun
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,
KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
gözün aydın canım
akşam ki menümü vereyim vede gideyim müsadenizle
mercimek çorbası ,1 dilim ekmek, kabklı yoğurtlu biraz cevizde koydum salata ,3 kaşık haşlama ciğer yağsız yağsız yedim valla
güzel
aynen benim kızda zaten zayıf iyice zayıflıycam diye uğraşıyo sanki,,çok tatlıydı hareketlerimi tekrarlamaya çalışırken,,oğlansa sadece kendi oyunuyla meşguldu aynen ''ben erkeğim ihtiyacım yok spora der gibiydi,,sende yap oğlum dedikçe bana aynen öyle der gibi bağırıyodu
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
sanada geçmiş olsun canım dikkat edin kızlar,burdanda bulaşabiliyo demekki virüs
dün ü topladim bugününküne dalacam birazdan

chidojituka benim adimda aridozikato memnun oldum

[/B]
bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeee
bol şanslaaarrr
sanada aşağıya yazıcam beklee
ay çok sevindim canım,boşver başlamanda hiç bi sakınca yok ben ikisinede erken başladım ek gıdaya hiçte bişey olmadı,,doyuyo artık kızın ne güzel

kolay kolay bitmiyo geçmiş,,1gün ayrı kalmak bile zoruna gidiyo insanın oyüzden,,

memnun oldum arikutoka hoşgeldin nasılsıııııııın

Son düzenleme:
hemen menumu veriyorum
sabah elmali yesil cay
KAHVALTI
1 fincan cay
2dilim etimek
1 kk ligts peynir
5 zeytin
ARA
3 kayisi
OGLE
1 kase ezogelin corba
yogurtlu havuc
ARA
2 mandalina
TEKRAR ARA (2 saat sonra)
1elma
AKSAM
yarim tabak pirasa (pirincsiz)
yarim tabak domatesli makarna (yagsiz)

gun icinde 2fincan elmali yesil cay 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi (1 tanesi kayisili)
gun icinde 2 lt su
simdi 1 yesil cay daha icerim isteee benden bolee

geleleim dileke uyarıda bulunmamın karşıt görüşlü kızlarına,,yaw kızlar bi alemsiniz valla haa..hem ardı ardına biton kişi yapma niye yazıyosun canımız çekiyo,yazık değilmi bize bilmem ne diye mızlanıyorsunuz,sonrada ben sizi düşünüp uyarıda bulununca dileği savunuyorsunuz,,ben sizler için öyle bişey yaptım kim ne dedi başlattı haberim yok sadece dileğe yazıp durmuşsunuz ,oyüzden ona öyle bişey dedim,,kim yapsa aynı uyarıda bulunurdum..sena abla az uyarıda bulunmadı banaabende düşününce hak vermiştim insanların canı çeken bişeyi söylememin ne kadar yanlış olduğunu,neyse cleopatra başlattıysa onada kızalım azcık kız nbidaha öyle şeyler söylemiycekmişsin bak haaa

bende sevindim canim yaklasik 3saat once yedi ve hala hicbi tepki yok duruyo sessiz ay uzuldum simdi kuzuyu ac birakiyomusumda haberim yokmus

ay kk ya giremedik kizlar simdi düzeldi

cok sagol canimcim isallah bizede nasip olur hayatim

bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeee

sanada aşağıya yazıcam beklee
suzi ne oluyordun acaba birde ona baksaydim ben bunu aklimda tutamam zaten aridozikado dilim sürsüyo söylerken dur bende sana yazacam
karsit görüslü kizlari he o bikere mizlanmak deyil naz bebegim naz yapiyoz ama sekerim simdi biz koskoca kadinlariz hamile deyiliz hamile olsak gider alirik yerik ceksin nolcakki biri yedi diye illa bende mi yemem lazim avcumu yalarim bende ahada bugün isarkadasi karsimda cikolata yedi o yedi diye bende mi yemem lazim biraz üstelese belki yerdim ama gel illa sende ye demiyoki :26:ha
bende sevindim canim yaklasik 3saat once yedi ve hala hicbi tepki yok duruyo sessiz ay uzuldum simdi kuzuyu ac birakiyomusumda haberim yokmus
cok sükür canim misil misil uyusun bebis

evet canim uyudu simdi dungece dogru duzgun uyuyamadik malesef simdi 3mil leslie yapip uyuycam herkese iyi geceler

hiç acıkmazken diyete başlayala beri hep açım ya yiyorumda ama psikolojik olarak aklım hep yemekta nasıl yapacağız bunu? pes etmek istemiyorum yaaa canım sıkılıyor 5 mili indirmiştim ağır geldi hepsini yapmadım mekik çektim biraz bilmiyorum nasıl olacak bikaç kilo versem gaza gelirim belki ama

bugün dükkanı ben açtıııımm

bundan sonra böylee,,,erken kalkıp kahvaltımı edicem,,telefonuma gelen mjla hayatım değişti şuna bakın,,nede çok hata yapıyormuşum,geç kalakarak,,neyse şuanda önümde kahvaltım yemeğe çalışıyorum,,istemeye istemeye karışık tost yaptım zeytin peynir koydum getirdim önüme:)))afiyet olsun banaa:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar... yarın bildirim günü,bugün kendimden korkuyorum,iradesiz davranırsam diye. öğretmenler günü partisi var okulda öğrencilerim hazırlık yapıcaklar, börekler pastalar daha neler neler..... yemesen de olmaz. öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum. artık tadına bakarım yaptıklarının,tutabilirsem kendimi. yoksa küserler bana:-(

dünkü menüm

kahvaltı

kaşarlı tost(1.5 adet)12.30

4zeytin

kk peynir

1 domates

ara

mandalina--biberiye

akşam 18.40

etli sebzeli şehriye pilavı(yarım porsiyon )

yoğurt ve salça soslu patates(3 tane elma dilim)

2 kaşık yoğurt

yeşil salata bolca

kalktıktan sonrada aralıklı, biberiye çayı --yeşil çay içtim

sonra bi maden suyu içtim,

yatmaya yakın sirkeli suyumu içtim

baktım varmısın ykmusun biticek gibi değil

gittim bi biberiye çayı daha demleyip içtim,,

yatarkende form çayı içip günü 2ltre suyla bitirdim,,,,

gece saat 3.30da nasıl bi gurultuyla uyandıysam wc'ye zor yetiştim,,form çayının işine bak sen

bugünkü kahvaltım

karışık tost(1adet busefer) 7.00

5zeytin

2 kk peynir

çok zor yedim valla ,,çok nadirdir erken kalkmam çünküü,ama bundan sonra erken kalkıcam inşallah..kendime haksızlık yapmıycam

Son düzenleme:
Dün alıntı yapmıştım ama KK da sorun meydana geldi.
Yazdıklarım çöp oldu.
Tekrar yazayım dedim...

Ok.

Karşı görüşlü kızlar olmuşsunuz :)
Yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum. Burda bütün gün yemeklerden bahsediyoruz.
İnsanın içinde yeme isteği varsa gider yer zaten..
Ayrıca NaF ve Ger-düş çok güzel açıklamış.
Kıllık yapıcak olsam herkesin menüsünden kilo yapan bi yiyecek bulur.
O yemiş canım çekti bende yedim diye mızmızlanırdım. :)
Komik şeyler kısaca.
Öptüm sizi

KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.

Gözünaydın canım.. Annen seni görünce şok olmuştur herhalde.

slm kizlar naber ay okuyupda yazamamak nekadar zor firar edecekdim araniza dalacakdim ama fark edilir korkusu bastirdi beni
naf ne güldüm isyerinde öpüldün suzan okuyorsan yazinca bi hos oldum yani hosuma gitti

çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz

Geçmiş olsun canım dikkat et. Oranın havası fenadır zaten. :)

aslinda aklima birsey geldi zeynepcimi seviyom ama bayadir gelmiyo yada gelip kaciyo :26: ben ablanlan orti olsam hem ayri ayri dövmene gerek kalmaz
dilek bugün tarti da ne gördüm kiz isyerinde bi bagirdim 72.7 böyle baktim

72.7 olmana çok sevindim canım azimle devamm.. 6lara az kaldı.
Yeni yıla 6larla gir hadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…