70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!
senacim naptin nasil gidiyor ne kadar kaldi kursun bitmesine ay ne kadar cok soru sordum :44:
suzancım kurs çok güzel gidiyor ilk başlarda bihayli zorlanmıştım bilgisayara geçince rahatladım...aralıqın 26sında sınav olup kursu bitiricez...sonrasında yine sena sendromları başlıcak..yaz ayından hatırlarsın iş başvurularım ve hüsran bu arada hacılarınız gelmiş gözünüz aydın cnm selam söyle ellerinden öp bnm içinde...
hoşbulduk cnm teşekkürler..
hoşbuldum..iyiyim bilmemnetiko sen nasılsın
kıss insan bi günaydın der topiqi ben açtım diye hava atıyor bidee bu arada bende kahvaltıda tost yedim zaten haftanın 5 günü kesin tost yiyorum

sorma cnm yaa...dün bizim sınıfta hocaya pasta alalım diye tutturdu ve bugün pasta bardak çanak içecek vs... alıcaklar oturup yicez...öqretmenler gününümü kutluyoruz öqrenciler gününümü belli deqil...bnm bildiqim öqretmenler gününde öqretmenlere hediye alınır bizim sınıfsa bugünden kendileride faydalansın istediler hediye alsalar sadece öqretmen nasiplenecek ama pasta alınırsa herkes yicek hepp sinir oldum...millet hediye meselesini es geçip pasta muzlumu olsun çikolatalımı...öbürü çilekli istiyor..bunun derdine düşmüş...hocamız bugünü ömür boyu unutamaz heralde...pasta alıp kendileri yemişlerdi diyee...e tabiii 1 dilimde öqretmene veririz heralde canı çeker yazıkkk

kızlar noluyo mevzu nedir?????
TUĞBA!!!!!! karşı çıkacaqın şeyler diyete zararı olan şeyler olmalı...ben sana tepki vemiştim çünkü sen yaptıqın keklerin pastaların resmini yapıştırıyordun topiqe...bende buna istinaden burası diyet topiqi dedim...söylermisin kaşarlı yumurtanın diyete nasıl bir zararı olabilir...her olur olmaz şey için arkadaşlara tepki verme...onlar bizim arkadaşlarımız (öqrencilerimiz yada çocuklarımız deqil)...herşeyin bir dozu var kimseyi yok yere incitmememiz gerekir...kesinlikle kaşarlı yumurta konusunda haksızsın!!
biri tutar diyete son derece ters düşecek bişey yazar yada resmini koyar o zaman istediqin kadar sert konuşuabilirsin benden sana izin...diyet irade işi bunun için motive ediyoruz..buna kim gölge düşürmek isterse abuk subuk yiceklerden bahsedip resim paylaşırsa karşısında beni bulur...herkes ayaqını denk alsın...kafamın tasını attırmayın benim....

ya ne biliyim ben resimde yazıyo sandım,,neyseeee kocaman bi günaydıın

anaaaaa yine suçlu ben oldumya sena abla inanki ben kaşarlı yumurtadan bahsettiğini sonradan farkettim,,baktım önüme gelen mızmızlanıyoo canım çektii napıyosunuz yaa diyoo ,dedim heralde bu can cekiçi bişey dedi diye yazıyım dedim,aman bundan sonraa 7 katlı pasta yeseler karışmam okadar söylüyorum çok kırıldım

Dün alıntı yapmıştım ama KK da sorun meydana geldi.
Yazdıklarım çöp oldu.
Tekrar yazayım dedim...

Ok.

dilekcim inanki seni üzmek değildi amacım,ne bileyim böyle olucanı keşke görseydim yazını,yada bi baksaydım ne yazmış diye :26:neyse üzdüysem kırdıysam özür dilerim canım,,

Son düzenleme:
:)) KIZLAR günaydın umarım iyisinizdr...Ben 80ler grubundayım artık...zaten buraya gelmeye yüzüm yok ama arada uğrayacağım..Sena kaptanım seni çook özledim özellikle...

Son düzenleme:
tabi tabi ye mutlaka
gunaydinnn kizlarrr
günaydın
günaydın
hoşgeldin günaydın herkese
tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım bugün birer dilim pasta serbest size götürün kızlar...
dün gece çok hastaydım ateşler içinde dokuz gibi yattım uyumadım ama ter içinde küllendim. sabah tartıldım düne göre 700 gr gitmiş demek ki ateşlenmek lazım böyle haftada bir. bugün daha iyi gibiyim ama ateş ve halsizlik var hissediyorum. evden meyveleri topladık geldik akşama kadar vitamin alalım bakalım. neyse kızlar size iyi bir gün dilerim dünkü yemek bahsetme mevzunu anlamadım ama nasreddin hoca misali hepiniz haklısınız diyorum. yemeklerden gizligizli bahsedelim özel mesajla tarif atıp karşı gruba darbe vuralım amaç zayıflamak bu yolda herşey mübah ...

günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim

Günaydın canlarım!
Aman benim ortim ateşlenmiş hasta mı olmuş!
kıyamam, dikkat et kuzum kendine sen bana lazımsın daha
benim de senden kalır yanım yok zaten dün akşam doktora gittim tahlil yaptılar kurtçuk varmış bir de mide ve bağırsak enfeksiyonu kapmışım
zira tüm kokulardan midem bulanıyor.
anneannem "Neren ağrırsa canın orda olur kızım" derdi, doğruymuş.
Vücudumdaki tek uzvum midemmiş gibi hissediyorum şu aralar.
ilaç falan verdi doktor, dikkat edicem biraz bakalım iyi olur inşallah.
Allah tüm hastalara şifa versin.

Son düzenleme:
günaydınlar herkese

butun öğretmenlerımızin özellikle topikteki arkadaşlarımızın ogretmenler gunu kutlu ve de mutlu olsunnnnn

herkeste keyıfler yerındedır umarım bu arada shopsessive ve silverpowder ankaranın neresınden arkadaslar

Son düzenleme:

günaydın canım sana da çoook geçmiş olsun kullan ilaçlarını iyi olursun inşallah ben buralardayım ama halsizim konuşuruz. öptüm

Herkese GÜNAYDINNN

busabah 1 dilim etimek üzerine 1 karper sürdüm 1 çay içtim çıktım evden işyerinde de bişeyler atıştırırım dedim ama dayanamadım yolda açma aldım ve şuan açma bana bakıyo ben açmaya yemek istiyorum ama suçluluk hissetmemek içinde yemiyorum bakalım hangi duygu ağır basacak ya 2 kayısı ile kahvaltı faslını mühürleyeceğim yada açmayı mideye indireceğim.

bu arada sabah küçük kızım annee işe gitmeee diye mızırdandı ay dayanamadım az daha işe gelmeyecektim neyseki sonradan anne git bana çikolata getir gelirken dedi çikolataya değişti beni iyimii.bende annecim istersen gitmem gidelim sana çikolta alalım kahvaltıdan sonra dedim acıdı annesine git işe gitt dedi Anneler çalışırmışşş bende anneymişim işe gidecekmişim

günaydın canım , batıkentte yim

aaa evet ya bugün ögretmeler günü tüm ogretmenlerimizin gunu kutlu olsun
ögretmenim canım beni canım benim seni ben pek çok pek çok severim :

hoşgeldin cnm umarım istediğin kiloları verirsin burda başarırsın bunu emin ol :13:

geçmiş olsun canım .
hastalandım ve 700 gr gitti waww bi an kendimi düşündüm hasta olcam ve kilo vercem mümkün değil nasılsa hastayım diye abarttıkca abartırdım

günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim

Günaydın orticim.
Bu hafta kurtarıcımız sen ol. Benden bi hayır yok. :)

Günaydın

Günaydın canımcım.

ah canım benim yaa,bigün benimkide dillenip bana öyle şeyler diycekmiki,şimdi varsa yoksa ııh aaa vs vs arkamdan bağırıyo,,gitme bile diyemiyo daha yaa,,arada ekmek almaya falan çıkarken tabi,,yaa 2.5 yaşında şuan ve doğru dürüst cümle kuramıyo bile normalmiki daha zamanı varmı,,çevredende hep daha konuşamıyomu,bizimki 2 yaşında başladı yok daha erken başladı,falan diyenler olunca üzülüyorum bide,,söyletmeye çalışıyorum,,çalışıyo ama çıkmıyo ağzından işte napsın,ama herşeyi ama herşeyi anlıyoda anlatıyoda ama hareketle olsun göstererek olsun,,kelimeleri desen bilindik kolay şeyler,,mama top anne baba,dada süt hep süt içceği zaman anne süt diyo süt içcem demiyo neden ama ya napmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…