günaydın arkadaşlar BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!
bu arada hacılarınız gelmiş gözünüz aydın cnm selam söyle ellerinden öp bnm içinde...
bu arada bende kahvaltıda tost yedim zaten haftanın 5 günü kesin tost yiyorum
sorma cnm yaa...dün bizim sınıfta hocaya pasta alalım diye tutturdu ve bugün pasta bardak çanak içecek vs... alıcaklar oturup yicez...öqretmenler gününümü kutluyoruz öqrenciler gününümü belli deqil...bnm bildiqim öqretmenler gününde öqretmenlere hediye alınır bizim sınıfsa bugünden kendileride faydalansın istediler hediye alsalar sadece öqretmen nasiplenecek ama pasta alınırsa herkes yicek hepp sinir oldum...millet hediye meselesini es geçip pasta muzlumu olsun çikolatalımı...öbürü çilekli istiyor..bunun derdine düşmüş...hocamız bugünü ömür boyu unutamaz heralde...pasta alıp kendileri yemişlerdi diyee...e tabiii 1 dilimde öqretmene veririz heralde canı çeker yazıkkk
suzancım kurs çok güzel gidiyor ilk başlarda bihayli zorlanmıştım bilgisayara geçince rahatladım...aralıqın 26sında sınav olup kursu bitiricez...sonrasında yine sena sendromları başlıcak..yaz ayından hatırlarsın iş başvurularım ve hüsransenacimnaptin nasil gidiyor ne kadar kaldi kursun bitmesine ay ne kadar cok soru sordum :44:
hoşbulduk cnm teşekkürler..[SUB][/SUB]iyigeceler kızlar..
sena hoşgeldin topiğinee
suziii annenelr gelmiş gözünaydın allah haclaırnı nkabul etsin inş.tez zamanda benim gibi isteyenelre bizede nasip etsin
kızlar baya olmuş olayalr tuğba ortalığı karıştırmış geçmiş olsun aman dikakt yinede resim koyarken dikkatli olun zaten sakıncası çok bence face olsun nette olsun..
bugün kuaföre ve bi arkdaş evlendi oana hediye almaya dışaır çıkacaktık yağmur çok yağdı vazgeçtik arkdaşım çaya çağırdı ama dikkatli eydim öğlen yememiştim..
tabi sonrada akşam üzerine kadar ordaydım bant almış yürüdüm 35 dk...iyi oldu ohh bee
birazda kalçamı kemerle titrettim azda yuvarlak şey oluyo ya onda döndüm..bantın yanında birsürü alet var negüzell...
akşam yemeğim olmadı zaten sütve nesfitti akşam türkkahvesi içtik eşim aldı eve geldik bademcikleri şişmiş herhafta birimzi hastayız haftaya sıra bendemi yoksaallah korusun..
çay yaptım karabiebr bal limon karışımı yedirdim zorla
neyse sabah basamaklı alet yapmıştım şimdi bi 20dk daha yapayım dizi izlerken grşzz yineee
hoşbuldum..iyiyim bilmemnetiko sen nasılsınaşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,
gözün aydın canım
güzel
aynen benim kızda zaten zayıf iyice zayıflıycam diye uğraşıyo sanki,,çok tatlıydı hareketlerimi tekrarlamaya çalışırken,,oğlansa sadece kendi oyunuyla meşguldu aynen ''ben erkeğim ihtiyacım yok spora der gibiydi,,sende yap oğlum dedikçe bana aynen öyle der gibi bağırıyodu
sanada geçmiş olsun canım dikkat edin kızlar,burdanda bulaşabiliyo demekki virüs
bende memnun oldum aridozikado ne lan bu ne zor ismin varmış senindeee
bol şanslaaarrr
sanada aşağıya yazıcam beklee
ay çok sevindim canım,boşver başlamanda hiç bi sakınca yok ben ikisinede erken başladım ek gıdaya hiçte bişey olmadı,,doyuyo artık kızın ne güzel
kolay kolay bitmiyo geçmiş,,1gün ayrı kalmak bile zoruna gidiyo insanın oyüzden,,
memnun oldum arikutoka hoşgeldin nasılsıııııııın
kıss insan bi günaydın der topiqi ben açtım diye hava atıyor bideeEki Görüntüle 294390 Eki Görüntüle 294391
bugün dükkanı ben açtıııımm
bundan sonra böylee,,,erken kalkıp kahvaltımı edicem,,telefonuma gelen mjla hayatım değişti şuna bakın,,nede çok hata yapıyormuşum,geç kalakarak,,neyse şuanda önümde kahvaltım yemeğe çalışıyorum,,istemeye istemeye karışık tost yaptım zeytin peynir koydum getirdim önüme:)))afiyet olsun banaa:)))
günaydın kızlar... yarın bildirim günü,bugün kendimden korkuyorum,iradesiz davranırsam diye. öğretmenler günü partisi var okulda öğrencilerim hazırlık yapıcaklar, börekler pastalar daha neler neler..... yemesen de olmaz. öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum. artık tadına bakarım yaptıklarının,tutabilirsem kendimi. yoksa küserler bana:-(
sorma cnm yaa...dün bizim sınıfta hocaya pasta alalım diye tutturdu ve bugün pasta bardak çanak içecek vs... alıcaklar oturup yicez...öqretmenler gününümü kutluyoruz öqrenciler gününümü belli deqil...bnm bildiqim öqretmenler gününde öqretmenlere hediye alınır bizim sınıfsa bugünden kendileride faydalansın istediler