günaydınlar herkese
butun öğretmenlerımızin özellikle topikteki arkadaşlarımızın ogretmenler gunu kutlu ve de mutlu olsunnnnn
herkeste keyıfler yerındedır umarımbu arada shopsessive ve silverpowder ankaranın neresınden arkadaslar
Hoşgeldinnönce canını sıkma moralin yüksek olsun tecrübeli ablalar arkadaşlar yardımcı olacaktır sana canım
Selammbitek sen kaçırmadın hafta sonu sıkma canını
Tahmin ediyodum da o kadar düşük mü canım ya :26: hayırlısı demiştik demek değilmiş üzülme
Hoşgeldinnnnnelma sirkesine dikkat et :26:
2 tost ve pohacamııgünaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim
Günaydın canlarım!
Aman benim ortim ateşlenmiş hasta mı olmuş!
kıyamam, dikkat et kuzum kendine sen bana lazımsın daha
benim de senden kalır yanım yok zaten dün akşam doktora gittim tahlil yaptılar kurtçuk varmış bir de mide ve bağırsak enfeksiyonu kapmışım
zira tüm kokulardan midem bulanıyor.
anneannem "Neren ağrırsa canın orda olur kızım" derdi, doğruymuş.
Vücudumdaki tek uzvum midemmiş gibi hissediyorum şu aralar.
ilaç falan verdi doktor, dikkat edicem biraz bakalım iyi olur inşallah.
Allah tüm hastalara şifa versin.
günaydın canım sana da çoook geçmiş olsun kullan ilaçlarını iyi olursun inşallah ben buralardayım ama halsizim konuşuruz. öptüm
Dün akşam o bal gibi ellerimle yaptığım spagettıyi 3 tabak tepeleme olarak nasıl afiyetle yedi ama canım kocaam
Bana kiloluyum diye mana bulursan benim gibi olursun inşşşşşş
Biraz kötüyüm sanırım :')
hoşgeldin cnm umarım istediğin kiloları verirsin burda başarırsın bunu emin ol:13:
canım ben de Ankara'dan ayrıldım maalesef siteye kayıt olduğumda oradaydım, Hacettepe mezunuyum ben, Beytepe'deydim dolayısıyla.
Ama gidiyorum ara sıra, sen neresindesin?
:13::13::13: benim eşimde benle dalga geçip geçip duruyordu artık ben onla dalga geçiyorum kıçuın başın bi tarafta yeme artık diyee YAŞASIN AZMİN ZAFERİ VE KÖTÜLÜKKK
canım ne güzel hasret giderirsin annenle
yok kiz o saatde isden cikmaya hazirlaniyordum herhalde :44:tugba kizzz yandakilere kizsana asil cikolata pasta reklamlari yapiyorlar yazdiklarimiz yerlere televizyonda da birsürü sey cikiyor hangi birini sakliycaz demü :26:
ay oda sana süpriz yapmis ne güzelhadi gözün aydin canim
gözünaydın canım ne güzel süpriz olmuş sanaKIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
cok gecmıs olsun canımçok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
evet aylık 250 gr az benım oglumda cok sısman deıldı aglıyodu ama en az 600-700 gr alıyodu ama bızde erken basladık ek gıdaya ve dah aıyı toparlandı sende madem yıyo ver bari bebişekizlar ogleden sonra kizim mizmizlandi aksamda doktora goturduk esim gelince tabi doktor niye geldiniz dedi bebek her huysuzlandiginda doktora gelinmez dedi normal herseyi hicbiseyi yok dedi allaha sukur kizimin kilosuda olculdu ve 5580cikti 1ay once 5250di yani derdeyse dogru duzgun hic kilo alamamis bende markete gittim zaten 4ayi doldurdugumuzdan dolayi aptamilin kasik mamasindan aldim ve kavanoz mamalalarindan eve geldik once emzirdim ama az sonra hazirlamistim 60ml kasik mamasi kizim onu yedi ustunede biraz kavanoz maamsindan yedi mizmizligi felan durdu aglamiyo simdi yani benim balim ac kaliyomusda benim haberim yokmus hep 6ayi bitirelim diyodum ama sut yetmiyosa yapicak bisey yok mecburen ek gidaya basliycam
bu arada hic ac degilim ama akliniza ne gelirse yemek istiyorum cok fena esimle kaynanada yanimda simdi kek yiyolar ah ahhh bu kilolar
aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,
beğenmenize sevindim tugbacım afıyet olsun bende hala pişirdiğimi yiyemedim dün eve gidemedim çünkü oğlanla ablamda kaldık tavuklusunu da dene bak o da güzel oluyo cocuklarda yer onu
Günaydın canlarım!
Aman benim ortim ateşlenmiş hasta mı olmuş!
kıyamam, dikkat et kuzum kendine sen bana lazımsın daha
benim de senden kalır yanım yok zaten dün akşam doktora gittim tahlil yaptılar kurtçuk varmış bir de mide ve bağırsak enfeksiyonu kapmışım
zira tüm kokulardan midem bulanıyor.
anneannem "Neren ağrırsa canın orda olur kızım" derdi, doğruymuş.
Vücudumdaki tek uzvum midemmiş gibi hissediyorum şu aralar.
ilaç falan verdi doktor, dikkat edicem biraz bakalım iyi olur inşallah.
Allah tüm hastalara şifa versin.
gecmıs olsun canım ıyı kı gıtmıssın doktora
kızlar günaydın nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün oğluşl aablamda kalmak zorunda kaldım evde pimapen yapılıyodu ve iş uzamıs esım gelmesneı zdah ıyı dedı her taraf batmıs bugunde alcı mermer ıslerı felan varmıs annem ve kayınvaldemler evde sımdı ıns aksama bıter bakalım.Bu arada tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
peliiin naptın aksam nasıl gectı ne yemekler yaptın bakalım sorun cıkmadı ınsallah
gözünaydın canım ne güzel süpriz olmuş sana
cok gecmıs olsun canım
evet aylık 250 gr az benım oglumda cok sısman deıldı aglıyodu ama en az 600-700 gr alıyodu ama bızde erken basladık ek gıdaya ve dah aıyı toparlandı sende madem yıyo ver bari bebişe
beğenmenize sevindim tugbacım afıyet olsun bende hala pişirdiğimi yiyemedim dün eve gidemedim çünkü oğlanla ablamda kaldık tavuklusunu da dene bak o da güzel oluyo cocuklarda yer onu
gecmıs olsun canım ıyı kı gıtmıssın doktora
kızlar günaydın nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün oğluşl aablamda kalmak zorunda kaldım evde pimapen yapılıyodu ve iş uzamıs esım gelmesneı zdah ıyı dedı her taraf batmıs bugunde alcı mermer ıslerı felan varmıs annem ve kayınvaldemler evde sımdı ıns aksama bıter bakalım.Bu arada tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
peliiin naptın aksam nasıl gectı ne yemekler yaptın bakalım sorun cıkmadı ınsallah
ortim geçmiş olsun yaa inş. bişeyin yoktur kendine dikkat et diyetmi etkilediki acaba bukadar
canım alıcılarla işimiz yok...kasa ve bankaları kullanmamız gerekiyor..alıcılar belirtilmemiş...soruları hep beraber çözdük hocayla doqru cevap 102 bankalar 100 kasa olucak...ben tam tersini yapmışım...soru neden böyle kapalı diye hocaya bugün sordum...eqer yatıran cariyse mutlaka bu belirtilir belirtilmediyse yatıran bizmişiz öyle söyledi :26:
sınav için teşekkürler ilerleyen günlerde iyi dileklerinize ve dualarınıza bolbol ihtiyacım olacak..
canım soru bize monoqrafi şeklinde verildi...öncesi vardı yani...baqımsız bir soru deqildi...ben sadece takıldıqım yeri yazdıqım için banka kasaya parayı koymuş gibi düşündün...dediqim gibi reelde yok böyle bişey..elinde çekin makbuzun olur görürsün açık açık...bize zor olanı yaptırıyorlar...ters mantık yanii..
Dün alıntı yapmıştım ama KK da sorun meydana geldi.
Yazdıklarım çöp oldu.
Tekrar yazayım dedim...
Ok.
Karşı görüşlü kızlar olmuşsunuz :)
Yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum. Burda bütün gün yemeklerden bahsediyoruz.
İnsanın içinde yeme isteği varsa gider yer zaten..
Ayrıca NaF ve Ger-düş çok güzel açıklamış.
Kıllık yapıcak olsam herkesin menüsünden kilo yapan bi yiyecek bulur.
O yemiş canım çekti bende yedim diye mızmızlanırdım. :)
Komik şeyler kısaca.
Öptüm sizi
Gözünaydın canım.. Annen seni görünce şok olmuştur herhalde.
Geçmiş olsun canım dikkat et. Oranın havası fenadır zaten. :)
72.7 olmana çok sevindim canım azimle devamm.. 6lara az kaldı.
Yeni yıla 6larla gir hadi..
hemde ne şokkknaptın sen kendine öldürücen kendini dedi yaww cnm babacım da kızım diğer yarın nerde dedi ay kendimi bi hoş hissettim
günaydın arkadaşlarBÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!
suzancım kurs çok güzel gidiyor ilk başlarda bihayli zorlanmıştım bilgisayara geçince rahatladım...aralıqın 26sında sınav olup kursu bitiricez...sonrasında yine sena sendromları başlıcak..yaz ayından hatırlarsın iş başvurularım ve hüsranbu arada hacılarınız gelmiş gözünüz aydın cnm selam söyle ellerinden öp bnm içinde...
hoşbulduk cnm teşekkürler..
hoşbuldum..iyiyim bilmemnetiko sen nasılsın
kıss insan bi günaydın der topiqi ben açtım diye hava atıyor bideebu arada bende kahvaltıda tost yedim zaten haftanın 5 günü kesin tost yiyorum
sorma cnm yaa...dün bizim sınıfta hocaya pasta alalım diye tutturdu ve bugün pasta bardak çanak içecek vs... alıcaklar oturup yicez...öqretmenler gününümü kutluyoruz öqrenciler gününümü belli deqil...bnm bildiqim öqretmenler gününde öqretmenlere hediye alınır bizim sınıfsa bugünden kendileride faydalansın istedilerhediye alsalar sadece öqretmen nasiplenecek ama pasta alınırsa herkes yicek hepp sinir oldum...millet hediye meselesini es geçip pasta muzlumu olsun çikolatalımı...öbürü çilekli istiyor..bunun derdine düşmüş...hocamız bugünü ömür boyu unutamaz heralde...pasta alıp kendileri yemişlerdi diyee...e tabiii 1 dilimde öqretmene veririz heralde canı çeker yazıkkk
Günaydın milleetttt :) kahvaltımı yaptım geldimmm :)
akşam yürüşümü de yaptım 3 mill :) ama sabah uyyakaldıgım ıcın ıse bile gec kaldım bırakın sporu fln yaa
öle işte neysemm yarın tartılıyoruz yaaaaa
spordan önce mi tartılsam spordan sonramı karar veremedımmm :26:
hemde ne şokkknaptın sen kendine öldürücen kendini dedi yaww cnm babacım da kızım diğer yarın nerde dedi ay kendimi bi hoş hissettim
2 türlü de tartıl canım hangisinde az cıkarsan onu yazarsın burayaGünaydın milleetttt :) kahvaltımı yaptım geldimmm :)
akşam yürüşümü de yaptım 3 mill :) ama sabah uyyakaldıgım ıcın ıse bile gec kaldım bırakın sporu fln yaa
öle işte neysemm yarın tartılıyoruz yaaaaa
spordan önce mi tartılsam spordan sonramı karar veremedımmm :26:
hallettım canım hepsını, bı sofra doldurdum gormen laızmdıkendımle gurur duydum evde boyle bısıler yokken anıden sofra donatmaya bayılıyorum, mtfakta koştur koştur sankı yemekteyız programında gıbı
bezelyelı barbunya guzel oluyo tavsıye ederım
yemekten sonrada işim bıtmedı mutfakta, hatta dun aksmaım mutfakta gectı dıyebılırım, kociş bu aksam gıdıo bu haftasonu bekarımmmmyolluk istedı yanına, bahsettıgım ebrulı kekten yaptım borek yaptımmm, belım agrıdı mutfakta ayakata durmaktannn valla:26: bu koca bı de bnm degerımı bılmez, sbh sınırlendırdı de benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?