70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben de Ankara'dan ayrıldım maalesef siteye kayıt olduğumda oradaydım, Hacettepe mezunuyum ben, Beytepe'deydim dolayısıyla.
Ama gidiyorum ara sıra, sen neresindesin?

desene yalnız değilim... valla arkadaşıma gittim doğum yapmıştı bayadır gidememiştim e gidincede tabiii yaptığı harika şeylerden dayanamadım kendimi accık şımartayım dedim ama kantarın tıpuzunu kaçırdım dün akşamda annem geldi malatyadan ona gittim ayy malatyadan gelen ekmek tereyağ lor peyniri derken annemin elleriyle yaptığı yaprak sarmalardan 7-8 tane götürdüm salata vss off patlayacaktım akşam valla dengesiz bi şekilde gidiyorum bu hafta bir de üstğne regl oldum 7 gün erkenden tam oldu feciyim bu hafta kilo veremiyeceğim galiba ama almayayımda onada razıyım bu hafta inan..

günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim
2 tost ve pohacamııben yesem hemde bugün bende suçlu ve şiş hissederdim kendimiiama neyseki sabahı 1 tostla geçirdimolsun canımya sabah nihayetinde asıl olan akşamı iyi hafif geçirmek,,

günaydın canım sana da çoook geçmiş olsun kullan ilaçlarını iyi olursun inşallah ben buralardayım ama halsizim konuşuruz. öptüm

geçmiş olsun hepicinize birden kızlaaaaarrrr

:13::13::13: benim eşimde benle dalga geçip geçip duruyordu artık ben onla dalga geçiyorum kıçuın başın bi tarafta yeme artık diyee YAŞASIN AZMİN ZAFERİ VE KÖTÜLÜKKK

günaydınlaaaaaar... ben bugün kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
çay

okula geldim öğretmenler günü dolayısıyla masa donatılmış herkes ısrar etti ama yemedim baktım sadece, gelişme var sanırım ne oluyorsa akşam oluyor akşama bu hırs kalmıyor

canım ben de Ankara'dan ayrıldım maalesef siteye kayıt olduğumda oradaydım, Hacettepe mezunuyum ben, Beytepe'deydim dolayısıyla.
Ama gidiyorum ara sıra, sen neresindesin?

hmm terkeyledin bizi demekk yakalayamadık seni, neyse artık

ben şuan kızılay-sıhhiye arası ofiste pineklemekteyim bırazdan adlıyeye cıkcammm

canım ne güzel hasret giderirsin annenle

sağolun kızlar yaa.evet güzel süpriz yaptı valla ANNECİM şükürler olsun ki geldi sağ salim artık yanımızda .

KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
gözünaydın canım ne güzel süpriz olmuş sana
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
cok gecmıs olsun canım
evet aylık 250 gr az benım oglumda cok sısman deıldı aglıyodu ama en az 600-700 gr alıyodu ama bızde erken basladık ek gıdaya ve dah aıyı toparlandı sende madem yıyo ver bari bebişe

deniycem tabii,,dün önce etleri pişirdim ama maşallah etlerin yarısını oğlan daha pişerken hüpletti,pilav halinde hiç yediğini görmedim,,tavukluda yapsam tavuklarını ayıklar heraldeeeşimde yedi yedide bide kalkarken şiştim valla ne bu hepte ağır yemek yapmışsın diyooo,,dediğin kadar ağırmıki bilemedim bana hiç öyle gelmedi,hatta pirinç pilavına göre şiş bile hissetmedim hiç kendimi:44:

Son düzenleme:
ortim geçmiş olsun yaa inş. bişeyin yoktur kendine dikkat et diyetmi etkilediki acaba bukadar

sağol ortim ya diyetten değildir ben aç kalmadan yapıyorum dıyetımı :) o kadar kötü olck kadar az dğeil yanı yedıklerım
bilmıyorum doktora gidicem bakalım :) sen nerlerdesın bak sık sık gelmıosn olmuo ama hee :)

anlaıdm canım soruyu acsalarmıs bıraz daa ıı olrmuss :)
ee tabı reelde böle değil :) 5 yıllık muhasebecıyım eta mikro logo ve bazı ufak muh. programalrı biliyorum kaç firmada çalıştım
böle bişi yok bunlar hep teoride olan şeyler pratik çook farklı :)

Günaydın milleetttt :) kahvaltımı yaptım geldimmm :)

akşam yürüşümü de yaptım 3 mill :) ama sabah uyyakaldıgım ıcın ıse bile gec kaldım bırakın sporu fln yaa

öle işte neysemm yarın tartılıyoruz yaaaaa

spordan önce mi tartılsam spordan sonramı karar veremedımmm :26:

hemde ne şokkk naptın sen kendine öldürücen kendini dedi yaww cnm babacım da kızım diğer yarın nerde dedi ay kendimi bi hoş hissettim

hallettım canım hepsını, bı sofra doldurdum gormen laızmdı kendımle gurur duydum evde boyle bısıler yokken anıden sofra donatmaya bayılıyorum, mtfakta koştur koştur sankı yemekteyız programında gıbı

bezelyelı barbunya guzel oluyo tavsıye ederım

yemekten sonrada işim bıtmedı mutfakta, hatta dun aksmaım mutfakta gectı dıyebılırım, kociş bu aksam gıdıo bu haftasonu bekarımmmm yolluk istedı yanına, bahsettıgım ebrulı kekten yaptım borek yaptımmm, belım agrıdı mutfakta ayakata durmaktannn valla:26: bu koca bı de bnm degerımı bılmez, sbh sınırlendırdı de benı

ooo sen kursamı başladın cnm yaa süper desene aramıza yeni bi muhasebeci katılıyor kolay gelsinn.. ama pekiştirmek için mutlaka bir işe girmen gerek helede çalışırken sana bişiler öğretecek biri olursa tam kaymaklı ekmek kadayıfı olur .pratik daha iyi öğretiyor ben kursa gittim 1 yıl okuldada öğrendim neticede ama çalışırken farklı oluyor şanslıydım tamamen muhasebe mesleğine giricem dediğimde ön muhasebe yrdcı olarak işe başladım şefim bayandı sağolsun başta pek öğretmedi bana bişii bildiğim kadar yapmaya ve yapılanı takip edip öğrenmeye çalıştım 2 yıl çalıştım orda ve okul gibi oldu bana sonrası şefimle kanki olduk hala görüşürüz az emeği geçmedi bana e tabii öğrenmek isteyince bende biraz cadılık yaptım tabii şansıma müşavirde bünyedeydi .2.işimdede müşavir bünyede ve şefimdi hatta onla 4 yıl çalışıp sonra o ayrılınca şeflik bana geçmişti öle öle devam ettim darısı başına inşallah

Günaydınnn

hemde ne şokkk naptın sen kendine öldürücen kendini dedi yaww cnm babacım da kızım diğer yarın nerde dedi ay kendimi bi hoş hissettim

Babanın tepkisine çok güldüm.
Süper bi duygudur kesin..

2 türlü de tartıl canım hangisinde az cıkarsan onu yazarsın buraya

ohh eline saglık sevındım canım bende deneyım bı ara o barbunyadan bi sürü sey yapmıssın valla tabı agrır belin birde aynı bu kocalar bilmiyolar değer filan malesef bende kayınvaldeme kettle almıstım evımde bı sürü iş yapıyolar hemd ene zandır aklımdaydı bozuldu demıstı ortada da kettle yoktu dedım verdın mı dıye annemın varmıs sen nsaı farketmedın baska bıseyle degsıme olamaz mı olamz dedım yok cunku aldıgım yerde uygun bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…