70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

OOooo hamarat ger-düşümmm.
Fedakar eş, fedakar abla

:2:
bende en başta kardeşimin ve diğer tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum .

Günaydınnn

Babanın tepkisine çok güldüm.
Süper bi duygudur kesin..

dileeeeek :108:

küsmüyüüüz bacım yaaaa,özür mjıma cvb vermedin affetmedinmi yoksam beni,,yok yani hani eğer öyleyse kendimi yerden yere vurmak için çareler bulucamdaaaa:97::102::126:

ama araştırmalarım sonucu senin beni affetmeme durumunda seni topicten atmak zorunda kaldığım yönündeee:101:

:119::119::119::119::119::119::119:

ee ne diyosun :26:kız valla sanki kendimi camın altında yağmurda sırılsıklam olmuş bi halde camına taş atıp senden af diliyo gibi hissettim,,eh artık bişeyler yap sevgilinee:103:

Son düzenleme:

Yok şekerim ne küsmesi. Uzatmak istemedim sadece.
Sorun yok şekerim. Sevgiliymiş ahahha

Tamam canım sağol sana da danışırım tur konusunda

KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.

Ayy ne güzelll hasret giderirsiniz bol bol

ayy mide bulantısı dedik benimde mideme bişeyler oldu az önce yediklerimi çıkardım ayıptır söylemesi deli gibi yanıyo şimdide Allah allah birden bire nolduki acep :18:

Kıyamam midede problem varmıydı tatlım senin :26:

Evet Kara çocuk Ali

slm kizlar naber ay okuyupda yazamamak nekadar zor firar edecekdim araniza dalacakdim ama fark edilir korkusu bastirdi beni
naf ne güldüm isyerinde öpüldün suzan okuyorsan yazinca bi hos oldum yani hosuma gitti

O zaman bidaha öpimmm bunuda görürsün nasılsa

çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz

Geçmiş olsun canım :26:

Hoşgeldinnn

Ayy kıyamamm demek açlıktanmışş neyse annesi yetmiyosa napıcaksın mecbur ek gıda

Hımmm anladım ablacım neyse sağlık olsun doğrusunu öğrenmiş olduk hep beraber

Geçmiş olsun cnm

aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin

Karşıt görüşlü kızlar heee hadi öp barışalımmm (Bu da benim kocamın taktik ahahaha )

Hala çikolata diyo

Günaydın dememişsin ama ben diyim günaydın tubiii

Öğretmenler günün kutlu olsun canım :124::124:

gunaydinnn kizlarrr

Günaydınn

cnm konuşur merak etme birden açılıyorlar valla anlamıyosun bile onlrın beyni pc gibi kaydediyor cesaretleri gelince patır patır konuşuyorlar benim kız feci dillendi kreşe bile gitmedi yani ben hep uğraştım zeka geliştirici oyuncaklar birde yap bozlar ile oynadı hep seviyorduda laptopu var oyuncak onunlada baya haşır neşir hani konuşan laptop oyuncaklar varda sayılar harfler resimler tıklayınca ne olduğunu tekrarlıyor çizim yapıyor vss baya faydalı bence .benim kızda işe yarıyor inan.

Ahahahhah öğrencilere bakk

:18::18::18:

7 katlı pasta mııı

günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim

Günaydın canım

Çok geçmiş olsun cnm

Bende bikeresinde kokoreçten bağırsak virüsü olmuştum çok kötüydü ama bir haftada geçti şükür inşallah seninde düzelir

Günaydın canım

Oyy yirim ben onuu yirimmm

Öyle çocukların sonradan çenesi bi açılıyo bi daha susturana aşkolsun sıkma canını tuğbacım

Günaydınnn fıstıklar

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...

Günaydın fıstıkım

Bende haince seviniyorum böyle durumlarda nihhahah

1::13::13: benim eşimde benle dalga geçip geçip duruyordu artık ben onla dalga geçiyorum kıçuın başın bi tarafta yeme artık diyee YAŞASIN AZMİN ZAFERİ VE KÖTÜLÜKKK

Benimkide sabah beni pis gaza getirdi

Tünaydın kızlar

2,5 saattir aşağıdayım alıntıları bi cevaplaymadım iş çıktı vs pefffff

Yok şekerim ne küsmesi. Uzatmak istemedim sadece.
Sorun yok şekerim. Sevgiliymiş ahahha
:103::111::111::13::132:neyse çok sağol bebikim,,ya sorcam sorcam unutuyorum hep seninkinin askerliği bitmedimi daha kaç gün kaldııı:44::26:

evet ya dememişim ben halbuki ilk başa günaydınımı koyucaktım,,neyseki sena abla çaktırdı davayı sonra koydumm,,sanada kocaman günaydın,,

al buda öpte barışalım içinya inanırmısın ,,eşimde bi tartışma sonucunda ona kızdığım zaman bana hadi öpte barışalım der,,asıl demesi gereken ben değilmiyim orda gıcıklığına yapıyo

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu

sağol canım ,

valla çok güzel geldi gözüme çiğ tüketmek daha iyi hem vitamini almak lazım

çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştı hepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz

sanada geçmiş olsun canım

ziboşşş ay senin yazmanı özlemişim gııı...

hoşgeldin canım, bol şanslar sanada

erken kalkmak en sağlıklısı canım devamını getirrisin işallah.. aifyet olsun

öğlen yersen bile akşamı salatayla geçirip dengelebilirsin bugün senin günün .. öğretmenler günün kutlu mutlu olsun canım

hastalanınca insan kilo veriyor canım iştahsızlıktan bence ateş olunca iştahta olmuyor. dikkat et kendine

günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim

öğleni ve akşamı dengelersin canım yarın cuma diğer öğünleri sıkı tut bence:44:

Sanada tekrar geçmiş olsun canım. işallah hemen iyileşirsin:44: mide bualantısı çok kötü halsiz bırakıyor.

ay yerim ben onu ya nekadar şeker

hamarat bacım benim ama kocalar kıymet bilmez ah erkekler ahhhhh

Günaydın kızlaarr..

Günaydın cnm

Günaydın cnm

bi de şu kociş anlasa beniiiii :26: boyle damarıma damarıma basıo, akşamda yola gıtcek pazar gecesıne kadar ben; boynu bükük tek başınaaa

Sana birazdan bi şarkı armağan edicem biz gibi boynu büküklere de gelsin

Benim eşimde öyle ben haklıykende haksızkende gel öp barışalım diyo

günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu

Günaydınn

yatar gül harmanı gibi
canımın dermanı gibi
her yanında çiçek açmış
binboğa ormanı gibi

nesine yar nesine
ölürüm yar sesine
bidaha vursaydı nefesin nefesime :2::2:

canım sesemi geldin
kadem basamı geldin
sağ olsam gelmez idin
öldüm yasa mı geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…