hallettım canım hepsını, bı sofra doldurdum gormen laızmdıkendımle gurur duydum evde boyle bısıler yokken anıden sofra donatmaya bayılıyorum, mtfakta koştur koştur sankı yemekteyız programında gıbı
bezelyelı barbunya guzel oluyo tavsıye ederım
yemekten sonrada işim bıtmedı mutfakta, hatta dun aksmaım mutfakta gectı dıyebılırım, kociş bu aksam gıdıo bu haftasonu bekarımmmmyolluk istedı yanına, bahsettıgım ebrulı kekten yaptım borek yaptımmm, belım agrıdı mutfakta ayakata durmaktannn valla:26: bu koca bı de bnm degerımı bılmez, sbh sınırlendırdı de benı
günaydınlar herkese
butun öğretmenlerımızin özellikle topikteki arkadaşlarımızın ogretmenler gunu kutlu ve de mutlu olsunnnnn
herkeste keyıfler yerındedır umarımbu arada shopsessive ve silverpowder ankaranın neresınden arkadaslar
Günaydınnn
Babanın tepkisine çok güldüm.
Süper bi duygudur kesin..
dileeeeek :108:
küsmüyüüüz bacım yaaaa,özür mjıma cvb vermedin affetmedinmi yoksam beni,,yok yani hani eğer öyleyse kendimi yerden yere vurmak için çareler bulucamdaaaa:97::102::126:
ama araştırmalarım sonucu senin beni affetmeme durumunda seni topicten atmak zorunda kaldığım yönündeee:101:
:119::119::119::119::119::119::119:
ee ne diyosun :26:kız valla sanki kendimi camın altında yağmurda sırılsıklam olmuş bi halde camına taş atıp senden af diliyo gibi hissettim,,eh artık bişeyler yap sevgilinee:103:
OOooo hamarat ger-düşümmm.
Fedakar eş, fedakar abla
yok gı lahana almıştım eşim yemiyo bozulmadan tüketeyim dedim ondanseverim kendilerini hatta daha kaldı bile yani..
bizimde bir sonraki tur gezisinin rotası karadeniz turu önce bi kapadokya ve kayseri yaptık sonra gap turu bi klikya ve karadeniz turumuz kaldı gezcek yer bırakmıcazama çok seviyoruz kültür turlarını çok eğleniyoruz. iki turumuzuda joly tur ile yaptık gideceksiniz tavsiye ederim hiç pişman olmadık
KIZLARRRR annem geldi çok şükür süpriz yaptı cuma gelecekti geçen hafta gelecekken ertelemişti bu cuma dedi kadın kalkmış gelmiş bu sabah haberim yoktu işten çıkıyorum yanına gidicem şimdi.
ayy mide bulantısı dedik benimde mideme bişeyler oldu az önce yediklerimi çıkardım ayıptır söylemesi deli gibi yanıyo şimdideAllah allah birden bire nolduki acep :18:
bi yapabilsem artık bilmiyorum yaaaaa...
bende öle oluyorum tuğba ya kızıma çekil kenara, durma orda. yürü git yürü git diye diye ben değil dilim inceldi...bende 2 gündür lesliyle yürürken babannesine bırakıyorum miniğimi...yaramaz yaaa sanki çok şişmanmış gibi benim yaptığım hareketleri yapmaya çalışıyo..bi komikki
kız alican kim kız??nivea body-bbg ali mi yoksa????
kalan lahanaya sana kolay bi tarif arkadaşım...
bi parça lahana ince ince doğra(pişmemiş,çiğ)içine minik minik bir domates doğra..sonra maydanoz,dereotu doğra varsa.
en son üzerine az zeytinyağı tuz ve sumak koy....ve tabiki nar ekşisiz olmaz...harika bi salata oluyo...kışınki tercihlerimin arasında ilk..afiyet olsun...
slm kizlarnaber ay okuyupda yazamamak nekadar zor firar edecekdim araniza dalacakdim ama fark edilir korkusu bastirdi beni
naf ne güldüm isyerindeöpüldün suzan okuyorsan yazinca bi hos oldum yani hosuma gitti
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
ben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.
kizlar ogleden sonra kizim mizmizlandi aksamda doktora goturduk esim gelince tabi doktor niye geldiniz dedi bebek her huysuzlandiginda doktora gelinmez dedi normal herseyi hicbiseyi yok dedi allaha sukur kizimin kilosuda olculdu ve 5580cikti 1ay once 5250di yani derdeyse dogru duzgun hic kilo alamamis bende markete gittim zaten 4ayi doldurdugumuzdan dolayi aptamilin kasik mamasindan aldim ve kavanoz mamalalarindan eve geldik once emzirdim ama az sonra hazirlamistim 60ml kasik mamasi kizim onu yedi ustunede biraz kavanoz maamsindan yedi mizmizligi felan durdu aglamiyo simdi yani benim balim ac kaliyomusda benim haberim yokmus hep 6ayi bitirelim diyodum ama sut yetmiyosa yapicak bisey yok mecburen ek gidaya basliycam
bu arada hic ac degilim ama akliniza ne gelirse yemek istiyorum cok fena esimle kaynanada yanimda simdi kek yiyolar ah ahhh bu kilolar
1 saattir okuyorum hala 20 sayfa var diyoooo az konuşun azzzzzzzzzzzzzz
canım alıcılarla işimiz yok...kasa ve bankaları kullanmamız gerekiyor..alıcılar belirtilmemiş...soruları hep beraber çözdük hocayla doqru cevap 102 bankalar 100 kasa olucak...ben tam tersini yapmışım...soru neden böyle kapalı diye hocaya bugün sordum...eqer yatıran cariyse mutlaka bu belirtilir belirtilmediyse yatıran bizmişiz öyle söyledi :26:
sınav için teşekkürler ilerleyen günlerde iyi dileklerinize ve dualarınıza bolbol ihtiyacım olacak..
aktif & pasif daha çok bilançoyla ilgili.. duran ve dönen varlıklar bilançonun dışında kullanılmadıqından diqer hesaplarda tek düzen hesap planını kullanıyoruz...sorudaki tek yönlendirmeyi bugün hoca söyledi..belirtilmediyse yatıran bizmişiz...cariler belirtilmek zorundaymış...
canım soru bize monoqrafi şeklinde verildi...öncesi vardı yani...baqımsız bir soru deqildi...ben sadece takıldıqım yeri yazdıqım için banka kasaya parayı koymuş gibi düşündün...dediqim gibi reelde yok böyle bişey..elinde çekin makbuzun olur görürsün açık açık...bize zor olanı yaptırıyorlar...ters mantık yanii..
yaklaşık 30 kilo verdim gerçekmi hayelmi arada bende takılıyorum :44:
bende arikutoka
kk yı okumaya çalışıyorum bitanem çok geveze bnm topiqim aynı kaptanlarına çekmişlersen nasılsın tatlım bende özledim seniiii canımıniçiiiii
3-4 akşamdır kestane yiyorum diye koçiş bana sen hala 70 olmadınmı didiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84: zaten reqliyim sinirlerim tepemde aqlama krizine girersem hiç şaşırmasınnn
[SUB][/SUB]iyigeceler kızlar..
sena hoşgeldin topiğinee
suziii annenelr gelmiş gözünaydın allah haclaırnı nkabul etsin inş.tez zamanda benim gibi isteyenelre bizede nasip etsin
kızlar baya olmuş olayalr tuğba ortalığı karıştırmış geçmiş olsun aman dikakt yinede resim koyarken dikkatli olun zaten sakıncası çok bence face olsun nette olsun..
bugün kuaföre ve bi arkdaş evlendi oana hediye almaya dışaır çıkacaktık yağmur çok yağdı vazgeçtik arkdaşım çaya çağırdı ama dikkatli eydim öğlen yememiştim..
tabi sonrada akşam üzerine kadar ordaydım bant almış yürüdüm 35 dk...iyi oldu ohh bee
birazda kalçamı kemerle titrettim azda yuvarlak şey oluyo ya onda döndüm..bantın yanında birsürü alet var negüzell...
akşam yemeğim olmadı zaten sütve nesfitti akşam türkkahvesi içtik eşim aldı eve geldik bademcikleri şişmiş herhafta birimzi hastayız haftaya sıra bendemi yoksaallah korusun..
çay yaptım karabiebr bal limon karışımı yedirdim zorla
neyse sabah basamaklı alet yapmıştım şimdi bi 20dk daha yapayım dizi izlerken grşzz yineee
aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
geleleim dileke uyarıda bulunmamın karşıt görüşlü kızlarına,,yaw kızlar bi alemsiniz valla haa..hem ardı ardına biton kişi yapma niye yazıyosun canımız çekiyo,yazık değilmi bize bilmem ne diye mızlanıyorsunuz,sonrada ben sizi düşünüp uyarıda bulununca dileği savunuyorsunuz,,ben sizler için öyle bişey yaptım kim ne dedi başlattı haberim yok sadece dileğe yazıp durmuşsunuz ,oyüzden ona öyle bişey dedim,,kim yapsa aynı uyarıda bulunurdum..sena abla az uyarıda bulunmadı banaabende düşününce hak vermiştim insanların canı çeken bişeyi söylememin ne kadar yanlış olduğunu,neyse cleopatra başlattıysa onada kızalım azcık kız nbidaha öyle şeyler söylemiycekmişsin bak haaa
ay kk ya giremedik kizlarsimdi düzeldi
cok sagol canimcim isallah bizede nasip olur hayatim
suzi ne oluyordun acababirde ona baksaydim ben bunu aklimda tutamam zaten aridozikado dilim sürsüyo söylerken dur bende sana yazacam
karsit görüslü kizlari heo bikere mizlanmak deyil naz bebegim naz yapiyoz ama sekerim simdi biz koskoca kadinlariz hamile deyiliz hamile olsak gider alirik yerik ceksin nolcakki biri yedi diye illa bende mi yemem lazim avcumu yalarim bende ahada bugün isarkadasi karsimda cikolata yedi o yedi diye bende mi yemem lazim biraz üstelese belki yerdim ama gel illa sende ye demiyoki :26:ha
cok sükür canim misil misil uyusun bebis
Eki Görüntüle 294390 Eki Görüntüle 294391
bugün dükkanı ben açtıııımm
bundan sonra böylee,,,erken kalkıp kahvaltımı edicem,,telefonuma gelen mjla hayatım değişti şuna bakın,,nede çok hata yapıyormuşum,geç kalakarak,,neyse şuanda önümde kahvaltım yemeğe çalışıyorum,,istemeye istemeye karışık tost yaptım zeytin peynir koydum getirdim önüme:)))afiyet olsun banaa:)))
günaydın kızlar... yarın bildirim günü,bugün kendimden korkuyorum,iradesiz davranırsam diye. öğretmenler günü partisi var okulda öğrencilerim hazırlık yapıcaklar, börekler pastalar daha neler neler..... yemesen de olmaz. öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum. artık tadına bakarım yaptıklarının,tutabilirsem kendimi. yoksa küserler bana:-(
gunaydinnn kizlarrr
ah canım benim yaa,bigün benimkide dillenip bana öyle şeyler diycekmiki,şimdi varsa yoksa ııh aaa vs vs arkamdan bağırıyo,,gitme bile diyemiyo daha yaa,,arada ekmek almaya falan çıkarken tabi,,yaa 2.5 yaşında şuan ve doğru dürüst cümle kuramıyo bile normalmiki daha zamanı varmı,,çevredende hep daha konuşamıyomu,bizimki 2 yaşında başladı yok daha erken başladı,falan diyenler olunca üzülüyorum bide,,söyletmeye çalışıyorum,,çalışıyo ama çıkmıyo ağzından işte napsın,ama herşeyi ama herşeyi anlıyoda anlatıyoda ama hareketle olsun göstererek olsun,,kelimeleri desen bilindik kolay şeyler,,mama top anne baba,dada süt hep süt içceği zaman anne süt diyo süt içcem demiyo neden ama ya napmam lazım
Karşı görüşlü kızlar olmuşsunuz :)
Yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum. Burda bütün gün yemeklerden bahsediyoruz.
İnsanın içinde yeme isteği varsa gider yer zaten..
Ayrıca NaF ve Ger-düş çok güzel açıklamış.
Kıllık yapıcak olsam herkesin menüsünden kilo yapan bi yiyecek bulur.
O yemiş canım çekti bende yedim diye mızmızlanırdım. :)
Komik şeyler kısaca.
Öptüm sizi
günaydın arkadaşlarBÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!!
suzancım kurs çok güzel gidiyor ilk başlarda bihayli zorlanmıştım bilgisayara geçince rahatladım...aralıqın 26sında sınav olup kursu bitiricez...sonrasında yine sena sendromları başlıcak..yaz ayından hatırlarsın iş başvurularım ve hüsranbu arada hacılarınız gelmiş gözünüz aydın cnm selam söyle ellerinden öp bnm içinde...
hoşbulduk cnm teşekkürler..
hoşbuldum..iyiyim bilmemnetiko sen nasılsın
kıss insan bi günaydın der topiqi ben açtım diye hava atıyor bideebu arada bende kahvaltıda tost yedim zaten haftanın 5 günü kesin tost yiyorum
sorma cnm yaa...dün bizim sınıfta hocaya pasta alalım diye tutturdu ve bugün pasta bardak çanak içecek vs... alıcaklar oturup yicez...öqretmenler gününümü kutluyoruz öqrenciler gününümü belli deqil...bnm bildiqim öqretmenler gününde öqretmenlere hediye alınır bizim sınıfsa bugünden kendileride faydalansın istedilerhediye alsalar sadece öqretmen nasiplenecek ama pasta alınırsa herkes yicek hepp sinir oldum...millet hediye meselesini es geçip pasta muzlumu olsun çikolatalımı...öbürü çilekli istiyor..bunun derdine düşmüş...hocamız bugünü ömür boyu unutamaz heralde...pasta alıp kendileri yemişlerdi diyee...e tabiii 1 dilimde öqretmene veririz heralde canı çeker yazıkkk
kızlar noluyo mevzu nedir?????
TUĞBA!!!!!! karşı çıkacaqın şeyler diyete zararı olan şeyler olmalı...ben sana tepki vemiştim çünkü sen yaptıqın keklerin pastaların resmini yapıştırıyordun topiqe...bende buna istinaden burası diyet topiqi dedim...söylermisin kaşarlı yumurtanın diyete nasıl bir zararı olabilir...her olur olmaz şey için arkadaşlara tepki verme...onlar bizim arkadaşlarımız (öqrencilerimiz yada çocuklarımız deqil)...herşeyin bir dozu var kimseyi yok yere incitmememiz gerekir...kesinlikle kaşarlı yumurta konusunda haksızsın!!
biri tutar diyete son derece ters düşecek bişey yazar yada resmini koyar o zaman istediqin kadar sert konuşuabilirsin benden sana izin...diyet irade işi bunun için motive ediyoruz..buna kim gölge düşürmek isterse abuk subuk yiceklerden bahsedip resim paylaşırsa karşısında beni bulur...herkes ayaqını denk alsın...kafamın tasını attırmayın benim....
Eki Görüntüle 294393
ya ne biliyim ben resimde yazıyo sandım,,neyseeee kocaman bi günaydıın
anaaaaa yine suçlu ben oldumya sena abla inanki ben kaşarlı yumurtadan bahsettiğini sonradan farkettim,,baktım önüme gelen mızmızlanıyoo canım çektii napıyosunuz yaa diyoo ,dedim heralde bu can cekiçi bişey dedi diye yazıyım dedim,aman bundan sonraa 7 katlı pasta yeseler karışmam okadar söylüyorum çok kırıldım
günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim
Günaydın canlarım!
Aman benim ortim ateşlenmiş hasta mı olmuş!
kıyamam, dikkat et kuzum kendine sen bana lazımsın daha
benim de senden kalır yanım yok zaten dün akşam doktora gittim tahlil yaptılar kurtçuk varmış bir de mide ve bağırsak enfeksiyonu kapmışım
zira tüm kokulardan midem bulanıyor.
anneannem "Neren ağrırsa canın orda olur kızım" derdi, doğruymuş.
Vücudumdaki tek uzvum midemmiş gibi hissediyorum şu aralar.
ilaç falan verdi doktor, dikkat edicem biraz bakalım iyi olur inşallah.
Allah tüm hastalara şifa versin.
günaydınlar herkese
butun öğretmenlerımızin özellikle topikteki arkadaşlarımızın ogretmenler gunu kutlu ve de mutlu olsunnnnn
herkeste keyıfler yerındedır umarımbu arada shopsessive ve silverpowder ankaranın neresınden arkadaslar
Herkese GÜNAYDINNN
busabah 1 dilim etimek üzerine 1 karper sürdüm 1 çay içtim çıktım evden işyerinde de bişeyler atıştırırım dedim ama dayanamadım yolda açma aldım ve şuan açma bana bakıyo ben açmaya yemek istiyorum ama suçluluk hissetmemek içinde yemiyorum bakalım hangi duygu ağır basacak ya 2 kayısı ile kahvaltı faslını mühürleyeceğim yada açmayı mideye indireceğim.
bu arada sabah küçük kızım annee işe gitmeee diye mızırdandı ay dayanamadım az daha işe gelmeyecektimneyseki sonradan anne git bana çikolata getir gelirken dedi çikolataya değişti beni iyimii.bende annecim istersen gitmem gidelim sana çikolta alalım kahvaltıdan sonra dedim acıdı annesine git işe gitt dedi Anneler çalışırmışşş bende anneymişim işe gidecekmişim
ah canım benim yaa,bigün benimkide dillenip bana öyle şeyler diycekmiki,şimdi varsa yoksa ııh aaa vs vs arkamdan bağırıyo,,gitme bile diyemiyo daha yaa,,arada ekmek almaya falan çıkarken tabi,,yaa 2.5 yaşında şuan ve doğru dürüst cümle kuramıyo bile normalmiki daha zamanı varmı,,çevredende hep daha konuşamıyomu,bizimki 2 yaşında başladı yok daha erken başladı,falan diyenler olunca üzülüyorum bide,,söyletmeye çalışıyorum,,çalışıyo ama çıkmıyo ağzından işte napsın,ama herşeyi ama herşeyi anlıyoda anlatıyoda ama hareketle olsun göstererek olsun,,kelimeleri desen bilindik kolay şeyler,,mama top anne baba,dada süt hep süt içceği zaman anne süt diyo süt içcem demiyo neden ama ya napmam lazım
Günaydınnn fıstıklar
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
desene yalnız değilim... valla arkadaşıma gittim doğum yapmıştı bayadır gidememiştim e gidincede tabiii yaptığı harika şeylerden dayanamadım kendimi accık şımartayım dedim ama kantarın tıpuzunu kaçırdım dün akşamda annem geldi malatyadan ona gittim ayy malatyadan gelen ekmek tereyağ lor peyniri derken annemin elleriyle yaptığı yaprak sarmalardan 7-8 tane götürdüm salata vss off patlayacaktım akşam valla dengesiz bi şekilde gidiyorum bu hafta bir de üstğne regl oldum 7 gün erkenden tam oldu feciyim bu hafta kilo veremiyeceğim galiba ama almayayımda onada razıyım bu hafta inan..
1::13::13: benim eşimde benle dalga geçip geçip duruyordu artık ben onla dalga geçiyorum kıçuın başın bi tarafta yeme artık diyee YAŞASIN AZMİN ZAFERİ VE KÖTÜLÜKKK
bi de şu kociş anlasa beniiiii :26: boyle damarıma damarıma basıo, akşamda yola gıtcek pazar gecesıne kadar ben; boynu bükük tek başınaaa
Yok şekerim ne küsmesi. Uzatmak istemedim sadece.
Sorun yok şekerim.Sevgiliymiş ahahha
Karşıt görüşlü kızlar heeehadi öp barışalımmm (Bu da benim kocamın taktik ahahaha )
Hala çikolata diyo
Günaydın dememişsin ama ben diyimgünaydın tubiii
Öğretmenler günün kutlu olsun canım:124::124:
Günaydınn
kalan lahanaya sana kolay bi tarif arkadaşım...
bi parça lahana ince ince doğra(pişmemiş,çiğ)içine minik minik bir domates doğra..sonra maydanoz,dereotu doğra varsa.
en son üzerine az zeytinyağı tuz ve sumak koy....ve tabiki nar ekşisiz olmaz...harika bi salata oluyo...kışınki tercihlerimin arasında ilk..afiyet olsun...
çok hastayam kızlar ateşim var ve başım dönüyo. bugün topikteki virüs bana da bulaştıhepinize iyi geceler kendimi toplarsam geleceğim öpüldünüz
dün ü topladim bugününküne dalacam birazdan
cok sükür canim sagol bebem
insallah arzucum annem diyor anlatilmaz yasanir allah bizede nasip etsin
cok sagol canim benim insallah bizede nasip olurya hic sorma lahananin adini duydukca kötü oluyom sankim :120:
tekrar hosgeldin canimben yasam kocun olamam dilek beni tas a tutar yoksa seve seve
yol yakinken dönmüssün canim belkide hayirlisi böyleydin canim üzülme
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
cok sagol tugbacim
chidojituka benim adimda aridozikato memnun oldum
ahada adim gecmis nolduki neyi söylemiyonnuz bakem küstüm ben zaten oynamiyom
hosgeldin canim
sagol canimcim cok sükür geldiler
cok gecmis olsun canim ya :26: topikde salginmi varkendine iyi bak canim biran önce gecer isallah
ben de 5 gün itibariyle başladım rejime.başta dukan olarak başladım ama sonra çok tiksindim.Şimdi bol lifli ve glisemik indeksi düşük besinlerle beslenerek sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyorum.
Tartıyı ortadan kaldırdım,bir hafta sonra çıkaracağım inşallah :)
Bana da şans dileyin.
Eki Görüntüle 294390 Eki Görüntüle 294391
bugün dükkanı ben açtıııımm
bundan sonra böylee,,,erken kalkıp kahvaltımı edicem,,telefonuma gelen mjla hayatım değişti şuna bakın,,nede çok hata yapıyormuşum,geç kalakarak,,neyse şuanda önümde kahvaltım yemeğe çalışıyorum,,istemeye istemeye karışık tost yaptım zeytin peynir koydum getirdim önüme:)))afiyet olsun banaa:)))
günaydın kızlar... yarın bildirim günü,bugün kendimden korkuyorum,iradesiz davranırsam diye. öğretmenler günü partisi var okulda öğrencilerim hazırlık yapıcaklar, börekler pastalar daha neler neler..... yemesen de olmaz. öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum. artık tadına bakarım yaptıklarının,tutabilirsem kendimi. yoksa küserler bana:-(
tabi tabi ye mutlaka
günaydın
günaydın
hoşgeldin günaydın herkese
tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım bugün birer dilim pasta serbest size götürün kızlar...
dün gece çok hastaydım ateşler içinde dokuz gibi yattım uyumadım ama ter içinde küllendim. sabah tartıldım düne göre 700 gr gitmiş demek ki ateşlenmek lazım böyle haftada bir. bugün daha iyi gibiyim ama ateş ve halsizlik var hissediyorum. evden meyveleri topladık geldik akşama kadar vitamin alalım bakalım. neyse kızlar size iyi bir gün dilerim dünkü yemek bahsetme mevzunu anlamadım ama nasreddin hoca misali hepiniz haklısınız diyorum. yemeklerden gizligizli bahsedelim özel mesajla tarif atıp karşı gruba darbe vuralımamaç zayıflamak bu yolda herşey mübah ...
günaydın şekerler
topikte dolaşan öküz sabah sabah benimde içime kaçtı offf yarın cuma bide
2 tost azcıkta pohaca yedim mutsuzum suçluyum şişim
Günaydın canlarım!
Aman benim ortim ateşlenmiş hasta mı olmuş!
kıyamam, dikkat et kuzum kendine sen bana lazımsın daha
benim de senden kalır yanım yok zaten dün akşam doktora gittim tahlil yaptılar kurtçuk varmış bir de mide ve bağırsak enfeksiyonu kapmışım
zira tüm kokulardan midem bulanıyor.
anneannem "Neren ağrırsa canın orda olur kızım" derdi, doğruymuş.
Vücudumdaki tek uzvum midemmiş gibi hissediyorum şu aralar.
ilaç falan verdi doktor, dikkat edicem biraz bakalım iyi olur inşallah.
Allah tüm hastalara şifa versin.
Herkese GÜNAYDINNN
busabah 1 dilim etimek üzerine 1 karper sürdüm 1 çay içtim çıktım evden işyerinde de bişeyler atıştırırım dedim ama dayanamadım yolda açma aldım ve şuan açma bana bakıyo ben açmaya yemek istiyorum ama suçluluk hissetmemek içinde yemiyorum bakalım hangi duygu ağır basacak ya 2 kayısı ile kahvaltı faslını mühürleyeceğim yada açmayı mideye indireceğim.
bu arada sabah küçük kızım annee işe gitmeee diye mızırdandı ay dayanamadım az daha işe gelmeyecektimneyseki sonradan anne git bana çikolata getir gelirken dedi çikolataya değişti beni iyimii.bende annecim istersen gitmem gidelim sana çikolta alalım kahvaltıdan sonra dedim acıdı annesine git işe gitt dedi Anneler çalışırmışşş bende anneymişim işe gidecekmişim
hallettım canım hepsını, bı sofra doldurdum gormen laızmdıkendımle gurur duydum evde boyle bısıler yokken anıden sofra donatmaya bayılıyorum, mtfakta koştur koştur sankı yemekteyız programında gıbı
bezelyelı barbunya guzel oluyo tavsıye ederım
yemekten sonrada işim bıtmedı mutfakta, hatta dun aksmaım mutfakta gectı dıyebılırım, kociş bu aksam gıdıo bu haftasonu bekarımmmmyolluk istedı yanına, bahsettıgım ebrulı kekten yaptım borek yaptımmm, belım agrıdı mutfakta ayakata durmaktannn valla:26: bu koca bı de bnm degerımı bılmez, sbh sınırlendırdı de benı
:103::111::111: :13::132:neyse çok sağol bebikim,,ya sorcam sorcam unutuyorum hep seninkinin askerliği bitmedimi daha kaç gün kaldııı:44::26:
Günaydın kızlaarr..
Günaydın milleetttt :) kahvaltımı yaptım geldimmm :)
akşam yürüşümü de yaptım 3 mill :) ama sabah uyyakaldıgım ıcın ıse bile gec kaldım bırakın sporu fln yaa
öle işte neysemm yarın tartılıyoruz yaaaaa
spordan önce mi tartılsam spordan sonramı karar veremedımmm :26:
dileeeeek :108:
küsmüyüüüz bacım yaaaa,özür mjıma cvb vermedin affetmedinmi yoksam beni,,yok yani hani eğer öyleyse kendimi yerden yere vurmak için çareler bulucamdaaaa:97::102::126:
ama araştırmalarım sonucu senin beni affetmeme durumunda seni topicten atmak zorunda kaldığım yönündeee:101:
:119::119::119::119::119::119::119:
ee ne diyosun :26:kız valla sanki kendimi camın altında yağmurda sırılsıklam olmuş bi halde camına taş atıp senden af diliyo gibi hissettim,,eh artık bişeyler yap sevgilinee:103:
bi de şu kociş anlasa beniiiii :26: boyle damarıma damarıma basıo, akşamda yola gıtcek pazar gecesıne kadar ben; boynu bükük tek başınaaa
:103::111::111: :13::132:neyse çok sağol bebikim,,ya sorcam sorcam unutuyorum hep seninkinin askerliği bitmedimi daha kaç gün kaldııı:44::26:
evet ya dememişim ben halbuki ilk başa günaydınımı koyucaktım,,neyseki sena abla çaktırdı davayı sonra koydumm,,sanada kocaman günaydın,,
al buda öpte barışalım içinya inanırmısın ,,eşimde bi tartışma sonucunda ona kızdığım zaman bana hadi öpte barışalım der,,asıl demesi gereken ben değilmiyim orda gıcıklığına yapıyo
günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu
var canım olmazmi reflü varbebemm
İzne gelecek canım Pazartesi günü burda.
156 gün kaldı diğer türlü
Mayısın sonu gibi burda kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?