70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım .
hastalandım ve 700 gr gitti waww bi an kendimi düşündüm hasta olcam ve kilo vercem mümkün değil nasılsa hastayım diye abarttıkca abartırdım

ay bende hastalanınca kilo alırımda bu ateşten oldu. zaten giden belki de sudur ama tartıda bir düşüş görünce mutlu oluyo insan

ay kızlar hakkaten ne hızlısınız 1 saat bakmıyom 3-4 syf geçmiş hızınıza yetişilmiyo .)

iyi günler kızlar..
öncelikle sevgili eşimin gününüerkek kardeşimin,eltimin,görümcemin,kızkardeşimin eşinin,kayınpederimin öğretmenler gününü
ve topikteki ve dünyadaki tüm öğretmenleirn öğretmenler gününü kutluyorum iyiki varsınız...
nafcım bende çok zeverim o şarkıyı helede asıl söyleyenin sesinden bende akşam kuzeyle ağladım yaa uzun zamandır türküde ağlamamıştım yaktı beni haa
zaten buara düşünceden bi başağrısı hasıl oldu bende..belirsizlik hala 1.tüpten sonra biyere cesaret edemiyroum daha doprusu samsunda karar verdim seçtiğim doktor ayrılmış tüp merkezden enbileyim heran bi engel oluyor neyse rabbim şerride hayrıda bilir bana şer gelendede vardır bi hayır...
kendim gibi hayatımta karıltı yeniden biyandan beni bekleyen donmuş bebiklerim biayndan biyere başlıyamamam ...
bi girsem yola o atmosfer yeniden heyecanlancam ama belirsizilik kadar beni hasta eden bişey yokkk
yien kararttım içinizi canlarımm ya iyiki varsınız

Dimi 60dan geri saydıydım bide
460 geçip 156 kalınca zaman çabuk geçiyo diyorum. Tabi bide çekene sormak var

kız allah iyliğini verisn bende temelli gelicek sanıyorum yaaa...
neyse sende 6da 6 dedin durdun öbür gelmesine bırak 6yı 5lerde gezinirsin haaaa..
iyi işte yani tüm hünerini bu gelişindemi görecektiiiyi iyi yeter bukadan zayıflama busefere adam şok olurda zaten bari hasretimden eridinmi demez öbür geldiğinde derrr

hoşbulduk, bende topiğe alışmaya çalışıyorum herkes muhabbeti kurmuş ne güzel :)

sende alışırsın bi bakmışsın kankilerin olmuş:13::13:

Bende zapzayıf olup onunla dalga geçicemm arkadaşıımm
Bu istek beni çok heyecanlandırıyoo :))))))))

zayıflarsın cnm zayıflarsın inşallah görücez hep beraber. ama sıkı tut planlı programlı devam et diete ve spor yap ama mutlaka spor ben spor yapamıyorum bu ara ama ilk başta hergün muntazam yapıyordum iyi verdim kiloyu başta sonra yavaşladı sporu şimdilerde haftada 2 gün ancak bazen onuda yapamıyorum bütün günde totom koltukta pc başındayım yavaşladı kilom 1 ileri 1 geriyim bu dönem bende ama devam edicem inşallah hedefime ulaşıcam bende

ya ama bana niye öyle gelmiyooooo,,yani şimdiye konuşması lazımmış gibi geliyo,,herkezin çocuklarını görünceee,,bendemi bi hata var acaba diyorum öğretemiyomuyum acaba diye,,ama çabalıyo ama dönmüyo dili daha benzer bişey söyleyince,,mesela çiş yapınca bittimi oğlum hadi yok de diyorum hok gibi bişey söylüyo bende onu yormamak ısrar etmemek için aferim diyorum,böyle böyle öğrenir diye hatamı ediyorum acaba:26:
kız bana aylık maaş ödemen gerekiyo artık,,bakıyorumda en çok seni güldürüyorum laflarımlaa,yorucu bişey bu bildiğin gibi değil,,özeline banka nomu bırakıyorum en kısa zamanda yatır 1000 tl + yemek ve servis ücretinide yatırmayı unutma,,yoksa bundan sonra seni ağlatmak için uğraşırım dram üstüne dram yaratırım haaaa
günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu

sağol canım ,

erken kalkmak en sağlıklısı canım devamını getirrisin işallah.. aifyet olsun

İzne gelecek canım Pazartesi günü burda.
156 gün kaldı diğer türlü
Mayısın sonu gibi burda kısmetse...
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111::111:anladım,,vay seninki kardeşimdende sonra burda oluyo haa,,aa nasıl oluyo seninki kardeşimden sonramı gitti askere,,bak kardeşimin ne zaman askere gittiğini unuttum du bi soremde gelemmayısta gitmiş pardon

gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,baktımda daha para yatmamış,,geliyo dram

kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...

değildim aslında ama bişey dokundu herhalde neyse geçti şimdi sabahtan iyiydim. spor bile yaptım akşam platese girdim yine

Geçmesine sevindim canım

İyi günler canım

Geçen gün Hakan Aysev söylemişti bi dizide sonra buldum dinledim güzel gerçekten dünde kuzey söylemiş ben izlememiştim

kızlar söyleyince bi bakayım dedimde kötü oldum valla çok içli söylemiş :2:

Hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah canımm

:13::13::13::13::13:

yok canım bende daha başlayalı bir ay oldu. ilk zamanlar bende senin gibi hissetmiştim ama alakası yok emin ol uzun süredir burada olanlar iyice tanımış birbirini ondan çok lak lak yapıyorlar. sen ne sorun olursa sor mutlaka yanıtlanır kaptanın yayınladığı çizelgeye uyarak diete devam et. sporu da eksik etme. bura da da iki laf edip moral bulacan işte. sonrası kolay gitsin yağlar. bu arada sen neredensin yaş kaç

Leaving Facebook... | Facebook...
türkü güzel yoksa kuzey hayranı değilim daha kenan gibi olmasına oyunculukta çok işi var yanii..bide yakışıklılıktaa:2:
ama fean söylemedi tabi sazı çalan başkaa

Aynen öylee

Anaa selam verdik borçlu çıktık

Umudum var bu sefer :)) henüz gr vermiş bulunuyorum ama devamı gelecek..
Haftaya listeye giricekmişim çok merak ediyorum ya. Hala alışamadım bu siteye bazı yazıları atlıyorum sakın kusuruma bakmayın fırsat oldukça girip size katılıcam

aaa bendemi yazmadım sana hiç,,eğer öyleyse bi ah diyim kendime dur

canımyaa inanırmısın biz alıştık bu gibi tepkileree,,çünkü başta herkez buraya böyle başlıyoo,yok öyle bişey sonradan gelenleri almasaydık aramıza şimdi burası bu şekilde kalabalık vede aile gibi olmazdı,,herşeyimizi paylaşıyoruz burda,,ben anneme anlatamadığım şeyleri kızlarla paylaştım yardım istedim,,okadar iyi vede sıcakki burdaki ortam,,70-79 kgdekiler değil 80 üstü 70 altındakiler bile geliyo burda yarışabilirmiyiz,diğer topikler ölü gibi diyip katılıyorlar vede burdan kopamıyorlar,varsa yalanım söylesin kızlaaar,,lütfen üzülmee, daha yenisin olucak böyle aksaklıklar,,sende yaz bişiler katıl aramıza,,

Son düzenleme:

her çocuk aynı olmas bunu unutma bende başkalarına bakıp bazen ama niye benimki yapmıyor diyordum ama düşündümde benim kız daha 6 aylıkken el sallayıp bay bay diyodu çoğu şeyi erken yaptı birden hızlanıyo çocuklar anlamıyorusn valla .şarkı söyleyemiyr diyordum ezberi yok diye düşünüyorudm bazen tv izlerken bi bakıyom peppe si var ya hanfendinin onun şarkılarını fıstık gibi sölüyo bide ara duraklarını bile sayıyo müzik eşliğinde dur anne şimdi sölicekk peppeee kardeşini çok seviyooooorrrr diye diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…