Canın sıkıldıysa o tetiklemiştir belki canım :26:
Bende canım sıkılsın hoppp çıkarıyorum
geçmiş olsun canım .
hastalandım ve 700 gr gitti waww bi an kendimi düşündüm hasta olcam ve kilo vercem mümkün değil nasılsa hastayım diye abarttıkca abartırdım
ne çabuk geçmiş zaman daha geçen 18 gün diyorsun sanki kızişallah teskereside böyle çabucak geçiverir
Dimi 60dan geri saydıydım bide
460 geçip 156 kalınca zaman çabuk geçiyo diyorum. Tabi bide çekene sormak var
hoşbulduk, bende topiğe alışmaya çalışıyorum herkes muhabbeti kurmuş ne güzel :)
Bende zapzayıf olup onunla dalga geçicemm arkadaşıımm
Bu istek beni çok heyecanlandırıyoo :))))))))
Günaydın kızlaarr..
ya ama bana niye öyle gelmiyooooo,,yani şimdiye konuşması lazımmış gibi geliyo,,herkezin çocuklarını görünceee,,bendemi bi hata var acaba diyorum öğretemiyomuyum acaba diye,,ama çabalıyo ama dönmüyo dili daha benzer bişey söyleyince,,mesela çiş yapınca bittimi oğlum hadi yok de diyorum hok gibi bişey söylüyo bende onu yormamak ısrar etmemek için aferim diyorum,böyle böyle öğrenir diye hatamı ediyorum acaba:26:cnm konuşur merak etme birden açılıyorlar valla anlamıyosun bile onlrın beyni pc gibi kaydediyor cesaretleri gelince patır patır konuşuyorlar benim kız feci dillendi kreşe bile gitmedi yani ben hep uğraştım zeka geliştirici oyuncaklar birde yap bozlar ile oynadı hep seviyorduda laptopu var oyuncak onunlada baya haşır neşir hani konuşan laptop oyuncaklar varda sayılar harfler resimler tıklayınca ne olduğunu tekrarlıyor çizim yapıyor vss baya faydalı bence .benim kızda işe yarıyor inan.
kız bana aylık maaş ödemen gerekiyo artık,,bakıyorumda en çok seni güldürüyorum laflarımlaa,yorucu bişey bu bildiğin gibi değil,,özeline banka nomu bırakıyorum en kısa zamanda yatır 1000 tl + yemek ve servis ücretinide yatırmayı unutma,,yoksa bundan sonra seni ağlatmak için uğraşırım dram üstüne dram yaratırım haaaa
Ahahahhah öğrencilere bakk
:18::18::18:
7 katlı pasta mııı
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun cnm
Bende bikeresinde kokoreçten bağırsak virüsü olmuştumçok kötüydü ama bir haftada geçti şükür inşallah seninde düzelir
Günaydın canım
Oyy yirim ben onuu yirimmm
Öyle çocukların sonradan çenesi bi açılıyo bi daha susturana aşkolsunsıkma canını tuğbacım
Günaydın fıstıkım
Bende haince seviniyorum böyle durumlarda nihhahah
Benimkide sabah beni pis gaza getirdi
günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu
sağol canım ,
erken kalkmak en sağlıklısı canım devamını getirrisin işallah.. aifyet olsun
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111::111:anladım,,vay seninki kardeşimdende sonra burda oluyo haa,,aa nasıl oluyo seninki kardeşimden sonramı gitti askere,,bak kardeşimin ne zaman askere gittiğini unuttum du bi soremde gelem
İzne gelecek canım Pazartesi günü burda.
156 gün kaldı diğer türlü
Mayısın sonu gibi burda kısmetse...
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Sana birazdan bi şarkı armağan edicembiz gibi boynu büküklere de gelsin
Benim eşimde öyleben haklıykende haksızkende gel öp barışalım diyo
Günaydınn
değildim aslında ama bişey dokundu herhalde neyse geçti şimdi sabahtan iyiydim. spor bile yaptım akşam platese girdim yine
iyi günler kızlar..
öncelikle sevgili eşimin gününüerkek kardeşimin,eltimin,görümcemin,kızkardeşimin eşinin,kayınpederimin öğretmenler gününü
ve topikteki ve dünyadaki tüm öğretmenleirn öğretmenler gününü kutluyorum iyiki varsınız...
nafcım bende çok zeverim o şarkıyı helede asıl söyleyenin sesinden bende akşam kuzeyle ağladım yaa uzun zamandır türküde ağlamamıştım yaktı beni haa
zaten buara düşünceden bi başağrısı hasıl oldu bende..belirsizlik hala 1.tüpten sonra biyere cesaret edemiyroum daha doprusu samsunda karar verdim seçtiğim doktor ayrılmış tüp merkezden enbileyim heran bi engel oluyor neyse rabbim şerride hayrıda bilir bana şer gelendede vardır bi hayır...
kendim gibi hayatımta karıltı yeniden biyandan beni bekleyen donmuş bebiklerim biayndan biyere başlıyamamam ...
bi girsem yola o atmosfer yeniden heyecanlancam ama belirsizilik kadar beni hasta eden bişey yokkk
yien kararttım içinizi canlarımm ya iyiki varsınız
gözünaydın canım ne güzel süpriz olmuş sana
cok gecmıs olsun canım
evet aylık 250 gr az benım oglumda cok sısman deıldı aglıyodu ama en az 600-700 gr alıyodu ama bızde erken basladık ek gıdaya ve dah aıyı toparlandı sende madem yıyo ver bari bebişe
aşağıda toplu cvb vercem ben size du bekleyin
teşekkür ederim arzucum valla yaptım akşam,gerçektende lezzetli bişeymiş,,domates biber vede kuşbaşı et kattım,çok güzel pişti bidee,
beğenmenize sevindim tugbacım afıyet olsun bende hala pişirdiğimi yiyemedim dün eve gidemedim çünkü oğlanla ablamda kaldık tavuklusunu da dene bak o da güzel oluyo cocuklarda yer onu
gecmıs olsun canım ıyı kı gıtmıssın doktora
kızlar günaydın nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün oğluşl aablamda kalmak zorunda kaldım evde pimapen yapılıyodu ve iş uzamıs esım gelmesneı zdah ıyı dedı her taraf batmıs bugunde alcı mermer ıslerı felan varmıs annem ve kayınvaldemler evde sımdı ıns aksama bıter bakalım.Bu arada tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
peliiin naptın aksam nasıl gectı ne yemekler yaptın bakalım sorun cıkmadı ınsallah
öle cnm valla süper süpriz..
ooh ne süper bir duygudur yaa...
olmasmı hemde ne güzel duygu ama annem accık üzüldü alışır yakında umarım.hala vermeye devam edicem diyince delimisin sennnnnn diyoo anne 58 olcam dedim tubaylamı yarışıyosun sen dedi (benim büyük kızı diyoo ) dedim nerdeeeeeeeeeeeeee ben tuba gibi 51 olsam daha ne isterim keşkeeeeee
Günaydınnn
Babanın tepkisine çok güldüm.
Süper bi duygudur kesin..
Ahahahhah öğrencilere bakk
:18::18::18:
7 katlı pasta mııı
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun cnm
Bende bikeresinde kokoreçten bağırsak virüsü olmuştumçok kötüydü ama bir haftada geçti şükür inşallah seninde düzelir
Günaydın canım
Oyy yirim ben onuu yirimmm
Öyle çocukların sonradan çenesi bi açılıyo bi daha susturana aşkolsunsıkma canını tuğbacım
Günaydın fıstıkım
Bende haince seviniyorum böyle durumlarda nihhahah
Benimkide sabah beni pis gaza getirdi
İzne gelecek canım Pazartesi günü burda.
156 gün kaldı diğer türlü
Mayısın sonu gibi burda kısmetse...
kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
Leaving Facebook... | Facebook...
türkü güzel yoksa kuzey hayranı değilim daha kenan gibi olmasına oyunculukta çok işi var yanii..bide yakışıklılıktaa:2:
ama fean söylemedi tabi sazı çalan başkaa
ya ama bana niye öyle gelmiyooooo,,yani şimdiye konuşması lazımmış gibi geliyo,,herkezin çocuklarını görünceee,,bendemi bi hata var acaba diyorum öğretemiyomuyum acaba diye,,ama çabalıyo ama dönmüyo dili daha benzer bişey söyleyince,,mesela çiş yapınca bittimi oğlum hadi yok de diyorum hok gibi bişey söylüyo bende onu yormamak ısrar etmemek için aferim diyorum,böyle böyle öğrenir diye hatamı ediyorum acaba:26:
kız bana aylık maaş ödemen gerekiyo artık,,bakıyorumda en çok seni güldürüyorum laflarımlaa,yorucu bişey bu bildiğin gibi değil,,özeline banka nomu bırakıyorum en kısa zamanda yatır 1000 tl + yemek ve servis ücretinide yatırmayı unutma,,yoksa bundan sonra seni ağlatmak için uğraşırım dram üstüne dram yaratırım haaaa
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111::111:anladım,,vay seninki kardeşimdende sonra burda oluyo haa,,aa nasıl oluyo seninki kardeşimden sonramı gitti askere,,bak kardeşimin ne zaman askere gittiğini unuttum du bi soremde gelemmayısta gitmiş pardon
gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,baktımda daha para yatmamış,,geliyo dram
sende alışırsın bi bakmışsın kankilerin olmuş:13::13:
zayıflarsın cnm zayıflarsın inşallah görücez hep beraber. ama sıkı tut planlı programlı devam et diete ve spor yap ama mutlaka spor ben spor yapamıyorum bu ara ama ilk başta hergün muntazam yapıyordum iyi verdim kiloyu başta sonra yavaşladı sporu şimdilerde haftada 2 gün ancak bazen onuda yapamıyorum bütün günde totom koltukta pc başındayım yavaşladı kilom 1 ileri 1 geriyim bu dönem bende ama devam edicem inşallah hedefime ulaşıcam bende
kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
ya ama bana niye öyle gelmiyooooo,,yani şimdiye konuşması lazımmış gibi geliyo,,herkezin çocuklarını görünceee,,bendemi bi hata var acaba diyorum öğretemiyomuyum acaba diye,,ama çabalıyo ama dönmüyo dili daha benzer bişey söyleyince,,mesela çiş yapınca bittimi oğlum hadi yok de diyorum hok gibi bişey söylüyo bende onu yormamak ısrar etmemek için aferim diyorum,böyle böyle öğrenir diye hatamı ediyorum acaba:26:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111::111:anladım,,vay seninki kardeşimdende sonra burda oluyo haa,,aa nasıl oluyo seninki kardeşimden sonramı gitti askere,,bak kardeşimin ne zaman askere gittiğini unuttum du bi soremde gelemmayısta gitmiş pardon
gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,baktımda daha para yatmamış,,geliyo dram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?