kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
kız allah iyliğini verisn bende temelli gelicek sanıyorum yaaa...
neyse sende 6da 6 dedin durdun öbür gelmesine bırak 6yı 5lerde gezinirsin haaaa..
iyi işte yani tüm hünerini bu gelişindemi görecektiiiyi iyi yeter bukadan zayıflama busefere adam şok olurda zaten bari hasretimden eridinmi demez öbür geldiğinde derrr
iyi günler kızlar..
öncelikle sevgili eşimin gününüerkek kardeşimin,eltimin,görümcemin,kızkardeşimin eşinin,kayınpederimin öğretmenler gününü
ve topikteki ve dünyadaki tüm öğretmenleirn öğretmenler gününü kutluyorum iyiki varsınız...
nafcım bende çok zeverim o şarkıyı helede asıl söyleyenin sesinden bende akşam kuzeyle ağladım yaa uzun zamandır türküde ağlamamıştım yaktı beni haa
zaten buara düşünceden bi başağrısı hasıl oldu bende..belirsizlik hala 1.tüpten sonra biyere cesaret edemiyroum daha doprusu samsunda karar verdim seçtiğim doktor ayrılmış tüp merkezden enbileyim heran bi engel oluyor neyse rabbim şerride hayrıda bilir bana şer gelendede vardır bi hayır...
kendim gibi hayatımta karıltı yeniden biyandan beni bekleyen donmuş bebiklerim biayndan biyere başlıyamamam ...
bi girsem yola o atmosfer yeniden heyecanlancam ama belirsizilik kadar beni hasta eden bişey yokkk
yien kararttım içinizi canlarımm ya iyiki varsınız
canım çok sağol biraz komik mesaj oldu bu şarkıyı ona buna armdağna ediyorum dwer gibi...
Bu alınganlık niye ki böyle :)
Ne dedin de yalnız bıraktık seni :)
Yok beaa nerdeee mayısın sonunda anca ins yaa..
Gelene kada 5i görsem takla atarım.
Kocanın, kardeşinin, görümcenin, kızkardeşinin eşinin, kayınpederinin günü kutlu olsun canım.
Tüm sülale eğitime adamış kendisini ne güzel.
Bebiş içinde sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak..
Hayırlısıysa olur canımcım.. üzülmee yirim seniii
Umudum var bu sefer :)) henüz gr vermiş bulunuyorum ama devamı gelecek..
Haftaya listeye giricekmişim çok merak ediyorum ya. Hala alışamadım bu siteye bazı yazıları atlıyorum sakın kusuruma bakmayın fırsat oldukça girip size katılıcam
her çocuk aynı olmas bunu unutma bende başkalarına bakıp bazen ama niye benimki yapmıyor diyordum ama düşündümde benim kız daha 6 aylıkken el sallayıp bay bay diyodu çoğu şeyi erken yaptı birden hızlanıyo çocuklar anlamıyorusn valla .şarkı söyleyemiyr diyordum ezberi yok diye düşünüyorudm bazen tv izlerken bi bakıyom peppe si var ya hanfendinin onun şarkılarını fıstık gibi sölüyo bide ara duraklarını bile sayıyo müzik eşliğinde dur anne şimdi sölicekk peppeee kardeşini çok seviyooooorrrrdiye diyee
Dimi 60dan geri saydıydım bide
460 geçip 156 kalınca zaman çabuk geçiyo diyorum. Tabi bide çekene sormak var
iyi günler kızlar..
öncelikle sevgili eşimin gününüerkek kardeşimin,eltimin,görümcemin,kızkardeşimin eşinin,kayınpederimin öğretmenler gününü
ve topikteki ve dünyadaki tüm öğretmenleirn öğretmenler gününü kutluyorum iyiki varsınız...
nafcım bende çok zeverim o şarkıyı helede asıl söyleyenin sesinden bende akşam kuzeyle ağladım yaa uzun zamandır türküde ağlamamıştım yaktı beni haa
zaten buara düşünceden bi başağrısı hasıl oldu bende..belirsizlik hala 1.tüpten sonra biyere cesaret edemiyroum daha doprusu samsunda karar verdim seçtiğim doktor ayrılmış tüp merkezden enbileyim heran bi engel oluyor neyse rabbim şerride hayrıda bilir bana şer gelendede vardır bi hayır...
kendim gibi hayatımta karıltı yeniden biyandan beni bekleyen donmuş bebiklerim biayndan biyere başlıyamamam ...
bi girsem yola o atmosfer yeniden heyecanlancam ama belirsizilik kadar beni hasta eden bişey yokkk
yien kararttım içinizi canlarımm ya iyiki varsınız
alınmak yok cnm alınmak yok bazı muhabbetler dönerken görmüyo olabilirler cevap alırsın sorularına vss.ama herkesin birden sana cevap vermesini bekleme ok:13: atlana biliyor herkes senin gibi bişeyler paylaşıyor kendince unutma bunu olurmu .
canım çok sağol biraz komik mesaj oldu bu şarkıyı ona buna armdağna ediyorum dwer gibi...
sevipte kavuşamayanlara,ayrılanlar ,terkedilenelreee
yaptığım o zaten rabbime emanetiz ona bıraktım ama bi doktor konusu halledelilemiyor çok zman kaybettirdiler bana önemli bukez artık oyalanamam inş.hakkımda hayırlı olan doktor olur...
üzülmemde belirsizlikten ondan bundan işteee...bende seni yerimm hamçökelekk
Günaydın hatta tünaydın hepinize,
Dün dilek beni kandırdııişten kaçtık (ihihihihihihi)
O kadar fitfitlersen birbirini olacağı buydu :))))
Sonracımaa Dilek kanıma girdi ve kaşarlı yumurta yaptı çayın yanına. 2 tane şirin ve dilimcik çavdar ekmeği ve peynir yedim.
Öğlende çok güzel yemiştim bezelye yemeği, yoğurt bi dilim tam tahıllı ekmek
Akşam mc flurry yedim
Yatmadan da Ayva ve elma yedim.
Çok düzensiz oldu yani
Koçcum ya özür dilerim ama haftaya bir düzene koyucam kesinlikle..
Haftaya ne kadar verirsem normal bide kızlar acemi tombikim ben
teşekkür ederim cevap yazdığınız için... alınganlık yapmıyorum aranıza almıyorsanız bileyim diyorum bana öyle gelmiş demekki ama bikaç kere yazıp bütün yazılanları okuyunca ve genelde cevap alınamayınca insan birdaha yazmak istemiyor arada kaldım yani sadece 1 arkadaş dikkate aldı onada teşekkür ederim neyse sıkıntı yok kilo vermede kolay gelsin sizlere
ay inşallah bigün bende senin gibi ,,bak bende bizamanlar konuşmuyo daha diye üzülürken nasılda şimdi herşeyi konuşuyo benimle derim başkalarına inşallah çok sağol,,zamana bırakıyorum,,evde basınca harf rakam söyleyen müzik çalan bide rakam yerinde,,kadın soruyo 5 nerede diye 5e basınca bravo 7 nerede diyo yanlış basınca tekrar dene 7 nerede diyen bi oyuncamız var çok seviyo ama şuan sadece devamlı aynı yere basmak suretiyle kadını çileden çıkaran bi velet rolünde,,altı altı altı altı altı demekten gına geliyo kadına tabi banada hemen kapaaat onu diyorum yada adam gibi bas
teşekkür ederim cevap yazdığınız için... alınganlık yapmıyorum aranıza almıyorsanız bileyim diyorum bana öyle gelmiş demekki ama bikaç kere yazıp bütün yazılanları okuyunca ve genelde cevap alınamayınca insan birdaha yazmak istemiyor arada kaldım yani sadece 1 arkadaş dikkate aldı onada teşekkür ederim neyse sıkıntı yok kilo vermede kolay gelsin sizlere
Eki Görüntüle 294498 Eki Görüntüle 294499
buyrum kızlar alın kahvelerinizii höpürdetelim hep beraber
18.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
bişey değil nedemek görevimiz yazarız..
sanada kolay gelsinsanki bu bi veda gibimi oldu gitmiyon demiii
atlanır yazılar olur öle her mesaja cevap veremezsin zatii.listede buluşmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?