70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba aslında kaale almamak değil bu bir alışkanlık diyelim yani zamanla olan bir durum bende ilk geldiğimde böyleydi çünkü bi devamlı muhabbet ettiğin insanla roluyor bide yeni girenler ya ben bukadar acele etmedim herlafa atladım
bibaktım herkes benle ilgileniyor bileee
canlarım yaaaa
içimize alıyoruz almasak atardık git derdik aaaabide hani biriryle konu konuyun açıyor öyle devam ediyor buarada çok yeni gelen olmuş maaşallah ebn sık giremiyroum girincede bi selam çakıyom eskilerden biriryle konuşuyorum okadar ama zamanla olur dedim yaa....
aa kızlar nedne böyle yapıyosunuz çok ayıppppeminim kimse sana bilerek cevap vermemezlik yapmaz anlattım ya yukaırda osebepten zamanla yaniiii

Bu alınganlık niye ki böyle :)
Ne dedin de yalnız bıraktık seni :)

Yok beaa nerdeee mayısın sonunda anca ins yaa..
Gelene kada 5i görsem takla atarım.

Kocanın, kardeşinin, görümcenin, kızkardeşinin eşinin, kayınpederinin günü kutlu olsun canım.
Tüm sülale eğitime adamış kendisini ne güzel.
Bebiş içinde sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak..
Hayırlısıysa olur canımcım.. üzülmee yirim seniii

hoşgeldiniz yeni gelenlerr ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

alınmak yok cnm alınmak yok bazı muhabbetler dönerken görmüyo olabilirler cevap alırsın sorularına vss.ama herkesin birden sana cevap vermesini bekleme ok:13: atlana biliyor herkes senin gibi bişeyler paylaşıyor kendince unutma bunu olurmu .

canım çok sağol biraz komik mesaj oldu bu şarkıyı ona buna armdağna ediyorum dwer gibi...
sevipte kavuşamayanlara,ayrılanlar ,terkedilenelreee
yaptığım o zaten rabbime emanetiz ona bıraktım ama bi doktor konusu halledelilemiyor çok zman kaybettirdiler bana önemli bukez artık oyalanamam inş.hakkımda hayırlı olan doktor olur...
üzülmemde belirsizlikten ondan bundan işteee...bende seni yerimm hamçökelekk

Günaydın hatta tünaydın hepinize,
Dün dilek beni kandırdıı işten kaçtık (ihihihihihihi)
O kadar fitfitlersen birbirini olacağı buydu :))))
Sonracımaa Dilek kanıma girdi ve kaşarlı yumurta yaptı çayın yanına. 2 tane şirin ve dilimcik çavdar ekmeği ve peynir yedim.

Öğlende çok güzel yemiştim bezelye yemeği, yoğurt bi dilim tam tahıllı ekmek
Akşam mc flurry yedim
Yatmadan da Ayva ve elma yedim.

Çok düzensiz oldu yani
Koçcum ya özür dilerim ama haftaya bir düzene koyucam kesinlikle..

Haftaya ne kadar verirsem normal bide kızlar acemi tombikim ben

atlanır yazılar olur öle her mesaja cevap veremezsin zatii.listede buluşmak üzere

ay inşallah bigün bende senin gibi ,,bak bende bizamanlar konuşmuyo daha diye üzülürken nasılda şimdi herşeyi konuşuyo benimle derim başkalarına inşallah çok sağol,,zamana bırakıyorum,,evde basınca harf rakam söyleyen müzik çalan bide rakam yerinde,,kadın soruyo 5 nerede diye 5e basınca bravo 7 nerede diyo yanlış basınca tekrar dene 7 nerede diyen bi oyuncamız var çok seviyo ama şuan sadece devamlı aynı yere basmak suretiyle kadını çileden çıkaran bi velet rolünde,,altı altı altı altı altı demekten gına geliyo kadına tabi banada hemen kapaaat onu diyorum yada adam gibi bas

teşekkür ederim cevap yazdığınız için... alınganlık yapmıyorum aranıza almıyorsanız bileyim diyorum bana öyle gelmiş demekki ama bikaç kere yazıp bütün yazılanları okuyunca ve genelde cevap alınamayınca insan birdaha yazmak istemiyor arada kaldım yani sadece 1 arkadaş dikkate aldı onada teşekkür ederim neyse sıkıntı yok kilo vermede kolay gelsin sizlere

Dimi 60dan geri saydıydım bide
460 geçip 156 kalınca zaman çabuk geçiyo diyorum. Tabi bide çekene sormak var

Tabi çeken daha iyi bilir. Allah sabır versin

canımmmmmmm kuıyamam ben sana niye bu kadar üzülüyosun. yaşın genç vaktin var sağlığın iyi , bir daha dene ama inanmadan deneme inanmadan yaparsan hiç birşey olmaz kalbinle yüreğinle inanarak yapacağın zaman denemelisin strese sıkıntıya girersen olcağı varsa da olmaz zaten. Rabbim hayırlısını versin sana

canım burda sayfalar çok hızlı bazen biz kendi yazdıklarımızı bullamıyoruz yazdığın şey gözden kaçmış olabilir bende buraya birkaç aydır giriyorum ama sanki yıllardır tanıdığım insanlar gibi sohpet ediyoruz. ilk günden bu kadar kasma zamanla alışırsın

he valla.bazen bmillet muhabbete takılıyor ben bile cevapsız kalıyorum beni görmüyolarr oluyor yani.
napıyourm kızıyorum ama yine yazıyorum dikkat çekene kadarrrr
.çünkü çene bol burda
buarada gözünaydın negüzel anneciğin babacığın gelmiş....çok özledim bende yaa biara kurs için gitmiştik 1hafta kaldım ama nezmandı hatırlamıyorum yine özledim çok özledim isterse 1hafta olsun 1ay olsun..
helede böyle daraldığım zamanalr yanımda biri anne dese ağlıyacağım yaniiii

buyrum kızlar alın kahvelerinizii höpürdetelim hep beraber

18.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

Hayırlısı canım hakkında. Allah inş. iyi bi dr la karşılaştırır seni.
Dualarmız seninlee.

Benide araya katmış hemen.
Ayrıca kaçalım diyen sendin

bişey değil nedemek görevimiz yazarız..
sanada kolay gelsin sanki bu bi veda gibimi oldu gitmiyon demiii

bırak neyi istiyorsa onla oynasın sevmiştir 6 yı netsin çocuk .ceylin bi ara herşeye kımızııı diyordu yeşil mavi sarı beyaz kırmızı renklerini geçen ıl renkli oyuncakları var geçmeli lego tarzında onlarla öğrenmişti ama tutturuyordu kımızııı diye alışma dönemi sanırım sıkmadan doğruyu öğretmeye dikkat et yeter kendi haline de bırakma tabii

ben bu hafta o 1600ü rüyamda belki görürüm,,şayet bugün 61.4ü gördüm,,dünse 61.9u napayım ben şimdi kendimii he napayım

Aramıza almamak gibi birşey yok canım..
Çoğu kısçe sen gibi yeni geldi. 1 mesaj yazıp bekleme sende konulara dahil ol.
Amacımız sağlıklı bi şekilde güle oynaya kilo vermek.
Menüleri sena kaptan ve tugba yorumluyo genelde bide derya abla var o akşam uğrar.
Herkesin menüne yorum yapmasını da bekleme yasakk çünkü.
Seni yanlış yönlendirebiliriz. Ben 15 kg verdim ama hala birilerinin menülerine yorum yapmam.
Sevdiğim bi kaç kısçe var onların cısslarına şakayla karışık takılıyorum sadece.
Buraya takılırsan faydasını görürsün ama önce azimli olman gerek.
Öyle bi defada ben gidiyorum olmaz. :)

herkesi tebrik ederimmmben bu hafta kilo veremicem sanırım anlamadım valla reglden dolayı herhalde bi bakıyom 200 gr gitmiş bi bakıyom 100+ dayım bakalım cumaya ne çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…