Tabi çeken daha iyi bilir. Allah sabır versin
canımmmmmmmkuıyamam ben sana niye bu kadar üzülüyosun. yaşın genç vaktin var sağlığın iyi , bir daha dene ama inanmadan deneme inanmadan yaparsan hiç birşey olmaz kalbinle yüreğinle inanarak yapacağın zaman denemelisin strese sıkıntıya girersen olcağı varsa da olmaz zaten. Rabbim hayırlısını versin sana
canımmm bu mesele uzun mesele yaaa..benim üzüldüğüm birinci deneyip negatif alıdğım yer beni yıktı yani özeldi ama paramda sinirimde gitti orda..dondurulmuş embryoalırm var orayı eşimde bende istemiyrouz orda deavm edemiycez orayı bile nekadar arştırdık iydi proflardı bilmem ne ama yeniden başka yere başlıycam...busfer yaşadığım yerde biyer olsun diyoruz ama insan korkuyor yendien güvenmeye okonuda kararsızı oyüzden canım sıkkın ..neyse haklısınız stresle olmaz ama olmuyor napsak bizi buluyor tabiki hayırlısı ..kusura bakmayın bokunu buranın yeri değil canımsınızz
Eki Görüntüle 294498 Eki Görüntüle 294499
buyrum kızlar alın kahvelerinizii höpürdetelim hep beraber
18.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
Hayırlısı canım hakkında. Allah inş. iyi bi dr la karşılaştırır seni.
Dualarmız seninlee.
Benide araya katmış hemen.
Ayrıca kaçalım diyen sendin
2 türlü de tartıl canım hangisinde az cıkarsan onu yazarsın buraya
:
günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu
yatar gül harmanı gibi
Canımın dermanı gibi
her yanında çiçek açmış
binboğa ormanı gibi
nesine yar nesine
ölürüm yar sesine
bidaha vursaydı nefesin nefesime :2::2:
Canım sesemi geldin
Kadem basamı geldin
sağ olsam gelmez idin
öldüm yasa mı geldin
kimse beni kaale almıyor? Bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? Eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
ah ah ne güzel 100gr artıya düşşem ne isterimherkesi tebrik ederimmmben bu hafta kilo veremicem sanırım anlamadım valla reglden dolayı herhalde bi bakıyom 200 gr gitmiş bi bakıyom 100+ dayım bakalım cumaya ne çıkıcam
bırak neyi istiyorsa onla oynasın sevmiştir 6 yı netsin çocuk .ceylin bi ara herşeye kımızııı diyordu yeşil mavi sarı beyaz kırmızı renklerini geçen ıl renkli oyuncakları var geçmeli lego tarzında onlarla öğrenmişti ama tutturuyordu kımızııı diye alışma dönemi sanırım sıkmadan doğruyu öğretmeye dikkat et yeter kendi haline de bırakma tabii
yok şimdilik gitmiyorum
kolay gelsin bacımkızlar daldım yine size aralarda 2 gçb yaptım gerçi ama neyseşimdi baya bi excel dosyası yapmam lazım tablolar vss yeminli benden bazı listeler bekliyo halledeyim şunları.daha ssk işleri vaaarrrr ödemelerim var banka işlerini halledicemmm .iş görüşmeleri var 3 ten sonra onlarla görüşücemm var da var anacım size iyi muhabbetler arada boş kalırsam gelirim yine hadin byyyyyyyyyyy
ben bu kırmızıyla işaretlediğim yeri analamadım ne diyon acep:26:Tabi çeken daha iyi bilir. Allah sabır versin
canımmmmmmmkuıyamam ben sana niye bu kadar üzülüyosun. yaşın genç vaktin var sağlığın iyi , bir daha dene ama inanmadan deneme inanmadan yaparsan hiç birşey olmaz kalbinle yüreğinle inanarak yapacağın zaman denemelisin strese sıkıntıya girersen olcağı varsa da olmaz zaten. Rabbim hayırlısını versin sana
canımmm bu mesele uzun mesele yaaa..benim üzüldüğüm birinci deneyip negatif alıdğım yer beni yıktı yani özeldi ama paramda sinirimde gitti orda..dondurulmuş embryoalırm var orayı eşimde bende istemiyrouz orda deavm edemiycez orayı bile nekadar arştırdık iydi proflardı bilmem ne ama yeniden başka yere başlıycam...busfer yaşadığım yerde biyer olsun diyoruz ama insan korkuyor yendien güvenmeye okonuda kararsızı oyüzden canım sıkkın ..neyse haklısınız stresle olmaz ama olmuyor napsak bizi buluyor tabiki hayırlısı ..kusura bakmayın bokunu buranın yeri değil canımsınızz
Günaydın hatta tünaydın hepinize,
Dün dilek beni kandırdııişten kaçtık (ihihihihihihi)
O kadar fitfitlersen birbirini olacağı buydu :))))
Sonracımaa Dilek kanıma girdi ve kaşarlı yumurta yaptı çayın yanına. 2 tane şirin ve dilimcik çavdar ekmeği ve peynir yedim.
Öğlende çok güzel yemiştim bezelye yemeği, yoğurt bi dilim tam tahıllı ekmek
Akşam mc flurry yedim
Yatmadan da Ayva ve elma yedim.
Çok düzensiz oldu yani
Koçcum ya özür dilerim ama haftaya bir düzene koyucam kesinlikle..
Haftaya ne kadar verirsem normal bide kızlar acemi tombikim ben
kızz bende oyle sabırsızlıkla beklıyom oglusum konussun bıseyelr desın dıye ama ıı ıhh yok herseye do dıyo o kadar top yaniya ama bana niye öyle gelmiyooooo,,yani şimdiye konuşması lazımmış gibi geliyo,,herkezin çocuklarını görünceee,,bendemi bi hata var acaba diyorum öğretemiyomuyum acaba diye,,ama çabalıyo ama dönmüyo dili daha benzer bişey söyleyince,,mesela çiş yapınca bittimi oğlum hadi yok de diyorum hok gibi bişey söylüyo bende onu yormamak ısrar etmemek için aferim diyorum,böyle böyle öğrenir diye hatamı ediyorum acaba:26:
kız bana aylık maaş ödemen gerekiyo artık,,bakıyorumda en çok seni güldürüyorum laflarımlaa,yorucu bişey bu bildiğin gibi değil,,özeline banka nomu bırakıyorum en kısa zamanda yatır 1000 tl + yemek ve servis ücretinide yatırmayı unutma,,yoksa bundan sonra seni ağlatmak için uğraşırım dram üstüne dram yaratırım haaaa
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111::111:anladım,,vay seninki kardeşimdende sonra burda oluyo haa,,aa nasıl oluyo seninki kardeşimden sonramı gitti askere,,bak kardeşimin ne zaman askere gittiğini unuttum du bi soremde gelemmayısta gitmiş pardon
gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,baktımda daha para yatmamış,,geliyo dram
ay inşallah bigün bende senin gibi ,,bak bende bizamanlar konuşmuyo daha diye üzülürken nasılda şimdi herşeyi konuşuyo benimle derim başkalarına inşallah çok sağol,,zamana bırakıyorum,,evde basınca harf rakam söyleyen müzik çalan bide rakam yerinde,,kadın soruyo 5 nerede diye 5e basınca bravo 7 nerede diyo yanlış basınca tekrar dene 7 nerede diyen bi oyuncamız var çok seviyo ama şuan sadece devamlı aynı yere basmak suretiyle kadını çileden çıkaran bi velet rolünde,,altı altı altı altı altı demekten gına geliyo kadına tabi banada hemen kapaaat onu diyorum yada adam gibi bas
afiyet olsun aman bazen oluyo böyle bende geçen akşam kendimi balığa vurdum
Sende hemen he dedin ama :)
Akşamki başarımızı anlatmayacakmısın dilekcim öhööm öhöömm kocama kocaman bir MC
herkese günaydın triendy21 oğlunun konuşmadığından yakınmışsın canım erkek çocuklarının gelişimi kızlara göre daha geriden gelir kızlar önce yürür konuşur çiş öğrenir ergenliğe erken girer gelişimleri hep öndedir tabi istisnalarda vardır mutlaka ama genel durum böyledir onun için hiç canını sıkma ve bu konuda eleştirenleri hiç kafanı takma bunlar gayet normal süreçler canım bu söylediklerim kulakdan dolma şeyler asla değil eğitim fakültesinde biz bu konuda çok kaynak araştırması falan yapmıştık
merhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum
ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum
burayı takip eder ve dediğim kişilerin menülerini takip edersen inan bana vericeksin başarılı olacağına inanıyorum
ben verebileceğinize inanıyorum karar vermek adım atmak başarmanın öteki adı bence yarı yarıya başardınız o halde demek oluyor buda
Hoşgeldinnnnnelma sirkesine dikkat et :26:
geriye dönükmü bakacağım onlara, 7bin küsür sayfa var nasıl bulacağım? ben ilk defa bakıyorum bu topiğede bilgi verirseniz sevinirim birde eşleştirmemi yapılıyor
boyun kılon yasın kac bakım kılo cızelgesı yap ıstersen once hosgeldın
bende 165 boyundayım, 70 kiloyum bugün ne yediğimi yazayım sabah 1 dilim ekmek, kk beyaz peynir, domates, salatalık ara öğün 1 havuç öğlen taze fasülye ve makarna çook az ekmek 1 dilimden az, akşam daha bişey yemedim ben nasıl nerden başlayacağımıda bilmiyorum akşam az yiyince acıkıyorum çok yesem kilo yapıyor bilmiyorum nasıl olacak en yakın zamanda 10 kilo vermem lazım nedersiniz verirmiyim?
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
kimse beni görmüyor((
hepiniz hoşgeldiniz kızlar,merhaba
bu saatlerde açlık olursa neyapıyorsunuz hanımlar? ben hiç acıkmazdım ama bugün acıktım rejime başladım ya psikolojik olarak açlık hissediyorum yoğurtmu yesem geçmi oldu dersiniz
ben de 3 gündür acıkıyorum..akşam 8 den sonra meyve bile yemiyorum..şimdi acıktım bitki çayımı içip yatıcam...
az yoğurt,süt,bitki çayı olabilir...
canım sen emziriyormusun..kızın daha küçükmüş..benim de oğlum 1 yaş 2 haftalık..
yok emzirmiyorum 10 aylıkken kendisi bıraktı
hoşgeldin cnm umarım istediğin kiloları verirsin burda başarırsın bunu emin ol:13:
hoşbulduk, bende topiğe alışmaya çalışıyorum herkes muhabbeti kurmuş ne güzel :)
günaydınlaaaaaar... ben bugün kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
çay
okula geldim öğretmenler günü dolayısıyla masa donatılmış herkes ısrar etti ama yemedim baktım sadece, gelişme var sanırımne oluyorsa akşam oluyor akşama bu hırs kalmıyor
kimse beni kaale almıyor? bu topiğe girince çok fayda göreceğimi düşünmüştüm alttaki çizelgelerinizi görünce ama şimdi yazıp kendim cevaplayınca, kendi kendimle muhabbet edince hevesim kalmadı, sonradan gelenleri içinize almıyormusunuz? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım...
yok canım bende daha başlayalı bir ay oldu. ilk zamanlar bende senin gibi hissetmiştim ama alakası yok emin ol uzun süredir burada olanlar iyice tanımış birbirini ondan çok lak lak yapıyorlar. sen ne sorun olursa sor mutlaka yanıtlanır kaptanın yayınladığı çizelgeye uyarak diete devam et. sporu da eksik etme. bura da da iki laf edip moral bulacan işte. sonrası kolay gitsin yağlar. bu arada sen neredensin yaş kaç
aaa bendemi yazmadım sana hiç,,eğer öyleyse bi ah diyim kendime dur
canımyaa inanırmısın biz alıştık bu gibi tepkileree,,çünkü başta herkez buraya böyle başlıyoo,yok öyle bişey sonradan gelenleri almasaydık aramıza şimdi burası bu şekilde kalabalık vede aile gibi olmazdı,,herşeyimizi paylaşıyoruz burda,,ben anneme anlatamadığım şeyleri kızlarla paylaştım yardım istedim,,okadar iyi vede sıcakki burdaki ortam,,70-79 kgdekiler değil 80 üstü 70 altındakiler bile geliyo burda yarışabilirmiyiz,diğer topikler ölü gibi diyip katılıyorlar vede burdan kopamıyorlar,varsa yalanım söylesin kızlaaar,,lütfen üzülmee, daha yenisin olucak böyle aksaklıklar,,sende yaz bişiler katıl aramıza,,
sende alışırsın bi bakmışsın kankilerin olmuş:13::13:
merhaba aslında kaale almamak değil bu bir alışkanlık diyelim yani zamanla olan bir durum bende ilk geldiğimde böyleydi çünkü bi devamlı muhabbet ettiğin insanla roluyor bide yeni girenler ya ben bukadar acele etmedim herlafa atladım
bibaktım herkes benle ilgileniyor bileee
canlarım yaaaa
içimize alıyoruz almasak atardık git derdik aaaabide hani biriryle konu konuyun açıyor öyle devam ediyor buarada çok yeni gelen olmuş maaşallah ebn sık giremiyroum girincede bi selam çakıyom eskilerden biriryle konuşuyorum okadar ama zamanla olur dedim yaa....
aa kızlar nedne böyle yapıyosunuz çok ayıppppeminim kimse sana bilerek cevap vermemezlik yapmaz anlattım ya yukaırda osebepten zamanla yaniiii
Bu alınganlık niye ki böyle :)
Ne dedin de yalnız bıraktık seni :)
alınmak yok cnm alınmak yok bazı muhabbetler dönerken görmüyo olabilirler cevap alırsın sorularına vss.ama herkesin birden sana cevap vermesini bekleme ok:13: atlana biliyor herkes senin gibi bişeyler paylaşıyor kendince unutma bunu olurmu .
teşekkür ederim cevap yazdığınız için... alınganlık yapmıyorum aranıza almıyorsanız bileyim diyorum bana öyle gelmiş demekki ama bikaç kere yazıp bütün yazılanları okuyunca ve genelde cevap alınamayınca insan birdaha yazmak istemiyor arada kaldım yani sadece 1 arkadaş dikkate aldı onada teşekkür ederim neyse sıkıntı yok kilo vermede kolay gelsin sizlere
canım burda sayfalar çok hızlı bazen biz kendi yazdıklarımızı bullamıyoruz yazdığın şey gözden kaçmış olabilir bende buraya birkaç aydır giriyorum ama sanki yıllardır tanıdığım insanlar gibi sohpet ediyoruz. ilk günden bu kadar kasma zamanla alışırsın
bişey değil nedemek görevimiz yazarız..
sanada kolay gelsinsanki bu bi veda gibimi oldu gitmiyon demiii
Aramıza almamak gibi birşey yok canım..
Çoğu kısçe sen gibi yeni geldi. 1 mesaj yazıp bekleme sende konulara dahil ol.
Amacımız sağlıklı bi şekilde güle oynaya kilo vermek.
Menüleri sena kaptan ve tugba yorumluyo genelde bide derya abla var o akşam uğrar.
Herkesin menüne yorum yapmasını da bekleme yasakk çünkü.
Seni yanlış yönlendirebiliriz. Ben 15 kg verdim ama hala birilerinin menülerine yorum yapmam.
Sevdiğim bi kaç kısçe var onların cısslarına şakayla karışık takılıyorum sadece.
Buraya takılırsan faydasını görürsün ama önce azimli olman gerek.
Öyle bi defada ben gidiyorum olmaz. :)
yok şimdilik gitmiyorum
Tabi çeken daha iyi bilir. Allah sabır versin
canımmm bu mesele uzun mesele yaaa..benim üzüldüğüm birinci deneyip negatif alıdğım yer beni yıktı yani özeldi ama paramda sinirimde gitti orda..dondurulmuş embryoalırm var orayı eşimde bende istemiyrouz orda deavm edemiycez orayı bile nekadar arştırdık iydi proflardı bilmem ne ama yeniden başka yere başlıycam...busfer yaşadığım yerde biyer olsun diyoruz ama insan korkuyor yendien güvenmeye okonuda kararsızı oyüzden canım sıkkın ..neyse haklısınız stresle olmaz ama olmuyor napsak bizi buluyor tabiki hayırlısı ..kusura bakmayın bu konu buranın yeri değil canımsınızz
birkez canınız yanmış ama bunu defalarca deneyip ondan sonra bebek sahibi olan insanlar var sen mutlu ve umutlu olki herşey yolunda gitsin.. bence şimdi hazır değilsin gerçekten hazır olduğunda yapmalısın stres çok öneli hiçbirşey yokken bile bile strese girince olmuyo. ayrıca bence burası sadece diyet toğiği değil aynı zamanda dertleşiyoruz yazmakla iyi ediyorsun. biz dinlemekten okumaktan sıkılmayız tatlım. nasıl kilo verenle mutlu oluyorsak sıkıntısı olanlada sıkıntısını paylaşıyoruz öyle düşünme bu konuda buranın yeri. yalnız değilsin
orticim günaydın umarım iyisindir yarınki bildimi nasıl yapacağımız hakkında beni bilgilendirirsrn çok sevinirim evde tadilat işleride çok zordur ahh bilirim bende mutfağımı yeniletmiştim kızım daha 6 aylık falandı yerler dolaplar duvarlar pimapen saten alçı anam anam 45 gün sürdü mahvolmuştum şuan usta kelimesinin u suna bile katlanamıyorum birgün gelip işin birazını yapıp 3.5 gün sonra zorla arayıp adeta yalvararak yarım bıraktıkları işi tamamlatıyorduk ayy hatırlaması bile kötü
selam arzucum bende sevde sevda değil sevde
umay0110 arkadaşın yazdıklarını soru olarak verilen cevaplarıda cevap olarak kırmızı ile yazdım ki belli olsun.
şimdi yukarıdaki yazışmalara dayanarak ben soruyorum arkadaşım sana ne konuda cevap verilmemiş ? Kim seni dikkate almamış ? Kendi
kendine hangi konuda muhabbet etmişsin ? Sonradan gelenleri içimize almadığımızı neye dayanarak söyledin ? Neden yargısız infazda
bulundun ?
Sadece menüne yorum yapılmamış ! Dikkat ettinmi erginsena ( kaptanımız ), trendy21 (kaptan yardımcısı) ve kılavuz (ablamızz )
dışında kim menülere yorum yapıyor daa seninkine yapılmamış ?
Bu son yazdıklarınla topikteki tüm arkadaşlarımı suçluluk duygusuna ittin çoğu cevap vermek zorunda hissetti kendini ! Ama aldığın
cevaplar seni memnun etmemiş ki hala trip atıyorsun.
Neyse uzatmama gerek yok herşey yukarıdaki gibidir. Ben böyle görülsün bilinsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?