70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar daldım yine size aralarda 2 gçb yaptım gerçi ama neyse şimdi baya bi excel dosyası yapmam lazım tablolar vss yeminli benden bazı listeler bekliyo halledeyim şunları.daha ssk işleri vaaarrrr ödemelerim var banka işlerini halledicemmm .iş görüşmeleri var 3 ten sonra onlarla görüşücemm var da var anacım size iyi muhabbetler arada boş kalırsam gelirim yine hadin byyyyyyyyyyy

ortime bak be helal olsun cleopatram

2 türlü de tartıl canım hangisinde az cıkarsan onu yazarsın buraya
:

eheueuhu mantıklıymışşşş

günaydın kızlarrrr çeneye bakkk yaa son sayfayı okuorum derken bi yeniliorm bi sayfa dahaaa
azda kocanıza konuşun yauuu

günaydın kaadişim :)

ayy kocişimle bizim şarkımızzzzz

bebekım muhabbet cok hızlı donuyo ondandır sanırsam
almama gıbı bi durum olsa benı almazlardı ben de yenıyım :d

herkese günaydın triendy21 oğlunun konuşmadığından yakınmışsın canım erkek çocuklarının gelişimi kızlara göre daha geriden gelir kızlar önce yürür konuşur çiş öğrenir ergenliğe erken girer gelişimleri hep öndedir tabi istisnalarda vardır mutlaka ama genel durum böyledir onun için hiç canını sıkma ve bu konuda eleştirenleri hiç kafanı takma bunlar gayet normal süreçler canım bu söylediklerim kulakdan dolma şeyler asla değil eğitim fakültesinde biz bu konuda çok kaynak araştırması falan yapmıştık

herkesi tebrik ederimmmben bu hafta kilo veremicem sanırım anlamadım valla reglden dolayı herhalde bi bakıyom 200 gr gitmiş bi bakıyom 100+ dayım bakalım cumaya ne çıkıcam
ah ah ne güzel 100gr artıya düşşem ne isterim
valla onun o hali aklıma gelince koptum genee,,,bide bi ısrarla basıyoki,ama yapma deyince dinliyo gene yapmıyo,ama ufaklık yokmu ufaklık basma yapma dedikçe bi yapma huyu var onda gıcıklığına bide pis pis sırıtıyo,üstüne yürüyüncede gel buraya kız kaçma diye,bi kaçışı var sırıta sırıtaahem korkuyo benden hemde yapma dediğimi yapıyoo niyee amaacesur ol biraz karşımda dimi ama
yok şimdilik gitmiyorum
sonramı gitcen
kolay gelsin bacım
ben bu kırmızıyla işaretlediğim yeri analamadım ne diyon acep:26:

Son düzenleme:

afiyet olsun aman bazen oluyo böyle bende geçen akşam kendimi balığa vurdum

kızz bende oyle sabırsızlıkla beklıyom oglusum konussun bıseyelr desın dıye ama ıı ıhh yok herseye do dıyo o kadar top yani 1.5 yasında benımkı ama goruyorum onun yasındakıler ozellıkle kız cocukları masallahları var bızımkı gec konuscak tamam anladım da barı 2 yasına kadar bıseyler dese dıyom.sen gene evdesın bıde 2 cocuk olsa da ılgılenıyosudnur ben günde 3 saat görüyom kuzumu amca ondada eymek telası felan fılan dırek ılgılenemıyom yanı bırde bana naz yapıyo sıureklı bunalıyom kızıyom kendıme sonra cocuk ozluyo tabı cekemıyom dıye sabırsızım sanırım bıraz ya da tahammülsüz 2 ncide naparım bılmem valla:18:

yerım ben o parmağıı

ortiiim nerelerdesin ismini de bilmiyom benımkını görmüşsündür belki arzu ben dün aksam eve gıtmedım fazla da kacırmadıgımı düşünyorum ablamda zaten dıyette benım guzel bı tabak hazırlamıs boyel herseyden az az yedım ıste bugun sabahta ıse yürüyerek geldım oglanı krese bırakıp aksamı da atlatırsam ıns yarın tartı yüzüme güler diyorum

afiyet olsun aman bazen oluyo böyle bende geçen akşam kendimi balığa vurdum

O değil bugün kaynanaya gitme günüm bende balık yerim bu akşam. Akşam çok geç yemek yiyorlar ya yemesende surat asıyolar birde peffff yiyomuş gibi yapsam yerler mi hiihihihi önüme bir kaç kılçık koyayım yemiş misali

orticim günaydın umarım iyisindir yarınki bildimi nasıl yapacağımız hakkında beni bilgilendirirsrn çok sevinirim evde tadilat işleride çok zordur ahh bilirim bende mutfağımı yeniletmiştim kızım daha 6 aylık falandı yerler dolaplar duvarlar pimapen saten alçı anam anam 45 gün sürdü mahvolmuştum şuan usta kelimesinin u suna bile katlanamıyorum birgün gelip işin birazını yapıp 3.5 gün sonra zorla arayıp adeta yalvararak yarım bıraktıkları işi tamamlatıyorduk ayy hatırlaması bile kötü

çok sağol canım,,benimde bazen düşüncelerimde oluyo bu,,çünkü bende internetten drların dediklerini araştırdım çok,,kafaya takmıyım diyorum,,ama kayınvalidem ayda bikez eşiyle bize geliyolar,,maaş günleri şehre geliyolar çünkü,,neyse her geldiğinde ilk lafı batuhan konuşamıyomu daha diyo,,ya bana zararı yokki çocuğun ne zaman isterse konuşur diyorum,herşeyi anlatıyo anlıyo yapıyoya o yeter şimdilik diyorum ,,zamanı gelince lebt konuşcak diyorum ama nerdee,,köyde 2 yaşında bilmem neyin oğlu varmışta o herşey diyomuşş,,ama ben o çocuğuda gördüm batuhan kadar akıllı bişey değil,ne dersen tersini yapıyo gıcıkmı gıcık ne diyim daha ya,,şükürki benim oğlum benim dediğimi yapıyo beni okadarda çok bezidrmiyo şımarık değil diyorum napiyim,,kızıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum ,,oooofff neyse herşey güzel olcak inşallah

İlk mesaj

ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum

CEVAP

burayı takip eder ve dediğim kişilerin menülerini takip edersen inan bana vericeksin başarılı olacağına inanıyorum

CEVAP

ben verebileceğinize inanıyorum karar vermek adım atmak başarmanın öteki adı bence yarı yarıya başardınız o halde demek oluyor buda

CEVAP

Hoşgeldinnnnn elma sirkesine dikkat et :26:

SORU

geriye dönükmü bakacağım onlara, 7bin küsür sayfa var nasıl bulacağım? ben ilk defa bakıyorum bu topiğede bilgi verirseniz sevinirim birde eşleştirmemi yapılıyor

CEVAP

boyun kılon yasın kac bakım kılo cızelgesı yap ıstersen once hosgeldın

SORU

CEVAP

SORU

kimse beni görmüyor ((

CEVAP

hepiniz hoşgeldiniz kızlar,merhaba

SORU

bu saatlerde açlık olursa neyapıyorsunuz hanımlar? ben hiç acıkmazdım ama bugün acıktım rejime başladım ya psikolojik olarak açlık hissediyorum yoğurtmu yesem geçmi oldu dersiniz

CEVAP

ben de 3 gündür acıkıyorum..akşam 8 den sonra meyve bile yemiyorum..şimdi acıktım bitki çayımı içip yatıcam...
az yoğurt,süt,bitki çayı olabilir...

CEVAP

canım sen emziriyormusun..kızın daha küçükmüş..benim de oğlum 1 yaş 2 haftalık..

SORU

yok emzirmiyorum 10 aylıkken kendisi bıraktı

CEVAP

hoşgeldin cnm umarım istediğin kiloları verirsin burda başarırsın bunu emin ol :13:

SORU

hoşbulduk, bende topiğe alışmaya çalışıyorum herkes muhabbeti kurmuş ne güzel :)

SORU

YAKINMA SORUSU !

CEVAP

CEVAP

CEVAP

sende alışırsın bi bakmışsın kankilerin olmuş:13::13:

CEVAP

CEVAP

Bu alınganlık niye ki böyle :)
Ne dedin de yalnız bıraktık seni :)

CEVAP

SORU

CEVAP

bişey değil nedemek görevimiz yazarız..
sanada kolay gelsin sanki bu bi veda gibimi oldu gitmiyon demiii

CEVAP

SANIRIM SORU !

yok şimdilik gitmiyorum

umay0110 arkadaşın yazdıklarını SORU olarak verilen cevaplarıda CEVAP olarak kırmızı ile yazdım ki belli olsun.

Şimdi yukarıdaki yazışmalara dayanarak ben soruyorum arkadaşım sana ne konuda cevap verilmemiş ? kim seni dikkate almamış ? kendi

kendine hangi konuda muhabbet etmişsin ? sonradan gelenleri içimize almadığımızı neye dayanarak söyledin ? neden yargısız infazda

bulundun ?

sadece menüne yorum yapılmamış ! dikkat ettinmi erginsena ( Kaptanımız ), trendy21 (Kaptan yardımcısı) ve KILAVUZ (Ablamızz )

dışında kim menülere yorum yapıyor daa seninkine yapılmamış ?

Bu son yazdıklarınla topikteki tüm arkadaşlarımı suçluluk duygusuna ittin çoğu cevap vermek zorunda hissetti kendini ! ama aldığın

cevaplar seni memnun etmemiş ki hala trip atıyorsun.

Neyse uzatmama gerek yok herşey yukarıdaki gibidir. Ben böyle görülsün bilinsin istedim

Son düzenleme:

sonramı gitcen

şimdilik gitmyorum sonrasını bilmiyorum kilo vermek istiyorum deneyimleri, önerileri merak ediyorum onun içinde burdayım okurum yazılanları arada bende yazarım napayım

orticim benım ogaln 6 bucuk olmadan kalktı o yuzden bana tğnaydın olsun san agünaydın valal dedıgın gıb zo rbu ısler basında olmasamda stresı yetıyo zaten bızımkı mecburud yoks agırmezdım bu ıse lojman oldugu ıcın herkese gun verıp yapıyolar ıste ama bızımkınde aksılık oldu taa aksma gelınce yarım kaldı tabıı neyse hayrılısı .yarın bıldırımı su sekılde yapıcaksın canım

başlangıc kılon:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

bunu hazırlayıp özel msjla triendy21 e (kaptan yardımcısına atıyosun) burda da bızle paylasıyon aynı msjı eger özel msj atmaya sayın yetmıyosa buraya yazdıgım msjın basına triendy21 in dikkatine yazman yeterli ilk hafta listenin altında ikinci haftada listeye giriyosun bu kadar canım

araştırmacı gazeteci naf vallaha tebrıkler :) senın burcun ne
yavrum çok merak ettım tahmınım var ama sölemıcem :d
yanlış cıkarsa yamulmak ıstemıyorum eheueheu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…