İlk mesaj
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
SORU
YAKINMA SORUSU !
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SANIRIM SORU !
umay0110 arkadaşın yazdıklarını SORU olarak verilen cevaplarıda CEVAP olarak kırmızı ile yazdım ki belli olsun.
Şimdi yukarıdaki yazışmalara dayanarak ben soruyorum arkadaşım sana ne konuda cevap verilmemiş ? kim seni dikkate almamış ? kendi
kendine hangi konuda muhabbet etmişsin ? sonradan gelenleri içimize almadığımızı neye dayanarak söyledin ? neden yargısız infazda
bulundun ?
sadece menüne yorum yapılmamış ! dikkat ettinmi erginsena ( Kaptanımız ), trendy21 (Kaptan yardımcısı) ve KILAVUZ (Ablamızz )
dışında kim menülere yorum yapıyor daa seninkine yapılmamış ?
Bu son yazdıklarınla topikteki tüm arkadaşlarımı suçluluk duygusuna ittin çoğu cevap vermek zorunda hissetti kendini ! ama aldığın
cevaplar seni memnun etmemiş ki hala trip atıyorsun.
Neyse uzatmama gerek yok herşey yukarıdaki gibidir. Ben böyle görülsün bilinsin istedim
kızz bende oyle sabırsızlıkla beklıyom oglusum konussun bıseyelr desın dıye ama ıı ıhh yok herseye do dıyo o kadar top yani1.5 yasında benımkı ama goruyorum onun yasındakıler ozellıkle kız cocukları masallahları var bızımkı gec konuscak tamam anladım da barı 2 yasına kadar bıseyler dese dıyom.sen gene evdesın bıde 2 cocuk olsa da ılgılenıyosudnur ben günde 3 saat görüyom kuzumu amca ondada eymek telası felan fılan dırek ılgılenemıyom yanı bırde bana naz yapıyo sıureklı bunalıyom kızıyom kendıme sonra cocuk ozluyo tabı cekemıyom dıye sabırsızım sanırım bıraz ya da tahammülsüz 2 ncide naparım bılmem valla:18:
yerım ben o parmağıı
ortiiim nerelerdesin ismini de bilmiyom benımkını görmüşsündür belki arzu bendün aksam eve gıtmedım fazla da kacırmadıgımı düşünyorum ablamda zaten dıyette benım guzel bı tabak hazırlamıs boyel herseyden az az yedım ıste bugun sabahta ıse yürüyerek geldım oglanı krese bırakıp aksamı da atlatırsam ıns yarın tartı yüzüme güler diyorum
araştırmacı gazeteci naf vallaha tebrıkler :) senın burcun ne
yavrum çok merak ettım tahmınım var ama sölemıcem :d
yanlış cıkarsa yamulmak ıstemıyorum eheueheu :d
çok sağol canım,,benimde bazen düşüncelerimde oluyo bu,,çünkü bende internetten drların dediklerini araştırdım çok,,kafaya takmıyım diyorum,,ama kayınvalidem ayda bikez eşiyle bize geliyolar,,maaş günleri şehre geliyolar çünkü,,neyse her geldiğinde ilk lafı batuhan konuşamıyomu daha diyo,,ya bana zararı yokki çocuğun ne zaman isterse konuşur diyorum,herşeyi anlatıyo anlıyo yapıyoya o yeter şimdilik diyorum ,,zamanı gelince lebt konuşcak diyorum ama nerdee,,köyde 2 yaşında bilmem neyin oğlu varmışta o herşey diyomuşş,,ama ben o çocuğuda gördüm batuhan kadar akıllı bişey değil,ne dersen tersini yapıyo gıcıkmı gıcık ne diyim daha ya,,şükürki benim oğlum benim dediğimi yapıyo beni okadarda çok bezidrmiyo şımarık değil diyorum napiyim,,kızıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum ,,oooofff neyse herşey güzel olcak inşallah
Günaydın hatta tünaydın hepinize,
Dün dilek beni kandırdııişten kaçtık (ihihihihihihi)
O kadar fitfitlersen birbirini olacağı buydu :))))
Sonracımaa Dilek kanıma girdi ve kaşarlı yumurta yaptı çayın yanına. 2 tane şirin ve dilimcik çavdar ekmeği ve peynir yedim.
Öğlende çok güzel yemiştim bezelye yemeği, yoğurt bi dilim tam tahıllı ekmek
Akşam mc flurry yedim
Yatmadan da Ayva ve elma yedim.
Çok düzensiz oldu yani
Koçcum ya özür dilerim ama haftaya bir düzene koyucam kesinlikle..
Haftaya ne kadar verirsem normal bide kızlar acemi tombikim ben
ben bu hafta o 1600ü rüyamda belki görürüm,,şayet bugün 61.4ü gördüm,,dünse 61.9u napayım ben şimdi kendimii he napayım
kızlar daldım yine size aralarda 2 gçb yaptım gerçi ama neyseşimdi baya bi excel dosyası yapmam lazım tablolar vss yeminli benden bazı listeler bekliyo halledeyim şunları.daha ssk işleri vaaarrrr ödemelerim var banka işlerini halledicemmm .iş görüşmeleri var 3 ten sonra onlarla görüşücemm var da var anacım size iyi muhabbetler arada boş kalırsam gelirim yine hadin byyyyyyyyyyy
eheueuhu mantıklıymışşşş
günaydın kaadişim :)
ayy kocişimle bizim şarkımızzzzz
bebekım muhabbet cok hızlı donuyo ondandır sanırsam
almama gıbı bi durum olsa benı almazlardı ben de yenıyım :d
araştırmacı gazeteci naf vallaha tebrıkler :) senın burcun ne
yavrum çok merak ettım tahmınım var ama sölemıcem :d
yanlış cıkarsa yamulmak ıstemıyorum eheueheu :d
yavrum naptın sen ya hiç üşenmemiş Allah cevizini versin ama güzel olmuş
NaF kız seniii yiriimmm bennnnnnn
kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. hatta aman çok yemişin desinler. bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.O değil bugün kaynanaya gitme günüm bende balık yerim bu akşam. Akşam çok geç yemek yiyorlar ya yemesende surat asıyolar birde peffff yiyomuş gibi yapsamyerler mi hiihihihi önüme bir kaç kılçık koyayım yemiş misali
ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuzİlk mesaj
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
SORU
YAKINMA SORUSU !
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SANIRIM SORU !
umay0110 arkadaşın yazdıklarını SORU olarak verilen cevaplarıda CEVAP olarak kırmızı ile yazdım ki belli olsun.
Şimdi yukarıdaki yazışmalara dayanarak ben soruyorum arkadaşım sana ne konuda cevap verilmemiş ? kim seni dikkate almamış ? kendi
kendine hangi konuda muhabbet etmişsin ? sonradan gelenleri içimize almadığımızı neye dayanarak söyledin ? neden yargısız infazda
bulundun ?
sadece menüne yorum yapılmamış ! dikkat ettinmi erginsena ( Kaptanımız ), trendy21 (Kaptan yardımcısı) ve KILAVUZ (Ablamızz )
Bu son yazdıklarınla topikteki tüm arkadaşlarımı suçluluk duygusuna ittin çoğu cevap vermek zorunda hissetti kendini ! ama aldığın
Neyse uzatmama gerek yok herşey yukarıdaki gibidir. Ben böyle görülsün bilinsin istedim
Ooo birrrr ikizleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu sadece açıklayıcı olur herhalde
Senin tahminin neydi ki?
aslında doğru biliyomusun,,gözde anne demeyi çok erken öğrendi,,şuan 1.5 yaşında ve anneyi su gibi söylüyooooobaşkada bildiği yok şimdilik ama batuhan anne demeyi gözdenin yaşından sonra demeye başlamıştı,,ama kız oğlandan 1 ay geç yürüdü pek emeklemedi kızım ,,ama batuhan erken emekledi ve 10 aylıkken yürüdü,,kız 11aylıkken yani var bunlarda ileri gerlik,,kız erkek farkediyo yanii,boşver üzülmeyek nolcak sanki hiçmi konuşmıycaklar
bide bişey diyimmi ablamın kızı var aşağıda oturyo kendisi bilirsinneyse kızı şuan 4 yaşında ve 3 yaşında konuşmaya başladı ve ablam çalışıyodu hiç öğretme gibi bi girişimi olamadı,,ama maşallah şuan normal sen ben gibi konuşuyo,3 yaşında konuşmaya kendi kendine başladı,,mesela ona matematikten bişey sorardık rakam yani bu kaç derdik bu kaç derdi tekrarlardı yani cvb vermezdi,,ama büyük ablamda gelmişti tatile almanyadan beraberdik ve onun oğlu vardı ve ilgili bi anneydi,,doğum iznindeydi oğluda 3 yaşındaydı ozaman,,ona sorardık bu kaç diye hemen kaçsa cvb verirdi sayı saymayı öğretmiş hemde kaçlara kadar,,harfleride başlamış herşeyi biliyodu,adını yazmayı biliyodu düşün yanii,,ilgiyle çok alakası var buişin ama konuşmayla yok bence her çocuk ordan burdan kaptıklarıyla öğreniyo,,çünkü annemin bi komsusu var karşısında oğlu olduydu,ama hiç ilgili bi anne değil devamlı sövüyodu oğluna dövüyodu falan hiç sanmıyorum oturupta öğrettiğini ve şuan çocuk çok güzel konuşuyoo,herkez hayret ediyo o annenin çocuğu nasıl öğrendi konuşmayı diye öyle işte,,aaay çok uzatmışım yaa
bulundun ?
canım geçen şeker çikolata konusunda sen beni rahatlatmıştın takma drmiştin şimdide ben sana aynısını söyleyeyim takma duymazdan gel kayınvaliden o şekilde konuşmaya başladığı an onu duyma ya yanından kalk git yada dinliyomuş gibi yap ve anlamsız anlamsız gülümse çünkü herkesin konuşmalarına anlam yükleye yükleye canımızı sıkıyoruz kafamızda büyütüyoruz en iyi çözüm böyle konularda duymazdan gelcen başka çaresi yok anne olarak sen doğrusunu bildikten sonra onların konuşmalarını dikkate bile alma vede bu konu açıldığında hemen oda değiştir yada onu dinleme tek çözüm bu kendini yıpratmaman adına
Akşam kim kimi yoldan çıkarttı çabıkk söyleyinn
Tubii bende öyleyim bu haftaanlamadım dicem ama yediklerimi düşününce az bile diyom ahahaa
Kolay gelsin tatlımm
Ayy ne güzelll
İkizlerr canımaraştırma özelliğim var ama burcumdan mı yoksa yapımdan mı bilemicem
Yii beniibende öpim dur
NaFsüpersin kız o kadar alıntıyı cvbı nası bu kadar kısa sürede yaptın kesın bı yontemı vardır ben bazen kenıd yazdıgımı gecmıs edönük arıyorum bulamıyorum yaa 10 saatte maşallah valla
kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. hatta aman çok yemişin desinler. bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.
ama dün akşam ki balık hamsi idi kılçık mılçık herşeyi ile yedim. aslında fırın yapacaktım da bizimki gelene kadar çok geç oldu kızardılar hızlısından. fırın olsa üzülmezdim
ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuz
meslek ne merak ettim...
Şirinimmgüzelimm ukalaa ve kendini beğenmişim
öhömmm
Beni sevmeyen varsa söylesin yada ebediyenn sussunnn
Ayy açım ama espiri yapabiliyorum odaya oksijen girdi herhalde biyerden
Akşam kim kimi yoldan çıkarttı çabıkk söyleyinn
Yii beniibende öpim dur
aslında doğru biliyomusun,,gözde anne demeyi çok erken öğrendi,,şuan 1.5 yaşında ve anneyi su gibi söylüyooooobaşkada bildiği yok şimdilik ama batuhan anne demeyi gözdenin yaşından sonra demeye başlamıştı,,ama kız oğlandan 1 ay geç yürüdü pek emeklemedi kızım ,,ama batuhan erken emekledi ve 10 aylıkken yürüdü,,kız 11aylıkken yani var bunlarda ileri gerlik,,kız erkek farkediyo yanii,boşver üzülmeyek nolcak sanki hiçmi konuşmıycaklar
bide bişey diyimmi ablamın kızı var aşağıda oturyo kendisi bilirsinneyse kızı şuan 4 yaşında ve 3 yaşında konuşmaya başladı ve ablam çalışıyodu hiç öğretme gibi bi girişimi olamadı,,ama maşallah şuan normal sen ben gibi konuşuyo,3 yaşında konuşmaya kendi kendine başladı,,mesela ona matematikten bişey sorardık rakam yani bu kaç derdik bu kaç derdi tekrarlardı yani cvb vermezdi,,ama büyük ablamda gelmişti tatile almanyadan beraberdik ve onun oğlu vardı ve ilgili bi anneydi,,doğum iznindeydi oğluda 3 yaşındaydı ozaman,,ona sorardık bu kaç diye hemen kaçsa cvb verirdi sayı saymayı öğretmiş hemde kaçlara kadar,,harfleride başlamış herşeyi biliyodu,adını yazmayı biliyodu düşün yanii,,ilgiyle çok alakası var buişin ama konuşmayla yok bence her çocuk ordan burdan kaptıklarıyla öğreniyo,,çünkü annemin bi komsusu var karşısında oğlu olduydu,ama hiç ilgili bi anne değil devamlı sövüyodu oğluna dövüyodu falan hiç sanmıyorum oturupta öğrettiğini ve şuan çocuk çok güzel konuşuyoo,herkez hayret ediyo o annenin çocuğu nasıl öğrendi konuşmayı diye öyle işte,,aaay çok uzatmışım yaa
kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. hatta aman çok yemişin desinler. bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.
ama dün akşam ki balık hamsi idi kılçık mılçık herşeyi ile yedim. aslında fırın yapacaktım da bizimki gelene kadar çok geç oldu kızardılar hızlısından. fırın olsa üzülmezdim
ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuz
meslek ne merak ettim...
Şirinimmgüzelimm ukalaa ve kendini beğenmişim
öhömmm
Beni sevmeyen varsa söylesin yada ebediyenn sussunnn
Ayy açım ama espiri yapabiliyorum odaya oksijen girdi herhalde biyerden
merhaba kızlar öncelikle tebrik ederim seni TRİENDY 21 çok güzel kilo vermişsin bende senin gibi genç anne oldum 23 yaşındayken 3 çocuk annesiydim oğlum 3 yaşındayken ikizlerim oldu buse ile sude neyse onları büyütürken fazla kilo problemim yoktu fakat son zamanlarda kullandığım antidepresan sayesinde tam 10 kilo aldım bende 1 haftadır kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama bende hiç göbek yok fakat basen çok nasıl eriyecek bilmem bu arada yaş 31 boy 168 kilo 70 banada akıl veerin biraz
merhaba kızlar öncelikle tebrik ederim seni TRİENDY 21 çok güzel kilo vermişsin bende senin gibi genç anne oldum 23 yaşındayken 3 çocuk annesiydim oğlum 3 yaşındayken ikizlerim oldu buse ile sude neyse onları büyütürken fazla kilo problemim yoktu fakat son zamanlarda kullandığım antidepresan sayesinde tam 10 kilo aldım bende 1 haftadır kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama bende hiç göbek yok fakat basen çok nasıl eriyecek bilmem bu arada yaş 31 boy 168 kilo 70 banada akıl veerin biraz
helal kız kime çekmiş,,tabiiki banaaa yaşasın araştırmacı gazetecilik
sağol canım öyle yapıcam,,ama gelmesinler bidaha daha mutlu olurum aslındaa hiç sevmiyorum onları hemde hiiiçç
e yaniii,bu hafta okadarda boşlamadım ama,dikkatliydim ama malesef akşamları 7de yememin nedeni bunlar,,gelcek hafta eşim akşamcı yani akşam kendim erkenden yiyebilirim
Tipik ikizler hemdeee
Seviorumm senii eyttt
İkizlerle arkadaş olarak çok iyi anlaşılıyoda sevgili ve eş olarak Allah sabır versin diyorum.
Arzu dedi canım sıkılıyo erken çıkar mısın dedim sanmıyorum ama bana da afakanlar bastı.
Sonra bu saf bana ayak yapıyomuş ben izin aldım.
Bu da dayanamadı aldı iznini.
Evde buluştukk sonraa Kutay Onat'ı da aldık doğruuu avm yee
bende cumartesi kaynanamlarda balık yicem mecbur davetliyiz balığıda çok severim kızartma ama napcam bilmiyom yaaafffff
kesin oksijen aldın biyerden
akşam kim kimi yoldan çıkarttı çabıkk söyleyinn
Tubii bende öyleyim bu haftaAnlamadım dicem ama yediklerimi düşününce az bile diyom ahahaa
Kolay gelsin tatlımm
Ayy ne güzelll
Ikizlerr canımAraştırma özelliğim var ama burcumdan mı yoksa yapımdan mı bilemicem
Yii beniiBende öpim dur
ooo birrrr ikizleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu sadece açıklayıcı olur herhalde
Senin tahminin neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?