70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrum naptın sen ya hiç üşenmemiş Allah cevizini versin ama güzel olmuş

aslında doğru biliyomusun,,gözde anne demeyi çok erken öğrendi,,şuan 1.5 yaşında ve anneyi su gibi söylüyooooobaşkada bildiği yok şimdilik ama batuhan anne demeyi gözdenin yaşından sonra demeye başlamıştı,,ama kız oğlandan 1 ay geç yürüdü pek emeklemedi kızım ,,ama batuhan erken emekledi ve 10 aylıkken yürüdü,,kız 11aylıkken yani var bunlarda ileri gerlik,,kız erkek farkediyo yanii,boşver üzülmeyek nolcak sanki hiçmi konuşmıycaklar

bide bişey diyimmi ablamın kızı var aşağıda oturyo kendisi bilirsinneyse kızı şuan 4 yaşında ve 3 yaşında konuşmaya başladı ve ablam çalışıyodu hiç öğretme gibi bi girişimi olamadı,,ama maşallah şuan normal sen ben gibi konuşuyo,3 yaşında konuşmaya kendi kendine başladı,,mesela ona matematikten bişey sorardık rakam yani bu kaç derdik bu kaç derdi tekrarlardı yani cvb vermezdi,,ama büyük ablamda gelmişti tatile almanyadan beraberdik ve onun oğlu vardı ve ilgili bi anneydi,,doğum iznindeydi oğluda 3 yaşındaydı ozaman,,ona sorardık bu kaç diye hemen kaçsa cvb verirdi sayı saymayı öğretmiş hemde kaçlara kadar,,harfleride başlamış herşeyi biliyodu,adını yazmayı biliyodu düşün yanii,,ilgiyle çok alakası var buişin ama konuşmayla yok bence her çocuk ordan burdan kaptıklarıyla öğreniyo,,çünkü annemin bi komsusu var karşısında oğlu olduydu,ama hiç ilgili bi anne değil devamlı sövüyodu oğluna dövüyodu falan hiç sanmıyorum oturupta öğrettiğini ve şuan çocuk çok güzel konuşuyoo,herkez hayret ediyo o annenin çocuğu nasıl öğrendi konuşmayı diye öyle işte,,aaay çok uzatmışım yaa

canım geçen şeker çikolata konusunda sen beni rahatlatmıştın takma drmiştin şimdide ben sana aynısını söyleyeyim takma duymazdan gel kayınvaliden o şekilde konuşmaya başladığı an onu duyma ya yanından kalk git yada dinliyomuş gibi yap ve anlamsız anlamsız gülümse çünkü herkesin konuşmalarına anlam yükleye yükleye canımızı sıkıyoruz kafamızda büyütüyoruz en iyi çözüm böyle konularda duymazdan gelcen başka çaresi yok anne olarak sen doğrusunu bildikten sonra onların konuşmalarını dikkate bile alma vede bu konu açıldığında hemen oda değiştir yada onu dinleme tek çözüm bu kendini yıpratmaman adına

Akşam kim kimi yoldan çıkarttı çabıkk söyleyinn

ben bu hafta o 1600ü rüyamda belki görürüm,,şayet bugün 61.4ü gördüm,,dünse 61.9u napayım ben şimdi kendimii he napayım

Tubii bende öyleyim bu hafta anlamadım dicem ama yediklerimi düşününce az bile diyom ahahaa

Kolay gelsin tatlımm

Ayy ne güzelll

araştırmacı gazeteci naf vallaha tebrıkler :) senın burcun ne
yavrum çok merak ettım tahmınım var ama sölemıcem :d
yanlış cıkarsa yamulmak ıstemıyorum eheueheu :d

İkizlerr canım araştırma özelliğim var ama burcumdan mı yoksa yapımdan mı bilemicem

yavrum naptın sen ya hiç üşenmemiş Allah cevizini versin ama güzel olmuş

NaF kız seniii yiriimmm bennnnnnn

Yii benii bende öpim dur

NaF süpersin kız o kadar alıntıyı cvbı nası bu kadar kısa sürede yaptın kesın bı yontemı vardır ben bazen kenıd yazdıgımı gecmıs edönük arıyorum bulamıyorum yaa 10 saatte maşallah valla

kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. hatta aman çok yemişin desinler. bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.
ama dün akşam ki balık hamsi idi kılçık mılçık herşeyi ile yedim. aslında fırın yapacaktım da bizimki gelene kadar çok geç oldu kızardılar hızlısından. fırın olsa üzülmezdim
ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuz
meslek ne merak ettim...

Ooo birrrr ikizleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu sadece açıklayıcı olur herhalde
Senin tahminin neydi ki?

Şirinimm güzelimm ukalaa ve kendini beğenmişim

öhömmm

Beni sevmeyen varsa söylesin yada ebediyenn sussunnn

Ayy açım ama espiri yapabiliyorum odaya oksijen girdi herhalde biyerden

ergeç konuşacaklar ama o konuşmaya başladıkları zaman varya işte o zaman onları ısırmak morartmak istiyom Allam en tatlı zamanlarından birisi o zamanları yarım yamalak ayyy çocuk sevesim geldi Tubik yakında olsanda seninkileri mıncırsam ne güzel olurdu

merhaba kızlar öncelikle tebrik ederim seni TRİENDY 21 çok güzel kilo vermişsin bende senin gibi genç anne oldum 23 yaşındayken 3 çocuk annesiydim oğlum 3 yaşındayken ikizlerim oldu buse ile sude neyse onları büyütürken fazla kilo problemim yoktu fakat son zamanlarda kullandığım antidepresan sayesinde tam 10 kilo aldım bende 1 haftadır kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama bende hiç göbek yok fakat basen çok nasıl eriyecek bilmem bu arada yaş 31 boy 168 kilo 70 banada akıl veerin biraz

helal kız kime çekmiş,,tabiiki banaaayaşasın araştırmacı gazetecilik
sağol canım öyle yapıcam,,ama gelmesinler bidaha daha mutlu olurum aslındaahiç sevmiyorum onları hemde hiiiçç

e yaniii,bu hafta okadarda boşlamadım ama,dikkatliydim ama malesef akşamları 7de yememin nedeni bunlar,,gelcek hafta eşim akşamcı yani akşam kendim erkenden yiyebilirim

Arkadaşın mesaj sürelerine geri dönüp baktım verilen cevaplar için maalesef tek tek aradım sayfaları sağol bebekim

Senle de ilgilenmiyomuyuzzzzz amanınnn döverim he oy dur gel öpim hahah

Muhasebe sorumlusuyum canım

öhömmm

Tipik ikizler hemdeee
Seviorumm senii eyttt
İkizlerle arkadaş olarak çok iyi anlaşılıyoda sevgili ve eş olarak Allah sabır versin diyorum.

Akşam kim kimi yoldan çıkarttı çabıkk söyleyinn
Yii benii bende öpim dur

Arzu dedi canım sıkılıyo erken çıkar mısın dedim sanmıyorum ama bana da afakanlar bastı.
Sonra bu saf bana ayak yapıyomuş ben izin aldım.
Bu da dayanamadı aldı iznini.
Evde buluştukk sonraa Kutay Onat'ı da aldık doğruuu avm yee

evet canım mecburen bekliycek belkıde konusmaya baslayınca da yeter artık suss felan dıycezsaglıklı olsunlarda gerısı bos ben sadece heyecan yapıyorum derya arkadasımın dedıgı gıbı konussada bıdık bıdık sıkıstırsam dıye ondan yaneee

sevdecim bildirim konusunu anlatabıldım ınsallah gördün dimi msjımı

bende cumartesi kaynanamlarda balık yicem mecbur davetliyiz balığıda çok severim kızartma ama napcam bilmiyom yaaafffff

öhömmm

kesin oksijen aldın biyerden

hosgeldın canım ve maşallah genc yasta 3 cocuk büyütmüşsündür bile kılonda boyuna göre cok abartı deıl zaten ılaclar nedenıyel almıssın bıraz dıkkatle cabucak gıder merak etmeburaya sık gel bize takıl yeter

Hoşgeldinn arkadaşım gel gel ilgilenelim senlen Triendyy kızz bak arkadaş sana yazmış görmedin mi hıııııııııı

Ahahha kendine de pay çıkartmışsın bakıyom

Benimki yine yok

Bendeee seniiiiiiiiii seviyom
Benim eşime de Allahtan sabır diliyorum çok zor benimle hayat çokk

Arzuya bak sennn ortalığı karıştırmış Allahtan çarşamba günü olmuş olanlar

bende cumartesi kaynanamlarda balık yicem mecbur davetliyiz balığıda çok severim kızartma ama napcam bilmiyom yaaafffff

kesin oksijen aldın biyerden

Evet baktım pencereyi açmışlar

hoşgeldin canıımm aramızaa,tabiki akıl verelimde du ben sana şunları okutmakla başlayım ilk öncee sonra buraya takıldıkça zaten vericeksin mecburen kilolarıı,hiç düşünme,,basen inceltmek için leslieyle yürüyüş yapabilirsin,,gerçi kadının kendine hayrı yok ama neyse ben başladım hadi hayırlısıı

kızlaaar ablamıza cvb yazın hemen bakem,,yoksa birazdan bunuda kaybedebiliriz

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

heuu anadım canım :) burc etkıleyebılıo ya :)

ooo birrrr ikizleerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu sadece açıklayıcı olur herhalde
Senin tahminin neydi ki?

vallaha ben başak demıstım bu kadar titizlenerek hazırladıı ve iddasını savundugu için :)

ikizler genelde tamam kardeşim der senle ugrasmaz ama ikizleir de anlamak mumkun değil

çift karakterliler anamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…