tipik ikizler hemdeee
Seviorumm senii eyttt
Ikizlerle arkadaş olarak çok iyi anlaşılıyoda sevgili ve eş olarak allah sabır versin diyorum.
merhaba kızlar öncelikle tebrik ederim seni TRİENDY 21 çok güzel kilo vermişsin bende senin gibi genç anne oldum 23 yaşındayken 3 çocuk annesiydim oğlum 3 yaşındayken ikizlerim oldu buse ile sude neyse onları büyütürken fazla kilo problemim yoktu fakat son zamanlarda kullandığım antidepresan sayesinde tam 10 kilo aldım bende 1 haftadır kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama bende hiç göbek yok fakat basen çok nasıl eriyecek bilmem bu arada yaş 31 boy 168 kilo 70 banada akıl veerin biraz
Hoşgeldinn arkadaşımgel gel ilgilenelim senlen Triendyy kızz bak arkadaş sana yazmış görmedin mi hıııııııııı
Ahahha kendine de pay çıkartmışsın bakıyom
Benimki yine yok
Bendeee seniiiiiiiiii seviyom
Benim eşime de Allahtan sabır diliyorumçok zor benimle hayat çokk
Arzuya bak sennnortalığı karıştırmış Allahtan çarşamba günü olmuş olanlar
Evet baktım pencereyi açmışlar
kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
albanian beauty almeda abazi dancing to hadise düm tek tek - youtube
heuu anadım canım :) burc etkıleyebılıo ya :)
vallaha ben başak demıstım bu kadar titizlenerek hazırladıı ve iddasını savundugu için :)
ikizler genelde tamam kardeşim der senle ugrasmaz ama ikizleir de anlamak mumkun değil
çift karakterliler anamm :)
ayy bence de :)
en iyisi yay ben yani eheueheu
arzucum gördüm gördümde ya bişey dicem hani böyle yazıyoruz ama ben satırı alta indiremiyorum yarım saattir onu deniyorum yani başlangıç kilo yazdımya örneğin hedef kiloyu alt satıra indiremiyorum amanın bu ne cahillik utandım valla kendimden haaaa nolcak şimdi
ayy cidden de ne gıcık yaa üstüne raid sıkılmış hamam böcüü gibi tepiniyo
Benim moralim bozulmadı valla insanda önce beyin olcak zayıf
ama bildiğin görüntü kirliliği yayıo kız ya oynamayı bilmıyosan oynama abıcım
valla göz estetiğimi bozduu :)
kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube
naff senin uğraştığın kadar kimse uğraşmazdı canım şuan,,farkındayımda ellerine sağlık bidenem dadlım güzel gözlüm
hoşgeldinnn .. Allah beğışlasın bebişlerini. zamanla topiğimize alışıp kanaşırsın burda kilo vermek daha kolay.
Kız Allahtan seninkide arada bi dışarı gidiyo da senden sıkılmıyo öyleliklecadoloz seni
ayy cidden de ne gıcık yaa üstüne raid sıkılmış hamam böcüü gibi tepiniyo
Benim moralim bozulmadı valla insanda önce beyin olcak zayıf
ama bildiğin görüntü kirliliği yayıo kız ya oynamayı bilmıyosan oynama abıcım
valla göz estetiğimi bozduu :)
niye bence çok güzel oynuyoo,,da benim moralimin bozulmasına sebeb olan zayıflığına güvenerek nasılda özgüvenli oynaması,,ama bende bi okadar incecik olıyım bak eşcazıma nasıl seksi seksi danslar yapıyorum mini eteklerimlee
ay bende teraziyim. bizim çözümümüz yok canım. ben diyom zaten hep bana iki seçenek vermeteceksin al bunu de kurtul yoksa asla karar veremem. dengesizim bir çok iyi ardından kötüyüm. bir depresif bi hayat dolu. ben bile sıkıldım kendimdenyaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw
hoşgeldiiiin. birinci akıl diyete başla bozsan da pes etme ertesi gün kaldığın terden devam.merhaba kızlar öncelikle tebrik ederim seni TRİENDY 21 çok güzel kilo vermişsin bende senin gibi genç anne oldum 23 yaşındayken 3 çocuk annesiydim oğlum 3 yaşındayken ikizlerim oldu buse ile sude neyse onları büyütürken fazla kilo problemim yoktu fakat son zamanlarda kullandığım antidepresan sayesinde tam 10 kilo aldım bende 1 haftadır kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama bende hiç göbek yok fakat basen çok nasıl eriyecek bilmem bu arada yaş 31 boy 168 kilo 70 banada akıl veerin biraz
oh iyi geldi öpücükArkadaşın mesaj sürelerine geri dönüp baktım verilen cevaplar için maalesef tek tek aradım sayfalarısağol bebekim
Senle de ilgilenmiyomuyuzzzzzamanınnn döverim he oy dur gel öpim hahah
Muhasebe sorumlusuyum canım
Haksızlığa gelemiyorum napimm
Enter yapınca geçmiyomu canım :26: arzuya sormuşsun ben atladım ama
ay bende teraziyim. bizim çözümümüz yok canım. ben diyom zaten hep bana iki seçenek vermeteceksin al bunu de kurtul yoksa asla karar veremem. dengesizim bir çok iyi ardından kötüyüm. bir depresif bi hayat dolu. ben bile sıkıldım kendimden
hoşgeldiiiin. birinci akıl diyete başla bozsan da pes etme ertesi gün kaldığın terden devam.
ikinci akıl takıl buraya sohbet paylaşım hemde kilo vermeye çalıştığını unutmuyo insan.
üçüncü akıl basen se sorunun kesinlikle spor yap alt bedeni çalıştıran hareketler öğren yada spor aleti al basen başka incelmez.
oh iyi geldi öpücükhım muhasebeci olunca hesap kitap alışıksın tabii
niye bence çok güzel oynuyoo,,da benim moralimin bozulmasına sebeb olan zayıflığına güvenerek nasılda özgüvenli oynaması,,ama bende bi okadar incecik olıyım bak eşcazıma nasıl seksi seksi danslar yapıyorum mini eteklerimlee
hahahah süperr
Ya bırak bu işleri tubiiiiiisen zaten zayıfsın yavrum yalnız o etekle dans etmeye başlarsın daaaaa müziğin sonu gelirmi
bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?