70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum gördüm gördümde ya bişey dicem hani böyle yazıyoruz ama ben satırı alta indiremiyorum yarım saattir onu deniyorum yani başlangıç kilo yazdımya örneğin hedef kiloyu alt satıra indiremiyorum amanın bu ne cahillik utandım valla kendimden haaaa nolcak şimdi

naff senin uğraştığın kadar kimse uğraşmazdı canım şuan,,farkındayımda ellerine sağlık bidenem dadlım güzel gözlüm

hoşgeldinnn .. Allah beğışlasın bebişlerini. zamanla topiğimize alışıp kanaşırsın burda kilo vermek daha kolay.

Kız Allahtan seninkide arada bi dışarı gidiyo da senden sıkılmıyo öylelikle cadoloz seni

kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı

albanian beauty almeda abazi dancing to hadise düm tek tek - youtube

ayy cidden de ne gıcık yaa üstüne raid sıkılmış hamam böcüü gibi tepiniyo

Benim moralim bozulmadı valla insanda önce beyin olcak zayıf

ama bildiğin görüntü kirliliği yayıo kız ya oynamayı bilmıyosan oynama abıcım

valla göz estetiğimi bozduu :)

yaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw

Haksızlığa gelemiyorum napimm

ayy bence de :)

en iyisi yay ben yani eheueheu

Enter yapınca geçmiyomu canım :26: arzuya sormuşsun ben atladım ama

niye bence çok güzel oynuyoo,,da benim moralimin bozulmasına sebeb olan zayıflığına güvenerek nasılda özgüvenli oynaması,,ama bende bi okadar incecik olıyım bak eşcazıma nasıl seksi seksi danslar yapıyorum mini eteklerimlee

kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı

Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube

O neydi öyle ya ahahah

naff senin uğraştığın kadar kimse uğraşmazdı canım şuan,,farkındayımda ellerine sağlık bidenem dadlım güzel gözlüm

Rica ederim canım ne demek Kimse suçluluk duygusuna kapılmasın bence elimizden geleni yapmışız bunu göstermek istedim ben sadece

Ahahhaha orası öyle canım aşkımız ateşleniyo o yokken ikinci gün yine eskiye dönüyo o ayrı

hahahah süperr

Ya bırak bu işleri tubiiiiii sen zaten zayıfsın yavrum yalnız o etekle dans etmeye başlarsın daaaaa müziğin sonu gelirmi

bilemem

yaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw
ay bende teraziyim. bizim çözümümüz yok canım. ben diyom zaten hep bana iki seçenek vermeteceksin al bunu de kurtul yoksa asla karar veremem. dengesizim bir çok iyi ardından kötüyüm. bir depresif bi hayat dolu. ben bile sıkıldım kendimden

hoşgeldiiiin. birinci akıl diyete başla bozsan da pes etme ertesi gün kaldığın terden devam.
ikinci akıl takıl buraya sohbet paylaşım hemde kilo vermeye çalıştığını unutmuyo insan.
üçüncü akıl basen se sorunun kesinlikle spor yap alt bedeni çalıştıran hareketler öğren yada spor aleti al basen başka incelmez.
oh iyi geldi öpücük hım muhasebeci olunca hesap kitap alışıksın tabii

Haksızlığa gelemiyorum napimm

Enter yapınca geçmiyomu canım :26: arzuya sormuşsun ben atladım ama

teşekkür ederim
aha geçti valla
amanın bu ne güzelmiş ya
bende artıkın hep
bööyle yazmazmıyım
canım ç
o
k
sağol internete gir çık oyun
moyun tamamda bu tür ayrıntıları tam bilemiyorum babam duyaydı bu dedikleri
yazık kızım birde ben sana üniversitede bitirttim tüh
yazık sana derdi valla naf bu aradaben sevde memnuniyet duydum

kızlar aranızda oryantal yapmayı seven varmıı,,ben hergün ayna karşısında mutfakta bulaşık yıkama arasında telde müzik açıp oynuyorum,shakira dinliyorum şu sıralar devamlıvücudumu ona çok benzetiyorum oyüzden hareketler cup diyo oturuyo

ya ben evlendiğim ilk aylarda bi video çekmişim cepten karşıma koymuşum açmışım müziği son ses,güvercin uçuverdiiiiiiiiiiii varya hani misket oyun havası işte onda bi döktürmüşüm allaaaaaahhhh:87::87::87::87::87:

bide hafif kısa bişey giymişim üstüme göbeğim her zıpladığımda ortaya çıkıyomuş,,ah ah dedim genç kızlık göbeği gibisi varmıymışyaa,,hiç çatlaksız bebek gibi dümdüzzzsonrasını sormayın işteee

Son düzenleme:

aynen canım kararsızlık beni öldürüyor bende sadece benmi böyleyimki diyordum

kötü oynuyo vallaha ben bin basarım onaa

Kiloluyken de yapılır kı seksüü dans yap bak ben yapiom

Ya bırak bu işleri tubiiiiii sen zaten zayıfsın yavrum yalnız o etekle dans etmeye başlarsın daaaaa müziğin sonu gelirmi

bilemem

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

alın buna bakında moraliniz yerine gelsin kendisi avatarımdır bundan sonra,,bi müddet tutarım tabiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…