70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor

Sadece çift karakter mi
Ben başak burcuyummm :119:

kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube

Fizik süper kızda

yaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw

Terazi pek tanıdıgım yok canım. Bazı burçlar ilgi alanım.
Ama ikizler için sor söylim hepsi mi aynı olur o derece

wuuuuuuu

Ben yemeğe gidiyorum acıktım öptüm sizi

Afiyet olsun şekerim.

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

Wowowowoww

Eki Görüntüle 294535

alın buna bakında moraliniz yerine gelsin kendisi avatarımdır bundan sonra,,bi müddet tutarım tabiiiii

Süpermiş Katılıyorummm

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

selam kizlar allaha sukur benim kiz normalbi gece gecirdi hakkaten balim ac kaliyomus biraz sonra uyutucam yine simdilik oynuyo kendi kendine bugun yemek yapmiyorum kaynana hamur isi yapiyo oglu istedi tabi ben kendinize goreyapin hayatta yemem dedim yarinda tartilma gunuyken hic yemem bugunki menum
sabah 1bardak ilik su 3dilim kepekli tost ekmegi 3zetin kk kadar peynir 1yumurta 2bardak cay
1bardak yesil cay
oglen elma ve portakal
aksam kfileks
yatarken bir bardak sut dungece icine tarcin kattim biraz oyle ictim cok iyi geldi ya kirdi cikolata istegimi esim ölceksin diyo dun gece yatmadan 3mil leslie yaptim bugunde insaallah yapicam bir ay hergun yapicam ondan sonra haftada 4de dusurucem
bu arada ben kaynanayla birlikte yasiyorum ve sadece esofmanla gezebiliyorum onlarda oyle bisey yokmus tabi obile fazla geliyo ben normalde kapaliyim ama evde basortuyle gezenlerden degilim namaz kilarken takiyorum esim ilk zamanlar farki gelmisti benim annem hep basortuyle gezer ben hep oyle gordum ama sen takmiyosun diye bende evde takma zorunlulugu yokki dedim ogle gormusya ogle olcak saniyo garibim

Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor

Hoşgeldin canım.. Kuralları demin triendy21 kopyalamıştı bi bakarsın.
Kendini tanıt bakalım. Bide sağlıklı besleniyoruz biz.
İlacı falan boşver sadece para tuzagı onlar.
Yemegini düzene koyunca gidiyo kilolar.

eheueheueu koptumm :d aynen yaa

insnala değil spidermanla evlenmişiz meğersem

hepsi düz duvara tırmanıyo
he valla,,+18lik mevzulara girmeyi hiç sevmem burda ama yaşı tutmayan pek yok gibi aramızda dimi
adama şaşıyorum valla diyoki evlenmeden önce dişi sinek geçse yanımdan etkileniyodum ama şimdi isterseniz angelina jullieyi getirin karşıma cık la yürü git işine diyorum,,madem öyle niye sana sırnaşınca hemen yumuşuyosun,,istemiyorum desene hani etkilenmiyodun,,nen adama hergün tamam desek yandık gıkı çıkmıyooo bide gelmiş bana eskisi gibi etkilenmiyom diyoo
hoşgeldin canım:)))

vaybe kızı ben gibi beğenen biri çıkmışerkek olsaydık vay kızların halineee

Son düzenleme:

Burdaki herkes çok sıcakkanlı. Sana istediğin yardımı ederler yeterki iste sende.
Bende bir kaç gündür burdayım okudukça daha çok istiyorum zayıflamayı :))

sadece çift karakter mi
Ben başak burcuyummm :119:

benım eşim ve kız kardeşim başak :) başakalr ıcınde kaldım yani ama memnunum sorun yok :d

evet herkesın yası tutuo :d

valla benım kociş hiç öle bişi sölemedi hala zinde eheueheue :d

tabii sorsan yok ya o kadar değil der hepsi ama hayır dıyemedıklerı bısey hatta bazı bölgelere karsı

istemem yan cebıme koy :d eheueheu ayy çok sapıgım yaa yazmayım diye frenlıom kendımı :d bizim topikte

neler konusuos neler off :d

güzel canım menünde kepekli ekmek 3 dilim demişsin birincisi kepekli ekmeği hayatımızdan beyaz ekmeği nasıl çıkardıysak çıkaralım,,çünkü telime gelen bi mjla çıkardım kepek ekmeğini hayatımdan,,diyokii kepek ekmeği sanıldığı gibi beyaz ekmekten daha az kalorili değil,hemde oda acıktırıyormuş bizi,,oyüzden çavdar ekmeği buğday ekmeği tam tahıllı ama,,dene bakalım bence ben geçiş yaptım çünküüü

başörtüsüne gelince,eşimde bana aksine madem dışarda örtmüyosun evde bari kapat şu saçlarını diyo,saçlarım dökülüyoda şikayetçi bu durumdan,,ama evde saçım hep bağlıdır yemek yaparken falan,ama nedense illaki biyerlerde saç görüyo benimki kızıyoo

tamam canim diger ekmeklerden denerim
benimde sacim simdi dokulmeye basladi ama cocuk taniyo ondan diyolar ama ben arastirdim hamilelikte dokulmeyan saclar dogumdan sonra dokulurmus

hoşgeldin canım. o ilaçların her türlüsünü denemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle işe yarayanı yok. ye ye sonra bir hap iç zayıfla diye birşey yok. sadece para kazanmak amaçları hiç para iadesi alanı duydun mu mesela. o kadar bağırıyorlar kilo vermezseniz paranız iade diye yalan hepsi reklam amaçlı. düzenlü beslenme ve spor ancak böyle kilo gider. bir de sabır çoook önemli. hemeh kilo vereceksin diye birşey yok. ayda 3-4 kilo ideal. kendine bir diet planı yap ve şuan başla.ertelemeden. yavaş yavaş gidecek hepsi. ben bir aydır diyetteyim valla zaman nasıl geçti anlamadın ha daha 3 kilo falan verdim ama mühim değil. yavaş yavaş haftada 200 gr bile gitse gitsin yeterki. az yemeye de zamanla alışıyorsun. arada oburluk yapmalarda oluyo tabii ama önemli olan pes etmeden devam etmek...

tamam canim diger ekmeklerden denerim
benimde sacim simdi dokulmeye basladi ama cocuk taniyo ondan diyolar ama ben arastirdim hamilelikte dokulmeyan saclar dogumdan sonra dokulurmus

biliyorum canım ..ama benim hamilelikte düküldüü,,doğumdan sonra geçer diyodu hatta büyük ablam,,ama kaç yıl oldu hala devam ediyoo

kizlar ya dun kadinin teki aradi azcik almancamla konusmaya calistim komik olan yani ne dedigini tam anlamadim bi randevu istedi bizim kizimiz hakkinda oldugunu soyledi yarin ogleden sonra olsun dedi [bugun icin]bende yok aksam olsun esim isten gelsin diye ogle istedim o konusur kadinla ama nereye cagirdi evemi gelecek orasini anlamadim yaaa nekotu dil bilememek en kisa zamanda ogrenmem lazim kizim biraz buyusede gitsem kursa

aynen ama aynen katılıyorum,,sıkıyosa o dediğin bazı bölgelere karşı kendilerini frenlesinler,,hiç görmedim şeyettirince istemem dediğini:111::92:

hişş fazla derinlere inmeden keselim muhabbetii :102:

biliyorum canım ..ama benim hamilelikte düküldüü,,doğumdan sonra geçer diyodu hatta büyük ablam,,ama kaç yıl oldu hala devam ediyoo

ya trendy benım de çok sacım dökuluyo ya öyle böyle değil hem de bekarlıgımdan beri

dökülüyo yani ama hiç azalmıyo sacım hep çok gür ama çok da

dökuluo halılarımı süpürmeden önce fırçalamasam temzılenmıo asla

bi çaren varsa söle bana ben de yapayım yaa öff

bende cumartesi kaynanamlarda balık yicem mecbur davetliyiz balığıda çok severim kızartma ama napcam bilmiyom yaaafffff

kesin oksijen aldın biyerden

Offf tavada bidee harika oluyor bol salata, salatanın suyuna ekmek banarak :)))))))))))

hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da

tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…