bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
heuu anadım canım :) burc etkıleyebılıo ya :)
vallaha ben başak demıstım bu kadar titizlenerek hazırladıı ve iddasını savundugu için :)
ikizler genelde tamam kardeşim der senle ugrasmaz ama ikizleir de anlamak mumkun değil
çift karakterliler anamm :)
kızlar bakın şu kızada moraliniz bozulsun azcuk,,çünkü benim fena halde bozuluyoo bunu görünce boğasım geliyo bu kızııııı
Albanian Beauty Almeda Abazi Dancing To Hadise Düm Tek Tek - YouTube
yaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw
niye bence çok güzel oynuyoo,,da benim moralimin bozulmasına sebeb olan zayıflığına güvenerek nasılda özgüvenli oynaması,,ama bende bi okadar incecik olıyım bak eşcazıma nasıl seksi seksi danslar yapıyorum mini eteklerimlee
Ben yemeğe gidiyorum acıktımöptüm sizi
bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 294535
alın buna bakında moraliniz yerine gelsin kendisi avatarımdır bundan sonra,,bi müddet tutarım tabiiiii
Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
he valla,,+18lik mevzulara girmeyi hiç sevmem burda ama yaşı tutmayan pek yok gibi aramızda dimieheueheueu koptumm :d aynen yaa
insnala değil spidermanla evlenmişiz meğersem
hepsi düz duvara tırmanıyo
hoşgeldin canım:)))Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
Sadece çift karakter mi
Ben başak burcuyummm :119:
Fizik süper kızda
Terazi pek tanıdıgım yok canım. Bazı burçlar ilgi alanım.
Ama ikizler için sor söylim hepsi mi aynı olur o derece
wuuuuuuu
Afiyet olsun şekerim.
Wowowowoww
SüpermişKatılıyorummm
Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
sadece çift karakter mi
Ben başak burcuyummm :119:
he valla,,+18lik mevzulara girmeyi hiç sevmem burda ama yaşı tutmayan pek yok gibi aramızda dimi
adama şaşıyorum valla diyoki evlenmeden önce dişi sinek geçse yanımdan etkileniyodumama şimdi isterseniz angelina jullieyi getirin karşıma cık la yürü git işine diyorum,,madem öyle niye sana sırnaşınca hemen yumuşuyosun,,istemiyorum desene hani etkilenmiyodun,, nen adama hergün tamam desek yandık gıkı çıkmıyooo bide gelmiş bana eskisi gibi etkilenmiyom diyoo
hoşgeldin canım:)))
vaybe kızı ben gibi beğenen biri çıkmışerkek olsaydık vay kızların halineee
selam kizlar allaha sukur benim kiz normalbi gece gecirdi hakkaten balim ac kaliyomus biraz sonra uyutucam yine simdilik oynuyo kendi kendine bugun yemek yapmiyorum kaynana hamur isi yapiyo oglu istedi tabi ben kendinize goreyapin hayatta yemem dedim yarinda tartilma gunuyken hic yemem bugunki menum
sabah 1bardak ilik su 3dilim kepekli tost ekmegi 3zetin kk kadar peynir 1yumurta 2bardak cay
1bardak yesil cay
oglen elma ve portakal
aksam kfileks
yatarken bir bardak sut dungece icine tarcin kattim biraz oyle ictim cok iyi geldi ya kirdi cikolata istegimi esim ölceksin diyo dun gece yatmadan 3mil leslie yaptim bugunde insaallah yapicam bir ay hergun yapicam ondan sonra haftada 4de dusurucem
bu arada ben kaynanayla birlikte yasiyorum ve sadece esofmanla gezebiliyorum onlarda oyle bisey yokmus tabi obile fazla geliyo ben normalde kapaliyim ama evde basortuyle gezenlerden degilim namaz kilarken takiyorum esim ilk zamanlar farki gelmisti benim annem hep basortuyle gezer ben hep oyle gordum ama sen takmiyosun diye bende evde takma zorunlulugu yokki dedim ogle gormusya ogle olcak saniyo garibim
güzel canım menünde kepekli ekmek 3 dilim demişsin birincisi kepekli ekmeği hayatımızdan beyaz ekmeği nasıl çıkardıysak çıkaralım,,çünkü telime gelen bi mjla çıkardım kepek ekmeğini hayatımdan,,diyokii kepek ekmeği sanıldığı gibi beyaz ekmekten daha az kalorili değil,hemde oda acıktırıyormuş bizi,,oyüzden çavdar ekmeği buğday ekmeği tam tahıllı ama,,dene bakalım bence ben geçiş yaptım çünküüü
başörtüsüne gelince,eşimde bana aksine madem dışarda örtmüyosun evde bari kapat şu saçlarını diyo,saçlarım dökülüyoda şikayetçi bu durumdan,,ama evde saçım hep bağlıdır yemek yaparken falan,ama nedense illaki biyerlerde saç görüyo benimki kızıyoo
tamam canim diger ekmeklerden denerim
benimde sacim simdi dokulmeye basladi ama cocuk taniyo ondan diyolar ama ben arastirdim hamilelikte dokulmeyan saclar dogumdan sonra dokulurmus
benım eşim ve kız kardeşim başak :) başakalr ıcınde kaldım yani ama memnunum sorun yok :d
evet herkesın yası tutuo :d
valla benım kociş hiç öle bişi sölemedi hala zinde eheueheue :d
tabii sorsan yok ya o kadar değil der hepsi ama hayır dıyemedıklerı bısey hatta bazı bölgelere karsı
istemem yan cebıme koy :d eheueheu ayy çok sapıgım yaa yazmayım diye frenlıom kendımı :d bizim topikte
neler konusuos neler off :d
biliyorum canım ..ama benim hamilelikte düküldüü,,doğumdan sonra geçer diyodu hatta büyük ablam,,ama kaç yıl oldu hala devam ediyoo
biliyorum canım ..ama benim hamilelikte düküldüü,,doğumdan sonra geçer diyodu hatta büyük ablam,,ama kaç yıl oldu hala devam ediyoo
aynen ama aynen katılıyorum,,sıkıyosa o dediğin bazı bölgelere karşı kendilerini frenlesinler,,hiç görmedim şeyettirince istemem dediğini:111: :92:
hişş fazla derinlere inmeden keselim muhabbetii:102:
bende cumartesi kaynanamlarda balık yicem mecbur davetliyiz balığıda çok severim kızartma ama napcam bilmiyom yaaafffff
kesin oksijen aldın biyerden
kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. hatta aman çok yemişin desinler. bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.
ama dün akşam ki balık hamsi idi kılçık mılçık herşeyi ile yedim. aslında fırın yapacaktım da bizimki gelene kadar çok geç oldu kızardılar hızlısından. fırın olsa üzülmezdim
ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuz
meslek ne merak ettim...
kocanın önünden al kılçıkları yada yakında kim varsa önüne biriktir. Hatta aman çok yemişin desinler. Bende bayramda sofraya oturup elimde kaşık banıp banıp oynuyodum ye demesinler diye.
Ama dün akşam ki balık hamsi idi kılçık mılçık herşeyi ile yedim. Aslında fırın yapacaktım da bizimki gelene kadar çok geç oldu kızardılar hızlısından. Fırın olsa üzülmezdim
Ay üşenmemiş bulmuş benim dökümümü de çıkatımısın benle de ilgilenmiyonuz
Meslek ne merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?