70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadiya benim hic dokulmedi hamilelikde dogumdan sonra basladi 2aydir felan dokuluyo durmazmiki dokulmesi :26:
şöyle söyliyim kızlar denemedim ama duydum ve deniycem,,Bir çay bardağı süte 1 çay kaşığı kuru mayayı karıştırıp haftada 1 kere içiyorsunuz.

Bu formulü uygulayarak saç ve tırnak problemlerinizden kurtulabilirsiniz. demişti uzman,,

hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da

tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d

fırındaaaaaaaa

kızlar bakınız kilo çizelgesi olmuşmu acep

Olmuş şeker.

Offf tavada bidee harika oluyor bol salata, salatanın suyuna ekmek banarak :)))))))))))

Ekmek yookk

hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da
tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d

Biz son zamanlarda öyle yapıyoruz daha güzel oluyor tadı.

canım yemeğe gitmiştim cvp yazamadım naf yardımcı olmus halletmişsin sanırım
yaw bende teraziyim kızlar mywish sen burçlardan anlıyon herhalde nolcak benim şu karasızlığım vede dengesizliğim yaw
teraziye denge burcu derler halbukı şaşırdım ama bende de var yengeçim ben eskıden o kadar deıldı sımdı cok kararsızım yaa
Haksızlığa gelemiyorum napimm

Enter yapınca geçmiyomu canım :26: arzuya sormuşsun ben atladım ama
bende onu dıycektım ya da imleçi oraya getri tıkla dıyecektım
bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
hosgeldın canım once 65 olayım felan de gözünü korkutma bence bırde kılo cızelgesı yap cok zevklı oluyo her nekadar ebn haftalardır degıstırmesem de
maşallah kız sneı baya azımlı görüyorum bu yolda ıns yarın mükafatını da alacaksın emeklerinin
allah iyiliğini versin kzı bu akdar açık şeetemsen diyorum kuduruk bunlar tamam da
ahaa bi azgın ahtun daha mı gördüm nee

kız yanlsı bısey demeyesın sonra keske fazla dilim yok deseydinsonra arayın fılan deseydın

kızlar yaa regl olacam bende ama bı krız yasmaıyodum ta kı az onceye kadar oysakı bu hafta ne ıyı gıtmıstım yemek arkası 2 tane tatlı cıss yedim beeennn:18:

Her türlü gider valla balık tavada, fırında havada karada yani
Dilek ya ekmeksiz bişeye benzemezkii salata.Ekmek anlam katıyo salatanın suyuna adeteaa

ama burda kuru maya yokki acaba turk marketinde varmidirki:26:

insaallah canim dedim esim iste ben az almanca biliyorum dedim ama kadin devam etti yinede oglene randevu veriyodu bende aksam olsun dedim

kizlar firar yaptim yine cok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo

Aaaaa hatırlıyorum Suzancım yazdıklarını.
Baban ne diyo bu konuda adamlar ne demiş tam olarak?
Kesin çalışmayacak mı artık okulda?

canim okadar kolaymi ogle isten cikartmak ben daha zor oldugunu biliyorum gerekirse ucagin geciktigini problem oldugunu ispatlasin oyle kolaymi ya kesin cikarticaz derlerse avukata basvursun yani burda cikartilmadigini biliyorum canim

ennemmm içilir mi o yeaa :d

eheueheue

Aaaaa hatırlıyorum Suzancım yazdıklarını.
Baban ne diyo bu konuda adamlar ne demiş tam olarak?
Kesin çalışmayacak mı artık okulda?
bebegim tam cikartamiyorlar ama uzaklastiriyorlar baska bi okula demisler burasi okul senin kizin bizlen böyle konusamaz sanki ben 10 yasinda bir cocugum zaten o sekretär bozuntusunun afrasi tafrasindan beliydin telefonda altdan altdan konusuyordun benimle sen kimsin der gibi bende tavrimi koydum ezdirmek istemedim hakkliyken hakksizlik duruma düsürdüler
canim okadar kolaymi ogle isten cikartmak ben daha zor oldugunu biliyorum gerekirse ucagin geciktigini problem oldugunu ispatlasin oyle kolaymi ya kesin cikarticaz derlerse avukata basvursun yani burda cikartilmadigini biliyorum canim
canim cezali gönderiyorlar baska yere ya 1 gün yüzünden yaptiklarina bak off
unuttum bide bigun ise gitmemekle sadece ihtar verebilirler ve senin yaptigin bisey babani baglamaz canim
ya gitmemis olsa neyse ucakdan indi birde gitti yani yazik o halde 36 saat yolda gecmis zaten bakalim bi üst yerlen konusdum haber bekliyorum

İnşaallah iyi bir haber gelir canım.
Sen gene de konuş hakkımı aradım falan dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…