kizlar firar yaptim yineCok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim Simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye Kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo
yatar gül harmanı gibi
canımın dermanı gibi
her yanında çiçek açmış
binboğa ormanı gibi
nesine yar nesine
ölürüm yar sesine
bidaha vursaydı nefesin nefesime :2::2:
canım sesemi geldin
kadem basamı geldin
sağ olsam gelmez idin
öldüm yasa mı geldin
kızlar aranızda oryantal yapmayı seven varmıı,,ben hergün ayna karşısında mutfakta bulaşık yıkama arasında telde müzik açıp oynuyorum,shakira dinliyorum şu sıralar devamlıvücudumu ona çok benzetiyorum oyüzden hareketler cup diyo oturuyo
ya ben evlendiğim ilk aylarda bi video çekmişim cepten karşıma koymuşum açmışım müziği son ses,güvercin uçuverdiiiiiiiiiiii varya hani misket oyun havası işte onda bi döktürmüşüm allaaaaaahhhh:87::87::87::87::87:
bide hafif kısa bişey giymişim üstüme göbeğim her zıpladığımda ortaya çıkıyomuş,,ah ah dedim genç kızlık göbeği gibisi varmıymışyaa,,hiç çatlaksız bebek gibi dümdüzzzsonrasını sormayın işteee
bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
kizlar firar yaptim yinecok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo
kizlar firar yaptim yinecok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo
var ya Allah şu kelebek tugbanın şu halinin ceyregını bana verseymış önümde kımse duramazmış vallavucudu aynı shakıraya benzıyomuş, oyuzden hareketlerı cuk dıye oturuyomuşşş, kız sen benı öldürcen haa bı gunnnn brova valla sanaaa
Eki Görüntüle 294606
bı ınsan nıye evde durup dururken mınık etek gıyerkı sen kaşınıyosun gıbı geldı bana
canımmm ınanırmısın bılmem ama sen o gun yasananları ayzıdgında aklıma dırek gelmişti boyle bısı olabılecegı ama canını olmayan bısı ıcın sıkmak ıstememıstım:26:
dur bı bakalım baban ıyıce bı gorussun konussun, olmadı hukukı yardım alın ordan, yoluna gırer ınş hersey
bebegim tam cikartamiyorlar ama uzaklastiriyorlar baska bi okulademisler burasi okul senin kizin bizlen böyle konusamaz sanki ben 10 yasinda bir cocugum zaten o sekretär bozuntusunun afrasi tafrasindan beliydin telefonda altdan altdan konusuyordun benimle sen kimsin der gibi bende tavrimi koydum ezdirmek istemedim hakkliyken hakksizlik duruma düsürdüler
canim cezali gönderiyorlar baska yere ya 1 gün yüzünden yaptiklarina bak off
ya gitmemis olsa neyse ucakdan indi birde gitti yani yazik o halde 36 saat yolda gecmis zatenbakalim bi üst yerlen konusdum haber bekliyorum
sagol bebegim
İnşaallah iyi bir haber gelir canım.
Sen gene de konuş hakkımı aradım falan dersin.
sagol canim tesekkür ederimcanım o kadar kolay mu bu işler öyle konuyu tam bılmıyorum ama
inşallah yapılmaz böyle bişey ya üzüldüm
sagol pelincim
var ya Allah şu kelebek tugbanın şu halinin ceyregını bana verseymış önümde kımse duramazmış vallavucudu aynı shakıraya benzıyomuş, oyuzden hareketlerı cuk dıye oturuyomuşşş, kız sen benı öldürcen haa bı gunnnn brova valla sanaaa
Eki Görüntüle 294606
bı ınsan nıye evde durup dururken mınık etek gıyerkı sen kaşınıyosun gıbı geldı bana
canımmm ınanırmısın bılmem ama sen o gun yasananları ayzıdgında aklıma dırek gelmişti boyle bısı olabılecegı ama canını olmayan bısı ıcın sıkmak ıstememıstım:26:
dur bı bakalım baban ıyıce bı gorussun konussun, olmadı hukukı yardım alın ordan, yoluna gırer ınş hersey
arzucum sen demisdin aslinda senin problemin hep etrafinda keske sade ben olsam benim basima gelse okadar üzülmem herhalde ama benim yüzümden böyle olunca acayip suclu hissediyorum kendimi anlatamamüzüldüm sibelcim yaa off ne zormuş yurt dışında yaşamak valla allah kolaylık verısn ve yardımcınız olsun
yok bende az yağda kızartırım ve iyice unlarım yağı un çekiyo hamsiler daha yağsız kalıyorhamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da
tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d
olmuşta sanırım boyunu yanlış girmişsin bmı biraz az görünüyo. boyunu doğru girdiysen zaten zayıfsın iskelete dönecen demek kikızlar bakınız kilo çizelgesi olmuşmu acep
pelincim bence kaşınıyosun yerine sen ona ne kadar azgın ve kuduruksun desen daha iyi olcaktabee bize göre kaşınma durumu oluyo kendımızın yerıne koyunca
ay bende teraziyim. bizim çözümümüz yok canım. ben diyom zaten hep bana iki seçenek vermeteceksin al bunu de kurtul yoksa asla karar veremem. dengesizim bir çok iyi ardından kötüyüm. bir depresif bi hayat dolu. ben bile sıkıldım kendimden
hoşgeldiiiin. birinci akıl diyete başla bozsan da pes etme ertesi gün kaldığın terden devam.
ikinci akıl takıl buraya sohbet paylaşım hemde kilo vermeye çalıştığını unutmuyo insan.
üçüncü akıl basen se sorunun kesinlikle spor yap alt bedeni çalıştıran hareketler öğren yada spor aleti al basen başka incelmez.
oh iyi geldi öpücükhım muhasebeci olunca hesap kitap alışıksın tabii
teşekkür ederim
aha geçti valla
amanın bu ne güzelmiş ya
bende artıkın hep
bööyle yazmazmıyım
canım ç
o
k
sağol internete gir çık oyun
moyun tamamda bu tür ayrıntıları tam bilemiyorum babam duyaydı bu dedikleri
yazık kızım birde ben sana üniversitede bitirttim tüh
yazık sana derdi valla naf bu aradaben sevde memnuniyet duydum
kızlar aranızda oryantal yapmayı seven varmıı,,ben hergün ayna karşısında mutfakta bulaşık yıkama arasında telde müzik açıp oynuyorum,shakira dinliyorum şu sıralar devamlıvücudumu ona çok benzetiyorum oyüzden hareketler cup diyo oturuyo
ya ben evlendiğim ilk aylarda bi video çekmişim cepten karşıma koymuşum açmışım müziği son ses,güvercin uçuverdiiiiiiiiiiii varya hani misket oyun havası işte onda bi döktürmüşüm allaaaaaahhhh:87::87::87::87::87:
bide hafif kısa bişey giymişim üstüme göbeğim her zıpladığımda ortaya çıkıyomuş,,ah ah dedim genç kızlık göbeği gibisi varmıymışyaa,,hiç çatlaksız bebek gibi dümdüzzzsonrasını sormayın işteee
bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 294535
alın buna bakında moraliniz yerine gelsin kendisi avatarımdır bundan sonra,,bi müddet tutarım tabiiiii
Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor
Sadece çift karakter mi
Ben başak burcuyummm :119:
Fizik süper kızda
Terazi pek tanıdıgım yok canım. Bazı burçlar ilgi alanım.
Ama ikizler için sor söylim hepsi mi aynı olur o derece
wuuuuuuu
Afiyet olsun şekerim.
Wowowowoww
SüpermişKatılıyorummm
selam kizlar allaha sukur benim kiz normalbi gece gecirdi hakkaten balim ac kaliyomus biraz sonra uyutucam yine simdilik oynuyo kendi kendine bugun yemek yapmiyorum kaynana hamur isi yapiyo oglu istedi tabi ben kendinize goreyapin hayatta yemem dedim yarinda tartilma gunuyken hic yemem bugunki menum
sabah 1bardak ilik su 3dilim kepekli tost ekmegi 3zetin kk kadar peynir 1yumurta 2bardak cay
1bardak yesil cay
oglen elma ve portakal
aksam kfileks
yatarken bir bardak sut dungece icine tarcin kattim biraz oyle ictim cok iyi geldi ya kirdi cikolata istegimi esim ölceksin diyo dun gece yatmadan 3mil leslie yaptim bugunde insaallah yapicam bir ay hergun yapicam ondan sonra haftada 4de dusurucem
bu arada ben kaynanayla birlikte yasiyorum ve sadece esofmanla gezebiliyorum onlarda oyle bisey yokmus tabi obile fazla geliyo ben normalde kapaliyim ama evde basortuyle gezenlerden degilim namaz kilarken takiyorum esim ilk zamanlar farki gelmisti benim annem hep basortuyle gezer ben hep oyle gordum ama sen takmiyosun diye bende evde takma zorunlulugu yokki dedim ogle gormusya ogle olcak saniyo garibim
he valla,,+18lik mevzulara girmeyi hiç sevmem burda ama yaşı tutmayan pek yok gibi aramızda dimi
adama şaşıyorum valla diyoki evlenmeden önce dişi sinek geçse yanımdan etkileniyodumama şimdi isterseniz angelina jullieyi getirin karşıma cık la yürü git işine diyorum,,madem öyle niye sana sırnaşınca hemen yumuşuyosun,,istemiyorum desene hani etkilenmiyodun,, nen adama hergün tamam desek yandık gıkı çıkmıyooo bide gelmiş bana eskisi gibi etkilenmiyom diyoo
hoşgeldin canım:)))
vaybe kızı ben gibi beğenen biri çıkmışerkek olsaydık vay kızların halineee
kizlar ya dun kadinin teki aradi azcik almancamla konusmaya calistim komik olan yani ne dedigini tam anlamadim bi randevu istedi bizim kizimiz hakkinda oldugunu soyledi yarin ogleden sonra olsun dedi [bugun icin]bende yok aksam olsun esim isten gelsin diye ogle istedim o konusur kadinla ama nereye cagirdi evemi gelecek orasini anlamadim yaaa nekotu dil bilememek en kisa zamanda ogrenmem lazim kizim biraz buyusede gitsem kursa
hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da
tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d
kızlar bakınız kilo çizelgesi olmuşmu acep
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hobuldum diyorum. Çok hızlı gidiyor burda mesajlar yetişemiyorum :)
bebegim tam cikartamiyorlar ama uzaklastiriyorlar baska bi okulademisler burasi okul senin kizin bizlen böyle konusamaz sanki ben 10 yasinda bir cocugum zaten o sekretär bozuntusunun afrasi tafrasindan beliydin telefonda altdan altdan konusuyordun benimle sen kimsin der gibi bende tavrimi koydum ezdirmek istemedim hakkliyken hakksizlik duruma düsürdüler
canim cezali gönderiyorlar baska yere ya 1 gün yüzünden yaptiklarina bak off
ya gitmemis olsa neyse ucakdan indi birde gitti yani yazik o halde 36 saat yolda gecmis zatenbakalim bi üst yerlen konusdum haber bekliyorum
Eki Görüntüle 294606
isallah canim cok sagolinsaallah duzelir durum canim bunlar baya farkli biliyosun benim esim krankti aradi haber veriyo adam gecmis olsun diycene hepinize ne oldu bugun demis ki benim esim mayista 2sene olcak ilk kranki
canim pazartesine ertelendi ucagi aslinda pazar geleceklerdin kafileyle gidiler hacidan döndü bende cuma günü aradim gecike bilir diye sonra pazartesi bidaha aradim yetisebilirmi isyerine diye ama gitti isyerine ama gicik oldular ya simdide baslarindan savmak istiyorlaryok bende az yağda kızartırım ve iyice unlarım yağı un çekiyo hamsiler daha yağsız kalıyor
olmuşta sanırım boyunu yanlış girmişsin bmı biraz az görünüyo. boyunu doğru girdiysen zaten zayıfsın iskelete dönecen demek ki
olayı tam anlamadım ama baban yurtdışında çalışıyo ve işe bir gün uçak sebebi ile gidemedi mi. bunun hukuksal süreci var nasıl hemen atabilirler. okul değiştiriyorlarsa da tam mazeret olmalı deçerli sebep olmalı diye biliyorum
sagol bebegim
sagol canim tesekkür ederim
sagol pelincimsu dilimi tutamadim ezdirmeyim diye magdur olan yine biz olduk
arzucum sen demisdin aslinda senin problemin hep etrafinda keske sade ben olsam benim basima gelse okadar üzülmem herhalde ama benim yüzümden böyle olunca acayip suclu hissediyorum kendimi anlatamamkeske yapmasaydim yag cekmesini beceremiyorum herzaman düsündügünü söylemiycekmissin bunu ögrendim
canım üzme kendini sen kötü niyetle yapmadın sonuçta onlar bahane arıyorlarmıs ve haksız yere yapıyolar zaten sıze bu muameleyisagol bebegim
sagol canim tesekkür ederim
sagol pelincimsu dilimi tutamadim ezdirmeyim diye magdur olan yine biz olduk
arzucum sen demisdin aslinda senin problemin hep etrafinda keske sade ben olsam benim basima gelse okadar üzülmem herhalde ama benim yüzümden böyle olunca acayip suclu hissediyorum kendimi anlatamamkeske yapmasaydim yag cekmesini beceremiyorum herzaman düsündügünü söylemiycekmissin bunu ögrendim
canım ne kadar erken kalkarsan metabolızman cok daha ıyı calısır gün içinde yediklerini daha rahat yakarsın ozlelıklede sabah kahvaltısnı aksatmazsan bence en gec 9 da kalkılmalıtugba sormayi unuttum sabah neden erken kalkmak lazimmis bide kacta oluyo bu erken
arzu kız birer mını etekte bız mı kapsakkiiiigercı hatunun shakıra gıbı vucudu var baksana, ben gıysem karsımdakınınde hevesını kacırırım
slm kizlar masalahiniz var ha oku oku bitmiyor yememis icmemis yazmissiniz sohpetiniz daimmmm olsun kizlar
sibelcim babanin durumuna cok uzuldum hersey yoluna girer insalah uzme kendini
yarin buyuk gun bende daha tik yok insalah yarin ekssileri goruruz....
ayrica ankaradaki arkadaslara bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim aralik ayinda ankara cok soguk oluyormu acaba ooglum icin randevu alacamda soguk olursa zorlaniriz diye korktum
iyi bari akşam gel demişsin :26:
Bol yağda hamsi mi kızartılır yahuMısır ununa bulayıp az yağda balık tavasında kızartıcaksın yemede yanında yat
Bol yağda tekir kızartılırYada mezgiti soslayıp kızartırsın
Barbun,kalkan az yağda tavada pişirilir
Kefalden fırında güzel pilaki olur
çipura , levrek mangalda güzel olur
Karides tereyağlı tavada pişirilir yada fırında domatesli biberli güveci yapılır süper olur
Kalamar soslanıp bol yağda pişirilir
Ahtapot haşlanır salatası güzel olur
Ay neyse kaptırdım kendimiCanım balık istiyo anlaşılan
:
kuru bı sogugu var tabıkı, karasal ıklımden kaynaklı:26: ama gelecgeın dönemde kar yagıp yagmayacaına da baglı, gecen sene fena olmuştu mesela kar yagınca dolmuşlar bıle calısmamıstı cogu arkadas ofısınde mahsur kalmıstı, bızde eve yuruyerek gıtmek zournda kalmıştık:26:
karsız olurda sadece soguk olursa kalın gıyınır, atkı eldıven halledersınız durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?