70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o kadar kolay mu bu işler öyle konuyu tam bılmıyorum ama

inşallah yapılmaz böyle bişey ya üzüldüm

var ya Allah şu kelebek tugbanın şu halinin ceyregını bana verseymış önümde kımse duramazmış valla vucudu aynı shakıraya benzıyomuş, oyuzden hareketlerı cuk dıye oturuyomuşşş, kız sen benı öldürcen haa bı gunnnn brova valla sanaaa

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

bı ınsan nıye evde durup dururken mınık etek gıyerkı sen kaşınıyosun gıbı geldı bana

canımmm ınanırmısın bılmem ama sen o gun yasananları ayzıdgında aklıma dırek gelmişti boyle bısı olabılecegı ama canını olmayan bısı ıcın sıkmak ıstememıstım:26:
dur bı bakalım baban ıyıce bı gorussun konussun, olmadı hukukı yardım alın ordan, yoluna gırer ınş hersey

Son düzenleme:

üzüldüm sibelcim yaa off ne zormuş yurt dışında yaşamak valla allah kolaylık verısn ve yardımcınız olsun

pelincim bence kaşınıyosun yerine sen ona ne kadar azgın ve kuduruksun desen daha iyi olcaktabee bize göre kaşınma durumu oluyo kendımızın yerıne koyunca

insaallah duzelir durum canim bunlar baya farkli biliyosun benim esim krankti aradi haber veriyo adam gecmis olsun diycene hepinize ne oldu bugun demis ki benim esim mayista 2sene olcak ilk kranki

İnşaallah iyi bir haber gelir canım.
Sen gene de konuş hakkımı aradım falan dersin.
sagol bebegim
canım o kadar kolay mu bu işler öyle konuyu tam bılmıyorum ama

inşallah yapılmaz böyle bişey ya üzüldüm
sagol canim tesekkür ederim
sagol pelincim su dilimi tutamadim ezdirmeyim diye magdur olan yine biz olduk
üzüldüm sibelcim yaa off ne zormuş yurt dışında yaşamak valla allah kolaylık verısn ve yardımcınız olsun
arzucum sen demisdin aslinda senin problemin hep etrafinda keske sade ben olsam benim basima gelse okadar üzülmem herhalde ama benim yüzümden böyle olunca acayip suclu hissediyorum kendimi anlatamam keske yapmasaydim yag cekmesini beceremiyorum herzaman düsündügünü söylemiycekmissin bunu ögrendim

hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da

tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d
yok bende az yağda kızartırım ve iyice unlarım yağı un çekiyo hamsiler daha yağsız kalıyor
kızlar bakınız kilo çizelgesi olmuşmu acep
olmuşta sanırım boyunu yanlış girmişsin bmı biraz az görünüyo. boyunu doğru girdiysen zaten zayıfsın iskelete dönecen demek ki

olayı tam anlamadım ama baban yurtdışında çalışıyo ve işe bir gün uçak sebebi ile gidemedi mi. bunun hukuksal süreci var nasıl hemen atabilirler. okul değiştiriyorlarsa da tam mazeret olmalı deçerli sebep olmalı diye biliyorum

pelincim bence kaşınıyosun yerine sen ona ne kadar azgın ve kuduruksun desen daha iyi olcaktabee bize göre kaşınma durumu oluyo kendımızın yerıne koyunca

arzu kız birer mını etekte bız mı kapsakkiiii gercı hatunun shakıra gıbı vucudu var baksana, ben gıysem karsımdakınınde hevesını kacırırım

Hani sen öpmemişin ama beni :26:

Rica ederim canım bende memnun oldum canım

Ben seviyorum ama seyircisiz oynayamam

bilmiycek hiç bişey yok,,çünkü ben bırak dans etmeyi nezaman evde mini etek giysem 5 dk sonrasını hatırlamıyorum

Eki Görüntüle 294535

alın buna bakında moraliniz yerine gelsin kendisi avatarımdır bundan sonra,,bi müddet tutarım tabiiiii

İyiymişşş

Beni de alın aranıza 77 kiloyum ve 52 kilo olmak isityorum 25 kilo nasıl verilir. Daha önce bir kere ilaç kullandım 1 ay ama hiç diyet yapmadım. Artık zamanı geldi geçiyor

Hoşgeldinnnnnnnnnn :2::2:

Sağol bebikk

Bebişkona maşallah diyim

Benim annemde evde takar çıkartmaz baş örtüsünü :26: ama bende tam bilmiyorum o konuları

İyi bari akşam gel demişsin :26:

hamsileri nasıl kızartıyosunuz bol yağın içine atarak mı ???? çoğu kişi öyle yapiyo da

tavaya dizip az sıvıyağı gezdirip pişiryoruz o zaman da hafif oluyo sölim didim :d

Bol yağda hamsi mi kızartılır yahu mısır ununa bulayıp az yağda balık tavasında kızartıcaksın yemede yanında yat

Bol yağda tekir kızartılır yada mezgiti soslayıp kızartırsın

Barbun,kalkan az yağda tavada pişirilir

Kefalden fırında güzel pilaki olur

Çipura , levrek mangalda güzel olur

Karides tereyağlı tavada pişirilir yada fırında domatesli biberli güveci yapılır süper olur

Kalamar soslanıp bol yağda pişirilir

Ahtapot haşlanır salatası güzel olur

Ay neyse kaptırdım kendimi canım balık istiyo anlaşılan

kızlar bakınız kilo çizelgesi olmuşmu acep

Olmuş olmuşta boyunu yanlış yazdın sanırım yanlış bişiler var yukarda

nasıl yaparlar bunu yaaaaa senin yüzünden böyle bişey yapamaz ki :26:

Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hobuldum diyorum. Çok hızlı gidiyor burda mesajlar yetişemiyorum :)

Hayırlı haberler gelir inşallah canım :26:

Diğer çeyreğide bana gelsin

insaallah duzelir durum canim bunlar baya farkli biliyosun benim esim krankti aradi haber veriyo adam gecmis olsun diycene hepinize ne oldu bugun demis ki benim esim mayista 2sene olcak ilk kranki
isallah canim cok sagol öyle malesef nasilsin demiyorlar robort var sanki karsinda bizde insaniz sonucda
canim pazartesine ertelendi ucagi aslinda pazar geleceklerdin kafileyle gidiler hacidan döndü bende cuma günü aradim gecike bilir diye sonra pazartesi bidaha aradim yetisebilirmi isyerine diye ama gitti isyerine ama gicik oldular ya simdide baslarindan savmak istiyorlar

sekretär geliyor arada kactim geri kizlar :18:

Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum
Bulduğumu zannettiğimde
Kendimden ayrı düştüm

Bu garip bir veda olacak
Çünkü aslında hep içimdesin
Ne kadar uzağa gitsem de
Gittiğim her yerde benimlesin

Söylenecek söz yok
Gidiyorum ben :2::2:

Hoşçakal, hoşçakal
Hoşçakal, hoşçakal

Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya
Şahlanıp koşmak içimde var
Hoşçakal

Biraz Su biraz yeşillik
Her yer benim evimdir
Taşırım dünyayı sırtımda
Her dil benim dilimdir

Ama söylenecek söz yok
Gidiyorum ben :2::2:

Depreşmiş duygularım ve ben geldikkk

Öğlen midem yemeği almadı yiyemedim

1 dilim ekmekle peynir filan attım ağzıma :26:

Şirketten birine sinirlendim ondan herhalde mide etkilendi

siboşum bu ne saçma bişey işten uzaklaştırmanın hukuksal olarak böyle bir manzereti olmaz senin yatıkların babanın işini bağlamaz ne biçim iş yapıyolar ayrıca alışmış insanlar pohpohlanmayı ufacık bişey söylednmi kendilerine toz kondurmazlar. tam konuyu bilmiyom sanırım sen yazdığında okumamışım. baban devlet memurumu okulda öğretmen veya başka bir görevimi var ve nereye uzaklaştırdılar. nasıl bir yetkisi varki bu insanların 1 günlük geçikmeyle uzaklaştırabiliyorlar.

canım üzme kendini sen kötü niyetle yapmadın sonuçta onlar bahane arıyorlarmıs ve haksız yere yapıyolar zaten sıze bu muameleyi
tugba sormayi unuttum sabah neden erken kalkmak lazimmis bide kacta oluyo bu erken
canım ne kadar erken kalkarsan metabolızman cok daha ıyı calısır gün içinde yediklerini daha rahat yakarsın ozlelıklede sabah kahvaltısnı aksatmazsan bence en gec 9 da kalkılmalı
arzu kız birer mını etekte bız mı kapsakkiiii gercı hatunun shakıra gıbı vucudu var baksana, ben gıysem karsımdakınınde hevesını kacırırım

hahayapalım yapalım ama nasıl :44:

slm kizlar masalahiniz var ha oku oku bitmiyor yememis icmemis yazmissiniz sohpetiniz daimmmm olsun kizlar
sibelcim babanin durumuna cok uzuldum hersey yoluna girer insalah uzme kendini

yarin buyuk gun bende daha tik yok insalah yarin ekssileri goruruz....

ayrica ankaradaki arkadaslara bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim aralik ayinda ankara cok soguk oluyormu acaba ooglum icin randevu alacamda soguk olursa zorlaniriz diye korktum

kuru bı sogugu var tabıkı, karasal ıklımden kaynaklı:26: ama gelecgeın dönemde kar yagıp yagmayacaına da baglı, gecen sene fena olmuştu mesela kar yagınca dolmuşlar bıle calısmamıstı cogu arkadas ofısınde mahsur kalmıstı, bızde eve yuruyerek gıtmek zournda kalmıştık:26:

karsız olurda sadece soguk olursa kalın gıyınır, atkı eldıven halledersınız durumu

kız biz de tavada unlayıp kzıartırız :) ama bildiğin tnecereye
agzına kadar yag doldurup kızartan ınsnalar var şahsen gördüm şaka gibi bişey :d
kaloriyi düşünebılıyo musun :) ben palamut hamsi çupra levrek fln yaparım :)

ahtapot kalamar karides yimemmm ıhhh

verdiginn bilgilerden ddolayi cok sagol ben kar olayini hic unutmusum bide benim oglum oldursen yine atki bere takmaz ne kadar kalacagimda net degil doktor gordukteen sonra karar vercek bu arada dokturumuzun adi meral topcu duymuslugunuz vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…