müqecim hoşgeldin cnm...bizlerde seni özledik..yoksun ne zamandır..dur dediqim yerde dursan herşey yoluna girecek bile bile lades diyorsun bebeqim...:)) KIZLAR günaydın umarım iyisinizdr...Ben 80ler grubundayım artık...zaten buraya gelmeye yüzüm yok ama arada uğrayacağım..Sena kaptanım seni çook özledim özellikle...
bende korkuyorum işyerinde yapamazsam diye..hani çok farklı diyorsun ya..sağol ortim ya diyetten değildir ben aç kalmadan yapıyorum dıyetımı :) o kadar kötü olck kadar az dğeil yanı yedıklerım
bilmıyorum doktora gidicem bakalım :) sen nerlerdesın bak sık sık gelmıosn olmuo ama hee :)
anlaıdm canım soruyu acsalarmıs bıraz daa ıı olrmuss :)
ee tabı reelde böle değil :) 5 yıllık muhasebecıyım eta mikro logo ve bazı ufak muh. programalrı biliyorum kaç firmada çalıştım
böle bişi yok bunlar hep teoride olan şeyler pratik çook farklı :)
evet canım baya oldu başlayalı...ohh ne güzel öqretenler olmuş..geröekten şanslıymışsın..bnm için işe girebilmek ayır sorun adamına denk gelebilmekse apayrı...Rabbim inşallah banada yardım eder...tedirginim ya yapamazsam diye..ooo sen kursamı başladın cnm yaa süper desene aramıza yeni bi muhasebeci katılıyorkolay gelsinn.. ama pekiştirmek için mutlaka bir işe girmen gerek helede çalışırken sana bişiler öğretecek biri olursa tam kaymaklı ekmek kadayıfı olur .pratik daha iyi öğretiyor ben kursa gittim 1 yıl okuldada öğrendim neticede ama çalışırken farklı oluyor şanslıydım tamamen muhasebe mesleğine giricem dediğimde ön muhasebe yrdcı olarak işe başladım şefim bayandı sağolsun başta pek öğretmedi bana bişii bildiğim kadar yapmaya ve yapılanı takip edip öğrenmeye çalıştım 2 yıl çalıştım orda ve okul gibi oldu bana sonrası şefimle kanki olduk hala görüşürüz az emeği geçmedi bana e tabii öğrenmek isteyince bende biraz cadılık yaptım tabii şansıma müşavirde bünyedeydi .2.işimdede müşavir bünyede ve şefimdi hatta onla 4 yıl çalışıp sonra o ayrılınca şeflik bana geçmişti öle öle devam ettim darısı başına inşallah
naf canım çok tebrikler..seni ayakta alkışlıyorumİlk mesaj
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
SORU
SORU
YAKINMA SORUSU !
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
CEVAP
SORU
CEVAP
CEVAP
SANIRIM SORU !
umay0110 arkadaşın yazdıklarını SORU olarak verilen cevaplarıda CEVAP olarak kırmızı ile yazdım ki belli olsun.
Şimdi yukarıdaki yazışmalara dayanarak ben soruyorum arkadaşım sana ne konuda cevap verilmemiş ? kim seni dikkate almamış ? kendi
kendine hangi konuda muhabbet etmişsin ? sonradan gelenleri içimize almadığımızı neye dayanarak söyledin ? neden yargısız infazda
bulundun ?
sadece menüne yorum yapılmamış ! dikkat ettinmi erginsena ( Kaptanımız ), trendy21 (Kaptan yardımcısı) ve KILAVUZ (Ablamızz )
dışında kim menülere yorum yapıyor daa seninkine yapılmamış ?
Bu son yazdıklarınla topikteki tüm arkadaşlarımı suçluluk duygusuna ittin çoğu cevap vermek zorunda hissetti kendini ! ama aldığın
cevaplar seni memnun etmemiş ki hala trip atıyorsun.
Neyse uzatmama gerek yok herşey yukarıdaki gibidir. Ben böyle görülsün bilinsin istedim
canım geçmişi düzenli okuyamadıqım için ne olduqunu tam anlayamadım ama Rabbim yardımcınız olsun...feraha ulaşırsınız inşallah..Allah büyük cnm...kizlar firar yaptim yinecok morelim bozuk bana yardim edin sakinlesdirin birsey yapin nolur cok morelim bozuk dipteyim yine anlatmisdim sanirsam babamin isyerinde 1 gün ucak gecikmeli geldi diye problem yaratmislardin bende telefonda patladim falan diye yazmisdim simdi babami benim yüzümden okuldan uzaklastiriyorlar burda calisamasin artik diye kalbim carpiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum böyle irkcilik görüldümü ya 20 senelik isyeri ne yapiyo