70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) KIZLAR günaydın umarım iyisinizdr...Ben 80ler grubundayım artık...zaten buraya gelmeye yüzüm yok ama arada uğrayacağım..Sena kaptanım seni çook özledim özellikle...
müqecim hoşgeldin cnm...bizlerde seni özledik..yoksun ne zamandır..dur dediqim yerde dursan herşey yoluna girecek bile bile lades diyorsun bebeqim...
bende korkuyorum işyerinde yapamazsam diye..hani çok farklı diyorsun ya..
evet canım baya oldu başlayalı...ohh ne güzel öqretenler olmuş..geröekten şanslıymışsın..bnm için işe girebilmek ayır sorun adamına denk gelebilmekse apayrı...Rabbim inşallah banada yardım eder...tedirginim ya yapamazsam diye..
naf canım çok tebrikler..seni ayakta alkışlıyorum
canım geçmişi düzenli okuyamadıqım için ne olduqunu tam anlayamadım ama Rabbim yardımcınız olsun...feraha ulaşırsınız inşallah..Allah büyük cnm...

Hoşgeldin cnm

Kalorisini geçtim çok çıtır çıtır olur pek lezzet alınmaz diye düşünüyorum :26:

Ben yapim sana parmaklarını bile yirsinnn

yaparsın canım :) zor bişey yok da işte birebir öğrendiğin şekil değil :)
hem istersen 10 yıllık tecrüben olsun ama her iş yerinin düzeni işleyişi
çok farklı onun için kafana takma relaxx bi kaç ayda alışırsın işe başladığın zaman :)

Hoşgeldin cnm

hosbulduk sekerim ben genelde okuyarak sizleri takip ediyorum bazen oglum yatiginda isten firsat bulursam arasirada yaziyorum nedense ben tuslara dokundumu alerjisi var sanki uykudaysa uyaniyor uyaniksada tehtit ediyor bilgisyara yaklastirmiyor aciyom oylece kaliyor bide konusamiyorya pijamasindan tutuyor indirme muduna geciyor istegi olmadimi bizi bu sekilde tehtit ediyor kerata...

ah canım soğukta ne kelime buz valla cok fena buranın ayazı hazırlıklı gel herseyınle valla sabh yürüdm dondu elim ayağım

Hoşgeldin cnm

İş yerinde bi abla vardı öyle yapıyodu da :) bazne öğle yemeğine :)
ayarına dikkat etmek alzım bazıalrı cips gibi çıtır çıtır oluyodu cidden :)

ay yap da yiyelim bebem :)
bende yaparım böyle bol bol salata da yaparım bi de hamsikuşu yapmışsam kociş bayılır :)
bazne kılçıkalrını da ayıklarım :) ayıklayınca hamsi kuşu yapıyorum işte birbirine yapıştırıp
mısır ununa bulayıp tavada pişiriyorum :) annem hamsili pilav da yapardı ama ben yapmadım hiç :)

geçen hafta 1,5 kilo aldım yidik vallaha :) bide içinden deniz atı çıktı hehe :)
çok çıkarmış meğer ama bana ilk kez çıktı :) her hafta balık yemek lazım bu haftada palamut alcem inş :)

Son düzenleme:
ah canım soğukta ne kelime buz valla cok fena buranın ayazı hazırlıklı gel herseyınle valla sabh yürüdm dondu elim ayağım

aslinda dokturu arayayip randevu alacaktim ama ben bide size sormak istedim teredutte kaldim simdi acaba subatin sonunami gelsem acaba...

inş. cnm teşekkürler özeline bakarmısın...

aralık deince aklıma kar geldı dırek benımm, tabı yagarmı orası mechul :26: doktoru bılmıyorum ama umarım derdınıze derman olur

Teşekkür ederim sena ablacım

İş konusuna da sıkılma her işyerinin düzeni farklıdır en azından sana düzeni öğretelim derken iş öğreticekler isteseler de istemeseler de

Oyy yirim ben onu yirrrrr

Hahahah pijamasından tutuyo bide vayyy uyanıkk tehditçiiii

Hamsi kuşunu bende seviyom aslında ben pek kızarmış balık yemem en çok tekir seviyorum bide ızgara levrek

Bide balık diyette çok yararlı bence beyaz et sonuçta yanında salata ile harika bir öğün

Tabi kızartılmadan

Naf peki hıc somon yedın mı:26: ben hıc yemedım ama mrk edıyorum nası bı tadı oldugunu, cunku en yararlı balık ınsana, gecen nette tarıflerıne baktım da guel gıbıydııı :44:

SAYIN NAF!! üşenmeyip vakit ayırıp herşeyin dökümünü yaptığın için teşekkür ederim ama cevap vermek var, cevap vermek var biz facede başka sayfalarda anneler arasında bir sıkıntı olduğunda elimizden geleni yapıp deneyimlerimizle ona yardımcı olduğumuz için başta hatayı burayıda öyle sanmakla yaptım hoşgeldin yazmak cevap vermiş olmak değil kimse bişey yazmadıda demedim zaten ama sizin bu tavrınız bana farklı geldi ben kimseyi suçlamadım zan altında bırakmadım bisoru sordum sonradan gelenleri aranıza almıyormusunuz diye eğer soru değilde inandığımı yazsaydım hemen çıkardım topikten ama cevaplardan sonra kalmaya devam ettim hoş sohbeti görünce samimi bir ortam var sandım ama siz dalgaya aldınız önemli değil kimse cevap vermek zorundada değil ama ben kendimi yalnız hissettim dile getirdim yapmamam gerekiyormuş malzeme verdim özür dilerim yazdıklarınızdan sonra çok üzüldüm siz kusura bakmayın ama keşke bu vaktinizi bana yardımcı olan varmı diye sorduğumda ayırsaydınız ozaman bir insanı mutlu etmiş olurdunuz bu şekilde üzerek değil

kızlar ben hala kızına yemege gıdıyorum...
ınsallah cok iştah kabartan seyler yapmamıstır bakalım...
en hafıf hasarla atlatmak dılegıyle..

araştırmacı gazeteci naf vallaha tebrıkler :) senın burcun ne
yavrum çok merak ettım tahmınım var ama sölemıcem :d
yanlış cıkarsa yamulmak ıstemıyorum eheueheu :d

yay dıyemı tahmın ettın dıcektım galıba oyle ettın..

ayy bence de :)

en iyisi yay ben yani eheueheu

ehem ehem evet bencede...

Son düzenleme:
aralık deince aklıma kar geldı dırek benımm, tabı yagarmı orası mechul :26: doktoru bılmıyorum ama umarım derdınıze derman olur

biz burda pek kar gormuyoruzv ya aklima ondan gelmedi... dokturda firansizca biliyor ga&liba burdaki dokturumuz taniyor o bu olsun istedi irtibat kurabilmek icin internete baktim baya tavsiye edilen bir doktur ama insan gormeden birsey diyemiyor.....

kizlar bende hamsiye bayilirim ama malasef sadece turk marketinde var ve ikikere gittik sadece cumartesi getiriyolarmis oglen olmadan bitiyomus market bize35kilometre uzakta kahvalti yol o ogleden cok sonra orda oluyoruz ve alamadik tabi

Naf peki hıc somon yedın mı:26: ben hıc yemedım ama mrk edıyorum nası bı tadı oldugunu, cunku en yararlı balık ınsana, gecen nette tarıflerıne baktım da guel gıbıydııı :44:

BEN ATLAYIM GAYEET GÜZEL BAYILIYOM SOMON A

EVET DIYETTE COK YARARLI CİDDEN TABII YAĞLI OLMAMAK SARTI İLE :)

tekir yemedım hıc kız pazrada görürüsem alaım nası yapios hamsi gibimi pişircezz tavada az yağ ile :)

başak diye tahmın ettiydim :) yay dimedım cunku yayalr genelde ılımlı ınsanalrdır diye bılıyorum
herseyı sakaya vururzz :) ama biriktiimzi zaman da hıncımızda öfkemızden kımsa kaçamaz

sen de mi yaysın ne güzell :) ne demiş Rezzan kriaz

Kainatın en muhteşem burcu kozmik bir harika yay burcu

ben dimedim valla rezzan kriaz didi yay bı arkadasınzı olsun mutsuz olmazsınzı dio kendısı

bi de yaylara ukala derler hiiiç alakaesı yok

kizlar bende hamsiye bayilirim ama malasef sadece turk marketinde var ve ikikere gittik sadece cumartesi getiriyolarmis oglen olmadan bitiyomus market bize35kilometre uzakta kahvalti yol o ogleden cok sonra orda oluyoruz ve alamadik tabi

yurt dısında mısınız canım ? tabıı o zaman daha zr oluyo bazı seylere ulaşmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…