70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk kızlar hepinizin uyguladığı bir liste yok heralde. aslında benim diyetisyen kontrolünde zamanında yaptığım bir liste var.12 kilo vermiştim ama hamilelik bebek üstünden 5 yıl geçti.tabi diyetisyen arkadaşımdı ayıp olacak diye dikkat ediyodum. birdahada uygulayamadım.tekrar başlayım bakalım yapabilecekmiyim.artık kendime güvenim hiç kalmadı üstüne yaşta ilerladi gerçekten artık daha zor vermek.gençler yaşlarının kıymetini bilsinler.

Kizlar bu ne hal herkes hafta sonu kendini birakmis durumda :))
Ben cumadan bu yana 600 gram vermisim buda beni motive etmeye yetiyor darisi basiniza
Az olsunda kalici olsun dimi..
Suan yulafimi yiyorum bi kase yogurtla beraber

kızlar nıvea indırenlerınz bı yardım etsın bana indirdim ama sımdıde paralı oldugunu söyluyor nasıl yaptınız bunu elseee yardım et bana sen indirip uygulamıstın heralde

kızlar nıvea indırenlerınz bı yardım etsın bana indirdim ama sımdıde paralı oldugunu söyluyor nasıl yaptınız bunu elseee yardım et bana sen indirip uygulamıstın heralde

günaydın canım burdan biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) bana linki vermişti ordan indirmiştim
ama bilmiyorum malesef linki
spor ve egzersizler bölümüne bi bak bakalım

sekerim bunlarla doyacakmisin kaydirigubbakcemile3
ben daha yeni 3 tane kepek ekmek, yesil zeytin bal, surme peynir, salatalik yedim afiyet olsun bana sırnaşık şey
neyse ben yuruyuse çikarrrrr
opuldunuzŞeniz

kızlar bu nıvea nasıl ındırılıyo daha dogrusu bu ne ıse yarıyo hıc duymamıstım.bu arada hepınıze günaydın bıde hepınıze teessüf ederım bı lısteyı göstermedınız bana:1no2:

günaydın canım burdan biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) bana linki vermişti ordan indirmiştim
ama bilmiyorum malesef linki
spor ve egzersizler bölümüne bi bak bakalım

canım ya herseyı denedım yok acılmıyor neyse sagol canım benım tesekkurler

canım ben indirdim ama acılmıyor ayrobık yapılısını anlatıyor bıldıgım kadarıyla bakalım aksam kardesım bı ugrassın aacabılsek sanada anlatırım öptüm

günaydin kizlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt
simdi kahvemi iciyorum tabiki diyet süt ve diyet sekerli cokacimcoook

hafta sonu kacamak yapan cok bakiyorumda
valla ben bogazima dur demesini ögrendim
canim bile cekmiyor artik

bugun broccoli yemegini yapacam
bizim burda bugun tatil bu yüzden bol bol vaktim var sporda bugun cok yapacam tavsiye ederim,

Kizlar bu ne hal herkes hafta sonu kendini birakmis durumda :))
Ben cumadan bu yana 600 gram vermisim buda beni motive etmeye yetiyor darisi basiniza
Az olsunda kalici olsun dimi..
Suan yulafimi yiyorum bi kase yogurtla beraber

merhaba canim
nebaer iyi tatiller sana
yulaf yiyorum diyorsunda yulaf ne oluyor canim sen yedigine göre kalorisi azdir almancasini yazarmasin a.s.

Almiram canimcim aman tessüf etme bize buyur senin icin aradim buldum :teytey:

merhaba kızlar.diyete devam spora devam eski pantolonlarıma gırıyorum artık,çok guzel ama ceketler olmuyor,benım acılen ust bedenımı ınceltmem lazım,süt verıyorum ,gogusler kuculmez bır sure daha ,ama en azımdan sırtımdaki yaglardan ve gobegımden nasıl kurtulabılrım,bu konuda fıkrı olan var mı?:uhm:

öğlen bir tabak pırasa yağınıda çok azkoymuşum pirinçte atmamıştım tam bir hastane yemeği olmuş :1no2: bir etimek yanında sıcak suyumuda içtim şişirdi sadece doydum diyemem ama

şekerkız67; aramıza hoşgeldin canım,bayıldım nick ine,çok cici :)

minnacım bende öğlen pırasa yedim :) yanındada 1 dilim kepek ekmeği ve 60 gr tavuk fileto,bayağı doydum :)

günaydın kızlar ben kahvaltıda bol dereotlu söğüş yedim bir parçada beyaz beynir şimdi öğlen yemeğine çıkıyorum biber dolması ve yoğurt yicem akşama da ıspanak ve salata yerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…