70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ozaman sen streci dene
ben çıkıyorumm
kendine iyi bakk yarınnn senin ve herkes için güzell ve mutlu birgün olsunn
gitsiinn buu kilolarrrrr
iyi geceler

sağolasın canım iyi geceler... bende yatıyorum artık sabah iş var nede olsa.... hrkeze güzel bir hafta diliyorum.... çalışanlar pazartesi sendromu yaşamadan atlatırlar inşallah... hepiniz öpüldünüz....
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

slm kızlar gıremedım 2 gündür.ne var ne yok.buranın tatılı var havada güzel devamlı dısarlardayım.sızler naptınız.bana su bu haftanın lıstesını bı gösterın hadı.sımdı sayfalarda arayamayacam cok yorgunum fıstıklar

Günaydın kızlar..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Güzel bir hafta diliyorum hepinize... bol yürüyüşlü, bol sporluhihoyyytkaydirigubbakcemile2, kaçamaksız , zinde, mutlu kaydirigubbakcemile3, huzurlu ,bol kupalı :hooray:güzel bir hafta olsun hepimiz için... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım ben süper enerjıkım valla sımdı nıvea badı ındırıyorum ve hergun sabah onu uygulucam kahvaltı olarakta 1 kepek ekmegı 1 domates bırazda peynır kızlar su metabolızma cayını bende yaptım içine nane ve kekık te 5 kasıkta sırke koydum ay bı hosuma gıttı sımdı ıkıncı bardahı içiyorum bakalım kızlar cok umutlu görüyorum kendımı busefer butun duygularım sadece saglıklı zayıflamak için desarj olmus durumda haaa kızlar sedaözere iletin belkı ben yokkan olursa sız söylersınız valla dıyeten kacmak için söylemıyorum ben kılo bıldırımı 20 günde falan yapıcam cunku hergun tartılmaktan gına geldı sabretmeyı ögrenmelıyım bunu için sabah esıme pıllerı verdım iş yerıne götürdü getırme bı 20 günde bır getır dedım onun için arkadaslar sımdılık bukadar arkadaslar hepınızı öpüyorum gününüz cok güzel gecsın dılegıyle bye

günaydın canımŞeniz
ahh ahhh bende nedır bu enerjı dıyorum kendıme demekkın sen ateslıyotrmusun duygularımızı sagol canım benım

günaydın canım
ahh ahhh bende nedır bu enerjı dıyorum kendıme demekkın sen ateslıyotrmusun duygularımızı sagol canım benım

ah caım motive olamasak birbirimize ateşleyemesek ne olur halimiz... şimdi işe başlamışım ama pazartesi sendromunu bile bir tarafa frlattım ve çıtır günlerimin hayaliyle mutlu bir haftaya başlıyorum...
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

ya ne olur benide alın aranıza bu kilolar beni çok yordu başlıyorum biraz verip bırakıyorum o yüzden bir türlü kurtulamadım.tekrar sizinle başlamak ve devam etmek istiyorum.ayrıca şimdiki kilomda yeniden 77 çizelgeyi eve gidince düzelticem inşallah

günaydın kızlarrr
benim için hafta sonu çok feci geçti cumartesi annemlerde pazarda kayınvalidemlerdeydim
yedim allah yedim yani verimli geçmedi hatta kilo almassam bu hafta ii valla gerçi önümde düzeltebileceğim 5 günüm var
bugünden itibaren tekrar dikkat edicem kızlar affedin beni biliyorum çok kaçamak yaptım
ama söz cumaya kadar düzelecek:)))))

Kızlar günaydın bu hafta sonu biraz kaçırdım. neyse yine de dikkat ettim ama çok yemeye zaten hemencik karnım doyuyor yiyemiyorum artık çok şükür. Bu sabah yarım simit biraz peynir beş zeytinle kahvaltımı yapıyorum.

cok guzel tatlım süpersın kolay gelsın ama bol kalorılerde gıtsın
hosgeldın tatlım a.s.a.s.a.s. iyiki burdasın cok guzel motıve olur insan burda :1hug:
sana güvenıyoruz tatlım eminim düzelticeksin bıraz azaltsan su kaynanalara gıtmeyı cok süper olucak gitme tamammı Şeniz

günaydın kızlar,

oof oku oku bitmedi ,mesajlar üzerinden yanıt veremedim

valla sizlere karşı yüzüm yok,hafta sonu ressmen saçmaladım,kilo verdim diye bıraktım kendimi,gofretler,kekler,çilekli tartlar,cevizli ekmekler,börekler,çörekler..... ve sadece 30ar dakika yüzdüm,yani iyice abarttım,ama şu an itibariyle disipline girmiş bulunmaktayım,tekrar devam.

iyi haftalar kızlar.

hoşgeldin aramıza... buraya bağlı kalırsan kilolarını verirsin... çok güzel motive oluyor... tavsiyeler çok güzel... hepimizin derdi aynı.. birlikte aşacağız inşallah....

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar iyi haftalar
haftasonu çok yoruldum sporumuda yapamadım cumartesi bol bol gezdim alışveriş yaptım ayaklarım şişti yürümekten
pazarda muhteşem bir kahvaltı yaptım bütün haftanın acısını çıkardım resmen sonrada temizlik ütü derken bittim haftasonu dinlenemiyorum ben yaa off

şu çörek otunu kimler kullanıyor bende bugün başladım nasıl kullanıyorsunuz faydasını gören oldumu :)

magrentacım sımdı arastırdım googuldan bı profösrun yazısını buldum çörek otunun zayıflamaya bı faydası yokmus aksıne iştah acarmıs bilginize:çok üzgünüm:

herkese günaydın arkadaşlar
bu güzel ilkbahar sabahında umarım isteklerimize kısa sürede kavuşuruz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa

magrentacım sımdı arastırdım googuldan bı profösrun yazısını buldum çörek otunun zayıflamaya bı faydası yokmus aksıne iştah acarmıs bilginize:çok üzgünüm:

valla canım anneme biri demiş bir ayda 8 kilo vermiş kadın anlatıyorlarmış çiğneyipte yutarsan iştah açmak ne demek öyle bir kapatıyorki ıyyyy pazar çiğneyim dedimde of of of berbattı bende çiğnemeden yutrmaya karar verdimcokacimcoook

günaydın herkeze iyi haftalar oku oku bitmedi sayfalar cumartesi fullll bahar temizliği bütün camları açtım portakal çiçeği kokuyor bahçemiz mis gibi eşimle akşama kadar temizlik yaptık yorgunluktan taze fasulye ve salata yedim çok az pazar kahvaltısında 1 dilim ekmek çok az melemen yedim uzun zamandır ilk defa bu kadar az yedim pazar kahvaltısını öğleden sonra arkadaşıma gittim yarım tabak kısr yedim tramisu vardı elimi sürmedim dün akşamda yemek yemedim sadece meyveyle geçiştirdim bu hafta sonunu kaçamaksız atlattım sonunda aferin bana hihoyyyt
bu sabah
1 etimek
1 domates
2 parça peynir
şekersiz çay
dün pırasa pişirmiştim yanımda getirdim bugün öğlene onu yerim artık

şimdi bende araögün yapıyorum arkadaslar yarım bardak yagsız sutun içine 2 tane kayısı dogradım onu yıyorum sımdı nıvaa badı indirmesı bıttı bakalım nasıl bıseymıs işallah bı sorun cıkmaz baklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…