canım ozaman sen streci dene
ben çıkıyorumm
kendine iyi bakk yarınnn senin ve herkes için güzell ve mutlu birgün olsunn
gitsiinn buu kilolarrrrr
iyi geceler
günaydın canımŞenizGünaydın kızlar..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Güzel bir hafta diliyorum hepinize... bol yürüyüşlü, bol sporluhihoyyytkaydirigubbakcemile2, kaçamaksız , zinde, mutlu kaydirigubbakcemile3, huzurlu ,bol kupalı :hooray:güzel bir hafta olsun hepimiz için... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın canım
ahh ahhh bende nedır bu enerjı dıyorum kendıme demekkın sen ateslıyotrmusun duygularımızı sagol canım benım
cok guzel tatlım süpersın kolay gelsın ama bol kalorılerde gıtsınah caım motive olamasak birbirimize ateşleyemesek ne olur halimiz... şimdi işe başlamışım ama pazartesi sendromunu bile bir tarafa frlattım ve çıtır günlerimin hayaliyle mutlu bir haftaya başlıyorum...
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
hosgeldın tatlım a.s.a.s.a.s. iyiki burdasın cok guzel motıve olur insan burda :1hug:ya ne olur benide alın aranıza bu kilolar beni çok yordu başlıyorum biraz verip bırakıyorum o yüzden bir türlü kurtulamadım.tekrar sizinle başlamak ve devam etmek istiyorum.ayrıca şimdiki kilomda yeniden 77 çizelgeyi eve gidince düzelticem inşallah
sana güvenıyoruz tatlım eminim düzelticeksin bıraz azaltsan su kaynanalara gıtmeyı cok süper olucak gitme tamammı Şenizgünaydın kızlarrr
benim için hafta sonu çok feci geçti cumartesi annemlerde pazarda kayınvalidemlerdeydim
yedim allah yedim yani verimli geçmedi hatta kilo almassam bu hafta ii valla gerçi önümde düzeltebileceğim 5 günüm var
bugünden itibaren tekrar dikkat edicem kızlar affedin beni biliyorum çok kaçamak yaptım
ama söz cumaya kadar düzelecek:)))))
--------------------------------------------------------------------------------
ya ne olur benide alın aranıza bu kilolar beni çok yordu başlıyorum biraz verip bırakıyorum o yüzden bir türlü kurtulamadım.tekrar sizinle başlamak ve devam etmek istiyorum.ayrıca şimdiki kilomda yeniden 77 çizelgeyi eve gidince düzelticem inşallah
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar iyi haftalar
haftasonu çok yoruldum sporumuda yapamadım cumartesi bol bol gezdim alışveriş yaptım ayaklarım şişti yürümekten
pazarda muhteşem bir kahvaltı yaptım bütün haftanın acısını çıkardım resmen sonrada temizlik ütü derken bittim haftasonu dinlenemiyorum ben yaa off
şu çörek otunu kimler kullanıyor bende bugün başladım nasıl kullanıyorsunuz faydasını gören oldumu :)
magrentacım sımdı arastırdım googuldan bı profösrun yazısını buldum çörek otunun zayıflamaya bı faydası yokmus aksıne iştah acarmıs bilginize:çok üzgünüm:
herkese günaydın arkadaşlar
bu güzel ilkbahar sabahında umarım isteklerimize kısa sürede kavuşuruz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?