neyse bir ağır vaka olarak yazayım bildirimimi
başlangıç:79
geçenhafta:75.8
buhafta:75...regl son günüü
giden:800
hedef:65.
işte böyle biraz daha gidebilrdi ama hem regl songünü yani ödem var daha hemde dün beslyeici oldu yaa evden çıkınca ayarım kaçıyor bana ev iyi yani evde cısta bulunmadığından fazla...
neyse dün kahvaltım bana layıktı yani topiğimize
öğlen yiyemdim dışaırda açlık krizine girdim arkdaşımla birer dürüm yedik etdöner özlemişim çokkk olmuştu belki döner bugün olmalıydı ama simitten iydir dedim yedim..yanında bir zeroyla
akşam eşim yemekte yoktu arkdaşın eşide yoktu okulun yemeğine gittiler benide arkdşaım çağırdı kendiizi adanalı anneciği içliköfte yapmış çokta lezzetli yapar ama suda haşlama yaptık kızartma değil...
2top ondan yedim..
1bardak ayran
bol salata...
mandalian
1armut...dolu akşam oldu insan böyle yiyince nekadar tok uyuyor normalde açlıktan kıvranarak uyurummm
bide eşime öğretmenelr günü diye kıyafet almayı düşnmüyodum kendi alıyord çoğu zaman bdie dhaa yeni doğum gününde almıştım..
napıyım derken ark.okula çiçek gönder dedi bende valla ilk kze olucak hadi dedim hazırbuketler güzel değildi..kırmızı beyazlı karanfili hazırlattım ortada biri beyaz biri kırmızı 2 gül koydurttum notumu yazdım gönderdim,oda aksilık okulda değilmiş bende ısrarla git diyroum neyse aramışalr hediyen var diyee.çok mutlu olmuş ee bide o karısından çiçek alsın değilmiöyel iştee kızlarr..ama gece yatmadan twiststepperde 20dk çalıştım
kdr napıyon kız.aynı hız devam ediyosun maşallah.az az ver ama kalıcı olsun önemli olan o.ikizlerde iyiler.ellerinden öperler.becere bilirsem resimlerini koyayım.
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadece tebriklerr
tesekkur ettim canimtebrikler canim
tebrıkler canımm
ben de leslie yaptım ama bana virdirmedi beebeembunyeyel de alakalı yanı :)
bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)
tebrıkler canıms enden boyle bı sonuc beklıyordum ben zaten
gecmıs olsun ve tebrıklerbu hafta verenler hep 1 kılo üstü maşallah
tebrikler canımmm
tebriklerr sanadaaa
aynen bende az boğazımı tutsam bugün daha azdım eminim..ama sonucun güzelll
canım yaaa...ben seni 65.6 sayıp tebrik ediyorum varmı işte kim kaırşırki bunaaoyy hemde wcyede çıkmamış halin yinede tebrikler memleketlimm
iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadece tebriklerr
evetttt hatırlaıdmmm nerdesin ka.çak biz burdayız hala bak burda yaşlanıyoruz bile yıllandık yaniiibeklerim canım.öptüm ikizleirniive senii
hayatım kaderdaşım tüp yolunda vermişsin çok güzle darısı bana inş...tebrikler..evet bziim vermemiz şart yani
ayy saol canıım ne kadar motıve ettın benı bırde yazmayıd aunutmusum regl de olacam ben ama ınsallah haftaya 64 görüp haftalardır duran çizelgemi yenilemek istiyorum
tesekkur ettim canim bende bekliyodum ama bukadar degil cok sevindim
kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum veremiyen arkadaslar uzulmesinler haftaya verirler benim oyle oluyo bi cok veriyorum bi cok az gecen hafta 400gr vermistim
hoşgeldin aramıza. iyi kilo vermelrbu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)
Günaydın canlar!
Bugün yine yeni bir mide bulantısı + baş dönmesiyle karşınızdayım.
Kusmalarımın tek güzel yani haftayı -1.700gr ile tamamlamış olmam.
Bildirimimi de yapayım hemen:
Triendy21 dikkatine ;
Geçn hfta: 78.5 Kg
Bu hafta : 76,8 Kg
Giden : 1,700 kg
hedef : 60,0 Kg
tekrar belirtmem gerekir mi bilmiyorum ama ortim blackcat08
hee gitmiş ama ben çokta sevinip zafer sarhoşu olmak istemiyorumKDRRR 800 gramm gitmişşşş.
Çok yoğunum,
hemen kilo bildirimimi yapıp çıkcam. öpüyorum herkesi. sonra tekrar gelicem
başlangıç kilo: 81
geçen hafta kilo: 73,8
bu hafta kilo: 73,4
giden :400 gr
toplam giden:7,6
hedef : 60
bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)
hee gitmiş ama ben çokta sevinip zafer sarhoşu olmak istemiyorum
öenmli olan devamı dilekcim yaa haftaya bırak 800 yarısını versem razıyım biliyosun benim verme şeklimi bir ileir bir geri..ne geride çok artıyorum ki bunada şükür ama öenmli olan biraz ilerlemek yaaa gaza gelirim ben daha fazla ama..nebileyim millet çok vermişin diyor bana demiştim ya sıkıyım olduğumdan az gösteriyorum verincede çok sanıyola ryok 5 kilo deyince ee daha nee di,yolar ama ben kaç aydır aynı kilodayım diye mutlu değilimki napıyım yok vermedim diyroumm
neyse mızlanmaya gerek yokhafif beslenirsem midemde mutlu bağırsağımda mutlu iyi çalışıyor
eniyisi devam etmek bide sizi kazandım napıyım artıkkk
iyi işte ne 400grama kafa sallıyonbak onu beğenmezsen haftaya oda gelmez haaa iyi iyi devam
Bir hevesle geliyorsun olmayacağına inanarak ama inan oluyor...
Geldiğimde foruma aldığım nickten belli inancım yoktu ama tam 1 ay olmuş geleli ve ben 6 kg verdim... İnanır ister ve düzenli beslenirsen oluyor...
Selam şekerr :)
Sen bildirim yaptın mı ben mi gözden kaçırdım?
Bende bugün yediklerimi yazayım değerlendirirseniz sevinirim
1 kk beyaz peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
azıcık kahvaltılık sos
8 buçuk gibi kahvaltı yaptım yeşil çay yaptım ama içemeden çıktım evden 10 gibi 1 elma 12dede 1 mandalina yedim benim öğlen yemeği kayıyor biraz onun için 2 ara yaptım öğlende annem mercimek köftesi yapmış ondan yiyeceğim ama umarım fazla kaçırmam akşama allah kerim :))[/QU
BENDE BUGÜN 2 ARA ÖĞÜN YAPICAM ..MERCİMEK KÖFTESİMİ*? SADECE TADINA BAKKKKKKFAZLA KAÇIRMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?