70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne romantik.kız ne güzel yapmışsın.bende polis haftasında yapayım.ama üzerine bebişlerin adını filan yazayım yoksa bizimki o çiçekleri bana yedirir.

kdr napıyon kız.aynı hız devam ediyosun maşallah.az az ver ama kalıcı olsun önemli olan o.ikizlerde iyiler.ellerinden öperler.becere bilirsem resimlerini koyayım.

tabi tabi ne hız cnaım baksana hala 7lerde dolanıyorum ben neresi hız..kaç aydır yoksun burda ben sadece form tutuyorum yaa briaz daha verip tutsaydım ama napayım buhaftada 800 gitit tabe geçenhafta regl haftasına griryodumondna buhafta bitti...
ben az verdim çok kalıcı oldu canım yaa 10 versemde kalıcı olsa gam yemiycem ama hep düzen bozuldu bayramdı oydu buydu derkenn bakıcaz.....
bekelrim bebişleirn resimlerini...

iyi olmazmı ben aylardır burdayımda böyle birşey yaşasam gofret dağıtıcammmama ben topiktekilierin adresini alıp dilek gibi çocuklara değil sadecetebriklerr

teşekkürler moral oldu bana yazdıklarınız çok çok dikkat ediyorum diyemem ama önceki yediklerimi sınırlandırdım şekersi çay içmeyi ve akşam bişey yememeyide başarırsam süper olacak

bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)

bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)

Öhöömm öhöömmm öyledir bi tanecik topigimizz..
Hoşgeldin
Kendini tanıtsan kaç yaşındasın kaç kilosun vs vs. :)
Kuralları okudunmu bilmiyorum tekrar kopyalıyım alıştım zaten.
Kaptan erginsena yardımcısı triendy21.
Ben Dilek topiğin müdavimlerinden. :)

Kurallarımız;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Çok yoğunum,

hemen kilo bildirimimi yapıp çıkcam. öpüyorum herkesi. sonra tekrar gelicem

başlangıç kilo: 81
geçen hafta kilo: 73,8
bu hafta kilo: 73,4
giden :400 gr
toplam giden:7,6
hedef : 60

hoşgeldin aramıza. iyi kilo vermelr

tebrikler ortak utandırdın bu hafta beni bende fazla giden yok akşam tartılıp yazacam ama söz haftaya daha iyi olacak...

KDRRR 800 gramm gitmişşşş.
hee gitmiş ama ben çokta sevinip zafer sarhoşu olmak istemiyorum
öenmli olan devamı dilekcim yaa haftaya bırak 800 yarısını versem razıyım biliyosun benim verme şeklimi bir ileir bir geri..ne geride çok artıyorum ki bunada şükür ama öenmli olan biraz ilerlemek yaaa gaza gelirim ben daha fazla ama..nebileyim millet çok vermişin diyor bana demiştim ya sıkıyım olduğumdan az gösteriyorum verincede çok sanıyola ryok 5 kilo deyince ee daha nee di,yolar ama ben kaç aydır aynı kilodayım diye mutlu değilimki napıyım yok vermedim diyroumm
neyse mızlanmaya gerek yokhafif beslenirsem midemde mutlu bağırsağımda mutlu iyi çalışıyor
eniyisi devam etmek bide sizi kazandım napıyım artıkkk
Çok yoğunum,

hemen kilo bildirimimi yapıp çıkcam. öpüyorum herkesi. sonra tekrar gelicem

başlangıç kilo: 81
geçen hafta kilo: 73,8
bu hafta kilo: 73,4
giden :400 gr
toplam giden:7,6
hedef : 60

iyi işte ne 400grama kafa sallıyon bak onu beğenmezsen haftaya oda gelmez haaaiyi iyi devam

Bir hevesle geliyorsun olmayacağına inanarak ama inan oluyor...
Geldiğimde foruma aldığım nickten belli inancım yoktu ama tam 1 ay olmuş geleli ve ben 6 kg verdim... İnanır ister ve düzenli beslenirsen oluyor...

Ya sen milleti boşver şekerim millet hep bişi der.
Aynada sen kendini ne zaman begenirsen o zaman kesersin rejimini.
Bazıları sırf hasetliğinden öyle konuşuyo.
Sen doğru bildiğin yolda ilerle..
Ve seni çıtır görmek istiyorum ben ha gayret verelim şu fazlalıkları..

merhaba kaderdasim gercekdende bizim kilo vermemiz sart suan bir tup bebek tedavisine daha cesaretim yok ama olurda yaptirirsam bari zayif baslayayim...
sen ne yaptin tedaviye baslamayi planliyordun

niye kimsecikler artık yediklerini yazmıyo
arada cıslarım olsada yazayım
dün
sabah
2 tost (karışık) nasıl bi anda mideye indi bende bilmiyorum
azcıcık pohaca
ara
1 elma
yeşil çay
öglen
ayran salata
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
nesfit
3 çatal spagetti
3 litre su
bugün

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
2 dilim t.t ekmek
ara
1 avuç kuru üzüm
2 fincan ıhlamur
öglen
patates yemegi
salata
sütlaç :26: (tamamını yemedim azcık)
ara
elma yemeyi düşünüyorum
akşam
kabak yada nesfit umarım bi deişklik olmazsa

Bende bugün yediklerimi yazayım değerlendirirseniz sevinirim
1 kk beyaz peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
azıcık kahvaltılık sos
8 buçuk gibi kahvaltı yaptım yeşil çay yaptım ama içemeden çıktım evden 10 gibi 1 elma 12dede 1 mandalina yedim benim öğlen yemeği kayıyor biraz onun için 2 ara yaptım öğlende annem mercimek köftesi yapmış ondan yiyeceğim ama umarım fazla kaçırmam akşama allah kerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…