70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim degerlendirmeyi herkes yapmiyo yasak sadece sena abla tugba ve kilavuz yapiyo baska yapan varmi tam bilmiyorum ama herkes yapamiyo bunu bil onlar gelince yaparlar buyuk ihtimalle

bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)

hoşgeldin canım bende tek başıma kilo vermeyi pek beceemyenlerdenim o yüzden buraya geldim ortam çok güzel inş. Sende öyle düşünürsün sağolsun kaptan ve kaptan yardımcılarımız diğer arkadaşlarda tabiki menülerimiizi değerlendirip eksiklerimiz varsa uyarıyolar umarım sende kilo veririsin bizimle

orti ne yaptin bildirimini goremedim kac gr gitmis
kizlar bisey sorucam kuru kayisidan gunde kac tane yiye biliyoruz ben sut cogalsin biraz diye yaklasik 25gun aradan sonra bugun kompostu yaptim ve sekersiz yaptim kocaman bi bardagim var ve onun icine burda satilan bi kucuk kesme seker atiyorum sekerin kalorisi 6 oyuzden fazla zarari olmaz herhalde dedim sutu cogaltmam lazim bugunlerde azaldigini hissediyorumda

gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie

Çok sevindim ortimm benim yaa. Katılıyorum bende sana. :118: Bende yapayım şimdi bildirimimi, benim içinde süper, fazla değil ama buraya başladığımdan beri en fazla kiloyu verdim. Hemide regl olmama rağmen yupppiii.

Başlangıç: 75,7
Geçen Hafta: 74.3
bu hafta: 73.2
giden: 1.1
toplam giden: 2.5
hedef kilo: 65

anam 2 tost mu nittin kısçem öyle dilim olarak yeseydin aslında daha kolay doyardın bence Otostlarla bende hiç doymuyom :26::26::26:

bı acıktım bı acıktımmmmmmmm

demınden berı yemek tarıflerıne bakıyorum, neler neler gordum gozlerım döndüüüüü :111:

onca tarife baktım gözüm doydu ama karnım acıktı, tavuk ızgara siparişimi verdim beklıyorummmm

Son düzenleme:

sahane orti bende 2onceki hafta 1.1 vermistim cok sevindim bende ayni canim regliyim ve belki bitseydi biraz daha gidebilirdi biz bu basaricaz citir olcaz insaallah

OHH MERCİMEK KÖFTESİ

BİRİ DE TOST YIMISS BİRİSİ KAYNANSIAN GITMIS YIMISS

BEN İRADESİZ SANIODM KENDIMI YAA AMA BILDIGIN SAĞAM İRADE SAHIBIYMISISM

TAKDİR ETTIM VALLA KENDIMI CUNKU DUNYA AEM BİLİR BENIM TATLI ZAAFIMI AĞZIMA KOYMUYORUM

15 GUNDUR AĞZIMA O DERECE Bİ KERE YEDIM O DA BI CATAL YANI :d ZEHİR OLSA ÖLDÜRMEZ

sahane orti bende 2onceki hafta 1.1 vermistim cok sevindim bende ayni canim regliyim ve belki bitseydi biraz daha gidebilirdi biz bu basaricaz citir olcaz insaallah

Olsun artık ne yapıp yapmayacağımı daha iyi biliyorum cnm. İnşallah haftaya daha güzel olacak. Zaten önemli olan hızlı vermek değil ki. Sağlıklı verebilmek. Bence de yavaş yavaş çıtır olacağız. Sabırsızlanıyorum vallahi. Hurma yesene cnm süt yaparmış çok. Denedin mi hiç?

MERHABA KIZLAR ben köyde oturuyorum şimdi bizim bahçede çooooooooooook güzel bir muşmula ağacı var her dışarı çıkışımda içim gidiyor yavrulara günde kaç tane yesem açaba tanesi kaç kalori bilemiyorum

Arkadaşlar ben bu tickeri her hafta yeniden yapıyorum. Bir türlü başaramadım güncelleme kısmını. Siz nasıl yapıyonuz?

yok canim denemedim ama dolapta var deneyim

canım hangi meyve olursa olsun diyette iken falza yemek kilo yapar onun için

aralarda yiyebılksın musmula kucuk oldugundan 3-4 musmula yıyebılırsın gun ıcın de

orti mharikasın işte benim ortim yürü beeeeeee heyttt:13::13::13::13::13::13::13::13:
Biz zayıflayınca yiycez dimi orti ben sana muhallebili incir tatlısı yaparım tamamı

anam 2 tost mu nittin kısçem öyle dilim olarak yeseydin aslında daha kolay doyardın bence Otostlarla bende hiç doymuyom :26::26::26:

ya öyle diyorsunuzda ben yemedimki :26: topiğin öküzü içime kaçtı o yedi ben yine suçlu oldum
suçluluktan mı ne hiçte doymamıştım

kizlar cocuklu arkadaslara soruyorum benim kuzuma ek gida verdim ama bunyesine fazla geldi dun gece baya kotu oldu ve kabiz durumda her seyi deniyorum yinede yapmadi bugunde cok yoruldu oyuyo kuzum uyandigindada ikinmaya calisiyo ama yinede yapamiyo ne yapmam lazim ayaklarini bisiklet gibi surdum sonra zeytin yagi verdim bebek cayi var rahatlatici ondan verdim agri kesici fitili var ondan verdim ama yok yok yok hepsini ayri zamanlarda verdim ust uste degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…