Yaptım yaptım
Hepi topu 400 gr
Ama regliyim haftaya daha güzel olacak
Bende bugün yediklerimi yazayım değerlendirirseniz sevinirim
1 kk beyaz peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
azıcık kahvaltılık sos
8 buçuk gibi kahvaltı yaptım yeşil çay yaptım ama içemeden çıktım evden 10 gibi 1 elma 12dede 1 mandalina yedim benim öğlen yemeği kayıyor biraz onun için 2 ara yaptım öğlende annem mercimek köftesi yapmış ondan yiyeceğim ama umarım fazla kaçırmam akşama allah kerim :))
bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)
gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie
anam 2 tost mu nittin kısçem öyle dilim olarak yeseydin aslında daha kolay doyardın benceniye kimsecikler artık yediklerini yazmıyo
arada cıslarım olsada yazayım
dün
sabah
2 tost (karışık) nasıl bi anda mideye indi bende bilmiyorum
azcıcık pohaca
Ara
1 elma
yeşil çay
öglen
ayran salata
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
nesfit
3 çatal spagetti
3 litre su
bugün
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
2 dilim t.t ekmek
ara
1 avuç kuru üzüm
2 fincan ıhlamur
öglen
patates yemegi
salata
sütlaç :26: (tamamını yemedim azcık)
ara
elma yemeyi düşünüyorum
akşam
kabak yada nesfit umarım bi deişklik olmazsa
Çok sevindim ortimm benim yaa. Katılıyorum bende sana. :118: Bende yapayım şimdi bildirimimi, benim içinde süper, fazla değil ama buraya başladığımdan beri en fazla kiloyu verdim. Hemide regl olmama rağmen yupppiii.
Başlangıç: 75,7
Geçen Hafta: 74.3
bu hafta: 73.2
giden: 1.1
toplam giden: 2.5
hedef kilo: 65
Bende bugün yediklerimi yazayım değerlendirirseniz sevinirim
1 kk beyaz peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
azıcık kahvaltılık sos
8 buçuk gibi kahvaltı yaptım yeşil çay yaptım ama içemeden çıktım evden 10 gibi 1 elma 12dede 1 mandalina yedim benim öğlen yemeği kayıyor biraz onun için 2 ara yaptım öğlende annem mercimek köftesi yapmış ondan yiyeceğim ama umarım fazla kaçırmam akşama allah kerim :))
sahane orti bende 2onceki hafta 1.1 vermistim cok sevindim bende ayni canim regliyim ve belki bitseydi biraz daha gidebilirdi biz bu basaricaz citir olcaz insaallah
Olsun artık ne yapıp yapmayacağımı daha iyi biliyorum cnm. İnşallah haftaya daha güzel olacak. Zaten önemli olan hızlı vermek değil ki. Sağlıklı verebilmek. Bence de yavaş yavaş çıtır olacağız. Sabırsızlanıyorum vallahi. Hurma yesene cnm süt yaparmış çok. Denedin mi hiç?
Arkadaşlar ben bu tickeri her hafta yeniden yapıyorum. Bir türlü başaramadım güncelleme kısmını. Siz nasıl yapıyonuz?
MERHABA KIZLAR ben köyde oturuyorum şimdi bizim bahçede çooooooooooook güzel bir muşmula ağacı var her dışarı çıkışımda içim gidiyor yavrulara günde kaç tane yesem açaba tanesi kaç kalori bilemiyorum
ohh mercimek köftesi
Biri de tost yımıss birisi kaynansıan gıtmıs yımıss
Ben iradesiz sanıodm kendımı yaa :d ama bıldıgın sağam irade sahıbıymısısm
Takdir ettım valla kendımı cunku dunya aem bilir benım tatlı zaafımı ağzıma koymuyorum
15 gundur ağzıma o derece bi kere yedım o da bı catal yanı :d zehir olsa öldürmez
MERHABA KIZLAR ben köyde oturuyorum şimdi bizim bahçede çooooooooooook güzel bir muşmula ağacı var her dışarı çıkışımda içim gidiyor yavrulara günde kaç tane yesem açaba tanesi kaç kalori bilemiyorum
anam 2 tost mu nittin kısçem öyle dilim olarak yeseydin aslında daha kolay doyardın benceOtostlarla bende hiç doymuyom :26::26::26:
OHH MERCİMEK KÖFTESİ
BİRİ DE TOST YIMISS BİRİSİ KAYNANSIAN GITMIS YIMISS
BEN İRADESİZ SANIODM KENDIMI YAAAMA BILDIGIN SAĞAM İRADE SAHIBIYMISISM
TAKDİR ETTIM VALLA KENDIMI CUNKU DUNYA AEM BİLİR BENIM TATLI ZAAFIMI AĞZIMA KOYMUYORUM
15 GUNDUR AĞZIMA O DERECE Bİ KERE YEDIM O DA BI CATAL YANI :d ZEHİR OLSA ÖLDÜRMEZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?