70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya öyle diyorsunuzda ben yemedimki :26: topiğin öküzü içime kaçtı o yedi ben yine suçlu oldum
suçluluktan mı ne hiçte doymamıştım

benim içime de rahıbe teresa kaçtı eheueheu

orti mharikasın işte benim ortim yürü beeeeeee heyttt:13::13::13::13::13::13::13::13:
Biz zayıflayınca yiycez dimi orti ben sana muhallebili incir tatlısı yaparım tamamı

evetr orticim yap valla kızz şu muhallebisini yaparken krem şantikarıstırılan tatlı mı dediğin

yoksa incir uyutma mı ayy ıncır ceviz süt deince milyon dene tarif türer bebem bi de aç olunca

daha yaratıcı oluo ınsna eheueheu yap kız naparsan yırık valla annaştıkkk

canım her sabah aç karnına kaysı suyu ıcır az da olsa çok rahatlatıyo zeytınyagı surmeye devam et
bir de ıkındıgını gordugun an yardımcı olmaya calış tuvalete tutar gıbı tut daha ıyı ıkınıyo o zaman
eğer ıkınıp da yapaamzsa bagsur olur yavrum dediğim gibi kaysı suyunu kullan farkı görceksınn

benım bebeğim yok ama yepenim var ek gıdaya gecınce o da öyle olmsutu melojj öle yapıyodu işte
düzeldi şimdi olmuo kabız maşallah senınkı de düzelir ıns canım ek gıdaya gecınce olabılır böle şeler
bünye alışık olmadıgı ıcın

Son düzenleme:
canım hangi meyve olursa olsun diyette iken falza yemek kilo yapar onun için

aralarda yiyebılksın musmula kucuk oldugundan 3-4 musmula yıyebılırsın gun ıcın de

Ay cnm kıyamam ben yaa. Valla cnm çok ufak bebişin şimdi ne desek boş. Zeytinyağı vermişin en iyisi o bakalım bekle biraz. Ne olacak poposuna da sürebilirsin azıcık acımasın die.

kayisiyi malesef bulamiyorum canim burda yokki kactane markette aradim hamileyken bile bulamadim turkiyeden kuru kayisi getirmistim sadece o var onu kompostu gibi yapsam olurmuki

Ay cnm kıyamam ben yaa. Valla cnm çok ufak bebişin şimdi ne desek boş. Zeytinyağı vermişin en iyisi o bakalım bekle biraz. Ne olacak poposuna da sürebilirsin azıcık acımasın die.

onuda yaptim canim ama yoknormalde yapinca hemen yapiyodu simdi hic bisey yaramiyo dun okadar kortumki omrumden bikac yil gitti diyorum ciglik atiyodu ama sesi cikmiyo kendini kaybetti gibi oldu hemen esim sekerli su yap karninda problem var galiba dedi yaptikta biraz duzeldi

kayisiyi malesef bulamiyorum canim burda yokki kactane markette aradim hamileyken bile bulamadim turkiyeden kuru kayisi getirmistim sadece o var onu kompostu gibi yapsam olurmuki

canım mutlaka olmalı kaysı suyu baska bı ısımde gecıyor olmasın Allah Allah

tabıı kaysı kompostosu da olur ama kaysı nektarlı bi meyve suyu daha ıyı olurdu

tüh şeftalı aynı etkıyı gostermıo kı napsak Almanyada yasayan baska insnaalr yokmu kk da

topikleri fln varsa ayzalım ya bilen vardır belki kaysı suyu bırebır yanı

şey de yapabilirsin sıcak suya bal karıstırıp içirirsen de çok iyi gelıyormus kabıza ben

denemedım ama deneyeenler memnun :) afedersın ben de çok kabızlık yasarım da birini duyunca üzülüyorum

bunaltıcı bişey hele kı bebek

Betülcm birde bebğine her yeni tattıracağın ek gıdadan önce mesela 1 çay kaşığı ertesi gün 2 falan die arttırarak yedir cnm. Belki biliyorsundur ama ben yinede söyliyeyim dedim. Bünyesi alışsın belki alerji falan yapabilir.

hangı ekmekten tüketiyosun yazmamıssın ama kepek yada beyaz tercıh etme canım onun harıcınde güzel bence ama mercımek köftesini pek önermem yağ cok ıcınde hemde baklıyat yüksek kalorılı anlıycagın
tebrıkler
en ıyısı tokken bakmak o tarıflere pelinbende abzen bakıyom da
ben onu kalorılı bısey dıye duymustum ama ne kadar bılmıyorum benım bahsettıgım turuncu boyle tatlı olan musmula
orti mharikasın işte benim ortim yürü beeeeeee heyttt:13::13::13::13::13::13::13::13:
Biz zayıflayınca yiycez dimi orti ben sana muhallebili incir tatlısı yaparım tamamı
banada yapsana canım cektııı

valal canım keske bırden yüklenemseydin dah aküçük çünkü ek gıda derken bu sütlerden verıyosun demı aptamıl felan onlardansa ock bısey olmaz ama kavanoz maması verıyosan oyel hemen cogaltma kasık kasık ve tek tek dene alerjı felanda yapabılrı cunku yanı ne verıyosan dah aaz ver bırde rezene cayı ıcırebılrısın bıkac kasık gazı varsa alır

pelin hanı bı ara tıyatroya gıtmıstın bahsetmedın nası gectı ya bende ıstıyorum bu ara kafa dagıtmam lazım esımde gıdelım dedı soyel neselı bısey olsun ıstıyorum gıden var mı aranızda kızlar devlet tıyatrosuna:44:

evet şekerim krem şanti karıştırılandan yaptım bi tepsi ama misafirlere biz zayıflayınca yiycez ciddiyim kiloları verelim yapıcam yemeye beklerim bak ona göre....

evet şekerim krem şanti karıştırılandan yaptım bi tepsi ama misafirlere biz zayıflayınca yiycez ciddiyim kiloları verelim yapıcam yemeye beklerim bak ona göre....

eyvallah bebeısım :) ama edırnedeysen ben nası gelım oraya ıstanbulsa kolayda

canim ben kucuk yerde yasiyorum esimle aradik canim onun almancasi cok iyi bulamadik bali bir yasina kadar veremiyorum canim bebeklere yasak cok sagol ilgin icin

merhaba kaderdasim gercekdende bizim kilo vermemiz sart suan bir tup bebek tedavisine daha cesaretim yok ama olurda yaptirirsam bari zayif baslayayim...
sen ne yaptin tedaviye baslamayi planliyordun

evet şart bana denilmedi yani verirsen kalırsın diye ama düşükleirmde buhalimden 10kiloazdım dahada kalamadım belkide etkileyecek..hem belenay arkdaşımzı hamile kaldı bu topikte oda zayıflayınca kaldığını söylüyordu hep..
bebek bahane kendimde sevmiyoum buhalimi tabiki...
bende cesaret gelir inş.hala araştırıyroruz samsunda yaşadığım yerde bakalım hayırlsı ama 1.tüpte daha aceleic daha istekliydim eşim akşam rest çekit briazdaha kararsız kalıp başlamazsan bukonuyu kapatıyurm istemiyorum dedi,üstüen gitmed,im zaten tartışmak istemdim bukonuda çok kırıyoruz birbirimizi elimizde olmadan...hayırlısı bakalımm

malesef canim aptamilin kasik mamasini vermistim o bisey yapmagi bide kavonoz denedim kavonoz mamasi yapti simdi biraktim hic bisey vermedim sabahtan beri sadece anne sutu

arkadaşlar size yetişemiyorum okurkenn
maşallah bu ne hız bide çizelge açılmıyo bizimle biri özelden ilgilensee nolurr noluurrr

canım bzım gıttıgımız pek oyle kafa dagıtıcı bı oyun deıldı, ben tıyatroyu cok sevdıgım ıcın sıkılmadan ızleyebılırım ama arka sıramızda oturanlar ılk perdeden sonrakı arada "aay ıcımız bayıldı ne bu boyle" fılan dıye soylenıyolardı:26: bı bakayım oyunlarada seyrettıgım avrsa onerırım

ecrin29 bebeğine eğerki çorb falan veriyorsan canım 1 çay kaşığı zeytinyağıyla yarım kabaktan minicik bıir kabak çorbası yap ver hemen kabızlığı alır canım ben kıza hep öyle yaparım halada işe yarar iyice püre yaparsın hemde faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…