ya öyle diyorsunuzda ben yemedimki :26: topiğin öküzü içime kaçtı o yedi ben yine suçlu oldum
suçluluktan mı ne hiçte doymamıştım
orti mharikasın işte benim ortim yürü beeeeeee heyttt:13::13::13::13::13::13::13::13:
Biz zayıflayınca yiycez dimi orti ben sana muhallebili incir tatlısı yaparım tamamı
kizlar cocuklu arkadaslara soruyorum benim kuzuma ek gida verdim ama bunyesine fazla geldi dun gece baya kotu oldu ve kabiz durumda her seyi deniyorum yinede yapmadi bugunde cok yoruldu oyuyo kuzum uyandigindada ikinmaya calisiyo ama yinede yapamiyo ne yapmam lazim ayaklarini bisiklet gibi surdum sonra zeytin yagi verdim bebek cayi var rahatlatici ondan verdim agri kesici fitili var ondan verdim ama yok yok yok hepsini ayri zamanlarda verdim ust uste degil
canım hangi meyve olursa olsun diyette iken falza yemek kilo yapar onun için
aralarda yiyebılksın musmula kucuk oldugundan 3-4 musmula yıyebılırsın gun ıcın de
kizlar cocuklu arkadaslara soruyorum benim kuzuma ek gida verdim ama bunyesine fazla geldi dun gece baya kotu oldu ve kabiz durumda her seyi deniyorum yinede yapmadi bugunde cok yoruldu oyuyo kuzum uyandigindada ikinmaya calisiyo ama yinede yapamiyo ne yapmam lazim ayaklarini bisiklet gibi surdum sonra zeytin yagi verdim bebek cayi var rahatlatici ondan verdim agri kesici fitili var ondan verdim ama yok yok yok hepsini ayri zamanlarda verdim ust uste degil
canım her sabah aç karnına kaysı suyu ıcır az da olsa çok rahatlatıyo zeytınyagı surmeye devam et
bir de ıkındıgını gordugun an yardımcı olmaya calış tuvalete tutar gıbı tut daha ıyı ıkınıyo o zaman
eğer ıkınıp da yapaamzsa bagsur olur yavrum dediğim gibi kaysı suyunu kullan farkı görceksınn
benım bebeğim yok ama yepenim var ek gıdaya gecınce o da öyle olmsutu melojj öle yapıyodu işte
düzeldi şimdi olmuo kabız maşallah senınkı de düzelir ıns canım ek gıdaya gecınce olabılır böle şeler
bünye alışık olmadıgı ıcın
Ay cnm kıyamam ben yaa. Valla cnm çok ufak bebişin şimdi ne desek boş. Zeytinyağı vermişin en iyisi o bakalım bekle biraz. Ne olacak poposuna da sürebilirsin azıcık acımasın die.
kayisiyi malesef bulamiyorum canim burda yokki kactane markette aradim hamileyken bile bulamadim turkiyeden kuru kayisi getirmistim sadece o var onu kompostu gibi yapsam olurmuki
hangı ekmekten tüketiyosun yazmamıssın ama kepek yada beyaz tercıh etme canım onun harıcınde güzel bence ama mercımek köftesini pek önermem yağ cok ıcınde hemde baklıyat yüksek kalorılı anlıycagınBende bugün yediklerimi yazayım değerlendirirseniz sevinirim
1 kk beyaz peynir
5 zeytin 2 dilim ekmek
azıcık kahvaltılık sos
8 buçuk gibi kahvaltı yaptım yeşil çay yaptım ama içemeden çıktım evden 10 gibi 1 elma 12dede 1 mandalina yedim benim öğlen yemeği kayıyor biraz onun için 2 ara yaptım öğlende annem mercimek köftesi yapmış ondan yiyeceğim ama umarım fazla kaçırmam akşama allah kerim :))
tebrıklerÇok sevindim ortimm benim yaa. Katılıyorum bende sana. :118: Bende yapayım şimdi bildirimimi, benim içinde süper, fazla değil ama buraya başladığımdan beri en fazla kiloyu verdim. Hemide regl olmama rağmen yupppiii.
Başlangıç: 75,7
Geçen Hafta: 74.3
bu hafta: 73.2
giden: 1.1
toplam giden: 2.5
hedef kilo: 65
en ıyısı tokken bakmak o tarıflere pelinbı acıktım bı acıktımmmmmmmm
demınden berı yemek tarıflerıne bakıyorum, neler neler gordum gozlerım döndüüüüü :111:
onca tarife baktım gözüm doydu ama karnım acıktı, tavuk ızgara siparişimi verdim beklıyorummmm
ben onu kalorılı bısey dıye duymustum ama ne kadar bılmıyorum benım bahsettıgım turuncu boyle tatlı olan musmulaMERHABA KIZLAR ben köyde oturuyorum şimdi bizim bahçede çooooooooooook güzel bir muşmula ağacı var her dışarı çıkışımda içim gidiyor yavrulara günde kaç tane yesem açaba tanesi kaç kalori bilemiyorum
banada yapsana canım cektıııorti mharikasın işte benim ortim yürü beeeeeee heyttt:13::13::13::13::13::13::13::13:
Biz zayıflayınca yiycez dimi orti ben sana muhallebili incir tatlısı yaparım tamamı
benim içime de rahıbe teresa kaçtı eheueheu
Evetr orticim yap valla kızz şu muhallebisini yaparken krem şantikarıstırılan tatlı mı dediğin :d
yoksa incir uyutma mı :d ayy ıncır ceviz süt deince milyon dene tarif türer bebem :d bi de aç olunca
daha yaratıcı oluo ınsna eheueheu :d yap kız naparsan yırık valla :d annaştıkkk
evet şekerim krem şanti karıştırılandan yaptım bi tepsi ama misafirlere biz zayıflayınca yiycez ciddiyim kiloları verelim yapıcam yemeye beklerim bak ona göre....
eyvallah bebeısım :) ama edırnedeysen ben nası gelım oraya ıstanbulsa kolayda :d
canım mutlaka olmalı kaysı suyu baska bı ısımde gecıyor olmasın Allah Allah
tabıı kaysı kompostosu da olur ama kaysı nektarlı bi meyve suyu daha ıyı olurdu
tüh şeftalı aynı etkıyı gostermıo kı napsak Almanyada yasayan baska insnaalr yokmu kk da
topikleri fln varsa ayzalım ya bilen vardır belki kaysı suyu bırebır yanı
şey de yapabilirsin sıcak suya bal karıstırıp içirirsen de çok iyi gelıyormus kabıza ben
denemedım ama deneyeenler memnun :) afedersın ben de çok kabızlık yasarım da birini duyunca üzülüyorum
bunaltıcı bişey hele kı bebek
merhaba kaderdasim gercekdende bizim kilo vermemiz sart suan bir tup bebek tedavisine daha cesaretim yok ama olurda yaptirirsam bari zayif baslayayim...
sen ne yaptin tedaviye baslamayi planliyordun
hangı ekmekten tüketiyosun yazmamıssın ama kepek yada beyaz tercıh etme canım onun harıcınde güzel bence ama mercımek köftesini pek önermem yağ cok ıcınde hemde baklıyat yüksek kalorılı anlıycagın
tebrıkler
en ıyısı tokken bakmak o tarıflere pelinbende abzen bakıyom da
ben onu kalorılı bısey dıye duymustum ama ne kadar bılmıyorum benım bahsettıgım turuncu boyle tatlı olan musmula
banada yapsana canım cektııı
valal canım keske bırden yüklenemseydin dah aküçük çünkü ek gıda derken bu sütlerden verıyosun demı aptamıl felan onlardansa ock bısey olmaz ama kavanoz maması verıyosan oyel hemen cogaltma kasık kasık ve tek tek dene alerjı felanda yapabılrı cunku yanı ne verıyosan dah aaz ver bırde rezene cayı ıcırebılrısın bıkac kasık gazı varsa alır
pelin hanı bı ara tıyatroya gıtmıstın bahsetmedın nası gectı ya bende ıstıyorum bu ara kafa dagıtmam lazım esımde gıdelım dedı soyel neselı bısey olsun ıstıyorum gıden var mı aranızda kızlar devlet tıyatrosuna:44:
pelin hanı bı ara tıyatroya gıtmıstın bahsetmedın nası gectı ya bende ıstıyorum bu ara kafa dagıtmam lazım esımde gıdelım dedı soyel neselı bısey olsun ıstıyorum gıden var mı aranızda kızlar devlet tıyatrosuna:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?