70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar kaç gundur gırıyorum bişiler yazıyorum ama tık yok kımse cvb vermıyo öle olsun bakalım :a015:

sevallcim cnm hayırdır bir sorun mu var ben burdayım tatlım:)))
bu arada ögle yemeğimi yedim sossuz peynirli makarna ve tavuk 1 dilim ekmek şimdide sıcak su içiyorum ara ögün olarakta yemekte sonra verdikleri sütlü tatlıı yemedim onu yicem:))))
kızlar kilo bildirimimizi cuma yapmak sizce dogru oldu mu ben cuma tartıldıktan sonra hafta sonu kaçırdım mesela
oysa pazartesi olunca tartılacam die kendimi frenliyordum zaten hafta içi kaçamaklarım olmuyo
isterseniz bu konuyu bir daha düşünelim:))))

ya kımse cvb vermıyo anlamadım yanı saol bı tek sen cvb verdınkaydirigubbakcemile5

aşk olsun cnm ben burda oldukça konuşmaya bişiler paylaşmayı istiyorum hepinizi seviyorum bugun pazartesi biraz yogun çok vakit ayıramıyorum ama kusuruma bakmayın lütfen:))))a.s.:1hug:Şeniz

kizlar bugun benim ana yemegimde broccoli var bol vitamin
tabi yaninda yagsiz yogortda olacak
bugun ögle yemeginde sizler neler yediniz yada yiyeceksiniz?
hihoyyyt

valla en güzel menü seninki arsız gönül canım çekti bak ama ben çiğ tüketiyorum brokoliyi valla süper oluyo

afiyet olsun kızlar size ben grupta yokum ama yazayım yinede 2-3 kaşık pilav 1 domates ve yarım salatalık yedim
öğlen eve uğramıştım 3 sarma atıştırdım hemen:))
sabahta kepekli sandviç yemiştim

afiyet olsun kızlar size ben grupta yokum ama yazayım yinede 2-3 kaşık pilav 1 domates ve yarım salatalık yedim
öğlen eve uğramıştım 3 sarma atıştırdım hemen:))
sabahta kepekli sandviç yemiştim

afiyet olsun canim
yalniz sarmadan niye yedin sen kesin zeytinyagliydi birde klava:

afiyet olsun canim
yalniz sarmadan niye yedin sen kesin zeytinyagliydi birde klava:

canım sağolsun be güzelim yerimseniben
ellerime sağlık süper zeytinyağlı sarma yapmışımkaydirigubbakcemile3

elifcim sen başka grubamı geçtin bizi bırakıp senağlama

yok güzelim ya buraya çok fazla giremiyorum hemde birazcık mola veriyim dedim
gerçi 6. takımdayım mola verme ihtimalim de yok ama kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…