70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim ist.dayım bende o memleketimn adı ...gop tayım ya sen

yaa :) ben bahçelievlerde oturuyorum :)

canim ben kucuk yerde yasiyorum esimle aradik canim onun almancasi cok iyi bulamadik bali bir yasina kadar veremiyorum canim bebeklere yasak cok sagol ilgin icin

analdım canım

evet doğru ya bal yasak unutmusum ben estf ne demek keşke yardımım dokunsa

Kızlar ben kaçıyorum öpütüm sizi kuran var oraya gitçem daha

güle güle canım Allah kabul etsın :)

yok canim zaten iki gundur baslamistik daha 4ayligiz kavanoz mamasi verdim saniyorum o yapti

canım kayısı kaynatıp suyunu içirebirisinn işe yarar emin ol zrarı yok deneyebilirsin
kavanoz mamalarının içinde pirinç unu var tavsiye etmiyorum hm 4 aylıksa daha çok erken bnmki onlara başlayınca
beni emmiyi 5 aylıkken bıraktı dikkatli olderiim
fırsatın varsa kendin sık biş vermek istiyorsan

yok canim zaten iki gundur baslamistik daha 4ayligiz kavanoz mamasi verdim saniyorum o yapti

Betülcüm bence şu an sadece şulu mamalardan ver kızına. Daha çok ufak. Onu da istersen kaşıkla içir memeyi bırakmaması için. Biz öyle yapmıştık. Biberona alışırsa seni emmeyi bırakır. Benimki işe başladım sütüm azalmıştı. Mama vereyim dedim anne sütünün yanında 1-2 gün sonra vallahi beni emmemişti. Çok ağladım inan ki ama ne yapıcan sütün azsa çocuk aç kalmasın diye vereceksin mecbur. Poposuna zeytinyağı sür kulak pamuğuyla falan çok işe yarıyordu benim kızımda.

Arcak81 gel şekerim sanada yaparım heele bi zayıflalayalım
tsk ederım canım yapmıs yemıs kadar oldum saol
arzu kaç kilo verdin göremedim
sevdecim malesef 300 gr üzgünüm 2 gün önce - 600 deydım ama hem tuvalaet cıkamadım hemde regl olcam bırde ıste bılıyosun cok sıkı dıyet yapamıyom zaten sana da tebrıkler yazmıstım ama görmemişsindir hedefe bsıey kalmamıs
malesef canim aptamilin kasik mamasini vermistim o bisey yapmagi bide kavonoz denedim kavonoz mamasi yapti simdi biraktim hic bisey vermedim sabahtan beri sadece anne sutu

evet canım dedıgım gıbı o agır gelmıs sadece aptamıl gıbı sütlerle devam et dıgerlerının tadıan baktır yavas yavas artır canım gecmsı olsun

kızlar ben istanbul aşığıyım yaaaaaa çok param olsa istanbuldan ev alırdım ve her sokağını karış karış gezerdim hergün valla
her geldiğimde birkez daha aşık oluyorum ben bu şehire en son haziranda gelmiştik eşimle sultanahmette tranvay durağının orda bir otelde kalmıştık aralık gibi gene gelcem

istanbullu arkadaşlardan nerlere gidebilirim hangi alışverişlerini gezebilirim nerelerde yemek yiyebilirim fikir istiyorum üsküdarda fethi paşa yalısında yemek yemiştik yazın geldiğimde aman allahım resmen hiç kalkasım gelmemişti demir atmıştım resmen birde sarıyerde balık yemiştim öfff öyle güzel bir şehirde yaşıyorsunuzki kıymetini bilin eşim le her yaz tatile nereye gidelim konusunun galibi hep ben geliyorum deniz ve güneşe hayli doymuş olduğumuzdan ben hemen istanbul diyorum benim tatil anlayışımda orası her sokağını gezmek bana öyle mutluluk veriyokii ah ah

sagol canim vermiycem daha zaten akillandim simdi yaptim biraz once cok huzursuzlasti emdi tekrar uyudu hala yapmadi ama esime dedim gelirken doktoruna ugra versin bisey cok aci cekiyo dayanamiyo bende oyle gormeye dayanamiyorum benim kuzum gunduz en fazla 30 dakika ust uste uyurdu nekadar aci cekiyoki uyaniyo aci cekiyo cok guc sarfediyo sonra tekrar uykuya dusuyocok zormus ya

arkadaşlar yeni gelenlere söylüyorum,,kilo bildirimleri özelime gönderiliyo bugün vede mj gönderemeyenlerse yani yeterli mj sayısına ulaşmamış olanlarsa,buraya triendy21'in dikkatine yazıp bildirimlerini yapıyorlar,,aksi olan bildirimler dikkate alınmıycaktır bilginize

Son düzenleme:
ortim aynı kafadanız valla ben ankarada olmama rağmen tatil yerlerini tamam gidelim ama önceiğim istanbul eşimde oncden orda calıstıgı ıcın bılıyor ve gezdirdi saolsun sımdı aklımda adalara acılmak var ama bıtmnıyo gez gez yınede sımdı hemen senın dedıgın yerı not alcam esıme sorarım biz bu hazıranda gittiğimizde farklı olarak beykozdakı yuşa tepesien gittik çengelköyden hıyar aldık kanlıcada yoğurt yedik farklı olarak onun harıcınde ablamlarla beraebr gıttıgımız ıcın dıger yerler gıttıgım yerlerdı adalara gıdemedım zaten cocukta pek durmuyodu kucuk oldugu ıcın ıns bıdahakı sefere ne zmaan gıtceksınız canım sen antalyadasın snaırım

canım gercekten de geze geze bıtmez bı sehır :) her köşesinde ayrı bişey var :) tabıı ruh haline göre
de değişir.. :) eğlenmek istersen başka düşünmek istersen başka ama İstanbullular bu kadar gezemıyo valla :)
kendım ıcın söyleyım öyle yanı ıs güç koşturmaca :) ayrıca işe geliş gidiş çilesi yollar
kalabalıkalr ınsanalr :) hee ama nedir alışmışım ben buraya baska bı sehıre gıdınce ıssız gıbı gelıyo :)

ben özellikle süleymanıye tarafını çok sevıyorum çook eski zamanlardan bir zamandaymısım gibi hissediyorum orada kendımı :)
bir de kuzguncuk :) karsı tarafı pek bılmıyorum ama üsküdar da cidden çok güzel o eski sokakları fln muhteşem :)
hidiv kasrı çamlıca hoş yerler :) Avrupa yakasında Saraçhane Vefa Cihangir çok güzel yerler farklı bi dokusu var
ayrıca Taksim ne kadar kötü bilinirse bilinsin oranın tarihi dokusu yadsınamaz muhteşem bi havası var
ahh ahh :) İstiklal de pek çok evın mimarisinin benzerini eminönünde mahmutpaşa da gezerken de görebilirsin onalrın öylece kalması
her geçişte görmek bir çok büyük bi zenginlik gibi geliyo bana öyle hissediyorum :)
Bazen tarihi camillerden birinin taş duvarına yaslanıyosun ya böyle yükseek camalrın geniş pervazında oturuyorsun
bir kitap okuyorsun veya güzel zamanalrı düşlüyorsun veya farklı anlatamadıgım bir his öyle bişey :) doluyo içine
o zaman işte hiç konuşmamak hep düşünmek istiyo ya insan bir onun tadına doyamıyorum...birde Haydarpaşa da trenden inince
beni karşılayan boğazın tadına :)

Son düzenleme:

Arkadaşlar ben de 79 kilo ile artık kendime dur demek istiyorum. Gruba dahil olmak için ne yapmalıyım. Bir de özel bir diyetiniz var mı? Herkes kendine özel bir diyet mi uyguluyor.
HOŞGELDİİN
canım hoşgeldin,,özlettin kendini valla bayadır yoksun,,hayırlı olsun bu arada,devamlı bekleriz artık
Gruba yeni katılan biri olarak trendy21 nasıl bildirim yapacağımı anlamadım.

canım başlık yerine
Triendy'nin dikkatine
yazıp
sonrada aşagıdakileri yazacaksın
başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen / Giden
Toplam giden:
Hedef:

dikkat

hayır canım senide uyarıyım artık,,mj sayın 100ü geçmiş,,özelime atman gerekiyoo bildirimii,,

halaycım sende özelime yap,,buraya mj sayısı yeterli olmayanlar yapıyo,,seninkide yeterli,,oyüzden özelime yapıcaksın aynen söylendiği şekildee

Son düzenleme:
Orti bildirimlerini kime yapıyoruz mar kısçe??

canım ya henüz bişey yazmamış,,burayada bişey dememiş,,haberi varmıki orti yarışmasından onu bile bilmiyorum,,şöyle yapalım,,orti bildirimlerinide bana yapın halletmeye çalışayım,,

canım tavsiyelerini dinlicem ve hepsini yapıcam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…