- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
saol canım anlat anlat bitmez onun için boşverecem ama kısaca bu zayıflama işinde hiç destek olmuyo ona bozuğum diyelim geçelim
Peki canım ama sıkılma sen hepsi aynı erkek milletinin
biri kalça eritme mi dedi neeeeeeee, özel ilgi alanımmmm
işten ayrılma dolayısıyla cv mı guncellıyorum ben de, bu ilgi alanlar bölümüne bunu da yazayım bari, içim dışım bir, işe alcak adam herseyı bilsin
Ben de insülin direnci var ve geçenlerde dr a gitmiştim. Dr bahsettin Canan Karatay diyetinden. Ayrıca hamileyken de yüksek şekerden dolayı diyet vermişlerdi. Çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. Ve 9 kilo ile tamamlamıştım hamileliğimi. O diyete de bakınca öğünlerde sürekli protein ağırlıklı besleniyordum.
Şimdi düşünüyorum da diyet yapamayan ben bunu yapabilirim diye. Yalnız sıfır şeker tüketimi olacak.
Mesela sabahları kolestrol sorunu yoksa iki yumurta yenebiliyor bu diyette.
Evdeki öğüne bakıyorum. (Yemekleri çocuğuma baktığı için yanımda olan annem yapıyor çoğunlukla) Yemeklerde protein yoğunluklu olanı yiyorum. Diğerlerinden çok az ya da hiç dokunmuyorum. Aralarda da meyva. Tabi bunu yapmaya başlayalı 3 gün oldu. 3 gün önce 80 kiloyu görmüştüm. Sabah 78.8 çıktım. Tabi bu kilo kaybı değildir. Sanırım şişlerim gidiyor. Aynı zamanda da bergomat aromalı yeşil çay buldum. Tadi da güzel. Günde iki defa içiyorum.
Haa bir de sabahları kahvaltımı 3 adet kepekli etimekle yapıyorum.
Eleştirileriniz varsa açığım.
71 kilo idim doğumdan sonraki hafta. Şu an oğlum 3 yaşında ve ben 79 kiloyum. Böyle devam edersem......
ARTIK KURTULALIM ŞU KİLOLARDAN.
Devam etmezsin sıkma canını gel takıl bize
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,8 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
verilen kilo: 400 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr
Bu hafta çok az gitti :26: Ama ama regliyimBide bu hafta saçma sapan beslendim
Haftaya daha güzel olacak
Tebriklerr
gunaydin kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin mucadeleye aynen devam diyorum
kilo bildirimi
bas:83
gecen hafta:69.6
bu haf:69.4
gid:200
top.gid:13.6
hedef:60
ya ben 69'da takili kaldim halbuki bu hafta cok dikat etim....
Tebriklerr cnm
gunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm
baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64
iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))
Tebriklerr
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm...
Ve yüz karası bildirimimi sunuyorum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.1 kg
Bu hafta: 74.6 kg
Gelen: 500 gr
Toplam giden: 6.4 kg düşmüş artık.
Hedef: 60 kg
Sen en kısa zamanda eski haline dönersin canım sıkma canını
hoşbulduk arcak.bebişler baya büyüdü.emekliyolar yerlerinde durmuyolar.ben malatyadayım.internet yoktu giremedim.hepinizin sohbetlerini çok özledim.öpüyorum.
Maşallahhh
ben önümüzdeki hafta eski Charmı görmek istiyorum :26:
onemlı olan kılo alıp vermen deil, sen kafaya koyunca zaten çok guzel kılo verebılıyosunben sadece üzerindeki bu koyvermişliği atmanı istiyorum çünkü boyle olmak sana yakışmıo :26:
Charm, guzel menuler paylasan hatta bazen normalden cok daha az yıyıp bızı nası dayanıobilio acaba dıye sasırtan, aksam yeme faslını erkenden bıtırebilen, kacamagı en fazla dondurma olan ve yaz kış dondurma yemeyı seven, oldugu kıloyu kesinlikle bellı etmeyen, zaten çıtır ama çıpçıtır olak ısteyen çok ama çoook sevdıgımız bi arkadasımız
kalk bi silkelen Charmım, mutfaktakı gereksız seylerı yok et, eşinde yardımcı olsun bıraz bu konuda sana, bız zaten hep burdayızz hep yanındayız
%99 + 1 Katılıyorum
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ben bu hafta malesef az verdim.malum regl haftam old.pek umursamamaya çalışıyorum zaten elim yüzüm bile şişti.inş gelecek haftaya güzel bişiler olurr kilomda...
25.11.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.1
Giden: 500 gr
Toplam verilen: 2.1 kg
Hedef: 50
Tebriklerr
kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
başlangıç kilom: 73
bu haftaki kilom 71 ama 73
Tebriklerr
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62
bu hafta : 62,100 KG
Gelen: 100 gr
toplamda giden :12.900 KG
hedef :60 kg
yine vermeyip aldım işteeeeaslında sabah kayısı olayına girecektim unuttum reglde beni mahvetti zatii bu haftada fosum anlayacağınız ya ben nedicem böle yaaa offff
Tebriklerr canım
Başlangıç kilom:79
Şimdiki kilonu:79
Hedef kilonu:65
gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie