70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım anlat anlat bitmez onun için boşverecem ama kısaca bu zayıflama işinde hiç destek olmuyo ona bozuğum diyelim geçelim

Peki canım ama sıkılma sen hepsi aynı erkek milletinin

Devam etmezsin sıkma canını gel takıl bize

Tebriklerr

Tebriklerr cnm

gunaydinn kizlarrr bildirimimi yapayimmm

baslangic kilo 74,800
gecen hafta 74,600
bu hafta 73,500
giden 1100
toplam giden 1300
hedef 64

iste bolee kilo vermeye basladim sanirsam :))

Tebriklerr

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm...

Ve yüz karası bildirimimi sunuyorum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.1 kg

Bu hafta: 74.6 kg
Gelen: 500 gr

Toplam giden: 6.4 kg düşmüş artık.
Hedef: 60 kg

Sen en kısa zamanda eski haline dönersin canım sıkma canını

hoşbulduk arcak.bebişler baya büyüdü.emekliyolar yerlerinde durmuyolar.ben malatyadayım.internet yoktu giremedim.hepinizin sohbetlerini çok özledim.öpüyorum.

Maşallahhh

%99 + 1 Katılıyorum

Tebriklerr

kızlar günaydınnnnnn şoktayım ya çokmu kilo vermişim sizce gerçi bence bu kilo değil ödemde gitmiştir heralde
başlangıç kilom: 73
bu haftaki kilom 71 ama 73

Tebriklerr

Tebriklerr canım bide geçmiş olsun dikkat et kendine

Başlangıç kilom:79
Şimdiki kilonu:79
Hedef kilonu:65

gunaydin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.4
bu hafta 64.9
giden 1.5
toplam giden 5.3
hedef kilo 58
cok sevindim ya benle halaya katilan varmi gercekten ise yariyomus leslie

Tebriklerr

triendy21'in dikkatinee

günaydın kızlaarrr :))

başlangıç:78
Geçen hafta:61.4
Bu hafta:61.4
Gelen / Giden :0
Toplam giden:16.60
Hedef:58

Hadi bakalım hoşgeldin tekrar

Acımasız koç

Tebriklerr

trakyalı yokmu aranızda haydiyin oynamaya edirnenin soğuk havasında ancak oynerken ısınırsın http:///romantik-erhan-bursali-kiz-2011.html

Ohh yandannnnnnnnn

Wowwwwwww tebriklerr canım

kilo bildirimim
başlangıç:85
geçen hafta:73
bu hafta:72,4
giden:600
toplam giden:13600

Tebriklerr nerelerdesin cnm s:26:

bu forumdaki yardımlaşma beni çok heyecanlandırdı .hayatım boyunca zayıflamak istedim ama bi türkü zayıflayamadım sanırım irademi tam kullanamıyorum .benide aranıza alın arkadaşlar :)

Hoşgeldinnnnnnnn

Çok yoğunum,

hemen kilo bildirimimi yapıp çıkcam. öpüyorum herkesi. sonra tekrar gelicem

başlangıç kilo: 81
geçen hafta kilo: 73,8
bu hafta kilo: 73,4
giden :400 gr
toplam giden:7,6
hedef : 60

Burun kıvırıyo bide tebriklerr canım

Ben daha düzen oturtamadım o yüzden yazmıyorum :26:

Tebriklerr

Gıttt gıttttttt gıttttt gıdakkkkkkkkkkk

cleopatradan hala ses yok:26:

Merak ettim bende iyice :26:

kalorisini geçtim de 3-4 taneden fazlası kabız yapar dikkat et canım :26: ( Bünyeden bünyeye değişirmi bilmiyom :26: )

arkadaşlar size yetişemiyorum okurkenn
maşallah bu ne hız bide çizelge açılmıyo bizimle biri özelden ilgilensee nolurr noluurrr

hala yapamadıysan yardımcı olayım

Ben haftaya geliyorum istanbulaaaaaaa

canım ya henüz bişey yazmamış,,burayada bişey dememiş,,haberi varmıki orti yarışmasından onu bile bilmiyorum,,şöyle yapalım,,orti bildirimlerinide bana yapın halletmeye çalışayım,,

canim burda kizlarin verdigi tum onerileri yaptim ama benim kizda hala faliyet yok uyaniyo ikiniyo zorlaniyo sonra tekrar uykuya dusuyo ki normalde gunduz pek uyumazdida seninde bi onerin varmi neyapayim canim cok uzuldum elimden bisey gelmiyo esimede dedim bebek icin doktora ugra diye oda 2saatten once gelmez ofya ayaklarini bisiklet gibi yapmakda ise yaramiyo

Üzüldüm valla cnm ya. Başka da bişey gelmiyo aklıma. Ağlamıyorsa müdahele etme bakalım dr. bir ilaç falan verir belki. Aslında fitiller var onun için ama inşallah öyle bir şey verir. Orti bildirimini nasıl yapıyoruz acaba bir fikrin var mı cnm?

Selammmmmm..

24 yaşındayım 78 - 79 oynuyor kilolarım

8,5 aylık bir oğlum var yeni yeni dikkat etmeye başladım..75 İLe hamile kalmıştım..Onun öncesinde 60 idim bir amelyat geçirdim sonra hastalık döneminde 8 ayda 15 ALdım..Şuan ilk hedefim 5 olmak sonrasında 65 - 60 inş.

Aranıza Katılabilir miyimmmm

Bu görevi elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıcam

Bu ulvi vazifede sana başarılar diliyorum NaFcm. Yardım edebileceğimiz bir şey olursa seve seve cnm . Bu görevden alnının akıyla çıkacağını biliyoruz cnm. :126:

Hoşgeldinnnnnnnn

gel güzelim geç buyur şöyle herkesin olmasada en azından benim doğum kilolarımvardı burayı takip ede ede hepsini verdim şimdi eksilerdeyim bile burayı hiç bırakma menüleri düzenli takip et gerisi gelir zaten bu arada memnun oldum ben sevde

ortiiii
canim naptin misafirler geldimi
bu arada orti bildirimi naf 'a yapiliyormusda
biri bu konuda bilgi verebilirmi nasil yapacagiz bildirimimizi

Hoşgeldinnnnnnnn

Hoşbulduuummmm =)))

Çoook sevindim valla inş. bendende gider eksileri görürüm inş. bende büşra bende çoook memlun oldummmm =)) ben çok aldım 97 oldummm tam 22 kilo aldım

Bu ulvi vazifede sana başarılar diliyorum NaFcm. Yardım edebileceğimiz bir şey olursa seve seve cnm . Bu görevden alnının akıyla çıkacağını biliyoruz cnm. :126:

Ayy canım benim çok teşekkürler

ortiiii
canim naptin misafirler geldimi
bu arada orti bildirimi naf 'a yapiliyormusda
biri bu konuda bilgi verebilirmi nasil yapacagiz bildirimimizi

Kendi kilonu ve ortinin kilosunu isimlerinizle birlikte bana özel mesaj atıyosun canım

hosgeldın canım katıldın bile dogum kılolarını vermıssın aslında bence onceden aldıgın kılolar var benım gıbı verırısn ınsallah aksam gec saatte yeme sekerlı unlu yaglı yıyeceklerden uzaklas bırde yapabılıyosan spor yürüyüş bu iş tamamdır diyene bak aha
sağol canım ben evimde değilim çok takip edemiyorum cepten giriyorum

rica ederim canım

oyyyyyyy sonunda günün bitmesine 45 dakika kaldı.
Kasım kasım kasılmaktan üst tarafım demir gibi oldu.
Kollarım, boynum kısacası heryerim tutuldu..
Bugünün tek sevindirici tarafı kilomun aynı kalması sanırım.:96:
Bide Pazartesi'ye son 3gün kalması.:98::98:

canım ne olursa olsun babanı uzaklaştırmaya bu sebepten dolayı yetkileri yok bence mana etmişler sen hiç üzülme neden suçlusun yağcılık yapmadığın içinmi. sıkma canını düzelir herşer siboşum benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…