70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaFcm ellerine sağlık.
Yupppiii orti kapmışız birinciliği.
İnşallah devamı da gelir. Çıtırdak oluveririz.

ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik
tebrikler orti birincileri..demek walklamakta işin sırrı bende asılayım tam buhafta sıkı yapayım bariii

Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem

Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya

Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda

Aminnn inşallahhhhh ablacımm

Şimdi hormonlarım daha çok tavan yaptı
naffff..kızıcam ama istemişken yapında sevelim yaaaaanneliği yaşayın niye erteliyosunuz kalmanda sorun yoksa rabbimde sağlıkla verirse tamamdır haydee...eşin burdamıydı aa evet burda gezme vardı bu akşam bak değerlendir tavandaki hormonlarlahem er geç isteyeceksin çocuğu nasılsahaydi bi patlama bekliyrouz bu ayyy

yaa tamda anlatmak istediğim monoton bir yaşam işte...rabbim evlatlarının acısını göstermesin mezuniyetleirni düğünleirni göstersin sana güzel günleri hatta torunlaırnı sevmeyi inş...

ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik

Bi nebze faydam olduysa ne mutluu banaa:13:
Haydii walkk walkk walkk walkk walkk walkk:129:

Valla maşaallah diyorumm.. Allah bize de nasip etsin.
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa

Dilek sen beni öldürcen yaa

Huyum kurusunnn nabayımm beaa:101:

Amiiiiinnnnnnnnnnnn Allah isteyen herkese nasip etsin.

aminnnnnnnnnn bitanem,allah sanada hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin tabiiikide nasipse ve hayırlısıysa canımın içi...her sabah ezanında inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve senin gibi isteyenlere

aminnnnnnnn aşkitom

allahım allahım çok yoruldum kızlar...
hani eşim işleri yarın ben yaparım demişti ya,güya bende bikaç saat önce spor yapıp gelicem demiştim ya....
büyük oğluşumla eşim galatasarayın maçını izlemeye gittiler yaaaa,bede güya yürüme bandına çıktım güzel güzel 15 dk.olmuştu,bende biryandı ve kızım ne duruyorsun onlar gelene kadar işleri bitir yarında karıkoca keyif yaparsın dedim ve o gazla yürümeyi bıraktım...önce yatak takımlarını değiştirdim makineye attım dönüyor şu an...ondan sonra herşeyi toparladım silkelencekleri sirkeledim evi dip bucak süpürdüm,sonra lavabo ve tuvaletleri domestosladım ve viledama domestoslu suyu koyup dip bucak heryeri miss gibi sildim...ince ince tozları alıyordumki kapı çaldı ve benimkiler geldi eşimoldu ve ev missssss olmuş hani ben yapıcaktım niye yaptın dedi...bende yarın keyif yaparız fenamı dedim oda yirimm seni dedineyse toz faslını tamamladıktan sonra lavabo ve tuvaletleride akıttım,balkonuda ince ince yıkadım çamaşır asıcam diye,küçük oğluşumlada banyomuzu yaptık çıktık şimdi bizim yengeyi izlerken size koştum...
iyi etmişmiyim hıııııı:26:

Waayy süpersin cnm ya. Çok jet gördüm seni. Bravo valla. Ay öyle güzel anlatmışın bendemi kaldırsam evi ii olurdu aslında.

Ayy bende temizlik yapamadım barim leslie yapayım dedim. Bugünkü sporumu da yaptım ohh rahatladım walla. Kimseciklerde yok. Herkes gezmelerde mi acaba?

ohh ebnde walkladımşuan çok mutluyum sahiden spor hem bedene hem ruha hitap ediyor daha nolsun
3mil 45 dk.falandı..30 dk olunca gerisinde üşeniyroum çabuk sıkılıyorum ama 2mil bitince dedim sabretde 3 mile tamamla..iyide oldu kollarımda çalıştı ençok fazlalığım zaten bel göbek küçülüyo ama onalr maaşallah duruyor çokta takıyorum bunu...
dambıllarım var 1er kiloluk onları aldım elime iyiki 3mil tamamladım sonunda yien kol çalıştık....

Dambıllar işe yarıyormu kolları zayıflatmada ki cnm? Bende de var eşim almıştı kolu kırılmıştı da kuvvetlendirmek için kullanmıştı. Yararsa hemen bende başlayayım kullanmaya.

benim fedakar cesur ablam ellerien sağlık iyi yapmışsın eşin yine yardım edecektir nasılsa ...
hem gündüzler çok kısa geceler uzun çok iş olur ohh özendim valla ama ben eşim evde iş yapmamda üttüyü yapıcam oturma odasında eşimle tv izlerken akşamdan yapayım yarın elektrik gidecekmiş ,gündüz günde var oraya giderim..
benim eşinde 40 yaşına 9 senesi var o bile değişmeye başladı iş konusunda pek yapmaz ama hasta olursam yapar tedavide bana bakıcak bakalım hoş eve akşam geliyor amabaşka konularda insan değişiyor ya yeni evliyken çok sabretmek lazımmış doğruymuş valla...
yaşlandık deyip duruyor beni üzdü akşam buyaştan sonra çocuk çekilrimi diyor töbe töbee alıştı sakinliğe yaa:2:
neyse sesede alışır napsın canım kocişim..gidemde yanında oturayım bugün kursu vardı okuldan yorgunda geldi ben salonda lesli yaptım briazdan giderim sizlen konuşayımdaa....

Dambıllar işe yarıyormu kolları zayıflatmada ki cnm? Bende de var eşim almıştı kolu kırılmıştı da kuvvetlendirmek için kullanmıştı. Yararsa hemen bende başlayayım kullanmaya.

spor salonunda çok kol çalışrım ama çok zor inceliyor meretler..
bende annemden getirdim biraz istikrarlı yapsam eritir bence...daha etkili olur yanii
evde plates topumda var buara onu boşladım ya bu ebrude proğrama başlamadı galiba:26:şimdi bide komşudan twist stepepr getirdim hani basamak şeklinde in çık sabah akşam 20 dk onud ayapıyom yine coştum bişeyi abartırım sonra birden bırakırım ne pis huyum var benimm:18:
dur aklıma gelmişkene oturma odasında duruyor 20 dk çıkayım ütüden öncee

ayyyyyyyyyyyyyyy yorulduuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tesekkurler canim ben leslie yoruyorum bu hafta cok fazla yaptim

canim ben dun 4mil yaptim ve 50dakika surdu bugun basarabilirsem 5mil yapmaya calisicam bakalim kacta birakirim

menümüde yazayım bari..
uyanınca bir tatlı kaşığı pekmez birbardak su
kahvaltı
2küçük dilim çavdar ekmekle tost
1bardak çay(ee eşim erekn gidince böyle sade oldu)
ara
1orta boy yeşil elma
1bardak süt
ara
yarım ayva
1mandalina
1avuç çekirdek
akşam

1kase mercimek çorba
soğan salatası
2çatal patates salatasından
tavada kızarmış istavrit(derilerini soydun tuzlu olmuştu hem yağlarıda gitti zaten bol yağda yapmıyorum)
sayısını saymadım ama yedim bayaa...
1 dilim ekmek
2kupa çay....
SPOR:45 DK LESLİE BACI sabah 20 dk stepper aletinde..belki bidaha çıakırm alete bakalımgecede hala bitmedi bişeyler içeriz galibaa

benim klasik 2 öğünlük haftasonu menüm
sabah+öğle(11.30-13.00 arası)
3 dlm. kızarmış ekm.üzeri labne peynir vede onların üzerinede 3 dlm.salam,2 hşl.yumurta,6-7 yeşil zeytin,1 köz kırmızı biber,peynir çeşitleri,1 tatlı kaşığı anneden vişne reçeli,çay
ara(16.00)
7-8 fındık içi
akşam(19.00)
1 brd.süt,1 avuç çeçil peyniri
malesef su bugün 1,5 lt.anca olmuştur,1 limonlu soda,1 kupa yeşil çay
spor:15 dk. 7.0 da tempolu yürüyüş üzerine 2.5 saat ev işi (durmaksızın ve tempolu şekilde)
haftasonu tüm düzenim alt üst oluyor ama başka türlüde olmuyor...vücudu şaşırtma yerine sayıyorum artık naaaapemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…