...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr
2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr
3. Grup
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive ...: 1.700 gr
Toplam.........: 1.900 gr
4. Grup:81:
mywish89......: 0 gr
silverpowder..: 1.700 gr
Toplam.........: 1.700 gr
5. Grup:79:
yearslater......: 500 gr
umud............: 1.100 gr
Toplam..........: 1.600 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: 300 gr
elsnopy.......: 1.300 gr
Toplam........: 1.600 gr
6. Grup:87::119:
deryaak......: 400 gr
kdr............: 800 gr
Toplam.......: 1.200 gr
7. Grup:103:
sibel29.......: 100 gr
zeynepberat: 600 gr
Toplam.......: 700 gr
8. Grup:26::82::106:
zerra.........: 500 gr
pinktomato.: -500 gr
Toplam......: 0
9. Grup
triendy21...: -700 gr
kılavuz.......: 200 gr
Toplam......: -500 gr
10. Grup
NaF...........: 1.000 gr
erginsena...: -1.700 gr
Toplam......: -700 gr
Kaptanım nice mutlu yıllara şimdiden kutluyayım yarın giremezsin belki. Girersende yine kutlarım.deryam çok teşekkür ederim bitanem....
bu arada barkinim muazzezim telime msj atmış ilk kutlayan ben olmak istedim demiş kendisine burdan bu inceliqi için çok teşekkür ederim...
Ortim tebrik ederim cnm. Walka devam haydi.
tebrikler orti birincileri..demek walklamakta işin sırrı bende asılayım tam buhafta sıkı yapayım bariiiay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik
Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem
Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya
Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda
naffff..Aminnn inşallahhhhh ablacımm
Şimdi hormonlarım daha çok tavan yaptı
sabah halime şükrediyordum...büyük oğluş kursa gitmişti küçükde uyanmamıştı,eşim ve ben salonda kös gibi oturuyorduk eşim bilgisayara ben tvye dalmıştım...birden ev çok yavan geldi ve adama dönüp iyikide çocukları yapmışız baksana allah korusun olmasalardı halimize baksana ev nekadar sessiz ve boş dedim...eşimde allah acılarını göstermesin olmayanlarada nasip etsin dedi ki eşim bu seneye kadar(çocuk olmasına rağmen)çocuk olmasada olurdu daha rahat ederdik gezer tozardık sorumluluk yok derdi ...bu sene o duygusunuda yendi ve şimdi iyikide olmuşlar diyor...
çocuk bir evin neşesi,bereketi ve bolluğu...oyüzden allah isteyen herkese en kısa sürede ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin olanlarınkinide esirgesin rabbim
ay cok sevindim nafcim ellerine saglik cok guzel olmus benbi sevindim mywis89 cok tesekkur ediyorum her walklamada aklima geliyosun senin yardiminla birinci olmusuz cok guzel demekki walklamaya devam ben bu gazla aksam 5mil yaparim artik
valla ben 15 yıldır bekliyordum ucundanda olsa yakaladım bir rüzgar,dur bakalım nazar değmezse inş.
kiloya bende şoklardayım hala,ama 2 haftadır kilo sabitlenince (ki bu hafta bir sürü kaçırdığım dönemde olmuştu)artık o kiloya düştüğümü tescilledim şükürdarısı hepinizin başına güzelim...bu arada geri sayım hızlandı,heyecan had safhada değilmi
Dilek sen beni öldürcen yaa
sabah halime şükrediyordum...büyük oğluş kursa gitmişti küçükde uyanmamıştı,eşim ve ben salonda kös gibi oturuyorduk eşim bilgisayara ben tvye dalmıştım...birden ev çok yavan geldi ve adama dönüp iyikide çocukları yapmışız baksana allah korusun olmasalardı halimize baksana ev nekadar sessiz ve boş dedim...eşimde allah acılarını göstermesin olmayanlarada nasip etsin dedi ki eşim bu seneye kadar(çocuk olmasına rağmen)çocuk olmasada olurdu daha rahat ederdik gezer tozardık sorumluluk yok derdi ...bu sene o duygusunuda yendi ve şimdi iyikide olmuşlar diyor...
çocuk bir evin neşesi,bereketi ve bolluğu...oyüzden allah isteyen herkese en kısa sürede ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin olanlarınkinide esirgesin rabbim
aminnnnnnnnnn bitanem,allah sanada hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin tabiiikide nasipse ve hayırlısıysa canımın içi...her sabah ezanında inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve senin gibi isteyenleretebrikler orti birincileri..demek walklamakta işin sırrı bende asılayım tam buhafta sıkı yapayım bariii
naffff..kızıcam ama istemişken yapında sevelim yaaaa anneliği yaşayın niye erteliyosunuz kalmanda sorun yoksa rabbimde sağlıkla verirse tamamdır haydee...eşin burdamıydı aa evet burda gezme vardı bu akşam bak değerlendir tavandaki hormonlarla hem er geç isteyeceksin çocuğu nasılsa haydi bi patlama bekliyrouz bu ayyy
yaa tamda anlatmak istediğim monoton bir yaşam işte...rabbim evlatlarının acısını göstermesin mezuniyetleirni düğünleirni göstersin sana güzel günleri hatta torunlaırnı sevmeyi inş...
Bi nebze faydam olduysa ne mutluu banaa:13:
Haydii walkk walkk walkk walkk walkk walkk:129:
Valla maşaallah diyorumm..Allah bize de nasip etsin.
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
Huyum kurusunnn nabayımm beaa:101:
Amiiiiinnnnnnnnnnnn Allah isteyen herkese nasip etsin.
allahım allahım çok yoruldum kızlar...
hani eşim işleri yarın ben yaparım demişti ya,güya bende bikaç saat önce spor yapıp gelicem demiştim ya....
büyük oğluşumla eşim galatasarayın maçını izlemeye gittiler yaaaa,bede güya yürüme bandına çıktım güzel güzel 15 dk.olmuştu,bende biryandı ve kızım ne duruyorsun onlar gelene kadar işleri bitir yarında karıkoca keyif yaparsın dedim ve o gazla yürümeyi bıraktım...önce yatak takımlarını değiştirdim makineye attım dönüyor şu an...ondan sonra herşeyi toparladım silkelencekleri sirkeledim evi dip bucak süpürdüm,sonra lavabo ve tuvaletleri domestosladım ve viledama domestoslu suyu koyup dip bucak heryeri miss gibi sildim...ince ince tozları alıyordumki kapı çaldı ve benimkiler geldi eşim oldu ve ev missssss olmuş hani ben yapıcaktım niye yaptın dedi...bende yarın keyif yaparız fenamı dedim oda yirimm seni dedi neyse toz faslını tamamladıktan sonra lavabo ve tuvaletleride akıttım,balkonuda ince ince yıkadım çamaşır asıcam diye,küçük oğluşumlada banyomuzu yaptık çıktık şimdi bizim yengeyi izlerken size koştum...
iyi etmişmiyim hıııııı:26:
Waayy süpersin cnm ya. Çok jet gördüm seni.Bravo valla. Ay öyle güzel anlatmışın bendemi kaldırsam evi ii olurdu aslında.
aminnnnnnnnnn bitanem,allah sanada hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin tabiiikide nasipse ve hayırlısıysa canımın içi...her sabah ezanında inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve senin gibi isteyenlere
şuan çok duygulandımbu topikte kafanıza fena kazınmışı dua edenim çok fazla..
bunaldığım anda bu yazın çok hoşuma gitti çok sevindim beni hatırlamana yaa artık ismimi yazsammı napsam yada özellerinize atayımda ismimle dua edin bariiitam olsun duanız...
gerçek hayatta bile beni bukadar anlıyan olmadı zaten sizi tanıdığımdan beri kimseye derdimi bile açmayı sevmiyorum
ohh ebnde walkladımşuan çok mutluyum sahiden spor hem bedene hem ruha hitap ediyor daha nolsun
3mil 45 dk.falandı..30 dk olunca gerisinde üşeniyroum çabuk sıkılıyorum ama 2mil bitince dedim sabretde 3 mile tamamla..iyide oldu kollarımda çalıştı ençok fazlalığım zaten bel göbek küçülüyo ama onalr maaşallah duruyor çokta takıyorum bunu...
dambıllarım var 1er kiloluk onları aldım elime iyiki 3mil tamamladım sonunda yien kol çalıştık....
aminnnnnnnnnn bitanem,allah sanada hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin tabiiikide nasipse ve hayırlısıysa canımın içi...her sabah ezanında inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve senin gibi isteyenlere
şuan çok duygulandımbu topikte kafanıza fena kazınmışı dua edenim çok fazla..
bunaldığım anda bu yazın çok hoşuma gitti çok sevindim beni hatırlamana yaa artık ismimi yazsammı napsam yada özellerinize atayımda ismimle dua edin bariiitam olsun duanız...
gerçek hayatta bile beni bukadar anlıyan olmadı zaten sizi tanıdığımdan beri kimseye derdimi bile açmayı sevmiyorum
aşkitom yerim ben seni...valla bende kimseye açılmıyorum sıkıldımmı buraya yazıyorum...birbirimizi görmesekde biz dostuz arkadaşız sırdaşız canımiyiki burayı bulmuşum iyiki varsınız
Dambıllar işe yarıyormu kolları zayıflatmada ki cnm? Bende de var eşim almıştı kolu kırılmıştı da kuvvetlendirmek için kullanmıştı. Yararsa hemen bende başlayayım kullanmaya.
ayyyyyyyyyyyyyyy yorulduuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tesekkurler canim ben leslie yoruyorum bu hafta cok fazla yaptimtebrikler orti birincileri..demek walklamakta işin sırrı bende asılayım tam buhafta sıkı yapayım bariii
naffff..kızıcam ama istemişken yapında sevelim yaaaa anneliği yaşayın niye erteliyosunuz kalmanda sorun yoksa rabbimde sağlıkla verirse tamamdır haydee...eşin burdamıydı aa evet burda gezme vardı bu akşam bak değerlendir tavandaki hormonlarla hem er geç isteyeceksin çocuğu nasılsa haydi bi patlama bekliyrouz bu ayyy
yaa tamda anlatmak istediğim monoton bir yaşam işte...rabbim evlatlarının acısını göstermesin mezuniyetleirni düğünleirni göstersin sana güzel günleri hatta torunlaırnı sevmeyi inş...
Bi nebze faydam olduysa ne mutluu banaa:13:
Haydii walkk walkk walkk walkk walkk walkk:129:
olmazmi canim sen linki gondermesen ben hala yutubeda surunuyo olurdum tekrar tesekkurler
Valla maşaallah diyorumm..Allah bize de nasip etsin.
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
Huyum kurusunnn nabayımm beaa:101:
Amiiiiinnnnnnnnnnnn Allah isteyen herkese nasip etsin.
ohh ebnde walkladımşuan çok mutluyum sahiden spor hem bedene hem ruha hitap ediyor daha nolsun
3mil 45 dk.falandı..30 dk olunca gerisinde üşeniyroum çabuk sıkılıyorum ama 2mil bitince dedim sabretde 3 mile tamamla..iyide oldu kollarımda çalıştı ençok fazlalığım zaten bel göbek küçülüyo ama onalr maaşallah duruyor çokta takıyorum bunu...
dambıllarım var 1er kiloluk onları aldım elime iyiki 3mil tamamladım sonunda yien kol çalıştık....
NaFcm ellerine sağlık.
Yupppiii orti kapmışız birinciliği.
İnşallah devamı da gelir. Çıtırdak oluveririz.
Kaptanım nice mutlu yıllara şimdiden kutluyayım yarın giremezsin belki. Girersende yine kutlarım.
Ortim tebrik ederim cnm. Walka devam haydi.
sahane kutlarim canim birinci olduk nasipse bakalim haftaya ne olcak cok mutlu oldum ben
kizlar pcyi esim aliyo kendinize iyi bakin bol bol kilo verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?