70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım gidip saçımı kurutayım...yarın görüşürüz,iyi geceler

iyi akşamlar... bildirimlerle ilgili bişey yapıldımı? işleyiş nasıl oluyor bilmiyorum geçmişide okuyamadım

bende geldimm.. beni de aranıza alın kısaca durumu özetlemem gerekirse hazirana yında evlendim evlenirken 67 kiloydum şimdi ise 75 oldum nasıl becerdim hala aklım almıyor. tatilde yiyip içip gezdim sonra okullar açıldı ben öğretmenim yatılı bir okulda çalışıyorum be harikaaaa yemekler çıkıyor yemekhane de kendimi alamıyorum (( durduramıyorummmmmmmmmm acilen zayıflamalıyım yardım edinnn lütfennnnnnnnnn

benim özelliğimdir cesaret evet akşamdan beri isityroum bak birazdaha onaylanmazsa vazgeçerim buda başka bir özelliğimmm
ben ayrılırken söylerim deryaya haber veririmm
hadi ozaman hayirli olsun bi yastikda kocayin deryanin öbür ortileri kayboldu sende hamis kal isallah ama gitme
Ne tuhaf bişey ya neden ki acaba? Çok şüpheli bir durum.
Hayırlı uğurlu olsun cnm. İnşallah ayrılmayın, bir topikte kocayın

benim kaslari da bi götür verseydin keske iyi eglenceler fistik cicilerini al bakalim
ay benim oglan da 1.700 dogdu kus gibiydin allah anali babali büyütsün
ellerine saglik bebisim
allah mutlulugunuzu bozmasin isallah deryacim canim benim
Arkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
hosgeldin
Sabredeyim bari şurda kalmış 6 senem

Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya

Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda
ay ne güzel bekleme bebisim insanin yasi gectikce gözü korkuyo sanki :26:
amin canim cok güzel dua etmissin allah kabul etsin isallah
hosgeldin burdan ayrilma canim takip edikce verirsin

saat 4.30 olmus bugün birsürü misafir geldi haci hosgeldine sonrada aksama kizarkadasim geldi saat 3 e kadar oturduk ben yatiyorum kizlar hortlak gibi oldum sankim :92:

canımm çok teşekkür ederim inşallah hep beraber çıtır çıtır yıllar geçiricez
canım hoşgeldin...evlisin ve yatılı okulda kalıyosun nasıl oluyo :44:
senacim dogum günün kutLu oLsun nice yiLLara isaLLah canim benim

Eki Görüntüle 296401

ayy ayyyyyy ne güzel güller bunlar böyleee çok beqendimm ilk çiçeklerim çok teşekkür ederim :119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
iyi pazarlar kizlar nasilsiniz gece benim kuzu pek uyutmadi simdi onu salliyorum
aksam 4 bucuk mil leslie yaptim 5e tamamlayamadim normalde tamamlardim ama esim daha fazla bakmadi kizima mecburen biraktim
sena abla DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN RABBIM BIR OMUR MUTLU YASAMAYI NASIP ETSIN

Kaptanıım civanım doğum günün ktulu olsun seni çok seviyorum, sen örnek bir anne ve başarılı bir kadınsın...
Öptüm hepinizi çıtırlar

tatlım çok teşekkür ederim canım benimm
Kaptanıım civanım doğum günün ktulu olsun seni çok seviyorum, sen örnek bir anne ve başarılı bir kadınsın...
Öptüm hepinizi çıtırlar

müqemmm bebeqim bende seni çok seviyorum ne güzel sözler bunlar çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buraya okadar içten okadar samimi ve temiz bir kalple yazmışımki ogünkü yazımı Rabbim bile dayanamayıp bakın bugün bana neler gösterdi;
yaklaşık yarım saat önce laptop elimde muhasebe işlemlerimi yaparken (eşimde yanımda tv izliyor) zil çaldı...oqlum dışardaydı o geldi sandım eşim kapıyı açmaya gitti...bir erkek sesi duydum bnm adımı söyledi o kişi...kargomu geldi diye düşündüm...arada kargoyla bişeyler gelir...bikaç saniye sonra eşimin elinde kocaman bir buket kırçiçeleri yanıma geldi...bi an boynuna atılmak geldi içimden..dünya durdu sanki oan...önce çiçekleri elime aldım...üzerinde küçük bir kart ve şöyle yazıyordu ''Doqum günün kutlu olsun canım '' yollayan ''şerife ablan'' alttaki komşum yanii ilk defa çiçek almanın mutluluqunu, çiçekleri yollayan kişinin şerife ablam olmasının şaşkınlıqını ve çiçek alanın eşim olmamasının üzüntüsünü hepsini aynı anda yaşadım...uzun süre öyle kaldım...tıpkı hayalimdeki gibi kucak dolusu çiçeklerimle...bugün 37 yaşıma girdim ve ilk defa bnm için biri böyle bir güzellik yaptı...benim için çok önemliydi...teşekkürler şerife ablacım

Son düzenleme:

sena ablam ya okurken tamam dedim esi dusunmus ve supriz yapmis ama baskasindan gelmis ablam yinede cok sevindim cunki sen cicek almak istiyodun ve alt komsundan gelmis esinde sevindigini gorduyse bundan sonra belki alir

erkeklerin cogu cicek almayi kendilerine yediremiyolar nedense anlatayim gul biraz dogum gununde erkek kardesim evlidir 4sene oldu evleneli hic sasmaz kesin cicek alir dogumdada o hengamede unutur diye kiz kardesimle ben aldik ustunede onun adina not yazdirdik simdi bu onceleri baska bi evde oturuyodu ve normal tanidik kimse yok sallaya sallaya goturuyomus annemlere yakin bi yere tasindilar ve kardesim cicegi almis ve yolu uzatip ayri yollardan kendi evine ulasmis bide ne gorsun tum mahalledeki kadinlar sokakta tabi vav felan cekmisler bizimkide yagmurdan kactik doluya tutunduk diyo gelinimizde herkese anlatti bakin boyle yapmis daha fenasi oldu oh diye bende dedimki okadar cicekten utaniyosun goturmeye okadar kimse gormesin diye caba harciycaksan bitane torbaya koydursaydin evin girismerdivenlerinde cikartir verirdin dedim yani erkekler nedendir bilinmiz cicek almaya cekiniyolar

kizlar kim soylemisti hatirlamiyorum ama burda kayisi suyunun olmadigini soylemistim sadec turkiyeden getirdigim kuru kayisi var demistim oda onunla kompostu yap ver demisti kizina kim dediyse allah razi olsun dun aksam vermistim biraz bisey yapmadi ama sabah yine kivraniyodu bende yaptim ve verdim 90ml kadar ve yarim saat soonra rahatladi kizim allah razi olsun soyleyenden ve hepinizden opuyorum hepinizi iyiki varsiniz neler denemistim kizim icin simdi banyoda yaptirdim uyuyo melegim

canim ya okurken aha esi cicek alis dedi acayip sevindim ama sonra tamamini okuyunca anladimki komsundan gelmis ama olsun en azindan ne ince dusunceli bir komsun varmis

nice saglikli mutlu guzel seneler dogum gunun kutlu olsun...

SÜPER:) çok teşekkür ederim artık bende burdayım

şimdi gördüm klavuz çok teşekkür ederim. Bu arada sen bu kurallara göremi bu kadar kilo verdin sonucun harika bayağı kilo vermişsin :) çok iyi

Son düzenleme:

kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım

canım bizimde kabızlık sorunumuz var oğlum 19aylık bende kuru kayısıyı kaynatıp içiriyorum faydası oluyor.ayrıca 2 3tane inciri suya ıslat hem suyunu içir hem inciri yedir faydasını görcen bununda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…