hadi ozaman hayirli olsunbenim özelliğimdir cesaretevet akşamdan beri isityroum bak birazdaha onaylanmazsa vazgeçerim buda başka bir özelliğimmm
ben ayrılırken söylerim deryaya haber veririmm
Ne tuhaf bişey ya neden ki acaba? Çok şüpheli bir durum.
Hayırlı uğurlu olsun cnm. İnşallah ayrılmayın, bir topikte kocayın
benim kaslari da bi götür verseydin keskeSonunda saat 1 oldu. Ben çıkar eve gider sonra dışarı çıkabilirim.
Çıkmazsam gelirim buraya zati.
Rapor verir gibi oldu.
Malum kuaföre uğramam gerek. Kaşlarım 2 parmak kalınlığında oldu.
Sevdicek gelipte beni bu halde görünce ' Ben seni en son insan olarak bırakmıştım ' demesin. ::122:
Sonra bide elbise almam lazım en yenisinden ve en siyahından :119:
Öptüm sizi p.tesine kadar nete giremeyeceklere iyi hafta sonları diliyorum.
Görüşürüzz :116:
ay benim oglan da 1.700 dogdu kus gibiydinkomşumun bebeği oldu yeni 10 günlük filan,öğle arasında eve gittiğimde karşılaştık apartmanda. çok tatlı bebiş,ama çok küçük,nasıl tutar insan onu. portakal kadar kafası var minnacık...
ellerine saglik bebisim...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr
2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr
3. Grup
blackcat_80...: 200 gr
shopsessive ...: 1.700 gr
Toplam.........: 1.900 gr
4. Grup:81:
mywish89......: 0 gr
silverpowder..: 1.700 gr
Toplam.........: 1.700 gr
5. Grup:79:
yearslater......: 500 gr
umud............: 1.100 gr
Toplam..........: 1.600 gr
5. Grup:79:
arcak81.......: 300 gr
elsnopy.......: 1.300 gr
Toplam........: 1.600 gr
6. Grup:87::119:
deryaak......: 400 gr
kdr............: 800 gr
Toplam.......: 1.200 gr
7. Grup:103:
sibel29.......: 100 gr
zeynepberat: 600 gr
Toplam.......: 700 gr
8. Grup:26::82::106:
zerra.........: 500 gr
pinktomato.: -500 gr
Toplam......: 0
9. Grup
triendy21...: -700 gr
kılavuz.......: 200 gr
Toplam......: -500 gr
10. Grup
NaF...........: 1.000 gr
erginsena...: -1.700 gr
Toplam......: -700 gr
allah mutlulugunuzu bozmasin isallah deryacim canim benimnapayım be canım...bugün hayatımda ilk kez 11 de uyandım ve sersem gibiyim...güya temizlik çamaşır vs.yapacaktım...maalesef hayal oldu...eşimde acıdı heralde boşver bugün dinlen yarın ben süpürür silerim sende tozları falan halledersin,bu akşamda renklileri atarsın gece ben asarım dedi ve ben aynenoldum...kız bu erkekler yaşlandıkça dahamı insafa geliyorlar neeee....bu seneye kadar tam bir maçoydu ve burnumdan az getirmedi,şimdi böyle şeyler yapınca ALLAH ALLAH diyorum...olsun olsun zararın neresinden dönsek kardır değilmi...sabredin kızlar erkekler 40 ına gelince(yaşıtız eşimle benden 3 ay büyük)accuk duruluyorlar heralde kaybetme korkusu ağır basıyor,bide çıtırlaşınca adamcağız hatun elden gidermi moduna girdi galiba...dur kocişin resmini albüme ekliyim bakarsın belkim
hosgeldinArkadaşlar merhaba, bende bu gruba katılabilirmiyim. Ancak çok uzun sayfalar nasıl oluyor 1 haftalık diyet yapıp sonra verilen kilolarmı yazılıyor. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam:) bilgi bekliyorum
ay ne güzelSabredeyim bari şurda kalmış 6 senem
Bende bi çocuk yapsam da sonra tam gaz devam mı etsem acaba çıtırlaşmaya
Bu sıralar annelik hormonlarım tavanda
amin canim cok güzel dua etmissin allah kabul etsin isallahsabah halime şükrediyordum...büyük oğluş kursa gitmişti küçükde uyanmamıştı,eşim ve ben salonda kös gibi oturuyorduk eşim bilgisayara ben tvye dalmıştım...birden ev çok yavan geldi ve adama dönüp iyikide çocukları yapmışız baksana allah korusun olmasalardı halimize baksana ev nekadar sessiz ve boş dedim...eşimde allah acılarını göstermesin olmayanlarada nasip etsin dedi ki eşim bu seneye kadar(çocuk olmasına rağmen)çocuk olmasada olurdu daha rahat ederdik gezer tozardık sorumluluk yok derdi ...bu sene o duygusunuda yendi ve şimdi iyikide olmuşlar diyor...
çocuk bir evin neşesi,bereketi ve bolluğu...oyüzden allah isteyen herkese en kısa sürede ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin olanlarınkinide esirgesin rabbim
hosgeldinbende geldimm.. beni de aranıza alınkısaca durumu özetlemem gerekirse hazirana yında evlendim evlenirken 67 kiloydum şimdi ise 75 oldum nasıl becerdim hala aklım almıyor. tatilde yiyip içip gezdim sonra okullar açıldı ben öğretmenim yatılı bir okulda çalışıyorum be harikaaaa yemekler çıkıyor yemekhane de kendimi alamıyorum (( durduramıyorummmmmmmmmm acilen zayıflamalıyım yardım edinnn lütfennnnnnnnnn
canımm çok teşekkür ederim inşallah hep beraber çıtır çıtır yıllar geçiricezNaFcm ellerine sağlık.
Yupppiii orti kapmışız birinciliği.
İnşallah devamı da gelir. Çıtırdak oluveririz.
Kaptanım nice mutlu yıllara şimdiden kutluyayım yarın giremezsin belki. Girersende yine kutlarım.
Ortim tebrik ederim cnm. Walka devam haydi.
canım hoşgeldin...evlisin ve yatılı okulda kalıyosun nasıl oluyo :44:bende geldimm.. beni de aranıza alınkısaca durumu özetlemem gerekirse hazirana yında evlendim evlenirken 67 kiloydum şimdi ise 75 oldum nasıl becerdim hala aklım almıyor. tatilde yiyip içip gezdim sonra okullar açıldı ben öğretmenim yatılı bir okulda çalışıyorum be harikaaaa yemekler çıkıyor yemekhane de kendimi alamıyorum (( durduramıyorummmmmmmmmm acilen zayıflamalıyım yardım edinnn lütfennnnnnnnnn
tatlım çok teşekkür ederim canım benimmiyi pazarlar kizlar nasilsiniz gece benim kuzu pek uyutmadi simdi onu salliyorum
aksam 4 bucuk mil leslie yaptim 5e tamamlayamadim normalde tamamlardim ama esim daha fazla bakmadi kizima mecburen biraktim
sena abla DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN RABBIM BIR OMUR MUTLU YASAMAYI NASIP ETSIN
Kaptanıım civanım doğum günün ktulu olsun seni çok seviyorum, sen örnek bir anne ve başarılı bir kadınsın...
Öptüm hepinizi çıtırlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buraya okadar içten okadar samimi ve temiz bir kalple yazmışımki ogünkü yazımı Rabbim bile dayanamayıp bakın bugün bana neler gösterdi;
yaklaşık yarım saat önce laptop elimde muhasebe işlemlerimi yaparken (eşimde yanımda tv izliyor) zil çaldı...oqlum dışardaydı o geldi sandım eşim kapıyı açmaya gitti...bir erkek sesi duydum bnm adımı söyledi o kişi...kargomu geldi diye düşündüm...arada kargoyla bişeyler gelir...bikaç saniye sonra eşimin elinde kocaman bir buket kırçiçeleri yanıma geldi...bi an boynuna atılmak geldi içimden..dünya durdu sanki oan...önce çiçekleri elime aldım...üzerinde küçük bir kart ve şöyle yazıyordu ''Doqum günün kutlu olsun canım '' yollayan ''şerife ablan''alttaki komşum yanii ilk defa çiçek almanın mutluluqunu, çiçekleri yollayan kişinin şerife ablam olmasının şaşkınlıqını ve çiçek alanın eşim olmamasının üzüntüsünü hepsini aynı anda yaşadım...uzun süre öyle kaldım...tıpkı hayalimdeki gibi kucak dolusu çiçeklerimle...bugün 37 yaşıma girdim ve ilk defa bnm için biri böyle bir güzellik yaptı...benim için çok önemliydi...teşekkürler şerife ablacım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buraya okadar içten okadar samimi ve temiz bir kalple yazmışımki ogünkü yazımı Rabbim bile dayanamayıp bakın bugün bana neler gösterdi;
yaklaşık yarım saat önce laptop elimde muhasebe işlemlerimi yaparken (eşimde yanımda tv izliyor) zil çaldı...oqlum dışardaydı o geldi sandım eşim kapıyı açmaya gitti...bir erkek sesi duydum bnm adımı söyledi o kişi...kargomu geldi diye düşündüm...arada kargoyla bişeyler gelir...bikaç saniye sonra eşimin elinde kocaman bir buket kırçiçeleri yanıma geldi...bi an boynuna atılmak geldi içimden..dünya durdu sanki oan...önce çiçekleri elime aldım...üzerinde küçük bir kart ve şöyle yazıyordu ''Doqum günün kutlu olsun canım '' yollayan ''şerife ablan''alttaki komşum yanii ilk defa çiçek almanın mutluluqunu, çiçekleri yollayan kişinin şerife ablam olmasının şaşkınlıqını ve çiçek alanın eşim olmamasının üzüntüsünü hepsini aynı anda yaşadım...uzun süre öyle kaldım...tıpkı hayalimdeki gibi kucak dolusu çiçeklerimle...bugün 37 yaşıma girdim ve ilk defa bnm için biri böyle bir güzellik yaptı...benim için çok önemliydi...teşekkürler şerife ablacım
Rica ederim canımbak kurallarımız aşağıdaki gibi ;
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
valla ben 15 yıldır bekliyordum ucundanda olsa yakaladım bir rüzgar,dur bakalım nazar değmezse inş.
kiloya bende şoklardayım hala,ama 2 haftadır kilo sabitlenince (ki bu hafta bir sürü kaçırdığım dönemde olmuştu)artık o kiloya düştüğümü tescilledim şükürdarısı hepinizin başına güzelim...bu arada geri sayım hızlandı,heyecan had safhada değilmi
hoşgeldin canım ...evet her cuma kilo bildirimi yapıp liste hazırlıyoruz...cumaya kadarda doğru ve dengeli beslenip sporla destekliyoruz ve hergün akşam buraya günlük menümüzü toptan ve saatiyle yazıp eleştirileri yada övgüleri alıp ona göre hatalarımızı toparlıyoruz canikom
bekleyen derviş çorbayı içermiş canım....ben çok bekledim ama senin yorumunda doğru canım...baktıki durum vahim hatun çıtırlaşıyor,bu kadın senelerdir yardım yardım diye yırtınıyor(iş konusunda)taktik buldu ve bu yolu buldu heralde...olsun karlı çıkan ben oldum,darısı başınıza tatlım...gene damarı tutuyor ama aradada böyle şaşırtıyor
yaklaşık yarım saat önce laptop elimde muhasebe işlemlerimi yaparken (eşimde yanımda tv izliyor) zil çaldı...oqlum dışardaydı o geldi sandım eşim kapıyı açmaya gitti...bir erkek sesi duydum bnm adımı söyledi o kişi...kargomu geldi diye düşündüm...arada kargoyla bişeyler gelir...bikaç saniye sonra eşimin elinde kocaman bir buket kırçiçeleri yanıma geldi...bi an boynuna atılmak geldi içimden..dünya durdu sanki oan...önce çiçekleri elime aldım...üzerinde küçük bir kart ve şöyle yazıyordu ''Doqum günün kutlu olsun canım '' yollayan ''şerife ablan''alttaki komşum yanii ilk defa çiçek almanın mutluluqunu, çiçekleri yollayan kişinin şerife ablam olmasının şaşkınlıqını ve çiçek alanın eşim olmamasının üzüntüsünü hepsini aynı anda yaşadım...uzun süre öyle kaldım...tıpkı hayalimdeki gibi kucak dolusu çiçeklerimle...bugün 37 yaşıma girdim ve ilk defa bnm için biri böyle bir güzellik yaptı...benim için çok önemliydi...teşekkürler şerife ablacım [/QUO
eşin almasada bi buketin olmuş canımm ne güzel..mutlu yıllar
kizlar kim soylemisti hatirlamiyorum ama burda kayisi suyunun olmadigini soylemistim sadec turkiyeden getirdigim kuru kayisi var demistim oda onunla kompostu yap ver demisti kizina kim dediyse allah razi olsun dun aksam vermistim biraz bisey yapmadi ama sabah yine kivraniyodu bende yaptim ve verdim 90ml kadar ve yarim saat soonra rahatladi kizim allah razi olsun soyleyenden ve hepinizden opuyorum hepinizi iyiki varsiniz neler denemistim kizim icin simdi banyoda yaptirdim uyuyo melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?