70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık ortim benim
çok geçmiş olsun canım....bizimde buraya ilk taşındığımızda evimize hemde polis lojmanına hırsız girmişti şok olmuştuk ve hırsız kaçtıktan 5 dk.sonra büyük oğlum eve okuldan gelmişti yavrum...oda çok korkmuştu işten eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile...yalnız hırsızdakide iyi cesaret...silahlar ve polislerle dolu apartmana girmek için gözü kara olmak gerek yaniiii,iyi cesurmuş
hoşgeldin canım
kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım
çok geçmiş olsun bitanem,oğlun iyi olsunda gerisi önemli değil
şimdi gördüm klavuz çok teşekkür ederim. Bu arada sen bu kurallara göremi bu kadar kilo verdin sonucun harika bayağı kilo vermişsin :) çok iyi
evet aynen öyle canım,bide spor ekledim (halada devam ediyorum) ve eleştirileri dinledim ve yanlışlarımı düzelttim...yapınca oluyor er veya geç meyvesini alıyorsun
kaptanım bitanem canımın içi...yeminle yazıyı bir solukta okudum mutlu son diye amaolsun bak seni çok seven bir komşun varmış canımın içi...tekrar iyiki doğurmuş pamuk anacın seni,ellerinden öpüyorum ve nice senelere diyorum fıstığım
hoşgeldin bize takıl bak kilolar nasıl gidiyor tıkır tıkır

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun

bende günahımı dökeyimderahatlıyayım biraz kaçtı çünkü
sabah+öğle(10.30-12.00 arası)
3 dlm.karışık tahıllı kızarmış ekm.üzeri labne peynir ve 3 dlm.salam,1 hşl.yumurta,7-8 zeytin,1 köz kırmızı biber,bilimum peynir çeşitleri,çay
ara(15.30)
1 tane ülkerin muzlu pudingi(çocuklar için olandan)
akşam(18.00)
10-15 tane kıymalı üzüm yaprağı sarması,yarım kase sarı mercimek çorbası(sade),bol marul salatası(nar ekşili ve sirkeli)
gün boyu 1.5 lt.su,1 fnc.yeşil çay
öğleden sonra çok kötü başım ağrıyordu o yüzden spor yapamadım,gözümü yeni açtım biraz ama yarın tam gaz spora asılıyorum ...çünkü reglime son 10 gün kaldı ve bu dönemde ben sporla çok güzel kilo atıyorum değerlendirmem lazım

canım çok üzüldüm hay allah
sil baştan başlmak gerek bazen herşeyi unutmak

iyi akşamlar hanımlar.....

canim ya okurken aha esi cicek alis dedi acayip sevindim ama sonra tamamini okuyunca anladimki komsundan gelmis ama olsun en azindan ne ince dusunceli bir komsun varmis

nice saglikli mutlu guzel seneler dogum gunun kutlu olsun...

teşekkür ederim cnm

Son düzenleme:
ellerine sağlık tubacım....
silwerpovder tebrikler canım...

canım ben zaten senin menülerini az buluyordum...sporda yapıyorsun..hızlı kilo vermen bence doğru değil.bebeğine sütün yetmediğinden mamaya başlaman gerekti..protein ve sebze ağırlıklı yesen daha iyi olcak gibi.nacizane tavsiyem bi abla ve 3 çocuk annesi olarak...

deryacım senin bu köz biber beni öldürüyor..
ben deçok severim..aldım hatta dolapta..kahvaltıda yiyeyim diyorum unutuyorum..sen menünü yazınca aklıma geliyor valla..

işte ilk çiçeklerim ve ben kızım resim çekelim diye ısrar etti ilk çiçeklerim diye...üstüm başım saçlarım pazar gününe uygun pasaklı pasaklı...idare edin fıstıklar

napayım kuzum çok seviyorum ,mayhoş bir tadı varya

yorgun görünüyorsun be kuşum,ama formundasın yani

çiçekleri bende çok severim..benim eşimde anca beni çok kırdıysa alır..
o zaman zaten çiçekleri de gözüm görmez..
3. resimde nasıl güzel bakmışsın çiçeklere..

napayım kuzum çok seviyorum ,mayhoş bir tadı varya

yorgun görünüyorsun be kuşum,ama formundasın yani
baya kilo aldım deryacım...resimde olduqumdan daha fazla kilolu çıkmışım üstümdeki kazak çok tüylü ve kabarık bir kazak...evet gerçekten yorgunum çok stresli geçti bugün bnm için...
çiçekleri bende çok severim..benim eşimde anca beni çok kırdıysa alır..
o zaman zaten çiçekleri de gözüm görmez..
3. resimde nasıl güzel bakmışsın çiçeklere..

4.resimdede sımsıkı sarılmışım eee yılların hasreti..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…