70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım canım doğum günün kutlu olsun..
rabbim nice yaşlarına sağlık,mutluluk içinde eşinle evlatlaırnla eriştirsin inş..
resimlerine baktım 3.yü bende çok beğendim bakışını..
4.ye güldüm valla sarılmanaama bak komşunu süprizi nasıl güzel oldu yazıyı bir nefeste okudum bi baktım eşinden değil ama gönlündne geçen oldu ne güzelll
ayrıca bize yeniden dön yani eskisi gibi olalımki hem sen hem biz yeniden güçlenelim..
ayy savaşa çıkar gibi oldu ama ama öyle boğaz savaşııı

sırtım boynum kuluçlarım beton gibi olmuş komple tutulmuş...eşim ben-gay sürdü streç filmle sardık...zor oturuyorum..biraz uzanayım diezm ama biliyorumki sabahlıcam...bu saatlerde uyuyup gece 4-5 gibi uyanıyorum dahada uyuyamıyorum...esnemekten bihal olsum kızlar...hadi ben kaçıyorum hepinize iyigecelerrr

bu arada doqum günümü telden kutlayan naf ve mywish89 fıstıklarıma çok teşekkür ederim barkinim sana sabah teşekkür etmiştim hepiniz saqolun..bu arada çiçek yollamak için adres isteyen arkadaşlarım çok saqolun hem telden hem burdan hem özelden çok duygulandım..almış kadar oldum çok teşekkür ederim...burda olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum en büyük hediye sizlersiniz bana...tekrar teşekkür ederim

iyigeceler tatlı rüyalarrr

çok teşekkürler cnm saqolasın..evet hayellerim gerçek oldu hatta bişey söyliyimmi sana çiçekleri ilk gördüqümde senin yolladıqını bile düşündüm bulmuş adresimi biyerlerden dedim istemiştin ya deqişik bir sürü duygu yaşadım çiçekler sayesinde...komşum sonra bize geldi pasta yedik beraber..çok büyük bir süpriz oldu gerçektende...benim için çok önemliydi...aqladım sevinçten...kdr inşallah dönücem eskisi gibi takılıcam buralara...bizler aile gibiyiz olmazsak olmaz...birlikten kuvvet doqar ve izler bunu başarıcaz inşallah...

ayy cnaım benimmm inanmıyorumm ben aklına geldim öylemi düşün ya yüzümü bile bilmiyosun ama gönlünde ben b varım yer etmişim hiçç belli olmaz benim iim istanbula yolum düşerse gelriim çiçeklerle inş.hayatım...yani deliyimdir gözüm karadır düşündüm adresini almayı ama aynı ilde değiliz bide nasıl bulcam bigünde:26:göndermiş kadar olmuşum baksana çok sevindim yaa
öyle bir komşun olmasıda bir ayrıcalık ne güzel..hamdolsun benimde gurbette çok iyi arkdaşlaırm var:13:
seni seviyorummm görmesemde

kızlar ben kaçıyorum...herkese hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum vede hepinizi çok seviyorum

arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..

yeni olduğumdan dolayı ne için doktora gittiğinizi bilmiyorum bebek diye tahmin ediyorum ama ne içinse Allah gönlünüzden geçeni hayırlı etsin ve kabul etsin gönlünüzce olsun inş.

merhaba hanımlar... ben pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum azminiz beni hırslandırıyor çizelgelerinizi görünce bende öyle olacakmıyım diye düşünüyorum hiçbir konuda hırslı değilimdir ama sizler beni hırslandırıyorsunuz bunun için teşekkür etmek istiyorum

haftasonu biraz dağıttım aslında körü körüne diyet yapmak istemiyorum yediğim şeyleri azaltarak kaloriyi düşürmek istiyorum şimdilik çayda şekeri ve kahvaltı dışında ekmeği kestim akşam sirkeli su sabahta limonlu ballı su içiyorum bukonuda önerilerinizi bekliyorum yürüyüş yapamasamda egzersiz yapmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sizlerde yardımcı olursanız

iyi geceler...

cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin...
eve hirsiz girmesi gercekten cok kotuymus yabanci bir el benim bana ait olan esyalarin uzerinde gezindi nasil kotu bir hismis...
buna cok sukur RABBIM korudu

cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin...
eve hirsiz girmesi gercekten cok kotuymus yabanci bir el benim bana ait olan esyalarin uzerinde gezindi nasil kotu bir hismis...
buna cok sukur RABBIM korudu

çok geçmiş olsun... eşimin cüzdanı çalınmıştı sonra bulundu ama hiç kullanmadı kimbilir kimin eli değdi diyerek evde gezdiğini düşünemiyorum zordur eminim size bişey olmasın karşılaşmış olsanız şuan psikolojiniz daha kötü olurdu sanırım

canim bende yuruyemiyorum ama derya bana linkini atti leslienin ben hergun yapiyorum ve bu aksam tam 5mil yaptim cok iyi geliyo istersen onu yap bide diyet gitsin kilolar
zerracim sut yapicak seylere dikat ediyorum canim sabah kesin hep ayni tarz kahvalti yapiyorum su icmeye cok dikkat ediyorum ictigim corbada sutu artirici corbalardan sutde iciyorum ben sadece bu ay az kilo almis diye baslayayim ek gidaya dedim canim onuda sadece oglenleri bikac kasik kasik mamasi veriyorum midesi alissin diye tabi alisamadi kabiz oldu onun icinde kayisi kompostusu yaptim ondan verdim mecburen fazla vermemeye calisiyorum ek gidayi az az veriyorum canim suanlik sut problemi yokmus gibi geliyo bana sut sagma makinesi var bende onunla kendimde acaba azaldimi diye korktugumda sagiyorum allaha sukur idare edicek kadar geliyo emdigi surecede hic birakmayi dusunmuyorum 2yasina kadar sebzede haftada 3kere yiyorum canim meyve pek yiyemiyorum cunku aram hic yok meyveyle cocukluktan beri ogle bi yesil erik hastasiyim bide ayva ikisinide burda unuttum desem yeridir malesef sagol ablam ogutlerin icin merak etme ama asla kizimi sutsuz birakicak bisey yapmiyorum sadece kendim icin yediklerimi biraktim hergun 100gr koca bi cikolata kekler biskuviler felan zaten onlarda sut yapmazki

menün güzel olmuş canımda,,bu tuğba diye bahsettiğin kişi ben değilimdir umarım,,çünkü hayatımda en nefret ettiğim şey bademdir,,adını ağzıma aldığım an vede görüntüsü aklıma geldiği an çıkarıcak duruma kadar gelebiliyorum,,şuanda bile nasıl bi halde olduğumu bilemezsin,,oyüzden hayatta o bademi bana kimse yediremez,karın kaslarına kadar iyi gelse bile
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çok güzel çıkmışsın çiçeklerinlee,,hayırlı olsun ilk çiçeklerin tekrardan

geç oldu ama kutlayamadım sabah,,doğum günün ve yeni yaşın kutlu olsun,,daha güzel daha mutlu vede eşinin çiçeklerle kutlayacağı nice doğumgünlerine inşallahbunlarda benden sakla emii

74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
hoşgeldin canım buyur gir kapı açık kalmasın çok soğuuuk kapaaaaattt
amiiinn diyeyim önce sonrada herşey gönlünüzce olsun canım inşallah...
elbetteki olucaksın,,bende ilk girdiğimde buraya çok ümitliydim,,vede başardım,,sende emin ol başarırsın,,leslieyle evde yürüyebilirsin,,bende başladım çok güzeeeelllsirkeli suyu bende içiyorum sabah kalkınca vede yemeklerden sonra bide yatarken
aşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
kolay gelsin azcık bizede yolla bakalım

kızlar yatmadan önce size geçen günlerimdeki menülerimi paylaşmak istiyorum okuyun ama kaçamakları uygulamayın,,kaçamaklar hariç menülerim gayet iyiydi

Son düzenleme:
perşembe günkü menüm

sabah

karışık tost

5zeytin

2 kk peynir

2 kaşık yoğurt

yeşil salata

ara

mandalina

yeşil çay

öğle

kaşarlı yumurta

1 domates

3kaşık yoğurt

1dilim ekmek

ara

7 otlu çay

muz

akşam

tarhana çorbası 1kase

yeşil salata

2 kaşık yoğurt

1 sade maden suyu

yatana kadar

yeşil çay--biberiye çayı--

form çayı--2.5 litre su

yatarkende sirkeli ılık su

cumartesi yani dün

sabah

kaşarlı yumurta

3dilim ekmek

yeşil salata

3 kaşık yoğurt

kk peynir

3 zeytin

ara

mandalina

yeşil çay

akşam

7 tane kelebek

yeşil salata

4 kaşık yoğurt

1d. ekmek

sonra çocukları uyuttum oğlan kendi uyududa,kızda uyuycak göz yoktu ama uyuması gerekti çünkü aklımda cısslar vardı yemem gerekti kudurdummu ne :44:neyse kızı uyuturken bende uyumuşum 20dk sonra bi kalktım,,kız uyumuş bile neyse yerine yatırıp gittim mutfağa eşimin aldığı koca paket cipsi 2ye bölüp çok olan tabağı kendime aldım,,eşim çocuk odasında pcde okeydeydi,,ona verdim tabağı sonra mandalina soydum 1er tane,,ben evde oturdum başladım yemeyehiç pişmanlık yoktu nedense çok canım istiyodusonra kalktm tartıya bi çıktım anaaaam65.2 ya ne yedimde oldum bukadar hergece 63 küsür olurdum şoka girdimsabah ama ne göreyim 61.2genelde akşamdan sabaha en fazla 2 küsür verirdim ama iyi oldu buu

yatana kadar toplamda 2litre su

1 biberiye çayı

7 otlu çay

bugünkü menümse

sabah

2 tane tost (kaşarlı)

4zeytin

kk peynir

2 k. yoğurt

yeşil salata

1 haşlanmış yumurta

1 bardak siyah çay(1 kaşık toz şekerli)

ara

yeşil çay

mandalina

1.5 litre su

akşam

1kase kızılcık çorbası

4 kaşık yoğurt

7 otlu çay

sonrası saat 23.00 sıraları

yine o malum gelenler geldi içimdeki ses kudurduğunu, bişeyler yemem gerektiğini söyleyip durunca yenildim,,ve gidip mutfağa tost yaptım üşenmeden,, biberiye çayı demlemiştim ne güzel,,sadece onu içicektim sözde tostumu aldım 1 tane domates aldım ve geldim tv karşısına,,çocuklarda uyuyo bi güzel oturdum yedimsonra amaaan diyerekten aldım son kalan halleyimi hüplettim gece gecegün yalan oldu,,ama daha tartılmadım 65 çıkmam bugün,,63 çıkarsam ne ala

işte benden bu kaa kaçamaklar hariç güzel günler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…