haklısın deryam çok uzun oldu bu ara..biran önce toparlanmam lazım..bunu ne kadar istediqimi anlatamam..inşallah eski günlere geri dönücem cnm...sizler gibi arkadaşlarım varken bana hiçbişey olmaz...sırtımı sizlere dayadım arkam saqlam yaniii
kaptanım canım doğum günün kutlu olsun..
rabbim nice yaşlarına sağlık,mutluluk içinde eşinle evlatlaırnla eriştirsin inş..
resimlerine baktım 3.yü bende çok beğendim bakışını..
4.ye güldüm valla sarılmanaama bak komşunu süprizi nasıl güzel oldu yazıyı bir nefeste okudum bi baktım eşinden değil ama gönlündne geçen oldu ne güzelll
ayrıca bize yeniden dön yani eskisi gibi olalımki hem sen hem biz yeniden güçlenelim..
ayy savaşa çıkar gibi oldu amaama öyle boğaz savaşııı
kaptanım canım doğum günün kutlu olsun..
rabbim nice yaşlarına sağlık,mutluluk içinde eşinle evlatlaırnla eriştirsin inş..
resimlerine baktım 3.yü bende çok beğendim bakışını..
4.ye güldüm valla sarılmanaama bak komşunu süprizi nasıl güzel oldu yazıyı bir nefeste okudum bi baktım eşinden değil ama gönlündne geçen oldu ne güzelll
ayrıca bize yeniden dön yani eskisi gibi olalımki hem sen hem biz yeniden güçlenelim..
ayy savaşa çıkar gibi oldu amaama öyle boğaz savaşııı
çok teşekkürler cnm saqolasın..evet hayellerim gerçek oldu hatta bişey söyliyimmi sana çiçekleri ilk gördüqümde senin yolladıqını bile düşündüm bulmuş adresimi biyerlerden dedim istemiştin yadeqişik bir sürü duygu yaşadım çiçekler sayesinde...komşum sonra bize geldi pasta yedik beraber..çok büyük bir süpriz oldu gerçektende...benim için çok önemliydi...aqladım sevinçten...kdr inşallah dönücem eskisi gibi takılıcam buralara...bizler aile gibiyiz olmazsak olmaz...birlikten kuvvet doqar ve izler bunu başarıcaz inşallah...
hoş geldin canımmm...74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
kızlar ben kaçıyorum...herkese hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum vede hepinizi çok seviyorum
arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin...
eve hirsiz girmesi gercekten cok kotuymus yabanci bir el benim bana ait olan esyalarin uzerinde gezindi nasil kotu bir hismis...
buna cok sukur RABBIM korudu
bende çok severim aşureyi kolay gelsin şimdiden iyi geceler .......aşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
merhaba hanımlar... ben pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum azminiz beni hırslandırıyor çizelgelerinizi görünce bende öyle olacakmıyım diye düşünüyorum hiçbir konuda hırslı değilimdir ama sizler beni hırslandırıyorsunuz bunun için teşekkür etmek istiyorum
haftasonu biraz dağıttım aslında körü körüne diyet yapmak istemiyorum yediğim şeyleri azaltarak kaloriyi düşürmek istiyorum şimdilik çayda şekeri ve kahvaltı dışında ekmeği kestim akşam sirkeli su sabahta limonlu ballı su içiyorum bukonuda önerilerinizi bekliyorum yürüyüş yapamasamda egzersiz yapmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sizlerde yardımcı olursanız
iyi geceler...
menün güzel olmuş canımda,,bu tuğba diye bahsettiğin kişi ben değilimdir umarım,,çünkü hayatımda en nefret ettiğim şey bademdir,,adını ağzıma aldığım an vede görüntüsü aklıma geldiği an çıkarıcak duruma kadar gelebiliyorum,,şuanda bile nasıl bi halde olduğumu bilemezsin,,oyüzden hayatta o bademi bana kimse yediremez,karın kaslarına kadar iyi gelse bilekizlar bugunki menum
kalktigimda ilik su
sabah 11 30 kahvalti
3dilim kizarmis ekmek 1yumurta 2 zeytin kk kadar peynir 1catal helva kutudaydi ondan 1bardak cay bir bardak rezene
ara 1bucuk bardak kompostu ve icindeki 4kuru kayisi
ve 8tane badem tugba sayfasinda yazmis karin kaslarima ona borcluyum diye
aksam 16 30 bir koca tabak corba 4 kasik bulgur pilavi 4kasik yogurt ve biraz salata simdi cay icicem ve 2litre suyumu tamamliycam itiraf son iki gunde bukadar yememistim kendimi odullendireyim dedim
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çok güzel çıkmışsın çiçeklerinlee,,hayırlı olsun ilk çiçeklerin tekrardan
74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
merhaba hanımlar... ben pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum azminiz beni hırslandırıyor çizelgelerinizi görünce bende öyle olacakmıyım diye düşünüyorum hiçbir konuda hırslı değilimdir ama sizler beni hırslandırıyorsunuz bunun için teşekkür etmek istiyorum
haftasonu biraz dağıttım aslında körü körüne diyet yapmak istemiyorum yediğim şeyleri azaltarak kaloriyi düşürmek istiyorum şimdilik çayda şekeri ve kahvaltı dışında ekmeği kestim akşam sirkeli su sabahta limonlu ballı su içiyorum bukonuda önerilerinizi bekliyorum yürüyüş yapamasamda egzersiz yapmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sizlerde yardımcı olursanız
iyi geceler...
kolay gelsinaşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?