ayy ayyyyyy ne güzel güller bunlar böyleee çok beqendimm ilk çiçeklerim çok teşekkür ederim :119::119::119::119::119:
canim benim ya iyi olmus cok sükürkizlar kim soylemisti hatirlamiyorum ama burda kayisi suyunun olmadigini soylemistim sadec turkiyeden getirdigim kuru kayisi var demistim oda onunla kompostu yap ver demisti kizina kim dediyse allah razi olsun dun aksam vermistim biraz bisey yapmadi ama sabah yine kivraniyodu bende yaptim ve verdim 90ml kadar ve yarim saat soonra rahatladi kizim allah razi olsun soyleyenden ve hepinizden opuyorum hepinizi iyiki varsiniz neler denemistim kizim icin simdi banyoda yaptirdim uyuyo melegim
gecmis olsun canim yaa gecmisdir isallah rahatsizligi :26:kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım
bende aranıza katılmak istiyorum.geçen pazartesi 21.11.2011 de diyetisyene gittim.77.8 gramla başladım.ayrıca spor salonunada yazıldım.2 çocuğum var biri 7 yaşında diğeri 15 aylık.ve bugün itibariyle 75,6 kiloyum.bu forumları takip ettikçe azmim artıyor.ilk hedefim 65 kilo..gerisi Allah kerim:)
gecmis olsun elleri kirilsiniyi aksamlar kizlarr nasilsinizzm
cumartesi sabahindan beri diyet falan kalmadi dun sabah evime hirsiz girdi tv ve pc almislar(
dunden beri ne bulsam yiyorum sinirden mutsuzluktan uzuntuden artik adini siz koyun nedense iste pilav kola cikolata beyazekmek ne bulduysam yedim...diyet falan gitti kisacasi yarin sil bastan toparlaniyorum
ellerine saglik tugbacimEki Görüntüle 296563 Eki Görüntüle 296564 Eki Görüntüle 296565
25.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class:grid"] 25.11.2011 cuma kilo tablosu
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zeynepberat [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.100 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 26.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 12.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] +1.700 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] +2.300 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz silverpowder arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan halay--moosebeci--umay0110--barkinim--elsnopy--derderiko arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
mywish89 ve meloji arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
papatyam--sibel29--charm--pinktomato--triendy21--erginsena--musize arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
canim bi girdim gecmisi okuyayim diye annem cagirdi gelemedim tekrarsuziii dileekkk naberrr___???
fistik naptin alisveris aldinmi bi resim koysaydin cicilerinleİyidir şekerim seni sormalı sen nasılsın?
Çok yorgunum duş alıp sızmayı düşünüyorum.
cok tatli cikmissin
deryam canim benim konusamadik öptüm senikızlar ben kaçıyorum...herkese hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum vede hepinizi çok seviyorum
hosgeldin canim74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
tamammı beni bekleyin dua edin..neye karar vericez bakalım:26:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
bizler gönülden sevdik birbirimizi bu daha efdal deqilmi? Eshab-ı kiram p.efendimizi görmüşler ve çok deqerliler..bizler görmeden tanımadan birebir herşeyi Ondan duymadan inandık...bu daha efdaldir...bizlerin deqeride bi başkadır eminim p.efendimizde...ayy cnaım benimmm inanmıyorumm ben aklına geldim öylemidüşün ya yüzümü bile bilmiyosun ama gönlünde ben b varım yer etmişim hiçç belli olmaz benim iim istanbula yolum düşerse gelriim çiçeklerle inş.hayatım...yani deliyimdir gözüm karadır düşündüm adresini almayı ama aynı ilde değiliz bide nasıl bulcam bigünde:26:göndermiş kadar olmuşum baksana çok sevindim yaa
öyle bir komşun olmasıda bir ayrıcalık ne güzel..hamdolsun benimde gurbette çok iyi arkdaşlaırm var:13:
seni seviyorummm görmesemde
merhaba canım hoşgeldin74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
amin canım inşallah...hadi bakalım en hayırlısı olsun hakkınızda bekliyoruz güzel haberlerinizi..arkadaşlarım haberiniz olsun
ben sabah erkenden doktora gidicem eşimle aylardan sonra bakalım nasıl geçecek görüşmem:44:
anneme bile haber vermedim haa size nereye gitsem napsam haber veriyorum merak eden olursa diyee
stres var üstümde akşam dolma sardım pişridm üşenmedim kek falan yapıcaktımda eşim engel oldu genelde kafam dolu oldumu bunu yaparımbide salata yapıp eşimle sabaha kadar gün yapıcaktım galibaa
neyse p.tesi yeni hafta inş.hepimize güzel başlar....kilo yönünden kaçamaksız aşk yönünde heyecanlı sağlık yönünden şifalı geçsin inş..
çok teşekkür ederim tuqbacım çok incesinmenün güzel olmuş canımda,,bu tuğba diye bahsettiğin kişi ben değilimdir umarım,,çünkü hayatımda en nefret ettiğim şey bademdir,,adını ağzıma aldığım an vede görüntüsü aklıma geldiği an çıkarıcak duruma kadar gelebiliyorum,,şuanda bile nasıl bi halde olduğumu bilemezsin,,oyüzden hayatta o bademi bana kimse yediremez,karın kaslarına kadar iyi gelse bile
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çok güzel çıkmışsın çiçeklerinlee,,hayırlı olsun ilk çiçeklerin tekrardan
geç oldu ama kutlayamadım sabah,,doğum günün ve yeni yaşın kutlu olsun,,daha güzel daha mutlu vede eşinin çiçeklerle kutlayacağı nice doğumgünlerine inşallahbunlarda benden sakla emii
hoşgeldin canım buyur gir kapı açık kalmasın çok soğuuuk kapaaaaattt
amiiinn diyeyim önce sonrada herşey gönlünüzce olsun canım inşallah...
elbetteki olucaksın,,bende ilk girdiğimde buraya çok ümitliydim,,vede başardım,,sende emin ol başarırsın,,leslieyle evde yürüyebilirsin,,bende başladım çok güzeeeelll sirkeli suyu bende içiyorum sabah kalkınca vede yemeklerden sonra bide yatarken
kolay gelsinazcık bizede yolla bakalım
birsey deyil caniminicikeske gercegini gönderebilseydim ama komsun göndermis ne güzel seni mutlu etmis bende okuyunca mutlu oldum esinide takma senacim bende 10 senedir evliyim bir gül almis deyil benimki alisdim ben insan üzülüyo ama napacan
canim benim ya iyi olmus cok sükür
gecmis olsun canim yaa gecmisdir isallah rahatsizligi :26:
hosgeldin canim
gecmis olsun elleri kirilsin
canim bi girdim gecmisi okuyayim diye annem cagirdi gelemedim tekrar
fistik naptin alisveris aldinmi bi resim koysaydin cicilerinleyarin sevdicegin geliyor
cok tatli cikmissincok sevindim senacim ciceklere sarilmissin hic birakmiycak gibi canim benim
deryam canim benim konusamadik öptüm seniisallah hayirli ve verimli olur sagol canim
hosgeldin canim
canim benim hayirlisi olur isallah dualarim hep seninle pc basinda olmayinca bile geliyorsun canim aklima ben 10 sene sonra kavusdum cocuguma isallah seninde bebisin olunca bu günlerini tatli bir tebesümle hatirlarsin
canim bende yuruyemiyorum ama derya bana linkini atti leslienin ben hergun yapiyorum ve bu aksam tam 5mil yaptim cok iyi geliyo istersen onu yap bide diyet gitsin kilolar
zerracim sut yapicak seylere dikat ediyorum canim sabah kesin hep ayni tarz kahvalti yapiyorum su icmeye cok dikkat ediyorum ictigim corbada sutu artirici corbalardan sutde iciyorum ben sadece bu ay az kilo almis diye baslayayim ek gidaya dedim canim onuda sadece oglenleri bikac kasik kasik mamasi veriyorum midesi alissin diye tabi alisamadi kabiz oldu onun icinde kayisi kompostusu yaptim ondan verdim mecburen fazla vermemeye calisiyorum ek gidayi az az veriyorum canim suanlik sut problemi yokmus gibi geliyo bana sut sagma makinesi var bende onunla kendimde acaba azaldimi diye korktugumda sagiyorum allaha sukur idare edicek kadar geliyo emdigi surecede hic birakmayi dusunmuyorum 2yasina kadar sebzede haftada 3kere yiyorum canim meyve pek yiyemiyorum cunku aram hic yok meyveyle cocukluktan beri ogle bi yesil erik hastasiyim bide ayva ikisinide burda unuttum desem yeridir malesef sagol ablam ogutlerin icin merak etme ama asla kizimi sutsuz birakicak bisey yapmiyorum sadece kendim icin yediklerimi biraktim hergun 100gr koca bi cikolata kekler biskuviler felan zaten onlarda sut yapmazki
elbetteki olucaksın,,bende ilk girdiğimde buraya çok ümitliydim,,vede başardım,,sende emin ol başarırsın,,leslieyle evde yürüyebilirsin,,bende başladım çok güzeeeelllsirkeli suyu bende içiyorum sabah kalkınca vede yemeklerden sonra bide yatarken
kolay gelsinazcık bizede yolla bakalım
Günaydın şekerler.
Geç yazdım accık iş vardı zatenn hepp varrr.:97:
Neyse hallettim çok şükür.
Rüyamda ibrahim tatlıses'in dans okuluna yazılıyordum.
3-4 gün önceki rüyamda da halay çekiyordum.
C.tesi de bi adam intihar ediyordu.
Amaann öylee işteee.
Hepimize güzel bi hafta olsun öptüm sizi.
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı günlerr
akşam tavuk gibi erkenden uyuyunca sabah erkenden kalkıyosun işte...1 saattir ayaktayım..kalktım giyindim hafiften bişeyler atıştırdım ve pcdeyim...kursa gitmeden önce yüklemem gereken evraklar var ama önce size bi günaydın demek istedim
Günaydın şekerler.
Amaann öylee işteee.
Günaydın kızlargeçmişe bakıp geleyim
Günaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))
hoğgeldin74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
aşureyi çoook severim yaparsam kesin yerim biri bir tabak getirse de yesem. eski apatmanda getiridi komşular ama burada umudum yoookaşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
günaydııın kaptangünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı günlerr
akşam tavuk gibi erkenden uyuyunca sabah erkenden kalkıyosun işte...1 saattir ayaktayım..kalktım giyindim hafiften bişeyler atıştırdım ve pcdeyim...kursa gitmeden önce yüklemem gereken evraklar var ama önce size bi günaydın demek istedim
günaydın senin de hayal gücün kuvvetli anlaşılan. aman ben bir yazsam ne rüyalar görüyorum. uçmaktan tutda, süper kahraman olduğuma, kedim ile konuştuğuma, düğün parti ay neler neler. bugün de birşey için süre tutuyodum uyandım ama hatırlamıyom tam...Günaydın şekerler.
Amaann öylee işteee.
günaydıııınGünaydın kızlargeçmişe bakıp geleyim
ben de aşure istiyooooom, valla sporu bende zor araya sokuyorum hatta gece 22,00 da yaptığım oluyo ama yapmayınca vicdan azabı duyuyorum. cuma ve cumartesi yapamadım sanki tartı hemen intikamını aldı...leslie bende indirdim ama kızımdan yapamıyorum hiç ayağımın altında dolanıp duruyor birde ben çalışıyorum eve 4 gibi gidiyorum o ara yapabilsem süper olacak ama yemek yapacam diye mutfağa koşturuyorum yemekten sonrada spor pek mantıklı gelmiyor koşu bandımızda var aslında ama süs gibi duruyor orda ama düzenli kalça ve karın eriten egzersizler yapmaya çalışıyorum
keşke öyle bir imkanımız olsada sizlere aşure ziyafeti çeksem
günaydıııınGünaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))
sırtım boynum kuluçlarım beton gibi olmuş komple tutulmuş...eşim ben-gay sürdü streç filmle sardık...zor oturuyorum..biraz uzanayım diezm ama biliyorumki sabahlıcam...bu saatlerde uyuyup gece 4-5 gibi uyanıyorum dahada uyuyamıyorum...esnemekten bihal olsum kızlar...hadi ben kaçıyorum hepinize iyigecelerrr
bu arada doqum günümü telden kutlayan naf ve mywish89 fıstıklarıma çok teşekkür ederim barkinim sana sabah teşekkür etmiştim hepiniz saqolun..bu arada çiçek yollamak için adres isteyen arkadaşlarım çok saqolun hem telden hem burdan hem özelden çok duygulandım..almış kadar oldum çok teşekkür ederim...burda olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum en büyük hediye sizlersiniz bana...tekrar teşekkür ederim
iyigeceler tatlı rüyalarrr
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LİSTEDE BEN YOKUM AMA NİYE Kİ BÖYLE OLDU
...............................................................................Haftanın Birincisi............................................................................
Ecrin29
....................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.................................................................
Ecrin29 & rezzan284
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
Ecrin29..........: 1.500 gr
rezzan284......: 1.100 gr
Toplam..........: 2.600 gr
2. Grup
ay_she..........: 300 gr
edirne...........: 2.000 gr
Toplam.........: 2.300 gr
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan halay--moosebeci--umay0110--barkinim--elsnopy--derderiko arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
mywish89 ve meloji arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
papatyam--sibel29--charm--pinktomato--triendy21--erginsena--musize arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
günaydınlaaaaaaarrrrr....
moosebeci bende bu hafta listeye gireceğim bakalım nasıl olacak
Ay evet ya inşş utanmadan bakabilirim suratınıza çok dikkatli olacağım bu hafta
günaydıııın
günaydınlaaaaaaarrrrr....
moosebeci bende bu hafta listeye gireceğim bakalım nasıl olacak
Toton açıkta kalmış dicem ama totonu peteğe dayayıp uyuyosun hayret
Rüyanda zayıflıyosun dimi halay eşliğindeİboyla 5 mil
canım cok gecmıs olsun evine hırsız grimiş biri olarak nası bi duygu yasadıgını tahmın edebılıyorum ben ancak lojmana tasınınca rahatladım bu psıkolojıden ama kılavuz lojmana da gırdı deyınce tırstım gene:18:iyi aksamlar kizlarr nasilsinizzm
cumartesi sabahindan beri diyet falan kalmadi dun sabah evime hirsiz girdi tv ve pc almislar(
dunden beri ne bulsam yiyorum sinirden mutsuzluktan uzuntuden artik adini siz koyun nedense iste pilav kola cikolata beyazekmek ne bulduysam yedim...diyet falan gitti kisacasi yarin sil bastan toparlaniyorum
canım hayırlısı olsun ınsallah kendıne stres yapma Allah kolaylık versın bakalım haberlerını beklıyoruzarkadaşlarım haberiniz olsun
valla onemlı olan kafada bıtırmek zaten sen de bunu yapmıs gıbı gözüküyosun hemn her alsıkanlıgımız degıstırmek zor olabılıyor bazı seyelr zamnla adım adım olacak merak etme dıyet fıkrı benı de sınır edıyor hayat boyu yapabılecegımız bır beslenme düzeni daha güzel senin yaptıgın gibimerhaba hanımlar... ben pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum azminiz beni hırslandırıyor çizelgelerinizi görünce bende öyle olacakmıyım diye düşünüyorum hiçbir konuda hırslı değilimdir ama sizler beni hırslandırıyorsunuz bunun için teşekkür etmek istiyorum
haftasonu biraz dağıttım aslında körü körüne diyet yapmak istemiyorum yediğim şeyleri azaltarak kaloriyi düşürmek istiyorum şimdilik çayda şekeri ve kahvaltı dışında ekmeği kestim akşam sirkeli su sabahta limonlu ballı su içiyorum bukonuda önerilerinizi bekliyorum yürüyüş yapamasamda egzersiz yapmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sizlerde yardımcı olursanız
iyi geceler...
Günaydın şekerler.
Amaann öylee işteee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?