70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ayyyyyy ne güzel güller bunlar böyleee çok beqendimm ilk çiçeklerim çok teşekkür ederim :119::119::119::119::119:

birsey deyil caniminici keske gercegini gönderebilseydim ama komsun göndermis ne güzel seni mutlu etmis bende okuyunca mutlu oldum esinide takma senacim bende 10 senedir evliyim bir gül almis deyil benimki alisdim ben insan üzülüyo ama napacan

canim benim ya iyi olmus cok sükür
kızlar ben bu hafta kilo bidirimi yapamadım oğlum hastaydı hastanedeydik o saatler..zaten aynı kilomdayım vermemişim bu hafta inş bu haftaya güzel başladım öyle gider umarım
gecmis olsun canim yaa gecmisdir isallah rahatsizligi :26:
hosgeldin canim
gecmis olsun elleri kirilsin

ellerine saglik tugbacim

suziii dileekkk naberrr___???
canim bi girdim gecmisi okuyayim diye annem cagirdi gelemedim tekrar
İyidir şekerim seni sormalı sen nasılsın?
Çok yorgunum duş alıp sızmayı düşünüyorum.
fistik naptin alisveris aldinmi bi resim koysaydin cicilerinle yarin sevdicegin geliyor
cok tatli cikmissin cok sevindim senacim ciceklere sarilmissin hic birakmiycak gibi canim benim
kızlar ben kaçıyorum...herkese hayırlı ve verimli bir hafta diliyorum vede hepinizi çok seviyorum
deryam canim benim konusamadik öptüm seni isallah hayirli ve verimli olur sagol canim
74 kilo ile ben de buradayım kızlarr herkese merhaba!!
hosgeldin canim

canim benim hayirlisi olur isallah dualarim hep seninle pc basinda olmayinca bile geliyorsun canim aklima ben 10 sene sonra kavusdum cocuguma isallah seninde bebisin olunca bu günlerini tatli bir tebesümle hatirlarsin

bizler gönülden sevdik birbirimizi bu daha efdal deqilmi? Eshab-ı kiram p.efendimizi görmüşler ve çok deqerliler..bizler görmeden tanımadan birebir herşeyi Ondan duymadan inandık...bu daha efdaldir...bizlerin deqeride bi başkadır eminim p.efendimizde...
merhaba canım hoşgeldin
amin canım inşallah...hadi bakalım en hayırlısı olsun hakkınızda bekliyoruz güzel haberlerinizi..
çok teşekkür ederim tuqbacım çok incesin amin cnm inşallah...

çok teşekkürler suzancım iyiki varsınız

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar hayırlı günlerr
akşam tavuk gibi erkenden uyuyunca sabah erkenden kalkıyosun işte...1 saattir ayaktayım..kalktım giyindim hafiften bişeyler atıştırdım ve pcdeyim...kursa gitmeden önce yüklemem gereken evraklar var ama önce size bi günaydın demek istedim

Günaydın şekerler.
Geç yazdım accık iş vardı zatenn hepp varrr.:97:
Neyse hallettim çok şükür.
Rüyamda ibrahim tatlıses'in dans okuluna yazılıyordum.
3-4 gün önceki rüyamda da halay çekiyordum.
C.tesi de bi adam intihar ediyordu.
Amaann öylee işteee.
Hepimize güzel bi hafta olsun öptüm sizi.

merhabalar... benimde 14 aylık bir kızım var nacizane tavsiyem ek gıdaya mamayla değilde elma suyu havuç suyu gibi şeylerle başlayın elma suyunu verin sonra gözlemleyin vücudunda ve kakasında değişiklik olacakmı bir kaç gün sonra elma püresine geçin daha sonra havuçla armutla devam edin armut bağırsakları çok güzel çalıştırır sonra aynı şekilde sebzeye geçin patatesi haşlayın mesela, suyu verin önce, suyuna irmik katıp kıvamlı hale getirebilirsiniz daha sonrada sebzenin püresini verin ilk etapta kabızlık olabilir ne verirseniz zeytinyağıyla verin önemli olan ishal olmaması çünkü besin alerjilerinde ishal olur bu şekilde devam ettikten sonra çorbaya ve kahvaltıya geçersiniz ama ben 6. ayından sonra başlamıştım ek gıdaya kahvaltıya geçmem 7. ayın sonunu buldu ekgıdaya ilk geçerken bende çok bocalamıştım nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyordum heleki ilk çocuksa, ama sonra sanki bu işin kitabını yazmışsınız gibi oluyor sizde alışacaksınız ama zamanı gelsin bence biraz daha bekleyin benim kızımda ek gıdadan sonra 11 aylık olana kadar kabızlık çekti kahvaltısından kayısı püresini eksik etmezdim zeytinyağı verirdim kavun karpuz ishal yapar derler çok yerdi ama banamısın demezdi 5-6 ay çekti kuzum sonra doktorun verdiği bir şurup faydalı oldu ve ozamandır beri hiç sıkıntımız yok artık patatesi, pirinci, muzu rahatlıkla veriyorum o süreye kadar muz hiç yedirmemiştim zorlanır gibi olursa poposuna zeytinyağı sürüyorum rahatlatıyor

leslie bende indirdim ama kızımdan yapamıyorum hiç ayağımın altında dolanıp duruyor birde ben çalışıyorum eve 4 gibi gidiyorum o ara yapabilsem süper olacak ama yemek yapacam diye mutfağa koşturuyorum yemekten sonrada spor pek mantıklı gelmiyor koşu bandımızda var aslında ama süs gibi duruyor orda ama düzenli kalça ve karın eriten egzersizler yapmaya çalışıyorum

keşke öyle bir imkanımız olsada sizlere aşure ziyafeti çeksem

Toton açıkta kalmış dicem ama totonu peteğe dayayıp uyuyosun hayret
Rüyanda zayıflıyosun dimi halay eşliğinde İboyla 5 mil

Günaydın kızlar geçmişe bakıp geleyim

Günaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))

günaydınlaaaaaaarrrrr....

moosebeci bende bu hafta listeye gireceğim bakalım nasıl olacak

hoğgeldin
aşure yapmayı düşünüyorum ama yemeden nasıl olacak bilmiyorum
aşureyi çoook severim yaparsam kesin yerim biri bir tabak getirse de yesem. eski apatmanda getiridi komşular ama burada umudum yoook

elbetteki olucaksın,,bende ilk girdiğimde buraya çok ümitliydim,,vede başardım,,sende emin ol başarırsın,,leslieyle evde yürüyebilirsin,,bende başladım çok güzeeeelllsirkeli suyu bende içiyorum sabah kalkınca vede yemeklerden sonra bide yatarken
ya o sirkeli su mahvediyor beni bir haftadır içiyorum ama öğüre öğüre. sabah yeni bir tarifle debedim içine tarçın karabiber ve karanfil atarak ama hala midem bulanıyoooo. nası içiyonuz ya vazgeçecem içmekten az kaldı...

günaydııın kaptan
günaydın senin de hayal gücün kuvvetli anlaşılan. aman ben bir yazsam ne rüyalar görüyorum. uçmaktan tutda, süper kahraman olduğuma, kedim ile konuştuğuma, düğün parti ay neler neler. bugün de birşey için süre tutuyodum uyandım ama hatırlamıyom tam...
Günaydın kızlar geçmişe bakıp geleyim
günaydıııın
ben de aşure istiyooooom, valla sporu bende zor araya sokuyorum hatta gece 22,00 da yaptığım oluyo ama yapmayınca vicdan azabı duyuyorum. cuma ve cumartesi yapamadım sanki tartı hemen intikamını aldı...
Günaydın hatunlarrrr
Bu hafta listeye giricem çok heyecanlıyımmmm :))))))))))))))
günaydıııın

Günaydın kızlar :)

Melojj ile annemlereyiz cuma akşamındna beri anam misafir msiafir üstüne baya yol katettık yanı
leslie ile yürümedık ama evın ıcınde yuruduk bu zaman zarfında yeme düzenımız bozuldu yalnız tek sorun o
bi de aralarda börek-baklava fln atmıs olblrz agzımıza bilemıyorum cunku oturup yemek yemeye hiç fırsat olamdı
inşallah bugunden itibaren düzene koyucazz :)

Bir de neden 300 gr verebıldıgım açıklıga kavustu meger kabızmısım
ve hala da devam edıyo sancılı bı sekılde sabahları kaysı suyu ıcmeyı bırakmıstım dıyet yapıyorum diye
ondan tekrar basladı kabızım ben de tekrar içmeeye başaldım maalesef sıcak su ıse yaramıyo şu an mecburen
kaysıdan devam edıyorum...Leslie de bu hafta pazar gunune kadar 3 mil hızlıyı yapıcam.

Ben de listemde değişiklikler yaptım şöyle ki

1.sabah 3 dilim olan ekmeğimi 2'ye ındırdım
2.Peynırım biter bitmes sıfır yağlı bi peynır alıcam
3.Kaçamağım zaten olmuodu daha da olmucak sevıyeye getırıcem
4.mutlaka yoğurt yicem aksatmıycam

Diye düşünüyorum hadi bismillahh :)

gecmıs doğum günün kutlu olsun canım çiçekler de güzelmiş cidden :) :) :)
daha nice sağlıklı uzun mutlu ve diyetsiz ama zayıf yıllar dilerim

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LİSTEDE BEN YOKUM AMA NİYE Kİ BÖYLE OLDU

evet orticim ya ben de baktım yoksun valla da :26:

sadece 300 gr lık katkı verebıulmsı olsam da ikinci olmak güselmiş heyooo ortim sayesınde

Tebrikler kzılarr herkess harika maşallah :) İnşallah bu hafta daha çok kilo veririzz :)

Selam kızlar,

Ben geçen hafta utançtan öğünlerimi bile yazamadım.
Naptım şimdi geçen hafta ben?
Su içmedim, ara öğün denen şeyleri hiçe saydım...
Kahvaltı yapmadım, öğle ve akşam yemeklerinde makarna gibi saçma şeyler tükettim.
Hatta cumartesi güne gidip hamurişleri börek çörek yedim yetmezmiş gibi pazar ne bulduysam mideye indirdim....
Rezilim farkındayım..
Tabi bunların acısı çıktı ve cuma sabah 70,4 olan ben bu sabah 71,5 idim.
Bugün itibariyle geri düzene giriyorum:
Bol su içip ara öğünlerimi yapıp ana öğünlerimde saçmalamıyacam ve akşam 7 den sonra hiç bişey yemicem....
Hatta kendimi cezalandırıp aç mı bıraksam ne

canım cok gecmıs olsun evine hırsız grimiş biri olarak nası bi duygu yasadıgını tahmın edebılıyorum ben ancak lojmana tasınınca rahatladım bu psıkolojıden ama kılavuz lojmana da gırdı deyınce tırstım gene:18:
canım hayırlısı olsun ınsallah kendıne stres yapma Allah kolaylık versın bakalım haberlerını beklıyoruz
valla onemlı olan kafada bıtırmek zaten sen de bunu yapmıs gıbı gözüküyosun hemn her alsıkanlıgımız degıstırmek zor olabılıyor bazı seyelr zamnla adım adım olacak merak etme dıyet fıkrı benı de sınır edıyor hayat boyu yapabılecegımız bır beslenme düzeni daha güzel senin yaptıgın gibi belkı bıraz zaman alrı kg vermek ama kalıcı olur

günaydın cts bı adam ıntıhar etmıs valla eşim görevdeyken şekli bi acayipmiş korkmayım diye söylemedi:18:

senin sevdicek gelmedi canım

günaydın hanımlar bende yoğun bi haftasonu geçiridm pimapen olan evim acayip pislenmişti cocugu anneme gönderdim allahtan karedsımde yardıma geldi bitirdik regl de oldum o arada baya yorulduk bıde arkasına avm ye gıttık yemek yedık oglusa bısıyler aldım sonra esım geldı sı cıkısı aldı bıze annemlere gıttık cay fılan ıcıp eve geldık.pazar günüde camasır ütü filan oyle gectı yalnız acayıp şişim ve doymuyorum nası dur dıycem bılmıyorum :18:

herkese günaydınlaaaaaaaaar

herkesın keyfı yerındedır umarımmmmm

Senacım ben haftasonları nete gıremıyorum o yuzden bırazcık rötarlıda olsa dogum gunun kutlu olsun; mutlu, huzurlu, saglıklı, sevgi dolu nice mutlu yıllaraaa

ve daaa daaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm..!!!! Mywishiminnnn beklediği gün geldi çattı, sevdıcegın ilk geri sayımı sona erdiii, heyecan var mı mywissssssshhhhh, elbise işini halledebildin miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…