70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım.bizdede aksam pane harcında kızarmıs tavuk var,annem yapmıs,dayanabılırsem yemeyecegım.misafir var evde,her misafir geldigınde diyetım sabote oluyor yaa,sonra toparlamak ıcın gunlerce ugrasıyorum,inş. bu sefer oyle olmaz:Saruboceq:

Merhaba kızlarrr
bende bugünümü yazıyımm
sabah kalktımm ve hemen koşu bandına 3km yürüdümm hızlı bişekilde
1kase mercimek çorbası yedimmm kahvaltı niyetine sabah sabahkaydirigubbakcemile3
arada 1kase çilek
öglen haşlanmış fasulye patates ve havuç 1tabak yedim sadece
akşamda yani şimdikkkk yine
1kase mercimek çorbası
1tabak haşlanmış sebze(ögleninkiden)
ve marul salatası

bugünlük bukadar dahada bişey yememdelikafadulden

canımm fikrin bence çok mantıklıkaydirigubbakcemile5

ablacımm hoşgeldinnn
senii gördügüme çok sevindimmmŞeniz
inşallah vericezz bu kilolarııııhihoyyythihoyyyt

bencede mantıklı ama ,lütfen degistirmeyelım gunu artık.gecen sefer 12 gun var dıye dıyetı bosladım ve cok az kılo verdım,bir daha aynı sey olsun ıstemıyorum:1no2:

Bende bugünki yediklerimi yazayim

Sabah 09.00 => Bir kase light yogurtlu müsli (yulaF)
Öglen 13.20=>Salata
Aksam 17.00 => Sebzeli Balik ve Sos (2Tabak cok actim)

Umarim baska bisey yemem

umdugum olmadi Bi kase üzüm yedim simdi

Son düzenleme:

Afiyet olsun canim
bende aksam patates hasladim yedim,
birazdan cay icecem hepsi bu kadar
ben senin yediklerini yesem gr veremem, senağlamasenağlama

Ben de bugün yediklerimi yazayım.
Dün kendi evimde kalmadığım için sabah kahvaltı şansım yoktu. ış yerinde kantinden bir tane eti form çörekotlu kepekli bisküvi aldım. Yarısını yedim. Yanında da elma suyu içtim.
Öğlene doğru bir limonlu soda içtim.
Öğlen az kuzu haşlama, iki dilim ekmek, sadece limonlu salata ve yarım portakal yedim. Pilav vardı almadım.
Akşam yemeği olarak da yağsız makarna. Dereotu ve mısırla birlikte. Ve yine yanına içecek olarak elma suyu.

Evdeki elma suyu stoğum bitti. Artık almayacağım. Onun yerine sodaya geçmeyi düşünüyorum. Ama tabi meyveli soda.
Biliyorum az değil ama eski yediklerime göre gelişme gösteriyorum.

Ek olarak öğlen kırk beş dakika yürüdüm. Akşam yemekten sonra da 20 dakika dans ettim.

iyi aşamlar kızlar... ben bugün işten erken çıkıp doktora gittim... sonrada yürüdüm biraz... eve geldim yemek derken anca girebildim nete... yazdıklarınızı okudum... fazla birşey kaçırmamışım... ayparçam, aziz gönlüm nasıl gidiyor??? okudum yazdıklarınızı...

bende yediklerimi yazayım...
sabah
1 haşlanmış yumurta ve beyaz peynir..
arada 4-5 adet kepekli parmak galete
1 fincan çay(şekersiz içemiyorum)

öğlen 1 tabak brokoli salatası
1 kivi, 1 portakal...

arada 4-5 galeta
1 bardak ayran...
4 adet kepekli bisküvi..

tarhana çorbası
brokoli salatası..
1 küçük karnıyarık (dayanamadım)...

bayada yemişim... :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

bursefa sen gene bir küçük karnıyarıkla kurtarmışsın şimdi evde karnıyarık olsa beni bir taneyle durdurabilene aşkolsun diyeceğim ama göbeğime bakarsam durabilirim heralde. mirmirmirmir

bursefa sen gene bir küçük karnıyarıkla kurtarmışsın şimdi evde karnıyarık olsa beni bir taneyle durdurabilene aşkolsun diyeceğim ama göbeğime bakarsam durabilirim heralde.

evet vallla çok küçüktü... birazda annemin ısrarıyla yedim... günlerdir pişirdiği hiçbirşeyi yemediğim için bun u yersin artık fırında pişiyo sebze birşey yapmaz dedi.. kıramadım...

slm kızlar nasılsınız sabahtandır benımde mısafırlerım vardı gıremedım ama az öncede nıvea badı calıstım ayy öle yoruldum kı bacaklarım tıtrıyordu kasların sıkısmasından neyse işallah hergün yapmayı planlıyorum bıara pess edıyorudum karnım nasıl yandı anlatamam ama dayandım 1 kac gunu atlattkmı daha kolay olur heralde nıvea cd isteyen olursa özelıme msn verırse atabılırım cunku anlatılarak zor oluyor bılmeyene ben yapamamıstım kardesım geldı hallettı cok sukur ama yınede msn olmayanlar varsa anladıgım kadar anlatmaya calısırım hadın kızlar ben kacar belkı bıraz yuruyus yaparım hepınıozı öptüm bye

evet vallla çok küçüktü... birazda annemin ısrarıyla yedim... günlerdir pişirdiği hiçbirşeyi yemediğim için bun u yersin artık fırında pişiyo sebze birşey yapmaz dedi.. kıramadım...

Afiyet olsun. Arada bir bende de oluyor öyle kaçamaklar. Hele ki Pazar günü yemediğim şey kalmadı yeğenlerimle birlikteydim. Hem çok yedik, hem de geç yedik. Sabah da tartınamadım ama aşırı bir yansıma olmadı gibime geldi tartıya. Yarın sabah tartılınca anlarım artık.

kimse birşey yazmıyor bu akşam... bende yatıyorum... hepinize iyi geceler..... sabah görüşürüz... byyyyyy

kizlar dogumdan once 4kot almistim hepsini nasil ozenerek almistim 5ay sonrada hamile kaldim ama 6aya kadar hepsini giydim cunku kiloda almadim karnimda cikmamisti tabi sonra aldim basimi gittim veeeeeeeeeee az once 4kotun ikisine rahat rahat girdim bol bile ama diger ikisinin kapanmasina 3parmak kaldi yuppi bedenim30/32 cok sevincliyim cesaret edemiyordum kotlara dokunamiyordum bile cesaretimi topladim giydim nasil mutlu oldum anlatamam .............sizlerle paylasmak istedim telefonlariniz olsaydi heralde tek tek arardim o derece sevindim yani

selam canlar.
ben 77.8 kiloyum.
benimde zayiflamam lazim.
en azindan 58 kilo olsam bana yaterkaydirigubbakcemile3
simdilik kendime gore bir diyet yapiyorum.
pilates ve yuruyuste.
birde sogan suyu iciyorum.
insallah faydasini gorurum.
hepimize az kalorili gunler dilyiorum:1rolleyes:

GÜNAYDIIINN KIZLARRRRhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kalkınn artıkkk
nasılsınızzz:dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
azönce kahvaltımı yaptımmm
domates salatalık
1tane haşlanmış yumurta
ve az peynirr
şimdide çayımı yudumluyorumm saat 9gibide koşu bandında tempolu birşekilde yürüyecemmmmsositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…