70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Önerİm İÇİn kİmse bİŞİ demedİ!!!!!

bence evin heryerine yapıştıralım ancak keser kaydirigubbakcemile3
off çok sıkıldım diyet olaylarından
yemek yemek yemek kilo almamak istiyorum
bi sabah uyandığımızda zayıf olsak nolur sanki :1closedeyes:

Kızlar Önerİm İÇİn kİmse bİŞİ demedİ!!!!!

güzelim ben bir diyetisyeni dinlemistim tv de ve önermisti
insan daha bi hevesleniyor güzel fizikli biri devamli burnunun dibinde durmasi
ben neden olamayim diye hirs yapiyor insan.
ama bence dogum yapmis bir kadin icin böyle bir göbek sanki mümkün deyil
sporla gidermi dersiniz

ihhh tikandim ha oku oku bitmedi ............................tunaydin kizlar sabah kellogs misir gevregi yedim oglende yesil mercimek 3ykasigi pilav yedim yanliz benim bogazlar feci yaniyor aksam balli sut ictim ama nafile bir onerisi olan var mi bogaz yanmasina ???????????????birde su metabolizma cayinin tarifini kullanimini yazan olursa cok sevinirim

günaydın çıtırlarım benim ,kalabalığız bu sabah.ben de sabah komşucuğumun getirdiği havuçlu yoğurtlu kerevizli elmalı karmakarışık bir şey yedim. ayy kimbilir daha neler vardı içinde...bir bardak çay ve bir dilim ekmekle beraber yedim.öğlen daha yemek kısmet olmadı havuç salatası yaptım onu yerim heralde.kayınvaldemler gitti bu sabah.ee az değil 6 aydır beraberdik. bugün dinlenip yarın dip köşe büyük temizliğe girişeyim diyorum. öpüldünüz canlarım görüşürüz

canım arsızcım valla brokoliyi ve karnabaharı ben çiğ tüketiyorum ama illa pişmesi gerekirse kaynamış suda 2 dakika yada buharda pişiyo ama gene 2 dakika

melankoli günü değiştirmenin bir değişiklik olmadığı gördük hepimiz boğazımıza midemize hakim olmayı öğreneceğiz başka çaresi yok bence sürekli rejimdeyim diyetteyim modundan çıkmak lazım bu benim yaşam felsefem diye yaklaşmamız lazım yoksa öbür türlü bıkkınlık oluyor kaçamak çanları ozaman çalmaya başlıyor dikkatli olmak lazım hava çok sıcak 2 gündür artık kısa kollulara geçeriz yakında offffff ya zaman daraldıkça stres basıyor bana

gözün aydın arkadaşım 6 ay kafamçokkarıştı ben kendimi düşünemiyorum senin sabrını takdir ettim valla a.s.

Kızlar merhaba.Cuma günü kilo bildiriminde bulunamadım.Kilom 900gr düştü ve 69.6 yım.ıki haftada sadece 900g verebildim.Bence biraz tembellieştim.Tekrar ipleri elime almam lazım.Millet ne güzel zayıflıyosun dedikçe saldım.Haslbuki daha istediğim kiloya ulaşmama 9,5 kilo var.Sirkeli su ya da lahana suyu iyi geliyodu sanırım başlarda güzel veriyodum.

kızlar bence buzdolabınının kapagına yapıştıralım :)))kötükedihüso

buzdolabına gidene kadar belki mutfakta açıkta bişey görürsek diye öyle dedim :jeyyar:

bu arada ben buzdolabına 55 kiloluk fotoğrafımı yapıştırdım kaydirigubbakcemile3 ama baktıkça depresyona giriyorum işe yarıyormu bilemiyorum yani

Nuray cım,balın içine biraz zencefil rendeleyip ye,işe yarıyor.geçmiş olsun canım

kızlar sabah özsüt ün önünden geçerken sloganlarını gördüm bayıldım,SADECE TATLI KRIZINDEYIZ yazıyordu
kaydirigubbakcemile3

kızlar sabah özsüt ün önünden geçerken sloganlarını gördüm bayıldım,SADECE TATLI KRIZINDEYIZ yazıyordu
kaydirigubbakcemile3

ozsutun tatlıları da ne guzel olur ya a. tam benlık,sütlü tatlılarcokacimcoook
ogle yemegınde kadayıf vardı bızde de,ama almadım,tebrik ediyorum kendimihihoyyyt

akşamki menumu söyleyeyim kızlar,yemeklerimi hafta sonundan pişirdiğim için herşey belli.

1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kıymalı patlıcan (patlıcanları kızartmadan sadece közleyerek yaptım)
salata
1-2 dilim kepek ekmeği

sonrada yarım saat yüzeceğim.

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.

herkese tekrar merhaba
bu sabah 1 yumurta ile kapılmış kaşarlı omlet yedim ekmeksiz ve bu saate kadarda 2 fincan nescafe içtim tabi süt ve şeker yok
canım hiçbişey istemiyo
bu arada lattecim yorumun için teşekkür ederim resimlerde süper çok tatlısın ve kiloluda durmuyosun

sabahları yumurta yemek daha hızlı yağ yakımını sağlıyomuş diye duydum ne güzel yapmışın cnm, ben üşeniorum yapmaya :)) sabah hiö bişey yiyemiorum bide ben, koocaman bi termos kahvemi içiorum yağsız sütle, doyuruo beni öğlende domates peynir geçiştiriorum. Ama bak şimdi başımk dönüo artık şimdi kabak yaşlııcam yoğurtla yicem:) sonra sporaaa

Karnın aÇken spor yapmak bıraz rısklı deĞılmı tansıyonun yada kan Şekerın dÜŞebılır dıkkat et canım
bazı sabahlar bende kocaman bır mocca ıÇıyorum Çokta mutlu oluyorum tokluĞunun yanı sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…