- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlar Önerİm İÇİn kİmse bİŞİ demedİ!!!!!
Almiram canimcim aman tessüf etme bize buyur senin icin aradim buldum :teytey:
Kızlar Önerİm İÇİn kİmse bİŞİ demedİ!!!!!
günaydın çıtırlarım benim ,kalabalığız bu sabah.ben de sabah komşucuğumun getirdiği havuçlu yoğurtlu kerevizli elmalı karmakarışık bir şey yedim. ayy kimbilir daha neler vardı içinde...bir bardak çay ve bir dilim ekmekle beraber yedim.öğlen daha yemek kısmet olmadı havuç salatası yaptım onu yerim heralde.kayınvaldemler gitti bu sabah.ee az değil 6 aydır beraberdik. bugün dinlenip yarın dip köşe büyük temizliğe girişeyim diyorum. öpüldünüz canlarım görüşürüz
gözün aydın arkadaşım 6 ay kafamçokkarıştı ben kendimi düşünemiyorum senin sabrını takdir ettim valla a.s.
kızlar bence buzdolabınının kapagına yapıştıralım :)))kötükedihüso
ihhh tikandim ha oku oku bitmedi ............................tunaydin kizlar sabah kellogs misir gevregi yedim oglende yesil mercimek 3ykasigi pilav yedim yanliz benim bogazlar feci yaniyor aksam balli sut ictim ama nafile bir onerisi olan var mi bogaz yanmasina ???????????????birde su metabolizma cayinin tarifini kullanimini yazan olursa cok sevinirim
kızlar sabah özsüt ün önünden geçerken sloganlarını gördüm bayıldım,SADECE TATLI KRIZINDEYIZ yazıyordu
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?