dilekkk bende çok sıkıldım 7lerdenyani kaçyıldır 7lerdeyim 8i sınırda görücekken toparladım ama 7lerdende sıkıldım
bari ocak ayına kadan azda daha gitsee nolurki yaniii
Sıkarsak kendimizi görücez.. :)
Ben inanıyorumm.. Yeni yıla yeni rakamımızlaa girecez... :))
kızlarr ben şindi vitaminlere başlıycam ya onlar benim iştahımı açarmıki açarsada ben onu kapamasını bilirim haaa
zinko var bide acrobalmıydı ne b1 b16 b12 hapıymış...
bakıcaz canım nebileyim kanda çıktıki yazmışlar bunuda bana...saol uyarın için zaten bende öyle düşünüyorum iştah konusunda hiçbizaman açırı iştahlı olmadım nekadan şişko olsamda zamanlacanım evet iştah açıyo özellikle acrobal çok açıyomuş ama kendini kısıtlarsın açıcak diye düşünürsen aç olmasanda acıkırsın
Reglime 8 gün kaldı ve tatlı krizindeyimmm :18: :18: :18: :18: :18:
bebeğim senin yeni rakama kalmış 1-2 kilon girersin sende ya ben acabaa:26:
ya ankaraya gitme ihtimalim va ryoksa hemen spora yazılcam transfer olana kadar(sanki takım transferi gibi oldu)spora gitsem fena olmaz hem benim vucüt sonrasında şekle giriyor tedavide ve ki bebeğim tutarsa hareketsiz kalıcam şimdiye göre belki iyi gelridi öncesinde spora yüklenmek
neyse ank.ya gidip geleyim 1hafta kalıcam zaten gelince başlarım..annemlere gidiyroum orda bebişmiz var halasının kuzusu kardeşim yurtdışındna onlaır almaya gelicek hem onuda görücem diğer kardeşlerle toplanıcaznasipse...
hem halasının kuzusuna mevlitde yapabiliriz prensese
Selam kızlar, hepinize çoooookk güüzell bir gün diliyorum öpüyorum hepinizi.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Haftanın orti birincilerinden biri olarak haftam güzel gitmiyor. Neden acaba? Geçen hafta regl olmama rağmen çok iyiydi. Bu haftaya iyi başlamadım. Ufak kaçamaklarım oldu ama öyle abartı falan değil gerçekten. Anlamadım nie böyle oldu ki?
Saçlarım çok dökülüyordu kızlar. Dr. gittim kan tahlili falan yaptırdım ferritinim düşük çıkmış. Demir eksikliği yani. Bakalım bugün gidicm ilaç yazacak dr. Umarım iyi gelir de durur saç dökülmem. Yoksa korkarım keleş oğlan gibi olcem.
Ger-düş hâlâ gelmedi...:97::97::97:
Reglime 8 gün kaldı ve tatlı krizindeyimmm :18: :18: :18: :18: :18:
kızlarr ben şindi vitaminlere başlıycam ya onlar benim iştahımı açarmıki açarsada ben onu kapamasını bilirim haaa
bebeğim senin yeni rakama kalmış 1-2 kilon girersin sende ya ben acabaa:26:
ya ankaraya gitme ihtimalim va ryoksa hemen spora yazılcam transfer olana kadar(sanki takım transferi gibi oldu)spora gitsem fena olmaz hem benim vucüt sonrasında şekle giriyor tedavide ve ki bebeğim tutarsa hareketsiz kalıcam şimdiye göre belki iyi gelridi öncesinde spora yüklenmek
neyse ank.ya gidip geleyim 1hafta kalıcam zaten gelince başlarım..annemlere gidiyroum orda bebişmiz var halasının kuzusu kardeşim yurtdışındna onlaır almaya gelicek hem onuda görücem diğer kardeşlerle toplanıcaznasipse...
hem halasının kuzusuna mevlitde yapabiliriz prensese
gecmıs olsuncanım ebnde kansızlık yok ama saclarım dökülüyo ve cok azSelam kızlar, hepinize çoooookk güüzell bir gün diliyorum öpüyorum hepinizi.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Haftanın orti birincilerinden biri olarak haftam güzel gitmiyor. Neden acaba? Geçen hafta regl olmama rağmen çok iyiydi. Bu haftaya iyi başlamadım. Ufak kaçamaklarım oldu ama öyle abartı falan değil gerçekten. Anlamadım nie böyle oldu ki?
Saçlarım çok dökülüyordu kızlar. Dr. gittim kan tahlili falan yaptırdım ferritinim düşük çıkmış. Demir eksikliği yani. Bakalım bugün gidicm ilaç yazacak dr. Umarım iyi gelir de durur saç dökülmem. Yoksa korkarım keleş oğlan gibi olcem.
kesinlikle canım kilo özellikle önemli bizim için bide çok kilolu olmak vücutta erkeklik hormonunun fazla salgılanmasını sağlıyo buda gebe kalmayı engelliyo ......Amin canım allah tüm isteyenlere nasiip etsin aratmasın bebeközlemi çektirmesin çok zorbakıcaz canım nebileyim kanda çıktıki yazmışlar bunuda bana...saol uyarın için zaten bende öyle düşünüyorum iştah konusunda hiçbizaman açırı iştahlı olmadım nekadan şişko olsamda zamanladikkat ederim yani dediğin gibi zayıflamak lazım tedavilerdne önce..
rabbim sanada tez zamanda versin evlat sağlıkla canımm
günaydın fıstık.. nabersin
Chaaarrmmm!
Albümünü yeni gördüm, incecik olmuşsun seeeennn!
Darısı başıma en kısa zamanda ben de koyacağım öyle fotolar, pis gaza geldim kızım seni görünce!!!
gecmıs olsun canım hersey üst üste gelıyo sız de de bı sadaka verın bence
bence agyet ıyı vermıssın ben aylardır veremıyorum senın 16 gunde vrdıgın kıloyu benım ablam 1 aydır ugrasıyor durud kılosu am apes etmıyo rgene de sen cabuk karar verıyosun bence
gunaydın canım valla ben bu dıyetsıyenlerın hıcbırıne ınanmıyom neden dersen hepsının dogru ve yanlıs soylemlerı var ekmeksız ara öğünsüz şusuz busuz beslenme olmaz bence herseyden ye kararında ye olay bıtmıstır
bu yolda devam et az verdım cok verdım demeden
gunaydın canım naber bıraz duzen esokabıldın mı beslenmenı
bende kendı adıma yazayım 1ncisi motıve oldugum tek yer burası rahatca ıstedıgımı soruyorum ayzıyorum payalsıyorum ve tatmın edıcı cvplar alıyorum boylece kılo vermesemde almıyorum
2 ncisi ocak sonu geldım subat basında vermeye basladım desem su ana kadar 8 kılo verdım ama 4-5 aydır koruyorum gıbı bısey yanı ılk basta verdım 8 kgyı sonra saldım gdıerse gıder dıyorum dıyet yapmıyorum o yuzden de kılom pek oynamıyor
6'yı göremesen bile en azından yaklaşırsın canım..
Ne zaman gideceksin Ankara'ya senin için süper değişiklik ve moral olur.
Bebiş doğalı 40 gün oldu mu ya daha dün doğdu sanki.
Selamgeçmiş olsun cnm o ilacın tadı berbat
Duruşup gelcektir belkim
8 gün önceden başladıysa yandın
Ben bilmiyom :26:
Ne güzell maşallah doğan büyüyo cidden
ortim sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn durrrrrrrrrrrrrrr meyve ye elma ye peynir ye keser tatlı isteğini aman dikkat et cumaya ne kaldı şunun şurasında:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?