70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, hepinize çoooookk güüzell bir gün diliyorum öpüyorum hepinizi.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Haftanın orti birincilerinden biri olarak haftam güzel gitmiyor. Neden acaba? Geçen hafta regl olmama rağmen çok iyiydi. Bu haftaya iyi başlamadım. Ufak kaçamaklarım oldu ama öyle abartı falan değil gerçekten. Anlamadım nie böyle oldu ki?
Saçlarım çok dökülüyordu kızlar. Dr. gittim kan tahlili falan yaptırdım ferritinim düşük çıkmış. Demir eksikliği yani. Bakalım bugün gidicm ilaç yazacak dr. Umarım iyi gelir de durur saç dökülmem. Yoksa korkarım keleş oğlan gibi olcem.

Son düzenleme:
dilekkk bende çok sıkıldım 7lerden yani kaçyıldır 7lerdeyim 8i sınırda görücekken toparladım ama 7lerdende sıkıldım
bari ocak ayına kadan azda daha gitsee nolurki yaniii

kızlarr ben şindi vitaminlere başlıycam ya onlar benim iştahımı açarmıki açarsada ben onu kapamasını bilirim haaa
zinko var bide acrobalmıydı ne b1 b16 b12 hapıymış...

sabah ki menümü vereyim 2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 3 siyah 6 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta çay
ara öğün 1 türk kahvesi yarım portakal 1.5 lt su

Sıkarsak kendimizi görücez.. :)
Ben inanıyorumm.. Yeni yıla yeni rakamımızlaa girecez... :))

bebeğim senin yeni rakama kalmış 1-2 kilon girersin sende ya ben acabaa:26:
ya ankaraya gitme ihtimalim va ryoksa hemen spora yazılcam transfer olana kadar(sanki takım transferi gibi oldu)spora gitsem fena olmaz hem benim vucüt sonrasında şekle giriyor tedavide ve ki bebeğim tutarsa hareketsiz kalıcam şimdiye göre belki iyi gelridi öncesinde spora yüklenmek
neyse ank.ya gidip geleyim 1hafta kalıcam zaten gelince başlarım..annemlere gidiyroum orda bebişmiz var halasının kuzusu kardeşim yurtdışındna onlaır almaya gelicek hem onuda görücem diğer kardeşlerle toplanıcaznasipse...
hem halasının kuzusuna mevlitde yapabiliriz prensese

kızlarr ben şindi vitaminlere başlıycam ya onlar benim iştahımı açarmıki açarsada ben onu kapamasını bilirim haaa

canım evet iştah açıyo özellikle acrobal çok açıyomuş ama kendini kısıtlarsın açıcak diye düşünürsen aç olmasanda acıkırsın

canım evet iştah açıyo özellikle acrobal çok açıyomuş ama kendini kısıtlarsın açıcak diye düşünürsen aç olmasanda acıkırsın
bakıcaz canım nebileyim kanda çıktıki yazmışlar bunuda bana...saol uyarın için zaten bende öyle düşünüyorum iştah konusunda hiçbizaman açırı iştahlı olmadım nekadan şişko olsamda zamanladikkat ederim yani dediğin gibi zayıflamak lazım tedavilerdne önce..
rabbim sanada tez zamanda versin evlat sağlıkla canımm

6'yı göremesen bile en azından yaklaşırsın canım..
Ne zaman gideceksin Ankara'ya senin için süper değişiklik ve moral olur.
Bebiş doğalı 40 gün oldu mu ya daha dün doğdu sanki.

Selam geçmiş olsun cnm o ilacın tadı berbat

Ger-düş hâlâ gelmedi...:97::97::97:

Duruşup gelcektir belkim

Reglime 8 gün kaldı ve tatlı krizindeyimmm :18: :18: :18: :18: :18:

8 gün önceden başladıysa yandın

Ben bilmiyom :26:

Ne güzell maşallah doğan büyüyo cidden

gecmıs olsuncanım ebnde kansızlık yok ama saclarım dökülüyo ve cok az

bende de b vıtamını eksıklıgı vardı bı ara o ılactan kullandım ama kılo yapmadı oyle düşünüp getirme iştahını

kesinlikle canım kilo özellikle önemli bizim için bide çok kilolu olmak vücutta erkeklik hormonunun fazla salgılanmasını sağlıyo buda gebe kalmayı engelliyo ......Amin canım allah tüm isteyenlere nasiip etsin aratmasın bebeközlemi çektirmesin çok zor

günaydın fıstık.. nabersin

iyilik canım nolsun, senden ne haber...

Chaaarrmmm!
Albümünü yeni gördüm, incecik olmuşsun seeeennn!
Darısı başıma en kısa zamanda ben de koyacağım öyle fotolar, pis gaza geldim kızım seni görünce!!!

Valla bende halıme baktıkca azımlenıyorum ama kılolu odlugum ıcın... o resımlerdekınden eksıye ınecekken artıya gectım bu ara da ondan...
3 kılo fazladayım... yınede saol canım...

bugun sokuyorum ınsallah...
hergun yenıden baslıyorum ama neden se aralardan sonra toparlanmakta epey zaman alıyor... ınsallah son basladıgım olur ne dıyeyım...

6'yı göremesen bile en azından yaklaşırsın canım..
Ne zaman gideceksin Ankara'ya senin için süper değişiklik ve moral olur.
Bebiş doğalı 40 gün oldu mu ya daha dün doğdu sanki.

içime su serptin canımm inş.yaklaşmakta iyidir en azından 72..5 razıyım dermişimm
haftaya sanırım gidicemyani anamın evi zaten moral evimmm3kardeşim olcak annembabam,babaannem,gelinimiz ve pamuğum var baya kalabalığız yanii...2kişiyken kalbalığa girmek güzel oluyır ama insan sakinliği arıyor zaten çok durmam kocişime ve yuvama dönerim....
27 gün daha halası(bak sende benim kardeşim olunca hala oldun
türkiyeden gidişleir 15 aralık ozaman 40ı geçer bile insana öyle gelir ya seninkini sen bekledin ama bana çabuk geçti mesela
benle martta tedavi olanlar doğurdu bile düşünn

Selam geçmiş olsun cnm o ilacın tadı berbat

Duruşup gelcektir belkim

8 gün önceden başladıysa yandın

Ben bilmiyom :26:

Ne güzell maşallah doğan büyüyo cidden

benım bööle nafcım :) bu az yaklaştıkça artıyo regl oldugum an tatlıdan nefret edıyorum
nefret de değilde ıstemıom yanee tatlıdan nefret edılır mı

ortim sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn durrrrrrrrrrrrrrr meyve ye elma ye peynir ye keser tatlı isteğini aman dikkat et cumaya ne kaldı şunun şurasında:26::26::26:

yok ortim ben bildiğim için tatlı hıcbısı yok yanımda meyve var sadece :) fındık attım ağzıma ıkı tane genede
kessın diye :) meyve mı arada yemsıtım :) evet az kaldı ınss bu hafta vermsıımdır yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…