70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim 4-5 kilo verdiğim günleride görürüm inşallah...

sağ olun kızlar..
76.8 ile başladım 16 gün oldu hala 74 kiloyum..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..

16 günde nerdeyse 3 kilo vermişsiniz bence süper neden moralinizi bozuyorsunuzki??

Birkaç şeyi merak ediyorum.

1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?
2.si verdiğiniz kilolar hangi tarihten itibaren ?

ben geçen hafta çarşambadan beri buraya takılıyorum çizelgeler beni çok motive ediyor çünkü ben hiç incelemeyecekmişim gibi geliyordu ama başarılı olanları görünce gaza geliyorum ben geçen salı başladım sadece 1600grmcık verdim

bende aşırı dikkat etmiyorum ekmeği ve şekeri kıstım birde yediğim miktarı azalttım tatlı çerez yemiyorum inşallah faydalı olur

aynen yee yemek yemeyince moralim bozuluyor benim yemek yemek süper bir şey zayıfken yemek yemeyi bile unuturdum ama şimdi hep aklım yemekte

dünkü menümü yazıyım.
sabah
top yumurta
iki dilim kadar ekmek
saat 11 de bir ayva
öğle
ekmeksiz sade baharatlı ev yapımı 150 gr kadar köfte
bir kase yoğurt
ara elma
akşam bir muz(küçük)
4 kaşık kurufasulye, yoğurt, turşu
yarım dilim ekmek (midemi bulandırdı yemekte)

ve yatmadan önce çok açtım iki küçük havuç kemirdim
bunun dışında gün boyu 2 litreden fazla su
3 bardak yeşil çay bir bardak ıhlamur bir bardak adaçayı hepsi şekersiz
tabi 2-3 bardak çay yine şekersiz
tam bir saate yakın spor
daha önceki günde bir saate yakın spor yaptım
bu sabah
iki dilim kadar ekmek kk kaşar peyniri
ara bir elma
öğle çokaz köfte(bir çorba kaşığı kadar) yoğurt bir kase
ara bir elma olacak
akşam da salata falan
spor tabii kide içtiğim su çay yeşilçay bitki çayının haddi hesabı yok

veeeee sonuç pazar gününe göre +1500 delirecem ya yediklerimi toplasan ağırlıkları o kadar etmez ne oluyo vücuduma

bukadarcık yeyip kilomu aldınız? ben böyle yesem ölürüm herhalde, kahvaltınız özellikle çok az geldi bana, yeşil çayda içiyorsunuz ama vücudunuz sumu tutuyor acaba?

bukadarcık yeyip kilomu aldınız? ben böyle yesem ölürüm herhalde, kahvaltınız özellikle çok az geldi bana, yeşil çayda içiyorsunuz ama vücudunuz sumu tutuyor acaba?

sinir oldum ya geçen cuma 70 dim geçen hafta o kadar sıkmama rağmen 200 gr vermiştim. haftasonu spor yapamadım ama temizlik ıvır zıvır boşta durmadım. menülerimde çok bozuk değildi sadece pazar akşam biraz sinirim bozuktu bir küçük paket cips yedim kabul ama zaten akşam yemeği falan da yamemiştim aldığım kalori olsa da pakette 400 kalori yazıyordu o kadar fark ettirmez. sonra bu sabah baktım 71,5 ya delirdim. dün akşamki sporda en az yaım litre su atmışımdır ya savunmaya mı geçti nedir vücut.

kader ortağıyız biz senlennn ooff offf

ha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa

Ben hiç hala olamıycam diye üzülmeme gerek yok o zaman.
Bi bıdık var bilee..
İnsanın ailesi gibi yok ya düşünüyorum da zor valla işin.
Bide kalabalık ailesiniz sonuçta insan özler o ortamı.

Verememenin bir sürü sebebi olabilir.
Birincisi kabızlık. Eğer kabızlık şikayetin varsa normaldir.
Bide regl olayı var vücudun su topluyo olabilir.
Akşamları bakliyat tüketmiyoruz biz. Gördüğüm kadarıyla az yiyosun bide dediğin gibi vücut savunmaya geçmiş olabilir.
Bide sen hassas tartı da mı bakıyordun kilona?
Tartının yerini değiştirip bakıyorsan ondan da farkedebilir.

14.11.2011 tarihinde 79 kilo ile başladım rejime.Bozduğum gün olan 21'ine kadar 77.6 kiloya düştüm,bozunca tekrar 78,5 kiloya çıktım.
Ayın 22'sinde tekrar başladım ve şu an 76 kiloyum.Yani bir haftada 2 kilo toplamda 3 kilo gibi oldu.
Spor yapmıyorum,bu hafta düzenli olarak başlayacağım inşallah.
Sizce nasıl?Hızlı mı yavaş mı?
Takip ettiğim belirli bir liste yok,kafama göre glisemik endeksi düşük besinlerle ve sebze ağırlıklı besleniyorum.Bazı günler de protein ağırlıklı.Tatlı yok,ekmek yok (kahvaltıdaki çavdar ekmeği dışında)

yok tartıyı sabitledim yerini asla değiştirmiyorum. kabızlık genel olarak var ama azda olsa çıkıyorum tuvalete o yüzden olamaz. çünkü kilo verirkende kabızlık vardı yine de gidiyordu. bakliyat normalde bende yemem. bir aydır ilk kez dün akşam oda kendime ayrı yemek yapmaya üşendim dediğim gibi 4 çorba kaşığı gelmezdi çok az yedim yani. üff regliye bir hafta var ama inşallah onun etkisidir.

sLm canim biLmiyorum ki niye böyLe oLuyor ama istah patLamaLari cok oLuyor bu araLar :18: yazin daha koLay oLuyor irademiz sinaniyo sankim bu araLar

sağolun kızlaaaarrrrinş ayrılmama bi daha .çok yoğundum bu aralarr.sizleriçok özledimm...
balım tedaviye başlamışsın inşşş hayırlısıyla bi bebiş sahibiolursunnn.balım benimmm.
senacımmm aynen canım ne kadar dikkat etmeye çalışsam da burası olmazsa olmuyo yaaaa.
sorma güzelim yaaaa resmen çıktım zıvanadann:)))
çok sevindim özlendiğimeeeee
kızzzz gelmiş sevdiceğin hayırlı olsun tatlımmm tepkisiniçok merak ediyorummm.

geçmişolsun balımmmm.

kızlar yaaa şu karatay ve taş devri diyeti kafamı çok karıştırdı.günde 2 öğün diyolar ve ara öğün yok diyolar çünkü yağlar eritilemezmiş.ama ben 6 öğün beslenmiştim ve çok güzel kilo vermiştim.ayyy herkes çıkıp bişey söölüyo kafam karışıyo heeee.ben bildiğim gibi beslenicem ve abur cubur yemicem aslaaaaa.(yani inşş)

canım kendını neden zorluyorsun kı sevmeden ıstenmeden yapılan seyden hayrı da gelemz bence hem onsuz kılo veremezsınd ıye bıseyde yok ben ıc -mıyorum mesela sana tavsıyem sevdıgın seylerle kılo vermeye calıs

dün bir programda diyetisyen vardı bayanlarda bazen kilo verememe oluyormuş sabitlenip kalıyormuş bu bazen 10 gün sürer bazen 1 ay bazende 6 ay dedi acaba öyle birşeymi? moralinizi bozmayın yeni başladıysanız önce vücut su atmıştır şimdide bir süre sonra kilo vereceksinizdir ben kilo verdim deyince eşim moralini bozmayayım ama ilk hafta kilo veremezsin ancak vücut su atar dedi kendisi 17 kilo verdide deneyimli

ortim!
dur sakin ol!
hepimize oluyor böyle şeyler zaman zaman!
unutma biz o kiloları bir anda almadık ki bir anda verelim!
vücudun su tutuyordur yavaş yavaş gidecektir mutlaka sıkma canını

merhaba kızlar

gecmısı bugun bıraz üstün körü okuyabıldım:26: hem kardesim rahatsız, aklım onda hem de sabahtan berı gercekten cok yoruldugumdan keyfım hıc yok kusura bakmayın, yenı gelebildim ofıse..

bügun için bı guzel sey mywishimin sevdıcegıne kavusacak olması , merakla akşamı beklıyorum, evde net olsaydı senın eve dönüp yorum yapmanı beklerdım meraklaa valaa

benım keyfım yok ama umarım herkesın keyfı yerındedır

Ger-düşşşş keyfinin olmamasını üzüldüm. Kardeşine ne oldu. Grip falan mı?
Geçmiş olsun canım.
Akşam kutuna atarım geldiğinde okursun artık.
Tepki vermezse kafasına zıplıycam bide
Bideee bideeee resim ekledim kiii albümee.

ay canım 10 gün falan tamam da 6 ay falan durursa kötü durması neyse de artı oluyo birde ya
ortim!
dur sakin ol!
hepimize oluyor böyle şeyler zaman zaman!
unutma biz o kiloları bir anda almadık ki bir anda verelim!
vücudun su tutuyordur yavaş yavaş gidecektir mutlaka sıkma canını

ay saol orti ama bu gidişle ben bu haftada artı olucam sen bırak beni kendine zayıflayan bi orti bul

tamam tamam bu kadar naz yeter bu sefer pes etmeyeceğim diye başladım bu rejime pes etmem ama bir çözümde bulmak gerek
5 haftadır rejimdeyim 3 kilo zor gitti birde bugün +1500 gördüm olmaz yav. rejim+spor+su içimi+bitki çayı+abu cubu yok
birşey eksik ama bulamadım kine.hım acaba doğum konrol hapı kullanıyom omu durduruyo ki kiloları. ama onuda bırakamam ki çocuk istemiyom ki.... diğer yöntemle kesmiyo beni.... korkuyom hep arkadaşlarım diğerleri ile kazara hamile kaldı. amanın bu kiloda hamile kalırsam 90 kilo olurum

gördüm canım şimdi fotoları, hemencik yaptım yorumumu

kardeşimin sancısı vardı boyle kasıklarında, haftasonu raporluydu zaten, ben de onun yanına gıttım hasta dıye zaten evde de yalnızdım..test vermıstı hastanede, dun hastaneden telefon gelmış bıseyler anormal cıkmış, tekrar gelmeniz gerekıyo demişler:26: hem sancısı vardı hem de kucuk tuvaletınden kan gelmişti, h.sonu kullandıgı ılaclarla kan kesıldı ama sancısı vardı, idrarda proteın cıkmış o da bobrek hastalarında olurmuş, bugun yıne hastaneye gıdıp detaylı test ıcın tekrar örnek vermiş, canım sıkıldı, aklıma kötü şeyler getırmek ıstemıyorum, inşallah kotu bıseyde yoktur... idrara zor cıkıyorum, azıcık bısı yapsam sankı 4-5 saatır tutmuşta yapmış gibi rahatlıyorum fılan dedi..yrn belli olacakmış bugunki testın sonucları.. bu ev taşıma ve eşya bakma döneminde çok üşüdük, evde kombisi filan yanmıodu o sırada mı üşüttü, üşütmeden bu kadar sey olur mu bılemedım :26: keyfim kaçtı yani aklım onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…