canım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey dahabu ıspanakalrı dogruyo musun nası oluyo hasladıktan sonra :44:
canım özledik senı sık gel
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 var
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaresımlere bakıyorum hemen
günaydın canım
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zaman
günaydın
günaydın ve tebrıklerdemek kı dogru yolda ılerlıyorsun 1 beden ıncelmek ıcın 4-5 kg vermen lazım canım
herkese gunaydın kızlar ben haftasonundan berı cok yıyorum bırde reglım bugun bı y-tartılayım dedım saedce 400 gr artıdayımsasırıdm yanı keısn 1 kg oynar dıyorum dıkkat edeyımde eksıye geceyım barı cumaya kadar
sağ olun kızlar..
76.8 ile başladım 16 gün oldu hala 74 kiloyum..
cumartesi ve pazar 2 saat fitness a gidiyorum, öğünlerimi azalttım, bitki çaylarımı aksatmıyorum ama nafile..
Birkaç şeyi merak ediyorum.
1.si kiloları verirken tamamen motive olduğunuz yer burası mı? ve uyguladığınız diyetler tarifler buradan mı?
2.si verdiğiniz kilolar hangi tarihten itibaren ?
Teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı. Ve gerçekten kimse anlayamıyor başına gelmeyince.
Benim korkum çok yazamazsam nasıl motive olacağım konusunda. Dahil olmaya çalışıyorum.
Daha önce hiç başarılı olamadım diyet konusunda. Diyet değil de yediklerimi kısarak başarmak istiyorum.
Şöyle birşey yapsak uygun mu?
Mesela 10 kilo üzeri verenler başarılarını neye borçlu olduklarını yazsalar. Nelere dikkat ettiklerini yazsalar, biz de onlardan feyz alsak olmaz mı?
Sanki daha çok motive olyrmuşuz gibi geldi...
Başarı hikayelerini oku şeker öyle bi başlık var zaten kk da.
31 kilo veren bile var. Sevgi mesela resimleride var.
İnsan isterse başarıyor yani. Biz sağlıklı besleniyoruz.
Kurallarımızı okudun mu bilmem. Ona göre beslenip veriyoruz.
Sağlıklı beslenme en güzeli. Yemegi birden kesersen sağlıgından da olursun ruh saglıgından da.
Biz yemek yemeyince morali bozulan insanlarız.
Öhööömmm öhööömmmmm
dünkü menümü yazıyım.
sabah
top yumurta
iki dilim kadar ekmek
saat 11 de bir ayva
öğle
ekmeksiz sade baharatlı ev yapımı 150 gr kadar köfte
bir kase yoğurt
ara elma
akşam bir muz(küçük)
4 kaşık kurufasulye, yoğurt, turşu
yarım dilim ekmek (midemi bulandırdı yemekte)
ve yatmadan önce çok açtım iki küçük havuç kemirdim
bunun dışında gün boyu 2 litreden fazla su
3 bardak yeşil çay bir bardak ıhlamur bir bardak adaçayı hepsi şekersiz
tabi 2-3 bardak çay yine şekersiz
tam bir saate yakın spor
daha önceki günde bir saate yakın spor yaptım
bu sabah
iki dilim kadar ekmek kk kaşar peyniri
ara bir elma
öğle çokaz köfte(bir çorba kaşığı kadar) yoğurt bir kase
ara bir elma olacak
akşam da salata falan
spor tabii kide içtiğim su çay yeşilçay bitki çayının haddi hesabı yok
veeeee sonuç pazar gününe göre +1500 delirecem ya yediklerimi toplasan ağırlıkları o kadar etmez ne oluyo vücuduma
bukadarcık yeyip kilomu aldınız? ben böyle yesem ölürüm herhalde, kahvaltınız özellikle çok az geldi bana, yeşil çayda içiyorsunuz ama vücudunuz sumu tutuyor acaba?
dünkü menümü yazıyım.
sabah
top yumurta
iki dilim kadar ekmek
saat 11 de bir ayva
öğle
ekmeksiz sade baharatlı ev yapımı 150 gr kadar köfte
bir kase yoğurt
ara elma
akşam bir muz(küçük)
4 kaşık kurufasulye, yoğurt, turşu
yarım dilim ekmek (midemi bulandırdı yemekte)
ve yatmadan önce çok açtım iki küçük havuç kemirdim
bunun dışında gün boyu 2 litreden fazla su
3 bardak yeşil çay bir bardak ıhlamur bir bardak adaçayı hepsi şekersiz
tabi 2-3 bardak çay yine şekersiz
tam bir saate yakın spor
daha önceki günde bir saate yakın spor yaptım
bu sabah
iki dilim kadar ekmek kk kaşar peyniri
ara bir elma
öğle çokaz köfte(bir çorba kaşığı kadar) yoğurt bir kase
ara bir elma olacak
akşam da salata falan
spor tabii kide içtiğim su çay yeşilçay bitki çayının haddi hesabı yok
veeeee sonuç pazar gününe göre +1500 delirecem ya yediklerimi toplasan ağırlıkları o kadar etmez ne oluyo vücuduma
içime su serptin canımm inş.yaklaşmakta iyidir en azından 72..5 razıyım dermişimm
haftaya sanırım gidicemyani anamın evi zaten moral evimmm 3kardeşim olcak annembabam,babaannem,gelinimiz ve pamuğum var baya kalabalığız yanii...2kişiyken kalbalığa girmek güzel oluyır ama insan sakinliği arıyor zaten çok durmam kocişime ve yuvama dönerim....
27 gün daha halası(bak sende benim kardeşim olunca hala oldun
türkiyeden gidişleir 15 aralık ozaman 40ı geçer bile insana öyle gelir ya seninkini sen bekledin ama bana çabuk geçti mesela
benle martta tedavi olanlar doğurdu bile düşünn
sinir oldum ya geçen cuma 70 dim geçen hafta o kadar sıkmama rağmen 200 gr vermiştim. haftasonu spor yapamadım ama temizlik ıvır zıvır boşta durmadım. menülerimde çok bozuk değildi sadece pazar akşam biraz sinirim bozuktu bir küçük paket cips yedim kabul ama zaten akşam yemeği falan da yamemiştim aldığım kalori olsa da pakette 400 kalori yazıyordu o kadar fark ettirmez. sonra bu sabah baktım 71,5 ya delirdim. dün akşamki sporda en az yaım litre su atmışımdır ya savunmaya mı geçti nedir vücut.
Ben hiç hala olamıycam diye üzülmeme gerek yok o zaman.
Bi bıdık var bilee..
İnsanın ailesi gibi yok ya düşünüyorum da zor valla işin.
Bide kalabalık ailesiniz sonuçta insan özler o ortamı.
Verememenin bir sürü sebebi olabilir.
Birincisi kabızlık. Eğer kabızlık şikayetin varsa normaldir.
Bide regl olayı var vücudun su topluyo olabilir.
Akşamları bakliyat tüketmiyoruz biz. Gördüğüm kadarıyla az yiyosun bide dediğin gibi vücut savunmaya geçmiş olabilir.
Bide sen hassas tartı da mı bakıyordun kilona?
Tartının yerini değiştirip bakıyorsan ondan da farkedebilir.
sLm canim biLmiyorum ki niye böyLe oLuyor ama istah patLamaLari cok oLuyor bu araLar :18: yazin daha koLay oLuyor irademiz sinaniyo sankim bu araLar
sağolun kızlaaaarrrrinş ayrılmama bi daha .çok yoğundum bu aralarr.sizleriçok özledimm...
Nerdesin şekerrr sennn burdan uzakta kalırsan tabi azıtırsınn
Gel artık tek takılma oralarda
Hoşgeldin amancia
2 çizelgeyi KK pro üyeler yapabiliyor.
Oooo kimleri görüyorumm işe başladın akşamları da takılmıyorsun suzicim buralara..
Nasılsın iyi misinn?
KDR canım ins hayırlı haberleri verdiğin günlerde olacak bu topikte.
Hep beraber dua ediyoruz senin için sende elinden geleni yap Allah'a bırak.
Her şerde vardır bi hayır.
Öpüyorum seni canımm.
balım tedaviye başlamışsın inşşş hayırlısıyla bi bebiş sahibiolursunnn.balım benimmm.dilek bugün sonuçlaırmızı beklerken eşimin amcasına gittik orda bekledik hastaneye yakındı..
ya onların tartı doğru diyoalr onlar ama beni hep 2kilo az çıkaıryor çok mutlu oluyorum benim evdekide ordakide klasşk tartılardan...
ikiside aynı yerinde hep ama 73 görünce deli oldum bugün yafff
ama eve geldim duşa girerkene bi çıkayım dedim üstüne sadece iç çamaşırlaırmla 74.5 gibi çıktım buhafta sıkı tutup yeniden 74 olmalıyım inş.
dur ben menümü vereyim de kız kızarsan özledimm
kahvaltı yok aç gitttim tahliller için....
eşim arabada bi topkek tutuşturdu elimeçokta açtım
neyse eşimin amcasında sancımda vardı işlemden dolayı sadece
4kaşık nohut yemeği
1salkım üzüm
1dilim baklava
çay
bikaç fındık ve 2ceviz...
öğleden sonra arabada eve gelirkene
1 küçük elma(sabah çantama attımda)
akşam
1kase kırmızı meyveli nesfit,az yulaf ezmesi,süt ve içine yarım muz doğradım moralime iyi gelsin diyee
şimdide çay,çay....
senacımmm aynen canım ne kadar dikkat etmeye çalışsam da burası olmazsa olmuyo yaaaa.günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar çıtırlarımm
dilekkk nerelerdesin canım msn yine açık kalmış gibii
sehercim çok sevindim döndüqüne...buraya gelmezsek hiçbirimiz toparlanamayız cnm...kaybolma biyere
sorma güzelim yaaaa resmen çıktım zıvanadann:)))Pro üyeler iki çizelge kullanabiliyor canım
Gelmemiş
Ayy çok ilginçç denesem mi acabasağol tarif için canım bende nasiplendim
Olsun canım sen yinede gellbak ben geldiğim halde zıvanadan çıktım
Evet yaa izinliyken iyiydiözlüyoruz
Günaydın ablacım
Vayy çıtır anne adayı gelmişşgünaydın cnm
Günaydın yavruşkamkoptum gittim bakıyorum hemen
çok sevindim özlendiğimeeeeecanım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey dahabu ıspanakalrı dogruyo musun nası oluyo hasladıktan sonra :44:
canım özledik senı sık gel
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 var
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaresımlere bakıyorum hemen
günaydın canım
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zaman
günaydın
günaydın ve tebrıklerdemek kı dogru yolda ılerlıyorsun 1 beden ıncelmek ıcın 4-5 kg vermen lazım canım
herkese gunaydın kızlar ben haftasonundan berı cok yıyorum bırde reglım bugun bı y-tartılayım dedım saedce 400 gr artıdayımsasırıdm yanı keısn 1 kg oynar dıyorum dıkkat edeyımde eksıye geceyım barı cumaya kadar
kızzzz gelmiş sevdiceğin hayırlı olsun tatlımmm tepkisiniçok merak ediyorummm.
Bu akşam görüşcez canım kısmetse tabi.
Günaydın bide
Akşama ne olursa yazarım ya da sabah bi tepki vermezse onun için kötü olcak.
Benii kess beniii kesssss beniiii kesssssssssssss
Günaydın Arzuu ablaaa.
Münasebetsiz bi laf ederse bardak, tabak kafasının üstüne doğru gidebilirr.
firar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadarsimdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri
ha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa
sinir oldum ya geçen cuma 70 dim geçen hafta o kadar sıkmama rağmen 200 gr vermiştim. haftasonu spor yapamadım ama temizlik ıvır zıvır boşta durmadım. menülerimde çok bozuk değildi sadece pazar akşam biraz sinirim bozuktu bir küçük paket cips yedim kabul ama zaten akşam yemeği falan da yamemiştim aldığım kalori olsa da pakette 400 kalori yazıyordu o kadar fark ettirmez. sonra bu sabah baktım 71,5 ya delirdim. dün akşamki sporda en az yaım litre su atmışımdır ya savunmaya mı geçti nedir vücut.
ha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa
merhaba kızlar
gecmısı bugun bıraz üstün körü okuyabıldım:26: hem kardesim rahatsız, aklım onda hem de sabahtan berı gercekten cok yoruldugumdan keyfım hıc yok kusura bakmayın, yenı gelebildim ofıse..
bügun için bı guzel sey mywishimin sevdıcegıne kavusacak olması , merakla akşamı beklıyorum, evde net olsaydı senın eve dönüp yorum yapmanı beklerdım meraklaa valaa
benım keyfım yok ama umarım herkesın keyfı yerındedır
ay canım 10 gün falan tamam da 6 ay falan durursa kötüdün bir programda diyetisyen vardı bayanlarda bazen kilo verememe oluyormuş sabitlenip kalıyormuş bu bazen 10 gün sürer bazen 1 ay bazende 6 ay dedi acaba öyle birşeymi? moralinizi bozmayın yeni başladıysanız önce vücut su atmıştır şimdide bir süre sonra kilo vereceksinizdir ben kilo verdim deyince eşim moralini bozmayayım ama ilk hafta kilo veremezsin ancak vücut su atar dedi kendisi 17 kilo verdide deneyimli
ortim!
dur sakin ol!
hepimize oluyor böyle şeyler zaman zaman!
unutma biz o kiloları bir anda almadık ki bir anda verelim!
vücudun su tutuyordur yavaş yavaş gidecektir mutlaka sıkma canını
Ger-düşşşş keyfinin olmamasını üzüldüm. Kardeşine ne oldu. Grip falan mı?
Geçmiş olsun canım.
Akşam kutuna atarım geldiğinde okursun artık.
Tepki vermezse kafasına zıplıycam bide
Bideee bideeee resim ekledim kiii albümee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?