selam kızlar...
ben geldim anca daha doğrusu 4te geldikte duş falan al şimdi yazıyorum anca başım çok ağrıyor eşiminde öyle hem erken gitik hemde beklemek hastane ortamı ağrıtıyor eşim uyudu bile.:)bu ağrı tanıdık bana her doktor sonrası
gittik önce öyküm dinlendi not alındı ,kah tahlilleir istendi ben muayeneye çağrıdlım eşimdende tahlil kan istediler oda ayrı gitti..
sonuç için öğleden sonrayı bekledik,ee fakületeye başladım özeller gibi değil tabi ama özeldede gördük dünya kaç bucak
bie muayene sırasında bir ilaç verdiler rahime canım çok yandı ya muayenedede hiç rastlamamışrım buna rahimde bir şey varmı dşye yapmışlar ama neye uğradığımı şaşırdım ilacın baskısı olunca bikaç saat kasıkalrım ağrıdı...
neyse sonuç..buay bişey yapamıyoruz yani vitamin takviyesi dışında diğer adetimde doğum kontrol hapı başlıycam yumurta baskılamak için yani ksit falan tedaviye engel olamsın diye anlıyacağınız ocak ayında anca transferim var çokta zaman yok ama:26:buay adetin ilk günü geçtiğinden geç kalmışım doğum kontrol hapı için neyse vardır hayır...
ankaradaki donmuş bebiklerle olur dediler şimdi bize azot tankı veremezlermiş biz temin etcez yani soğukta olmaları alzım yolda gelirken gariplerimin
bunuda halledersek yola devam
eşimdede bendede yine herşey normal bu sevindirci ama hala bebiş olmadıkça biz anormal olmasak iyikızdırmadım busfer bişey demedim ama hemiirelerin olsun yardımcı doktorun olsun tavırlaırna sinir oldu eşim çokta haklı otomatiğe bağlamışlar yani şunu konuşcaz deyip gitsen de ordaki atmosfer farklı oluyor susuyorsun nebileyim işte ellerine hazır hasta...
ilk seferde bile hocayla görüşmedik profla onunla toplanıp değerlendirip söylüyorlarmış bunu biliyordum ekip işi ama cemalini hiç göstermemesi garipneyse yüzlerine meraklı değilm beni adma gibi yönlerdirsinler napıyım artık enazından devletteyim bukez özelide gördüm yaniii:18:böyle kızlar inş.size hep iyi haber vericemm
merhaba kızlar
gecmısı bugun bıraz üstün körü okuyabıldım:26: hem kardesim rahatsız, aklım onda hem de sabahtan berı gercekten cok yoruldugumdan keyfım hıc yok kusura bakmayın, yenı gelebildim ofıse..
bügun için bı guzel sey mywishimin sevdıcegıne kavusacak olması , merakla akşamı beklıyorum, evde net olsaydı senın eve dönüp yorum yapmanı beklerdım meraklaa valaa
benım keyfım yok ama umarım herkesın keyfı yerındedır
gördüm canım şimdi fotoları, hemencik yaptım yorumumu
kardeşimin sancısı vardı boyle kasıklarında, haftasonu raporluydu zaten, ben de onun yanına gıttım hasta dıye zaten evde de yalnızdım..test vermıstı hastanede, dun hastaneden telefon gelmış bıseyler anormal cıkmış, tekrar gelmeniz gerekıyo demişler:26: hem sancısı vardı hem de kucuk tuvaletınden kan gelmişti, h.sonu kullandıgı ılaclarla kan kesıldı ama sancısı vardı, idrarda proteın cıkmış o da bobrek hastalarında olurmuş, bugun yıne hastaneye gıdıp detaylı test ıcın tekrar örnek vermiş, canım sıkıldı, aklıma kötü şeyler getırmek ıstemıyorum, inşallah kotu bıseyde yoktur... idrara zor cıkıyorum, azıcık bısı yapsam sankı 4-5 saatır tutmuşta yapmış gibi rahatlıyorum fılan dedi..yrn belli olacakmış bugunki testın sonucları.. bu ev taşıma ve eşya bakma döneminde çok üşüdük, evde kombisi filan yanmıodu o sırada mı üşüttü, üşütmeden bu kadar sey olur mu bılemedım :26: keyfim kaçtı yani aklım onda...
kardeşimin sancısı vardı boyle kasıklarında, haftasonu raporluydu zaten, ben de onun yanına gıttım hasta dıye zaten evde de yalnızdım..test vermıstı hastanede, dun hastaneden telefon gelmış bıseyler anormal cıkmış, tekrar gelmeniz gerekıyo demişler:26: hem sancısı vardı hem de kucuk tuvaletınden kan gelmişti, h.sonu kullandıgı ılaclarla kan kesıldı ama sancısı vardı, idrarda proteın cıkmış o da bobrek hastalarında olurmuş, bugun yıne hastaneye gıdıp detaylı test ıcın tekrar örnek vermiş, canım sıkıldı, aklıma kötü şeyler getırmek ıstemıyorum, inşallah kotu bıseyde yoktur... idrara zor cıkıyorum, azıcık bısı yapsam sankı 4-5 saatır tutmuşta yapmış gibi rahatlıyorum fılan dedi..yrn belli olacakmış bugunki testın sonucları.. bu ev taşıma ve eşya bakma döneminde çok üşüdük, evde kombisi filan yanmıodu o sırada mı üşüttü, üşütmeden bu kadar sey olur mu bılemedım :26: keyfim kaçtı yani aklım onda...
dünkü menümü yazıyım.
sabah
top yumurta
iki dilim kadar ekmek
saat 11 de bir ayva
öğle
ekmeksiz sade baharatlı ev yapımı 150 gr kadar köfte
bir kase yoğurt
ara elma
akşam bir muz(küçük)
4 kaşık kurufasulye, yoğurt, turşu
yarım dilim ekmek (midemi bulandırdı yemekte)
ve yatmadan önce çok açtım iki küçük havuç kemirdim
bunun dışında gün boyu 2 litreden fazla su
3 bardak yeşil çay bir bardak ıhlamur bir bardak adaçayı hepsi şekersiz
tabi 2-3 bardak çay yine şekersiz
tam bir saate yakın spor
daha önceki günde bir saate yakın spor yaptım
bu sabah
iki dilim kadar ekmek kk kaşar peyniri
ara bir elma
öğle çokaz köfte(bir çorba kaşığı kadar) yoğurt bir kase
ara bir elma olacak
akşam da salata falan
spor tabii kide içtiğim su çay yeşilçay bitki çayının haddi hesabı yok
veeeee sonuç pazar gününe göre +1500 delirecem ya yediklerimi toplasan ağırlıkları o kadar etmez ne oluyo vücuduma
merhaba kızlar
gecmısı bugun bıraz üstün körü okuyabıldım:26: hem kardesim rahatsız, aklım onda hem de sabahtan berı gercekten cok yoruldugumdan keyfım hıc yok kusura bakmayın, yenı gelebildim ofıse..
bügun için bı guzel sey mywishimin sevdıcegıne kavusacak olması , merakla akşamı beklıyorum, evde net olsaydı senın eve dönüp yorum yapmanı beklerdım meraklaa valaa
Pro üyeler iki çizelge kullanabiliyor canım
Gelmemiş
Ayy çok ilginçç denesem mi acabasağol tarif için canım bende nasiplendim
Olsun canım sen yinede gellbak ben geldiğim halde zıvanadan çıktım
Evet yaa izinliyken iyiydiözlüyoruz
Günaydın ablacım
Vayy çıtır anne adayı gelmişşgünaydın cnm
Günaydın yavruşkamkoptum gittim bakıyorum hemen
canım tarıf güzel de 1 kg ıspanağa 1 yumurta yetiyor mu bır de un ne kadar olcak birde bişey dahabu ıspanakalrı dogruyo musun nası oluyo hasladıktan sonra :44:
canım özledik senı sık gel
valla ben 2 mil yaptım hep o yuzden dıgerlerını bılmıyorum bende de 2-3 ve 5 var
günaydın dılekcım nasılsın heyecan doruktadır ben bıle heyecanlıyım nası tepkı vercek sevgılın dıye ıns sana münasebetsiz bi laf etmesınde döveriz onu vallaresımlere bakıyorum hemen
günaydın canım
hatırlıyorum sneı canım gel tabı her zaman
günaydın
günaydın ve tebrıklerdemek kı dogru yolda ılerlıyorsun 1 beden ıncelmek ıcın 4-5 kg vermen lazım canım
herkese gunaydın kızlar ben haftasonundan berı cok yıyorum bırde reglım bugun bı y-tartılayım dedım saedce 400 gr artıdayımsasırıdm yanı keısn 1 kg oynar dıyorum dıkkat edeyımde eksıye geceyım barı cumaya kadar
canım geçmiş olsun...firar yaptim kizlar canim sIkILinca yine :18: polis aradi beni az önce babamin arabasi bozulduydun ya bizde orda birakmisdik babam gelene kadarsimdide camlarini kirmislar arabanin yazik babam olay yerine gitmek zorunda kaldi simdi
kactim geri
ağzına sağlık kız şu yazınla bile tekrar motive oldum yaaa..Cevap verelim bakalım.
1- Tamamennn motive olduğumuz yer burası.
Neden diye soracak olursan. Etrafında iyiliğini isteyen insanlar kadar dedikodunu yapanlar da var.
Sen sürekli onlarla kilo muhabbeti yaparsan sana sürekli daha kilo veremedin mi?
Elinde ufak bi çikolata görseler hemen hani diyetteyim senden bi halt olmaz veremezsin o kiloyu diyenler olur.
Bide kilosu fazla olan insanı kilosu fazla olan insan anlar.
Misal sen zayıf birine gidipte şunları şunları yedim veremiyorum dersen.
O da sana der ki kendini tutmuyorsun tutsan gider klasik şeyleri der bu da bünyede ters etki yapabilir.
Sen en ufak şişmanlıgından dolayı yaşadıgın üzüntünü yaz burdan biri der ki benimde başıma gelmişti.
En basiti akrabaların, tanıdıkların merhabadan hemen sonra ooooo X sen ne olmuşsun. Topa dönmüşsün resmen demesi.
2- Ben Mart gibi 86 kilodaydım Haziranda 84 Buraya Temmuz ayında 80 kiloyla başladım.
Temmuzdan beri yani 80 kilodan 71 e düştüm.
Çok kassam kendimi daha çok giderdi ama bayramlar, izinler, tatiller kendimi kasmadan ama kontrolü de elden bırakmadan bu kiloya geldim.
Dönerimide yedim, çikolatamı da aklına gelecek her türlü şeyi ama her hafta buraya gelip bildirim yapıcam korkusuyla kendimi sürekli kontrol ettim.
6 Öğün beslenmeyi yaşam tarzın haline getirebileceksen 6 öğün yok getiremem diyosan 3 öğün yemek mantıklıneyse ben yorumsuz kalayımda fırça yemeyeyim
Tamam tatlım
Daha ne istiyosun çok güzel kilo vermişsin :26:
Günaydın cnm
Günaydın cnmbecerikli hatunnn el açması mantı mı yaptın hiç sevmemm hiçççççççç
Üstüme alınmıyorum ben daha kilo veremedim
Reglime 8 gün kaldı ve tatlı krizindeyimmm :18: :18: :18: :18: :18:
bebeğim senin yeni rakama kalmış 1-2 kilon girersin sende ya ben acabaa:26:
ya ankaraya gitme ihtimalim va ryoksa hemen spora yazılcam transfer olana kadar(sanki takım transferi gibi oldu)spora gitsem fena olmaz hem benim vucüt sonrasında şekle giriyor tedavide ve ki bebeğim tutarsa hareketsiz kalıcam şimdiye göre belki iyi gelridi öncesinde spora yüklenmek
neyse ank.ya gidip geleyim 1hafta kalıcam zaten gelince başlarım..annemlere gidiyroum orda bebişmiz var halasının kuzusu kardeşim yurtdışındna onlaır almaya gelicek hem onuda görücem diğer kardeşlerle toplanıcaznasipse...
hem halasının kuzusuna mevlitde yapabiliriz prensese
dün bir programda diyetisyen vardı bayanlarda bazen kilo verememe oluyormuş sabitlenip kalıyormuş bu bazen 10 gün sürer bazen 1 ay bazende 6 ay dedi acaba öyle birşeymi? moralinizi bozmayın yeni başladıysanız önce vücut su atmıştır şimdide bir süre sonra kilo vereceksinizdir ben kilo verdim deyince eşim moralini bozmayayım ama ilk hafta kilo veremezsin ancak vücut su atar dedi kendisi 17 kilo verdide deneyimli
Ger-düşşşş keyfinin olmamasını üzüldüm. Kardeşine ne oldu. Grip falan mı?
Geçmiş olsun canım.
Akşam kutuna atarım geldiğinde okursun artık.
Tepki vermezse kafasına zıplıycam bide
Bideee bideeee resim ekledim kiii albümee.
Cevap verelim bakalım.
1- Tamamennn motive olduğumuz yer burası.
Neden diye soracak olursan. Etrafında iyiliğini isteyen insanlar kadar dedikodunu yapanlar da var.
Sen sürekli onlarla kilo muhabbeti yaparsan sana sürekli daha kilo veremedin mi?
Elinde ufak bi çikolata görseler hemen hani diyetteyim senden bi halt olmaz veremezsin o kiloyu diyenler olur.
Bide kilosu fazla olan insanı kilosu fazla olan insan anlar.
Misal sen zayıf birine gidipte şunları şunları yedim veremiyorum dersen.
O da sana der ki kendini tutmuyorsun tutsan gider klasik şeyleri der bu da bünyede ters etki yapabilir.
Sen en ufak şişmanlıgından dolayı yaşadıgın üzüntünü yaz burdan biri der ki benimde başıma gelmişti.
En basiti akrabaların, tanıdıkların merhabadan hemen sonra ooooo X sen ne olmuşsun. Topa dönmüşsün resmen demesi.
2- Ben Mart gibi 86 kilodaydım Haziranda 84 Buraya Temmuz ayında 80 kiloyla başladım.
Temmuzdan beri yani 80 kilodan 71 e düştüm.
Çok kassam kendimi daha çok giderdi ama bayramlar, izinler, tatiller kendimi kasmadan ama kontrolü de elden bırakmadan bu kiloya geldim.
Dönerimide yedim, çikolatamı da aklına gelecek her türlü şeyi ama her hafta buraya gelip bildirim yapıcam korkusuyla kendimi sürekli kontrol ettim.
canım çok geçmiş olsun kardeşine.inş ciddi bişey değildir.bence idrar yolları iltihabı gibi geldi bana.başka bi belirti yoksa ve zaten soğukta ev taşıma va kalma üşütmüştür kesin.
canım gecmıs olsun
Tek bir idrarda protein kaçağı teşhisi konsa da 24 saat idrar toplanarak tekrar tahlil edilmesi sonrada
protein kaçağının nereden oldugunun bulunması lazım...Gebelerde ellerde ayakalrda şişme ile
birllikte protein kaçağının bulunabilir...Ayrıca yüksek ateş durumlarında
ve böbrekler çok susuz kaldıgında protein kaçağı oluşuyo...Genel olarak böbrek fonksiyonuyla alakalı
ve böbreğin emilim bozukluklarındna kaynaklanıyo...Üşütmüşse ve ateşi çıkmışsa da olmuştur belki
veya ayakalrını üşütmüştür biliyorsun ayak üşümesi böbreği etkılıyo.
Önemli bişey değildir inşallah yaa uzman bir dahiliyecıye gözükmek çok önemli bu konularda gecmıs olsun
inş basit bi üşütmedir canım, çok tesekkurler
bende netten arastırıp druyorum geldıgımden beri, kötü şeyler kalıma getırmek ıstemıyorum, bugun yaptırdıgı tahlılınde sonucları yarın cıkıcakmış, yarın bıd edoktora görüncek tekrardan inş iyi haberlerle gelir, çok tesekkurler canımm
gecmıs olsun canım arkadasların dedıgı gıbı bende ıdrar yolu üşütmesi dıye tahmın edıyroum aılede böbrek rahatsızlıgı var mı hem allah korusun oyel bıle olsun tedavısı var herseyın canım Rabbım dermansız dert vermesın üzme kendını bellı etme onada fazla o da korkar sonra
inş basit bi üşütmedir canım, çok tesekkurler
bende netten arastırıp druyorum geldıgımden beri, kötü şeyler kalıma getırmek ıstemıyorum, bugun yaptırdıgı tahlılınde sonucları yarın cıkıcakmış, yarın bıd edoktora görüncek tekrardan inş iyi haberlerle gelir, çok tesekkurler canımm
Rica ederim canım :)
benim ellerim ayaklarım şiştiği içinn bende yapılmıştı bunalr ondan bılıyorumm
aynı zamanda ödemle çok alakalı cunku protein kaçağı...çok şükür ben de öyle bişey cıkmadı
İnşallah önemli bişey cıkmaz
ağzına sağlık kız şu yazınla bile tekrar motive oldum yaaa..
burayada yaz burayada ben merakla bekliyorum kııııııııııııııı
süpersin:)1. sorunun yanıtı nekadar doğru
oğluşumu doyurdum geldimmm.sayfa hemen ilerlemiş.gerdüş canımm canını sıkma bence üşütme tatlım ama iyi üşütmüş hani.çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun tekrar ger-düş ya inş. kötü birşeyi yoktur.
Üşütmedir sadece.. Dikkat etmediyse kendine ki taşınırken edememiştir ondan olmuştur.
Sen içini ferah tut canım.
Bide regl olcam o yüzden şiş resimde de hiç kaçırmamışsın he
[/B]
yok ortim ben seni bırakmam!
ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.
benım bööle nafcım :) bu az yaklaştıkça artıyo regl oldugum an tatlıdan nefret edıyorum
nefret de değilde ıstemıom yanee tatlıdan nefret edılır mı
yok ortim ben bildiğim için tatlı hıcbısı yok yanımda meyve var sadece :) fındık attım ağzıma ıkı tane genede
kessın diye :) meyve mı arada yemsıtım :) evet az kaldı ınss bu hafta vermsıımdır yaaa
ha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa
14.11.2011 tarihinde 79 kilo ile başladım rejime.Bozduğum gün olan 21'ine kadar 77.6 kiloya düştüm,bozunca tekrar 78,5 kiloya çıktım.
Ayın 22'sinde tekrar başladım ve şu an 76 kiloyum.Yani bir haftada 2 kilo toplamda 3 kilo gibi oldu.
Spor yapmıyorum,bu hafta düzenli olarak başlayacağım inşallah.
Sizce nasıl?Hızlı mı yavaş mı?
Takip ettiğim belirli bir liste yok,kafama göre glisemik endeksi düşük besinlerle ve sebze ağırlıklı besleniyorum.Bazı günler de protein ağırlıklı.Tatlı yok,ekmek yok (kahvaltıdaki çavdar ekmeği dışında)
merhaba kızlar
Pırasamıı yidimm geldim.
dene canım dene.pişman olmazsın..
canım ıspanakları doğra yıka haşla.haşlandıktan sonra iyice süz elinde iki avucuna sığacak kadar al top gibi iyice sık suyunuki unu fazla almasın.yumurta meselesine gelince her iki topa 1 yumurta yeterli.evde yoksada dahada az olur.unu hiç ölçmedim ama göz kararı azar azar koy.cıvık bişi öle hamurumsu değil yani.mesela 2 su bardağı un olabilir.ama öle bildiğimiz hamur gibi değil eline yapış yapış olan bi top hamur yani.inş bidakine ölçerim.
naf resimlerine bayıldım kız o halinlemi kilo verecen yaaa??ben öle olsam ley ley ley loy loy loy olurum haaaaaaaa:8:
yok ortim ben seni bırakmam!
ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?