70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarın en kısa zamanda güzel bebişler kucağına alırsın:) yalnız psikoloji çok etkiliyor inanki tecrübe ile kazanıldı

canım çok geçmiş olsun kardeşine.inş ciddi bişey değildir.bence idrar yolları iltihabı gibi geldi bana.başka bi belirti yoksa ve zaten soğukta ev taşıma va kalma üşütmüştür kesin.

canım gecmıs olsun
Tek bir idrarda protein kaçağı teşhisi konsa da 24 saat idrar toplanarak tekrar tahlil edilmesi sonrada
protein kaçağının nereden oldugunun bulunması lazım...Gebelerde ellerde ayakalrda şişme ile
birllikte protein kaçağının bulunabilir...Ayrıca yüksek ateş durumlarında
ve böbrekler çok susuz kaldıgında protein kaçağı oluşuyo...Genel olarak böbrek fonksiyonuyla alakalı
ve böbreğin emilim bozukluklarındna kaynaklanıyo...Üşütmüşse ve ateşi çıkmışsa da olmuştur belki
veya ayakalrını üşütmüştür biliyorsun ayak üşümesi böbreği etkılıyo.
Önemli bişey değildir inşallah yaa uzman bir dahiliyecıye gözükmek çok önemli bu konularda gecmıs olsun

regl olacağın dönemlerdede kilo verimi yavaşlıyor menün ne kadar güzel ben doymuyorum yaa

gecmıs olsun canım arkadasların dedıgı gıbı bende ıdrar yolu üşütmesi dıye tahmın edıyroum aılede böbrek rahatsızlıgı var mı hem allah korusun oyel bıle olsun tedavısı var herseyın canım Rabbım dermansız dert vermesın üzme kendını bellı etme onada fazla o da korkar sonra

dene canım dene.pişman olmazsın..

canım ıspanakları doğra yıka haşla.haşlandıktan sonra iyice süz elinde iki avucuna sığacak kadar al top gibi iyice sık suyunuki unu fazla almasın.yumurta meselesine gelince her iki topa 1 yumurta yeterli.evde yoksada dahada az olur.unu hiç ölçmedim ama göz kararı azar azar koy.cıvık bişi öle hamurumsu değil yani.mesela 2 su bardağı un olabilir.ama öle bildiğimiz hamur gibi değil eline yapış yapış olan bi top hamur yani.inş bidakine ölçerim.
canım geçmiş olsun... ağzına sağlık kız şu yazınla bile tekrar motive oldum yaaa..

naf resimlerine bayıldım kız o halinlemi kilo verecen yaaa??ben öle olsam ley ley ley loy loy loy olurum haaaaaaaa:8:

Reglime 8 gün kaldı ve tatlı krizindeyimmm :18: :18: :18: :18: :18:

bende reglim ama hala tatlı yememkte eve sokmamakta ısrar ediyorum.nereye kadar dayanacam bilmiyorum..
kız kdr benim kızım oldu annemler sivasta oturuyo ama kaynanam yanımda.2 kat üstte oturuyo.kızım babaannesinin ilk torunu hemde tek torunu.ne mevlit yapt nede ilk dişine diş buğdayı yapıp dağıttı.içimde kaldı kız çok içimde kaldı...

anlat bakalım nasıl verdi eşin o kadar kiloyu??
burayada yaz burayada ben merakla bekliyorum kııııııııııııııı

Son düzenleme:

süpersin:)1. sorunun yanıtı nekadar doğru

canım çok geçmiş olsun kardeşine.inş ciddi bişey değildir.bence idrar yolları iltihabı gibi geldi bana.başka bi belirti yoksa ve zaten soğukta ev taşıma va kalma üşütmüştür kesin.

inş basit bi üşütmedir canım, çok tesekkurler

bende netten arastırıp druyorum geldıgımden beri, kötü şeyler kalıma getırmek ıstemıyorum, bugun yaptırdıgı tahlılınde sonucları yarın cıkıcakmış, yarın bıd edoktora görüncek tekrardan inş iyi haberlerle gelir, çok tesekkurler canımm

arkadaşlar bugünki menümü yazıyorum
kahvaltı 07:30 3 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 2 halka sucuk 1 brd şekersiz çay
ara 11:00 1 türk kahvesi yarım çay kaşıgı şeker vardı içinde 12:00 bir brd süt
öğlen 13:45 ton balıklı salata 1 lokma ekmek
ara şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyorum şimdi 16:00 yarım muz yiyeceğim
akşam 18:30 1 kase mercimek çorbası 1 su brd yoğurt
akşam yemeğinde birkaç saat sonra çok acıkıyorum acıkınca 1 brd süt içicem

şimdiden cuma için heyecanlanıyoruummm. allahım ne olur en az 1 kg gitsin

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun

valla ailede varmı ben de hatırlayamıyorumm:26: inş hemecik geçer gider bu agrıları fılan, cok tesekkurler canım

Rica ederim canım :)

benim ellerim ayaklarım şiştiği içinn bende yapılmıştı bunalr ondan bılıyorumm
aynı zamanda ödemle çok alakalı cunku protein kaçağı...çok şükür ben de öyle bişey cıkmadı
İnşallah önemli bişey cıkmaz

insan başına gelmeden bılemıyo valla, ben de ılkd efa boyle bısıyle karsılastıgımdan nette arastırıp durdum sabahtan berı neden olurmuş flan dıye:26: haftasonu bende regl olmuştum kasıklarım agrıyodu, o da bu sebeten dolayı yatıyodu ıkımız karsılıklı yatarak h.sonunu gecırdık:26: yarınki test sonucuda cıksın bakalım, inşallah bizimkinde de bişi cıkmaz

oğluşumu doyurdum geldimmm.sayfa hemen ilerlemiş.gerdüş canımm canını sıkma bence üşütme tatlım ama iyi üşütmüş hani.çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun tekrar ger-düş ya inş. kötü birşeyi yoktur.
Üşütmedir sadece.. Dikkat etmediyse kendine ki taşınırken edememiştir ondan olmuştur.
Sen içini ferah tut canım.
Bide regl olcam o yüzden şiş resimde de hiç kaçırmamışsın he

ağzına sağlık kız şu yazınla bile tekrar motive oldum yaaa..
burayada yaz burayada ben merakla bekliyorum kııııııııııııııı

Tekrar motive olmana sevindimm ki..
Bide yazarım canım görüşürsek.

süpersin:)1. sorunun yanıtı nekadar doğru

Herkesin başına gelen şeyler işte. Herkes derken kilosu fazla olanların diim.

yok ortim ben seni bırakmam!

ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.

oğluşumu doyurdum geldimmm.sayfa hemen ilerlemiş.gerdüş canımm canını sıkma bence üşütme tatlım ama iyi üşütmüş hani.çok geçmiş olsun.

yarını beklıyorum artık canım sonuclar ıcın

inş onemlı bısı deıldır canım, aklım onda

ayrıca regl olman pek bişi deiştiriyomuş gibi deil valla, Allah vermiş işte kuldan saklamanın geregi yok

canım bence ıhmal etme sen yıne bı görün doktora :26:

Edilmezz

Yalnız yeme benide çağır hem kaloriyi bölüşürüz sıkma canını bi bakmışsın birden 2.500 gitmiş

2 haftada 3 kilo iyi tabi canım bulunmaz nimet

Çok geçmiş olsun canım

Pırasamıı yidimm geldim.

Afiyet olsun

İyi düşünelim iyi olsun canım üşütmüştürr bence de

Yorumlarıda okudun mu kız 42 beden diyomm koca totoluyum diyomm bide orda şuan olduğumdan 2 kilo daha zayıftım

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yazına :26: cnm benim bi doktora görünsene sen :26: en azından aklındaki şüpheler gider

Ben yine şeyden çıkar gibi çıktım geldim ama idare ediverin kızçeler

Ne var ne yok :26: öğlen fazla yedim yine ben noluyo bana bilmiyorum 1 kilo ver 1,5 kilo al saçmalıyorum kendime gelmem lazım

Ortiiiiiiiiiiiiiii gel birbirimize bi el atalım olmaz mı :26:

Suzann kız aşağıdamısın gizli gizli gel bi öpim en yımışağından en kokulusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…