- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
aa sabır sabır..zamanla olucka bide sporun etkisni sonradan dahaçok göreceksin şimdi vucüt alışıyor daha hatta spor yaaprken kaslarşişermiş tartıda çok çıkarmış ben bunu aynen yaşadım sonrasında hafifleidm inceldim..
bide arkdaşım gayet çokta vermişsin yani ben ve benim gibiler napsın biz zor veriyoruz senin gibi olsaydım şimdi 5lere bile inmiştim yani şükret haline hemde acele etme yavaş var sağlıklı olsunn
kızlar hepinize merhabalar umarım herkes iyidir gerdüş kardeş kardeşinin inşallah hiç bişeyciği yoktur[/Q
merhaba canım hosgeldın ıyıyım ben sacma sapan ıstahım harıcınde hem bsıeyelr yemek ıstıyom yeyınıcede boyle lezzet almıyom anlamadım garıp bı durum agzımın tadı mı kalmadı ne
kızlar ben taa ne zamandır karnabahar kızartması ıstıyom dün haşladım bugun kafama koydum yapcaktım kiiii 90 ların topıgınde bı ayzı gordum aynıkızartma yapar gıbı sosa bulayıp yaglı kagıtta fırına vermısler kızartma gıbı oldu yazmıs oyle mı yapsam vıcadanım el vermedı geneama fırında bsamel soslu yapıyodum ben o da cok guzel oluyoda ben kızartmanın lezzetını ıstıyom onu verır mı kı bu yoks az bsıey kızartsam mı :44:
bazen çok ikilimde kalıyorum, bi tarafım şükrediyo bi tarafım hay ben boyle hayatın içine dıyo.....
yıne de şükredicek bı hayatım var, elimde varolan herseye hamdolsun, Allahın verdıklerıne sukurler olsun dıyorum ama bu kadar ıhtıyacım oldugu bı dönemde ve tam da istedıgım şartlarda önümde miss gıbı bı iş imkanı dururken benım mevkili bı dayım ya da amcam olmadıgı ıcın o işin kuş gibi avucumun içinden kayıp gıtmesını izliyorum ve hay ben boyle hayatın içine demekten kendımı alıkoyamıyorum...
derdime dert eklemek değil niyetim, hayırlısı boyleymış demekki diyerek bunun üzerine de bi çizik atıyorum...ağlamadıkca, mutsuz olmadıkca mutlu oldugumuz kahkalarla guldugumuz zamanların degerını bılemezmış, bi kere daha kendimi avutuyorum...
bazen çok ikilimde kalıyorum, bi tarafım şükrediyo bi tarafım hay ben boyle hayatın içine dıyo.....
yıne de şükredicek bı hayatım var, elimde varolan herseye hamdolsun, Allahın verdıklerıne sukurler olsun dıyorum ama bu kadar ıhtıyacım oldugu bı dönemde ve tam da istedıgım şartlarda önümde miss gıbı bı iş imkanı dururken benım mevkili bı dayım ya da amcam olmadıgı ıcın o işin kuş gibi avucumun içinden kayıp gıtmesını izliyorum ve hay ben boyle hayatın içine demekten kendımı alıkoyamıyorum...
derdime dert eklemek değil niyetim, hayırlısı boyleymış demekki diyerek bunun üzerine de bi çizik atıyorum...ağlamadıkca, mutsuz olmadıkca mutlu oldugumuz kahkalarla guldugumuz zamanların degerını bılemezmış, bi kere daha kendimi avutuyorum...
kızlar hepinize merhabalar umarım herkes iyidir gerdüş kardeş kardeşinin inşallah hiç bişeyciği yoktur
ceeebiri benimi andi ne adimi okudum sankim gel öp nafcim valla icim gidiyor siz sohbet edikce alintida alamiyorum korkumdan suan yanlizim odada ama heran öcü gelebilir
kizlar öpüyorum sizi gecmis olsun dileklerinizi okudum yazamadim kusura bakmayin cok sagolun aksam alinti yaparim sizleri seviyorum
ger-düscüm kardesin hastaymis canim cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah
yirtik donuma geri dönüyom
nafcım sana arkadaşlık teklif ediyorum benimle arkadaş olurmusunnnnnnnnnn
kızlar hepinize merhabalar umarım herkes iyidir gerdüş kardeş kardeşinin inşallah hiç bişeyciği yoktur[/Q
merhaba canım hosgeldın ıyıyım ben sacma sapan ıstahım harıcınde hem bsıeyelr yemek ıstıyom yeyınıcede boyle lezzet almıyom anlamadım garıp bı durum agzımın tadı mı kalmadı ne
kızlar ben taa ne zamandır karnabahar kızartması ıstıyom dün haşladım bugun kafama koydum yapcaktım kiiii 90 ların topıgınde bı ayzı gordum aynıkızartma yapar gıbı sosa bulayıp yaglı kagıtta fırına vermısler kızartma gıbı oldu yazmıs oyle mı yapsam vıcadanım el vermedı geneama fırında bsamel soslu yapıyodum ben o da cok guzel oluyoda ben kızartmanın lezzetını ıstıyom onu verır mı kı bu yoks az bsıey kızartsam mı :44:
kız akşam kağıtta dene.olmadı cuma ödül olarak kızartırsın.Allah iyiliğini versin herkes patates falan kızartması ister sen karnabaharrr
kızartma gibi olmaz bence :26: Ben şimdi sana kızart derim ama topa tutarlar beni :18::18: En iyisi limonlu salatasını yap ye ımm mis
naber arzu iştah bendede var sorma bikaç gündür kendimi frenliyorum karnabaharı ben çok az yağda kızartıp kağıt peçeteye alıyorum .yağını çekiyo peçete,soğan kıyma yeşil biner salça falan hepsini kavurup içinede kızarttığım karnabaharları katıyorum çok az sıcak su ekleyip biraz pişiriyorum müthiş bir yemek oluyor oğlunada yedirebilirsin hem,sulu yemek gibi olunca
ben gündüz pek sorun yaşamıyorum hatta zorla yiyorum desem yeridir. kahvaltı ondan zayıf canım istemiyo zorla yapıyom kahvaltıyı ama akşam eve gidince çok kötü oluyom. valla ne versen yiyecem kendimi zor tutuyorum. birde spor yapacaksam iyice gözüm dönüyohiç birşey doyurmaz gibi geliyo. şöyle bir tabak mısır patlatsam kocaman bir meyve tabağı birde kola bir iki beyaz çikolataregl olacağın dönemlerdede kilo verimi yavaşlıyor menün ne kadar güzel ben doymuyorum yaa
yok ortim ben seni bırakmam!
ayy 2 gündür yine kusuyorum kızlar, blumia mı oldum nedir?
gerçi bu kiloyla bana gülerler blumiayım desem.
aslında fırında güzel olabilir yaaaa canım çekti bak şimdi gidiyimde ara öğün bişeyler yiyim
Kayısılı şeftalili k-bar ve adaçayı
kbar 90 kalori
aşağıda 3 üye diyo 2 üyenin adı var diğer üye nerdeki
sağol canım inan hep sizin için yiyorum yani inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?