70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar.!!!!! Günaydın zambak!!!! :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende sabah kahvaltımı yaptım... şimdi iş zamanı size uğramadan edemedim... bugün benim diyete başlayalı tam 1 hafta oldu... cumadan beri bir değişiklik hala.... gidecek hepsi gidecek.. yok öyle kilolar üzerimize yapışmayacak artık.. haydi gidin bakim... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaytir çitirlarrrr
bende kahwaltimi yapip yürüyü$e çikacagim hihoyyyt

gosgeldın tatlım a.s.a.s. işallah bıran önce cıtı bıtı olursun buara günaydın kızlar Şeniz

günaydın bursefa
ben daha kahvaltı yapmadım.hapımı içtim bekliyorum
bu arada ben hipotroidim.aç olarak hapımı içiyorum ve 45 dk filan bekliyorum

tabrikler canım harikasın. o duygu süper bişe.giydikten sonra geniş gelmesi zaten adamı bitiriyor.bendede öle oldu sevinçten 40 kere eşime dedim bak içine sığıyorum artık.adamda benimle rezil olmuş kilo takıntılı bir karısı var :roflol:

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
yataktan kalkmak ne zor yaaa hala uyuyorum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
bu arada platese başlamayı düşünüyorum gidip faydasını gören var mı?

gunaydın kızlar,kahvaltımı yaptım;melemen,3 dlm kepeke ekmek,peynır ve salata ıle.
az once cayın yanında esımın vıyanadan gonderdıgı cıkolatalardan yedım 4 parca,kutunun arkasına bır baktım,tanesı 61 kalorı,sabah sabah 244 kalorı aldım yaa,bosu bosunabenneyaptımki

kızlar benim bu aralar biraz moralim bozuk,iş stresi falan.
kendimi feci yemeğe verdim,çok kötü bişey ya moralim bozuk olunca sinirimi yemekten çıkarıyorum,bir an önce kendime dur demem lazım yoksa bütün emeklerim boşa gidecek

nasıl vermen zor oluyormu?
bunu öğrenmeden önce spora gittim 1 ay
bi gün çok yoğundum bişey yememiştim
ancak o gün 700gr verdim başka verememiştim :1no2:

ilk 1,5 ay o kadar diyet ve spora rağmen gramlarla verebildim,sanırım 2-3 kilo...ama sonra normale döndü,hatta son 3 hafta 6 kilo verince acaba hiperemi döndü diye korkmadımda değil..
sporun çok faydası oluyormuş,trioid i çalıştırıyormuş,tabi birde ilaçlarımızında etkisi var,ama en ufak bir kaçamakta affetmiyor,hep dikkat etmemiz lazım

lattecıgım resmını gordum, cok guzelsın tatlım,bır 5 kılo daha versen bomba gıbı olursun,sakın bırakma dıyetı olurmu:1hug:

günaydın herkeseeee.hafta güzel başladı iyi gidiyo çok şükür bu haftayı sabit kapatmamaya kararlıyım inşallah.
sabah 1 poğaça yedim:)

günaydın KKnın en çıtır olmaya aday kızları nasılsınız bakalım;hafta sonu kaçamaklarının ardından toplanmaya başladım ben;
magrenta latte bende sizle aynı fikirdeyim:)))sabah kalkmak konusunda inanın sürüne sürüne kalkıyorum:)))
dün akşam 1 elma ve 1 çokoprens yedim cnm başka bişi istemedi
sabah yarım poaça ve 1 şekersiz çay inanmıyorum ama artık yiyemiyordum:)))
bakalım cumaya kadar değişen ne olacak?

evet maalesef benneyaptımki

selam bende aranıza katılmak istiyorum kızlar
73 kiloyum çok sıkı diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye başladım
malum yaz geliyo ve fit gözükmemeiz lazım sabahları yürüyüşe başladım
akşamlarıda egzersiz yapıyorum
inşallah yaza kadar hedefim 15 kilo vermek
daha önce çok kilo alıp verdim en iyi yöntemlerden birisi
inceltmek istediğiniz bölgelerinize zayıflatıcı yağlardan sürüp üstünü streç filmle sarıp yürüyüşe çıkmak veya evde müziği açıp oynamak
ben bu yöntemle çok güzel kilo vermiştim geçen sene
ama bu sene doğum yaptım geldi yine kilolar
ama pes etmiycem sizinde fikirlerinizi okuycam bakalım sonuç nasıl olucak he bide sizden bi ricam var
yazılarınızın altında çok hoş animasyon gibi bişeyler var kaç kilo vericekseniz yamışsınız hani ay onları nerden buluyosunuz nasıl yazınızın altına ekliyyosunuz biriniz nolur bana öğretsin çok hoşuma gitti hadi biriniz yardımcı olun lütfeeeen

cnm benim öncelikle hg topigimize girmeden önce diyet gruplarının oldugu sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır die bir başlık var orda ayrıntılıca anlatıyor ordan yap olmazsa yine yardımcı olalım:)))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…