GÜNAYDIIINN KIZLARRRRkaydirigu bbakcemile2
kalkınn artıkkk
nasılsınızzz:sm_cool :
azönce kahvaltımı yaptımmm
domates salatalık
1tane haşlanmış yumurta
ve az peynirr
şimdide çayımı yudumluyorumm saat 9gibide koşu bandında tempolu birşekilde yürüyecemmmm
selam canlar.
ben 77.8 kiloyum.
benimde zayiflamam lazim.
en azindan 58 kilo olsam bana yaterkaydirigubbakcemile3
simdilik kendime gore bir diyet yapiyorum.
pilates ve yuruyuste.
birde sogan suyu iciyorum.
insallah faydasini gorurum.
hepimize az kalorili gunler dilyiorum:1rolleyes:
günaydın kızlar.!!!!! Günaydın zambak!!!! :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende sabah kahvaltımı yaptım... şimdi iş zamanı size uğramadan edemedim... bugün benim diyete başlayalı tam 1 hafta oldu... cumadan beri bir değişiklik hala.... gidecek hepsi gidecek.. yok öyle kilolar üzerimize yapışmayacak artık.. haydi gidin bakim... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kizlar dogumdan once 4kot almistim hepsini nasil ozenerek almistim 5ay sonrada hamile kaldim ama 6aya kadar hepsini giydim cunku kiloda almadim karnimda cikmamisti tabi sonra aldim basimi gittim veeeeeeeeeee az once 4kotun ikisine rahat rahat girdim bol bile ama diger ikisinin kapanmasina 3parmak kaldi yuppi bedenim30/32 cok sevincliyim cesaret edemiyordum kotlara dokunamiyordum bile cesaretimi topladim giydim nasil mutlu oldum anlatamam .............sizlerle paylasmak istedim telefonlariniz olsaydi heralde tek tek arardim o derece sevindim yani
günaydın canımgünaydın kızlar,
magrentecim aynı fikirdeyim canım,bu sabah nasıl zor uyandım anlatamam
günaydın bursefa
ben daha kahvaltı yapmadım.hapımı içtim bekliyorum
bu arada ben hipotroidim.aç olarak hapımı içiyorum ve 45 dk filan bekliyorum
fatmacım bende hipotrioidim
nasıl vermen zor oluyormu?
bunu öğrenmeden önce spora gittim 1 ay
bi gün çok yoğundum bişey yememiştim
ancak o gün 700gr verdim başka verememiştim :1no2:
lattecıgım resmını gordum, cok guzelsın tatlım,bır 5 kılo daha versen bomba gıbı olursun,sakın bırakma dıyetı olurmu:1hug:
ilk 1,5 ay o kadar diyet ve spora rağmen gramlarla verebildim,sanırım 2-3 kilo...ama sonra normale döndü,hatta son 3 hafta 6 kilo verince acaba hiperemi döndü diye korkmadımda değil..
sporun çok faydası oluyormuş,trioid i çalıştırıyormuş,tabi birde ilaçlarımızında etkisi var,ama en ufak bir kaçamakta affetmiyor,hep dikkat etmemiz lazım
selam bende aranıza katılmak istiyorum kızlar
73 kiloyum çok sıkı diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye başladım
malum yaz geliyo ve fit gözükmemeiz lazım sabahları yürüyüşe başladım
akşamlarıda egzersiz yapıyorum
inşallah yaza kadar hedefim 15 kilo vermek
daha önce çok kilo alıp verdim en iyi yöntemlerden birisi
inceltmek istediğiniz bölgelerinize zayıflatıcı yağlardan sürüp üstünü streç filmle sarıp yürüyüşe çıkmak veya evde müziği açıp oynamak
ben bu yöntemle çok güzel kilo vermiştim geçen sene
ama bu sene doğum yaptım geldi yine kilolar
ama pes etmiycem sizinde fikirlerinizi okuycam bakalım sonuç nasıl olucak he bide sizden bi ricam var
yazılarınızın altında çok hoş animasyon gibi bişeyler var kaç kilo vericekseniz yamışsınız hani ay onları nerden buluyosunuz nasıl yazınızın altına ekliyyosunuz biriniz nolur bana öğretsin çok hoşuma gitti hadi biriniz yardımcı olun lütfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?