ha birde bir haftadır öğüre öğüre her sabah sirkeli su içiyorum.
valla çok bozuğum
tutun beni akşam eve giderken bir kilo dondurma alıp oturup yiyecem çooook sinirliyim.
stresli sinirli olunca vücut kilo mu alıyo nedir yaaaaaaa
Kızartma gibi olmaz bence :26: ben şimdi sana kızart derim ama topa tutarlar beni :18::18: en iyisi limonlu salatasını yap ye ımm mis
napım cok severım ben karnabaharıkız akşam kağıtta dene.olmadı cuma ödül olarak kızartırsın.Allah iyiliğini versin herkes patates falan kızartması ister sen karnabaharrr
yok salatasını canım ıstemıyo sımdı onuda yapsam yogurtlu mayonzelı yaparım hahaKızartma gibi olmaz bence :26: ben şimdi sana kızart derim ama topa tutarlar beni :18::18: en iyisi limonlu salatasını yap ye ımm misen ıyıs frıında denemek dıegrının yerını tutmasada gene kızartmada kokacak sımdı zor olur
canım yemek tarzı ıstemedım bu sefer oglusta yerde kıymada yok evde uzun sürer yani ama senın ayptıgın gbı yapıyom ebn kızartmadan haslanmısını az yagda zalcayla kavuruyom bazende üstüen yumurt akırıyom hatta süper oluyo her türlüsünü severim ben karnabaharın ama kızartma az yaglı zor gıbı en ıysı bu fırındakını denemek:44:naber arzu iştah bendede var sorma bikaç gündür kendimi frenliyorum karnabaharı ben çok az yağda kızartıp kağıt peçeteye alıyorum .yağını çekiyo peçete,soğan kıyma yeşil biner salça falan hepsini kavurup içinede kızarttığım karnabaharları katıyorum çok az sıcak su ekleyip biraz pişiriyorum müthiş bir yemek oluyor oğlunada yedirebilirsin hem,sulu yemek gibi olunca
Benim o diğer üyegizli dolaşıyorum canım
kız nası dolasıyo nhep soracm bu yazıyo altta nıye gözükmüyo dıye pro üyesin ondan mı ayrıcalıgın var kız
Canım zorlama bence de içmek için, bende içemiyorum sirkeli suyu salata da bile zor yani, hele suyu ııyyyy
Evet çok güzel oluyor da gazdan ölüyorum sonraÇok rahatsız ediyo beni lahana, karnıbahar, brokoli, ahh ahhh çok severim hepisiciğini ama yemiyorum evde de benden başka seven yok , yapmıyorum bende malesef.
anladımm iyiymişş valla haaa çaktırmadan çaktırmadan
yok salatasını canım ıstemıyo sımdı onuda yapsam yogurtlu mayonzelı yaparım hahaen ıyıs frıında denemek dıegrının yerını tutmasada gene kızartmada kokacak sımdı zor olur
kız nası dolasıyo nhep soracm bu yazıyo altta nıye gözükmüyo dıye pro üyesin ondan mı ayrıcalıgın var kız
arzu yumurta kırıyorum demişsin yemeğemi yumurta kırıyon anlamadım anlatsana bi
iyi akşamüstleri kızlaaaar,,
perişanım ben ,,valla giremedim pcye girdimsede geçmişi karışık kuruşuk okudum bişiycikte anlamadım,,neler var neler yok bakiim özet geçersiniz artık
dün regl oldum,,geçen ay 5inde olmuştu,,bu sefer 28inde oldu nasıl oluyoda erkene erkene kayıyo anlamadım,,aylar öncesinde 18inde başlayan ben geri gide gide 28ine düştük iyimi
neyse bugün tartılmadım regl etkisini gösterdi sanırım dün 61.4 bugün sabah yemekten sonra tabi,,tartılmayı unuttuğum için sonra aklıma geldi bi çıktım 63.2neyse cumaya kadar bitmiş olurda inşallah,,inerim eski kilomunda altına inşallaaaaaaah hadin görüşürüz...
yeni gelenler olduysa hoşgeldiniz diyim,,olduysa ama
slm kızlar,
bugünki menüm:
Kahvaltı: 1 yumurta ,5 yeşil zeytin,1/2 kaşarlı tost( 2 dlm çavdar ekmeğinden)
öğle yemeği: Taze fasulye,1/2 dlm çavdar ekmeği,300 ml ayran
ara: 1/2 kaşarlı tost, 200 ml süt
akşam: Fırında havuçlu karnabahar yapıcam,bol yoğurtla onu yemeyi düşünüyorum
ara: 5,6 kestane yerim
50 dakika da plates yaparım akşam eğer çok yorgun olmazsam
hımm neden girmediğimi yazmamışım,,evin eşyalarının yerlerini değiştirdikte baya bi yoğun geçti günlerim girmeye yorgunluktan fırsatım bile olmadı kusura bakmayın olurmuu
ama ev böyle çok çok çok daha güzel olduuu,,arada bi eşyalarla oynamak yerlerini değiştirmek yeni bi ev oda yaratmak çok güzeel oluyooo zannımca tabii
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
karbonhidrat içerikli yiyeceklerin dışındakiler zarar vermez herhalde. özellikle bol bol yeşillik ye,sütü artırır hem tok tutar acıkmanı engeller. özellikle dereotu sütü artırırmış.protein de acıkmayı engeller. yalnız bol salata ve sebzeyle yemeyi tavsiye ediyor uzmanlar.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???
canım ben de internetten ebru şallının videolarını indirdim onlardan yapıyorum. ebru şallının cd leri de var,birkaç yabancı plates videosu da var bende netten indirdiğim ama en güzeli ebrunun tv'deki videoları. onlar çok etkili ve her gün farklı hareketler var,sıkmıyor hiç. bantla büyük top vardı bende şimdi çemberle küçük topu da aldım,iyi oldu. 2 haftadır düzenli yapıyorum haftada 3 veya 4 defa,6 cm belim incelmiş,2 kilo civarı vermeme rağmen.canım bişey sorabilirmiyim platesi internettenmi indiriyosun yoksa eğitimini aldın kendinmi yapıyosun bende de plates topu var ance ebru şallı nın videolarından bakabiliyorum başka nerden bulablirim bilgin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?