70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım zorlama bence de içmek için, bende içemiyorum sirkeli suyu salata da bile zor yani, hele suyu ııyyyy

Kızartma gibi olmaz bence :26: ben şimdi sana kızart derim ama topa tutarlar beni :18::18: en iyisi limonlu salatasını yap ye ımm mis

Evet çok güzel oluyor da gazdan ölüyorum sonra Çok rahatsız ediyo beni lahana, karnıbahar, brokoli, ahh ahhh çok severim hepisiciğini ama yemiyorum evde de benden başka seven yok , yapmıyorum bende malesef.

iyi akşamüstleri kızlaaaar,,

perişanım ben ,,valla giremedim pcye girdimsede geçmişi karışık kuruşuk okudum bişiycikte anlamadım,,neler var neler yok bakiim özet geçersiniz artık

dün regl oldum,,geçen ay 5inde olmuştu,,bu sefer 28inde oldu nasıl oluyoda erkene erkene kayıyo anlamadım,,aylar öncesinde 18inde başlayan ben geri gide gide 28ine düştük iyimi

neyse bugün tartılmadım regl etkisini gösterdi sanırım dün 61.4 bugün sabah yemekten sonra tabi,,tartılmayı unuttuğum için sonra aklıma geldi bi çıktım 63.2 neyse cumaya kadar bitmiş olurda inşallah,,inerim eski kilomunda altına inşallaaaaaaahhadin görüşürüz...

yeni gelenler olduysa hoşgeldiniz diyim,,olduysa ama

slm kızlar,
bugünki menüm:

kahvaltı: 1 yumurta ,5 yeşil zeytin,1/2 kaşarlı tost( 2 dlm çavdar ekmeğinden)

öğle yemeği: taze fasulye,1/2 dlm çavdar ekmeği,300 ml ayran

ara: 1/2 kaşarlı tost, 200 ml süt

akşam: fırında havuçlu karnabahar yapıcam,bol yoğurtla onu yemeyi düşünüyorum

ara: 5,6 kestane yerim

50 dakika da plates yaparım akşam eğer çok yorgun olmazsam

arzu kızartma sakın yap fırında güzel olur bence ben de yapacam en kısa zamanda

Son düzenleme:

Bende otçulum çok severimm Allahtan eşimde seviyo gaz olayını hiç karıştırmayalım

anladımm iyiymişş valla haaa çaktırmadan çaktırmadan

Aynen valla istediğim topikte çaktırmadan dolaşıyorum

Şimdi netten baktım karnıbaharı az haşlayıp borcama koyuyosun üstüne beşamel sos üzerine kaşar ama diyette beşamel nasıl olur bilmem :26:

Evet pro' luğun faydaları pembe kürkümü giyiyom görünmez oluyom

hımm neden girmediğimi yazmamışım,,evin eşyalarının yerlerini değiştirdikte baya bi yoğun geçti günlerim girmeye yorgunluktan fırsatım bile olmadı kusura bakmayın olurmuu

ama ev böyle çok çok çok daha güzel olduuu,,arada bi eşyalarla oynamak yerlerini değiştirmek yeni bi ev oda yaratmak çok güzeel oluyooo zannımca tabii

arzu yumurta kırıyorum demişsin yemeğemi yumurta kırıyon anlamadım anlatsana bi

ben de yumurta kırıyorum fırında yaparken aynı kızartma gibi oluyor. 1 yumurta sarısı,az yağ,iyice buluyorum karnabaharları,üzerine de 1 yk filan un atıp karıştırıyorum tekrar. çok lezzetli oluyor. herhalde o da öyle yapıyordur.

Geçerr geçerrr dahaa öncekilerr gibiii budaa geçerrrrrrr

neler neler geçirdik bizz

Yeni gelmeyenlere selam sabah yok mu

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Benimde amacım sizler gibi zayıflamak.72,5 kilodayım ve 2,5 aylık anneyim. 57 kilo ile hamile kalıp 89'la doğuma gittim. Evet baya kilo aldım ama doğumdan sonra bu güne kadar 16,5 kilo verdim fakat hala vermem gereken çok kilo var. Azimliyim bol sıvı tüketiyorum az yemeğe çalışıyorum ama bir yandan da emzirdiğim için kendimi zorlayamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela bir yandan emzirirken bir yandan nasıl zayıflayabilirim, neler yapabilirim, neler tüketebilirim, nelerin zararı olmaz...???

canım bişey sorabilirmiyim platesi internettenmi indiriyosun yoksa eğitimini aldın kendinmi yapıyosun bende de plates topu var ance ebru şallı nın videolarından bakabiliyorum başka nerden bulablirim bilgin varsa

Güle güle oturun canım bende severim eşyaların yerini değiştirmeyi evin havası değişiyo sanki

Allah bağışlasın canım gel hoşgeldinn canım

Hoşgeldin öncelikle. aslında 2.5 ayda bu kadar kilo vermen doğru mu bilemiyorum. Emziriyorsan diyet doğru değil. Ve kendine zaman tanımalısın. Daha çok yeni hamilelikten çıkmışsın. Şişlerin vardır. Rahim yerine oturmamıştır. Bence öncelik bebeğin olmalı. :)))

karbonhidrat içerikli yiyeceklerin dışındakiler zarar vermez herhalde. özellikle bol bol yeşillik ye,sütü artırır hem tok tutar acıkmanı engeller. özellikle dereotu sütü artırırmış.protein de acıkmayı engeller. yalnız bol salata ve sebzeyle yemeyi tavsiye ediyor uzmanlar.

hoşgeldn canım lohusalıkta normal kalori ihtiyacından daha fazla kaloriye ihtiyacın olabilir daha sık acıkırsın dediğin gibi bol sıvı tüketmeye devam et zaten emzirdikçede kilo vericeksin

kızçeler, canlar , güzellikler

sakın kaçtım sanmayın ha ... ay sonu maaşlar mesailer bordrolar taşınma hazırlıkları derken gün bitiveriyo bazen çıkldırma noktasına geliyorum. o yüzden girremiyom ha az önce eşimi bile azarladım telefonda arama konuşamyom şimdi diye neyse şu yoğunluk bitsin buralardım beni özleyin anacımm.. ben şimdi kaçar işler beni bekliyo geleceğum yine. hepinizi çok seviremmm

hoşgeldin... proteini eksik etme, kabonhidratı kıs verirsin emin ol. zaten pasta böreklerin ekmeğin çocuğa faydası ne

bir arkadaşım emzirme de çok iyi veriliyo demişti darısı başına

iyi akşamlar kızlar ben kaçar

canım bişey sorabilirmiyim platesi internettenmi indiriyosun yoksa eğitimini aldın kendinmi yapıyosun bende de plates topu var ance ebru şallı nın videolarından bakabiliyorum başka nerden bulablirim bilgin varsa
canım ben de internetten ebru şallının videolarını indirdim onlardan yapıyorum. ebru şallının cd leri de var,birkaç yabancı plates videosu da var bende netten indirdiğim ama en güzeli ebrunun tv'deki videoları. onlar çok etkili ve her gün farklı hareketler var,sıkmıyor hiç. bantla büyük top vardı bende şimdi çemberle küçük topu da aldım,iyi oldu. 2 haftadır düzenli yapıyorum haftada 3 veya 4 defa,6 cm belim incelmiş,2 kilo civarı vermeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…